موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز فکر نمی کنید به خاطر تعطیلات عید فطر وقت مصاحبه ندادند؟؟
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sep
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان مهاجرسرایی
عزیزان یکی از دوستان خوبمون یک متنی را گذاشته بود در مورد کلیرنس البته به زبان انگلیسی بود و طی مراحل تحقیقی از اینترنت به دست اورده بودن که بسیار ازشون سپاسگذارم و اما نکته ای که در این متن بود و الان که مطالب دوستان دیگه در مورد گپ زمانی مصاحبه را دیدم لازم بود نظرم را بگم : من فکر میکنم مدت زمان خالی که بین مصاحبه ها سفارت در نظر گرفته اصلا ربطی به کلیرنس ما نداشته باشه چرا که بر اساس مطالب ذکر شده دوستمون در اون متن کلیه کلیرنس های صورت گرفته به اداراتی ارجاع داده میشه که با وضعیت شخص همخوانی داشته باشه مثلا اگر شما پزشک باشید کلیرنس شما به اداره اف دی ای ارجاع داده میشه یا اگر بازرگان هستید به فدرال رزرو داده میشه پس کلیرنس ما هیچ ربطی به سفارت نداره و مطلب بعد هم اینکه این مدت خالی احتمالا برای این هست که از شلوغی جلوی سفارت و ترافیک کاری خودشون کم کنند چون معمولا در این فصل از سال تعداد زیادی ویزا باید صادر کنند هم برای دانشجویان هم برای مسافرین تابستانی و از طرفی هم برای افراد زیادی مثل ما
پس به امید خدا یک سونامی عظیمی در راه هست برای کلیر شده ها
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-21 ساعت 18:21)gulu نوشته: (2012-08-21 ساعت 16:50)leila20 نوشته: چرا اينقدر نگرانيد؟ بالاخره يه چيزي ميشه. يا كلير ميشيم و ويزامونو ميگيريم يا اينكه نه. به هر حال از اين 2 حالت خارج نيست. هر چي قرار بشه ميشه چه نگران باشيم چه بي خيال.
خيلي ممنون از روحيه اي كه ميديد ! معلومه كه از اين دو حالت خارج نيست چشم بسته غيب مي گيد ! يعني شما اصلاً نگران نيستيد و استرس نداريد ؟ خوش به حالتون والا 
راستش درمورد اينكه كي كلير بشم استرس ندارم. بيشتر استرس من مربوط به بعد از كلير شدنه. كه اميدوارم روزهاي خوبي در انتظار هممون باشه.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستای گل
می دونم که واقعا نگرانید من از تمام وجود درکتون می کنم و نگرانی تون کاملا بجاست ولی نکته ایی که مهمه اینه که کاری از دستمون بر نمیاد جز توکل به اونی که تا اینجا کارامونو ردیف کرده بقیه اش هم دست خودشه همه کلیر می شین مگر اینکه تروریستی چیزی باشین !!!!!!! پس برید دنبال کارای رفتنتون و مهمتر از همه که من شخصا تا کلیر نشده بودم (من خدای پشت گوش انداختنم)جدی نگرفته بودمش یعنی می گفتم تا ویزامو نبینم هیچ حرکتی نمی کنم زبانه که الان مجبورم روزی 3-4 ساعت حداقل وقت بذارم
ایشالا تا اخر اگوست خیلی ها کلیر میشن خیالتون راحت
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بارون نمیآد اینــجــا ....
... مــــــــرتــــضــــــی!
......،
2012-12JULY-آنکارا-یکنفر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
علیرغم هجوم تمامی یأسهای فلسفی در وجودم ، همواره صدایی هست از ته قلبم که می گوید:" پایان شب سیه سپید است." من هم باور می کنم هر بار و برای همین است که نا امید نمی شوم...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
از بس كه اين موضوع كليرنس شده ملكه ذهن من ، تو خوابم راحتم نمي ذاره و همش خوابشو مي بينم . ولي از همه جالبتر خواب ديشبم بود : خواب ديدم با همسرم به يه مهموني رفتيم از در كه وارد شديم مسدر اوباما و خانم كلينتون روي اولين صندليها نشسته بودن و با ورود ما از صندليهاشون بلند شدن و به استقبال ما اومدن و با هم دست داديم فكر كنم اونجا ميزبان بودن "
كلاً ذوق مرگ شدم يعني ميشه تعبيرش خوب باشه
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، به امید خدا تو این هفته انتظار تموم می شه و یه نفس راحت می کشیم.
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-22 ساعت 10:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-22 ساعت 10:11 توسط honey62.)
امروز صبح رو با حس خوبي شروع كردم، به دلم افتاده كه امروز يه خبر خوشحالي ميگيريم پس به افتخار نتيجه صبر و تحملمون
++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من که فرض رو بر این گذاشتم که تا آخر سپتامبر clear نمیشم و ویزا نمی گیرم. حالا اگه شد و ویزا دادن که خوشحال میشم. اما اگرم ندادن، باکی نیست،حکمتی توش هست،میرم سراغ راه های دیگه.
موضوع دیگه اینکه، این فرآیند اداری از طریق سفارت انجام نمیشه. خود اداره مهاجرت آمریکا پیگیر کارا هست. مثلا شما خودتون می تونید با تماس به یک شماره گویا، وضعیت چک خودتون رو بپرسید.به محض کلیر شدن، اول اونجا مشخص میشه، بعد به سفارت اعلام می کنند.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما برگشتیم.این هفته احتمالا حدود 100 تایی کلیر کنن.اینجوری که تو سالهای قبل مشهوده هفته های آخر پروسه شتاب میگیره.حتا بچه هایی هم بودن هفته آخر سپتامبر مصاحبه داشتنو کلیر شدن.آخراش یه ذره شل میکنن.
برگ آبی 6 جون