موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهشاً هر کسی در زیمنه ارزش گذاری ملک اطلاع دقیقی داره ما رو راهنمایی کنه آیا باید کارشناس رسمی دادگستری ملک رو ارزش گذاری کنه یا همون ترجمه سند مالکیت اعتبار داره ؟( فقط خواهشم اینه که اونایی که اطلاع دقیق دارن جواب بدن ! )
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-08 ساعت 19:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-08 ساعت 20:02 توسط elham.)
شما فقط سند ملکتون رو ترجمه کنید ببرید بیخود پول برای ارزشگذاری به کارشناس دادگستری ندید
چون همونطور که گفتم من تموم این کارها رو انجام دادم ولی فقط ازم فرم I-134 و پرینت بانکی رو قبول کرد
اگر شما اسپانسر ندارید افسر خیلی بهتون لطف کنه پرینت حساب بانکی رو ازتون قبول میکنه و (سند ملک در کنار پرینت حساب بانکی ) نه به تنهایی!!!
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2009-11-22 ساعت 02:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-22 ساعت 02:59 توسط hvm.)
نیازی به تنظیم سند بنام خودتان نیست
سند +پایانکار +وکالت بلاعزل+گواهی کارشناس رسمی دادگستری+ترجمه رسمی تمام اینها کفایت میکند
مبلغ کارشناسی شده هرچه بالاتر باشد بهتر است
توجه :سند زمین خالی مورد قبول نیست مگر اینکه استعلام از شهرداری ضمیمه شود (جهت تعیین کاربری و عدم در مسیر بودن)
هزینه کارشناسی خیلی زیاد نمیشه بگونه ای که ما برای یک ملک 2000000000 تومانی 200000 تومان دادیم و گواهی گرفتیم
البته همون طور که الهام خانم گفتند پرینت بانکی بیشتر بدرد میخوره
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من فقط با ترجمه سند و نامه ارزش گذاری بدون پرینت بانکی اقدام کردم و بی هیچ مشکلی قبول کردن
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
در صورتی که در سند موضوع انتقال قطعی به صورت ولایتا درج شده باشه و کارشناس در گزارش این موضوع رو درج کنه میشه ارزشیابی رو ارائه داد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سند ملکی و ارزشگذاری برای چه نوع ویزایی لازم است؟ آیا برای ویزای E2 یا B1/2 هم لازم است؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تجربه دارن اگر ممکنه به این سوالها هم پاسخ بدن که:
1- املاکی که هنوز سند ندارن (مثلا تعاونی ساز هستن) تکلیفشون چیه؟ برای ترجمه و ارزش گذاری بدرد میخورن؟ در واقع سندی وجود نداره و فقط مدارکی دال بر اینکه از طرف تعاونی به مالک فعلی واگذار شدن دارن. البته ملک ارزش نسبتا خوبی داره.
2- درمورد زمین، اگر کاربری زمین، مسکونی نباشد ارزش ارائه کردن دارد؟ مثلا زمینی در اطراف تهران که کاربری باغ دارد یا اصلا فعلا فاقد کاربری است (البته برای توضیح عرض کنم که زمینهای فاقد کاربری ارزش بیشتری دارند چون امکان گرفتن کاربری مسکونی برای آنها وجود دارد اما زمینهایی که مثلا کاربری آموزشی یا باغ یا .. دارند چون کاربریشان قابل تغییر به مسکونی نیست ارزش کمتری دارد. آیا این تفاوت ارزش را میتوان در ترجمه ارائه کرد؟)
با تشکر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از پاسخ سریع شما دوست عزیز،
تقریبا فکر میکنید که هزینهٔ ارزیابی یک ملک با این شرایط چقدر بشه؟ و اینکه چه مدت زمانی کلا نیاز هست برای اینکار؟
[/quote]
---------------------------------------------------------------------------------
سلام
تعرفه کارشناس رسمی دادگستری تابعی از ارزش مورد ارزیابیه و باید حدود ارزش رو اعلام بفرمایید تا بتونم دقیق هزینه کارشناسیو اعلام کنم
مهرداد
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-04-14 ساعت 10:05)shadow_1352 نوشته: در مورد سند من اصلا ارزشگذاری نکردم.
فقط سند رو دادم ترجمه و ترجمه و اصل رو همراه بردم.
حتی اصلا هم نپرسیدن که ارزشش چقدره.
موفق باشید
دوست عزیز شاید شما حساب بانکی خیلی خوبی داشتید.برای کسی که حساب خوبی ندارد بهتر نیست ارزشگذاری کند؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...