موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز.من در فرم260 كلمه private رو وارد كردم در صورتي كه هنگام خدمت ديپلم داشتم. درجه ام هم سرباز وظيفه بود.نميدونم با اين وصف اشتباه كردم وبايد infantry مينوشتم يا كلمه ديگه اي رو مينوشتم.حالا ضرورت داره با كي سي سي تماس بگيرم يا ميتونم موقع مصاحبه درخواست تصحيحش رو بدم؟ با تشكر
باز مانده از لاتاری 2015
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
کسی که 15 ماه خدمت داره ثبت نام بکنه یا نه ؟ امکانش هست که قبول شه و بعد از 15 ماه خدمت برای مصاحبه و بقیه داستان بره ؟ 1.8 اعزام ابان همین ماه
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
کسی که مشموله و خدمت نرفته هیچ راهی برای ثبت نامش نیست؟ حتما باید کارت پایان خدمت داشت؟!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
برادر من وسط تحصیل هست و مشمول. دوستان قبلا توضیح دادن که اگه برنده بشه می تونه مثلا به بهانه کنفرانسی چیزی خارج بشه برای مصاحبه و بعد برگرده. بعد هم می تونه بره امریکا کارهای گرین کارتشو بکنه و پاس سفید بگیره و برگرده ایران برای حالا تموم کردن درس یا سربازی. سوالم اینه که با توجه به اینکه دوستان میگن پروسه دریافت گرین کارت و سوشال شیکیوریتی 3-2 ماه طول میکشه آیا در بازگشت مشکلی ایجاد نمیشه؟ چون تا اونجا که من می دونم دانشجوها که برای کنفرانس یا متحانای بیت المللی خارج میشن یه محدودیت خاصی داره تعداد روزهایی که می تونن خارج بمونن. فک نمی کنم دو سه ماه اجازه خروج داشته باشن. با این مشکل باید چیکار کرد؟ اون فرد برگزده چه اتفاقی براش میافته؟ یا اگه راه بهتری به ذهنتون میرسه برای کیس من لطفا کمک کنید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز سوالی که داشتم در مورد پایان خدمت سربازی که در سپاه انجام شده ایا سفارت در صورت پنهان کردن این مورد ایا متوجه میشود یا نه؟