2009-04-28 ساعت 10:41
سلام به همه بچه های باحال این سایت من خیلی وقته عضو این سایت شدم و از کسانی هستم که اولین بار در لاتاری شرکت می کنم .هر روز پیامهای شما رو می خونم و انرژی می گیرم.اول از همه مطمئنم که همه 2009 ها که عضو این سایتن و منتظر روز مصاحبه هستند همشون ویزا می گیرن و سال دیگه این موقع در آمریکا دارن با پیامهاشون به ما روحیه میدن و بازم مطمئن مطمئنم که هر کس واقعا براش مهم باشه که برنده شه از 2010 ها حتما این اتفاق براش می افته چون این ما هستیم که روزهای زندگیمون رو می سازیم و خداوند در راستای خواسته ما کمکمون می کنه و یادمون نره که حتی تاریخ برآورده شدن آرزوهامون رو هم خودمون تعیین می کنیم .باور نمی کنید خوب کاری نداره برگردید به روزهای گذشته زندگیتون و خوب فکر کنید!........................چی دیدید..............................
خدای مهربان وقتی خواسته شما رو بر آورده می کنه که علی رغم اوضاع نامید کننده شما بدون فکر به قوانین دست ساز بشر بخواین آرزوتون برآورده شه.
2009 بعد گرفتن ویزا ما 2010 ها رو فراموش نکنید .
خدا قوت
خدای مهربان وقتی خواسته شما رو بر آورده می کنه که علی رغم اوضاع نامید کننده شما بدون فکر به قوانین دست ساز بشر بخواین آرزوتون برآورده شه.
2009 بعد گرفتن ویزا ما 2010 ها رو فراموش نکنید .
خدا قوت