کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-01-04 ساعت 14:23)jahanshahloo نوشته:  دوستان حدودن nvc چه مدتي اززمان دريافت نامه اپرو ايميل ميزنه؟؟؟لازمه بهشون ايميل زد پيگيري كرد؟؟

برای من 5 هفته طول کشید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، saeed_anes ، Nightsky007
سلام
من از طریق درخواست ویزای ازدواج مدارکم را برای nvc فرستادم، با توجه به اینکه برای مصاحبه به سفارت آمریکا در ارمنستان باید برم یکی از مدارکی که از من خواسته شده ARMENIA POLICE CERTIFICATE هست ایا باتوجه به اینکه من تا به حال در ارمنستان نبودم و در ایران زندگی میکنم نیازی به تهیه این گواهی هست و درصورتی که باید انرا تهیه کنم باید از چه طریقی باید برای ان اقدام کنم؟ دوستان لطفا راهنمایی کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007
(2013-12-15 ساعت 22:15)saeed_anes نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 21:40)نيما ٩٢ نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 19:58)jahanshahloo نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 18:11)Kurosh_Salehi نوشته:  دوستان پروسه ازدواج با فرد گرين کارت دار چقدر طول ميکش از ابتدا تا انتها حدودن ؟

دوست عزیزشما 1 2 صفحه قبل مطالعه میکردی به جواب خودتون میرسیدید
از امسال پروسه هاشون سریعتر شده بطوریکه که اپروشدن که میانگین 5 ماه بوده به 1ماه رسیده و....
بااین قانون جدیدشون حدودن 1 سال طول میکشه اگر مدارکتون مثل اسپانسرو.. مشکلی نداشته باشه

دوست عزيز من بعيد ميدونم پروسه ازدواج با فرد گرين كارتي يكسال طول بكشه! بهتره بيشتر تحقيق بكنيد چون تا اونجايي كه من ميدونم پروسه ازدواج با كسي كه سيتيزن امريكاست مابين يك سال تا دو سال طول ميكشه حالا بماند تا گرين كارتي...

سلام، الان پروسه خیلی سریعتر شده. در مورد خود من Feb 2013 درخواست دادیم والان ۲۳۰ دلار را هم پرداخت کرده ام (۱۰ماه). راستش ۱ سال شاید خوشبینانه باشه ولی یک و نیم سال را میشه روش حساب کرد.

سلام..آقا سعيد شما گرين كارت داشتين و براي همسرتون اقدام كردين؟واقعا اون ٣-٥سال به يكسال كاهش پيدا كرده؟راستي شما براي ازدواج برگشتين ايران يا غير حضوري ازدواج كردين؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007
(2014-01-09 ساعت 10:16)cpd نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 22:15)saeed_anes نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 21:40)نيما ٩٢ نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 19:58)jahanshahloo نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 18:11)Kurosh_Salehi نوشته:  دوستان پروسه ازدواج با فرد گرين کارت دار چقدر طول ميکش از ابتدا تا انتها حدودن ؟

دوست عزیزشما 1 2 صفحه قبل مطالعه میکردی به جواب خودتون میرسیدید
از امسال پروسه هاشون سریعتر شده بطوریکه که اپروشدن که میانگین 5 ماه بوده به 1ماه رسیده و....
بااین قانون جدیدشون حدودن 1 سال طول میکشه اگر مدارکتون مثل اسپانسرو.. مشکلی نداشته باشه

دوست عزيز من بعيد ميدونم پروسه ازدواج با فرد گرين كارتي يكسال طول بكشه! بهتره بيشتر تحقيق بكنيد چون تا اونجايي كه من ميدونم پروسه ازدواج با كسي كه سيتيزن امريكاست مابين يك سال تا دو سال طول ميكشه حالا بماند تا گرين كارتي...

سلام، الان پروسه خیلی سریعتر شده. در مورد خود من Feb 2013 درخواست دادیم والان ۲۳۰ دلار را هم پرداخت کرده ام (۱۰ماه). راستش ۱ سال شاید خوشبینانه باشه ولی یک و نیم سال را میشه روش حساب کرد.

سلام..آقا سعيد شما گرين كارت داشتين و براي همسرتون اقدام كردين؟واقعا اون ٣-٥سال به يكسال كاهش پيدا كرده؟راستي شما براي ازدواج برگشتين ايران يا غير حضوري ازدواج كردين؟

سلام، همسرم گرین کارت داشت و برای من اقدام کرد. در ایران هم ازدواج کردیم. بله، الان پروسه خیلی سریع شده و در حدود یکسال نوبت مصاحبه معلوم میشه. البته قسمتی از مسیر هم بستگی به سرعت عمل خودتون در تکمیل مدارک و پیدا کردن اسپانسر داره
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، sib 24 ، Nightsky007 ، hamed_na ، cpd
سلام دوستان
من در ابوظبی مصاحبه شدم و در حین مصاحبه مدارک اسپانسرم رو قبول نکرد و مجبور شدم اسپانسرم رو عوض کنم. بعد از عوض کردن اسپانسر ازم مدارکی خواست که نشون بده همسرم محل زندگیش امریکاست. ما هم چون برای همسرم پاس سفید گرفته بودیم و دو سال بود که ایران بود مجبور شدیم اجاره خونه 2 سال پیش رو بفرستیم سفارت. حالا 40 روز از فرستادن مدارک به ابوظبی میگذره ولی هنوز هیچ خبری از سفارت نیست. هر وقت هم میرم کیس نامبر رو وارد میکنم که ببینم وضعیتم تغییر کرده یا نه میبینم هنوز همونجوریه و هیچ تغییری نکرده! از دوستان کسی میدونه که این پروسه چقدر ممکنه طول بکشه؟ آیا مدرک دیگه ای هم ازم میخوان؟ اجاره خونه 2 سال پیش کافیه؟ البته لازمه بگم که الان همسرم بعد از 2 سال وارد خاک امریکا شده و الان اونجاست. منم گفتم بره دندون پزشکی معاینه بشه و کتابخونه ثبت نام کنه که اگه فردا مدرک دیگه ای خواستن که نشون بده خانومم امریکا زندگی میکنه اینا رو بفرستیم. لطفا راهنماییم کنید راستش از اینهمه انتظار و این هفت خوان رستم کلافه و خسته شدم!!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، Nightsky007 ، kamela
تکلیف کسانی که پاس سفید گرفتن برگشتن ازدواج کنند چیه؟؟؟مگه قانونن اجازه خروج برای 2 سال نگرفتن؟؟
با این حال بازم ازشون مدرکی بربودن در امریکا میخواد سفارت؟؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
پاییزان عزیز...داستان شما دقیقا عین ماست..البته با این تفاوت که من متولد و سیتیزن امریکام..ولی چون سالهای زیادی ایران زندگی کردم ازمون خواستن تا نشون بدم امریکا زندگی میکنم..منم چون هیچ وقت اونجا زندگی نکرده بودم خانه ای اجاره کردیم و اجاره خونه رو فرستادیم سفارت..ولی باز هم قبول نکردن و گفتن اجاره خانه رو قبول ندارن و من فقط باید با دادن بلیط و عکس در امریکا و دکتر و....ثابت کنم...همونی که گفتین بهترین کاره..بگین ایشون برن دکتر یا خریدی چیزی بکنن و شواهدش رو بفرستن براتون....درضمن ماهم مثل شما بار اول اسپانسر رو ازمون قبول نکردن و عوضش کردیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: paeizan2001 ، romance33 ، shadoow ، Nightsky007 ، saeed_anes ، hamed_na
مدارك موردنيازدرمرحله دوم همون nvc باايميل يا پست براي nvc بايد فرستاد؟؟
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام

من بعد از دریافت ویزای دانشجویی f1 ازدواج کردم، همسرم گرین کارت داره و الان می خواهم واسه گرین کارت خودم اپلای کنم.
میشه راهنمایی کنید.
پروسه چقدر طول میکشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007 ، شهناز بلاغی
(2014-01-14 ساعت 20:32)jahanshahloo نوشته:  مدارك موردنيازدرمرحله دوم همون nvc باايميل يا پست براي nvc بايد فرستاد؟؟

ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007 ، romance33
(2014-01-15 ساعت 02:05)lavitabella نوشته:  سلام

من بعد از دریافت ویزای دانشجویی f1 ازدواج کردم، همسرم گرین کارت داره و الان می خواهم واسه گرین کارت خودم اپلای کنم.
میشه راهنمایی کنید.
پروسه چقدر طول میکشه

اگر توی آمریکا حضور دارین سریعتر از ما کارتون انجام میشه.تبریک و موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
سلام دوستان برای ویزا ازدواج پروندمو به کجا پست کنم ارمنستان یا ترکیه ...؟؟؟؟
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان بعداپرو nvc ايميل ميفرسته يا نامه ؟؟
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-15 ساعت 22:49)jahanshahloo نوشته:  دوستان بعداپرو nvc ايميل ميفرسته يا نامه ؟؟

اگر فرم G-1145 را قبلاً پر کرده باشید براتون ایمیل می زنند. در غیر اینصورت با پست به شما اعلام می کنند.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، shadoow
یه ایمیلی مبنی بر کسی نامبر اومده اما خوب یه متنی هم زیرش هست
میگه که درحال حاضر ویزایی وجود نداره !!!!
The enclosed information pertains to your interest in immigrating to the United States of America. The
information concerning your registration is noted at the end of the letter.
Unfortunately, visa numbers are not presently available for your use. You will be notified when further
consideration can be given to processing your application for immigration. The reason for this delay is that there
are more applicants for visas than there are immigrant visa numbers available under the limitation prescribed by
law. For some visa categories, for example F3 or F4, this delay could be many years. Should you wish to know
which priority dates are currently being processed, you may call the State Department's Visa Office at
202-485-7699.
You are cautioned that you must not make any firm plans, such as disposing of property, giving up jobs, or
making travel arrangements at this time. We have no way of predicting when it will be possible to proceed with
your immigrant visa application.
You need not check with us further unless you need to report a change of address or a change in your personal
situation which may affect your entitlement to an immigrant visa.
We will keep your case on file until further action is possible. When communicating with this office, either by
telephone or letter, you must ALWAYS refer to your name and case number exactly as they appear below

دوستان بعد از دریافت کیس نامبر چیکار باید کرد؟؟منظورشون از این متنه چیه؟؟
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ