کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
(2011-03-03 ساعت 01:14)pefa نوشته:  به سفارت و KCC ایمیل دادم و گفتم فرصت یک روزه زمانی نیست که من بتونم در سفارت برای مصاحبه حاضر شم.
با KCC هم صحبت کردم و اونا گفتن به سفارت مربوطه
از طرفی رو سایت سفارت آنکارا نوشته :
VERY IMPORTANT NOTICE FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS!!!!
Diversity Visa appointments cannot be rescheduled for reasons other than serious medical or similar emergencies. A DV reschedule request will only be considered if it is accompanied by a medical report or other documentation regarding the emergency reason

یعنی من تنها راه تعویق زمان مصاحبه ام گواهی پزشکیه؟ آیا این وضعیت من جزو شرایط ضروری خواهد شد؟
دوستان راهنماییم کنید که موارد اینچنینی مشاهده کردین؟
من فردا نوبت مصاحبه دارم و ایمیلی که بهشون دادم به گفته ی خودشون ممکنه تا 5 روز کاری خونده نشه. اونوقت نمی گن طرف سر قرار حاضر نشده و کیسش باطل؟
فردا ساعت 16 تا 17 به وقت ترکیه وقت دارم که با یه شماره ی سفارت تماس بگیرم ولی بازم اینا چیزی نیست که بعدا بشه بهش استناد کرد.
چی کار کنم؟
این نامرد ها امروز به من کیس نامبر دادن و فردا رو روز مصاحبه تعیین کردن. نگران اینم که این فاصله ی خیلی کم(8 ساعت) حتی به مستند کردن علت تاخیرم و نرسیدن به مصاحبه نرسه و کیسم رو باطل کنن.

سلام دوست عزیز
حتا اگر بدون اطلاع سر مصاحبه حاضر نشوی دوباره می توانی درخواست مصاحبه کنی. اصلا جای نگرانی نیست.
فقط یک ایمیل به سفارت بزن و توضیح بده.

دوستان دیگر که الان دیگر کیس-نامبر-دار هستند تبریک میگم.

چیزی که همه ما به تجربه دریافتیم این بود که کی سی سی روال ثابتی رو دنبال نمی کنه. بعضی از دوستان بدون اطلاع قبلی از طریق ایمیل شماره پرونده را دریافت کردند. بعضی دیگر همزمان با رسیدن نامه دوم و در نهایت بقیه دوستان در جواب ایمیل ارسالی شماره پرونده را دریافت کردند.

چیزی که مهم بود پیگیری مداوم شما بود.
تشکر کنندگان: sare ، MHM ، arshida ، frozen mind ، maaref ، لیلا ج ، pefa ، rayan.s ، farnaz82 ، satusa ، silia ، mml ، aghdam

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط User - 2011-03-03 ساعت 09:10

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان