2011-02-20 ساعت 12:05
(2011-01-31 ساعت 13:00)armido نوشته: برای اونایی که احیانا نمیدونن این مطلب رو مینویسم شاید به کارشون بیاد.
کسانی که دانشگاه دولتی درس خوندن و نمیخوان مدرکشون را با پول آزاد کنن ، یه راهی هست که البته حداقل 1 سال از زمان فارغ التحصیلی وقت لازم داره.
اونم اینه که شما 6 ماه پس از فارغ التحصیلی میری وزارت کار و درخواست کار در رشته خودتونو میدی (البته دو سه تا شرط گذاشتن براش که تا جایی که یادمه در این موارد خیلی سختگیری نمیکردن) . یه برگه میدن بهتون. از اونجایی که کار پیدا نمیشه اصولا، برگه رو میتونی بعد از 6 ماه دیگه ببری همونجا و درخواست ازاد کردن مدرکت رو بکنی. باز یه برگه میدن که میبری دانشگاه و خیلی شیک مدرک و ریز نمرات رو تحویل میگیری. موقع آزاد کردن مدرک باید 1 سال از فارغ التحصیلی و 6 ماه از تاریخ درخواست کار گذشته باشه.
ما مدرک لیسانس با ریزنمراتمون رو همینطوری ازاد کردیم
وزارت کار تهران که این کار رو انجام میداد تو خیابون سرهنگ سخایی هست ولی جدیدا برای هر منطقه مسکونی یه جای جدا رو معرفی میکنن که میتونید زنگ بزنید و آدرسو بپرسید ازشون. من شماره رو گم کردم ولی شما از 118 میتونین بگیرین.
البته دوست عزيز بعضي از ادارات دولتي از دانشگاه استعلام مي كنند. چند سال پيش من با وجود اينكه شاغل بودم ولي با نامه وازرت كار مني بر اينكه شاغل نيستم رفتم و مدرك ليسانسم را آزاد كردم وقتي براي آزاد كردن مدرك ارشدم رفتم اون فرمي كه مربوط به" نحوه آزاد كردن مدرك دانش آموختگان برخوردار از تحصيل رايگان " را بايد مي برديم كه مدرك فوق را آزاد مي كرديم. چون توي اين فرم نوشته بودند كه من چون از مثلا اين تاريخ تا فلان تاريخ كار پيدا نكردم واسه همين مدرك ليسانسم آزاد شده.
ولي از اونجاييكه اداره اي كه كار مي كردم واسه آخرين مدركم از دانشگاه استعلام كرده بودند و نامه اداره توي پرونده دانشجويي من بود. كاركنان دانشگاه قبول نكردند مدرك ارشدم را آزاد كنند و تازه گفتند بايد بري براي مدرك ليسانست پول پرداخت كني.تازه اون موقع من بيچاره از اول مجبور شدم شال و كلاه كنم با نامه اداره مبني بر داشتن سابقه كار و پرداخت پول يكبار ديگه برم دانشگاه محل تحصيل ليسانسم و اون فرم تعهد خدمت دانش آموختگان برخوردار از تحصيل رايگان را برام عوض كردند بعدش دوباره برگشتم و مدرك ارشدم را خريدم.
البته تا چند سال پيش هم آزاد كردن مدرك خيلي ارزان بود.
در هر صورت خواستم بگم اگر دو يا 3 تا مدرك داريد و اداره دولتي يا نيمه هستيد امكان استعلام مدرك از دانشگاه هست و اگر مثل من نامه اداره كار ببريد ممكنه هم دوندگي زيادي بكنيد هم در آخر پول را پرداخت كنيد
پس حواستون باشه
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس