کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-04-04 ساعت 09:39)shandiz نوشته:  دوستان من میخوام فرم affidavit of support رو بفرستم و فرم مالیات و حقوق ایا صبر کنم تا این فرمها رو با فرمهای ترجمه شناسنامه و عقدنامه و.... رو با هم بفرستم ؟
17 روز که از من فرم affidavit of support از من خواستن ولی من صبر کردم که همه فرمها رو با هم بفرستم این کار من درست یا نه؟
هر جور خودتون صلاح میدونید ولی فرق نمیکنه.شما که صبر کردید،یه کم دیگه هم صبر کنید همه رو باهم بفرستید.مشکلی پیش نمیاد
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، saeed_anes
(2014-04-04 ساعت 09:39)shandiz نوشته:  دوستان من میخوام فرم affidavit of support رو بفرستم و فرم مالیات و حقوق ایا صبر کنم تا این فرمها رو با فرمهای ترجمه شناسنامه و عقدنامه و.... رو با هم بفرستم ؟
17 روز که از من فرم affidavit of support از من خواستن ولی من صبر کردم که همه فرمها رو با هم بفرستم این کار من درست یا نه؟

بستگی به خودتون داره.من خودم صبر کردم همه فرمهارو با هم فرستادم.۲ نهایت 3 هفته دیگه اون فرم هم میاد که 230$ روپردات کنید.همه مدارک روآماده کن هروقت اومدسریع بفرستید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، romance33 ، saeed_anes
بچه ها من وقت مصاحبه گرفتم.خیلی خوشحالم.
حالا مرحله بعد چیه ؟ باید چی کار کنم؟
من که فرم اسپانسر رو با tax return 2012 فرستادم حالا شوهرم باید روز مصاحبه tax return 2013 اسپانسر رو هم ببره با خودش؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، saeed_anes ، baba manam sanaz ، vania77 ، sib 24
(2014-04-05 ساعت 10:52)geologist نوشته:  بچه ها من وقت مصاحبه گرفتم.خیلی خوشحالم.
من که فرم اسپانسر رو با tax return 2012 فرستادم حالا شوهرم باید روز مصاحبه tax return 2013 اسپانسر رو هم ببره با خودش؟

سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم برای وقت مصاحبه.به احتمال زیاد 2013 رو هم ازتون میخوان حتماً باید آماده کنین.از حالا باید شروع کنن به زدن واکسن ها و آماده کردن کارت زرد واکسیناسیون. موفق باشی دوست عزیز.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، saeed_anes ، baba manam sanaz ، sib 24 ، shadoow
(2014-04-05 ساعت 03:40)فاطمه نوری نوشته:  بچه ها من دوباره چک لیست خوردم.اصل عقد نامه رو میخوان انگارSadبچه ها این متنش.کسی میدونه باید من چی کار کنم؟؟؟؟؟
Please submit this applicant's original marriage certificate, or a certified copy, bearing the appropriate seal or stamp of the issuing authority. If the certificate is a certified copy of the original it must come from the issuing government authority and it must contain annotation by the issuing government authority indicating that it is an extract from the official records.
Documents must be from the appropriate issuing government authority. Failure to provide the correct document will delay your case and may result in re-scheduling of your interview, or refusal of a visa.
In addition to the original documents, or certified copies of the documents, a photocopy of the original documents must be submitted to the NVC.
For many countries, the U.S. Department of State has established country-specific criteria for ensuring that applicants submit documents appropriate for visa processing. Please go to immigrantvisas.state.gov to determine if the U.S. Department of State has issued any country-specific guidelines for the requested document.
All document not in English, or the official language of the country where the visa application will be processed, must be accompanied by a certified translation. Your translation must include a statement signed by the translator that states the following:
· Translation is accurate · Translator is competent to translate
سعید جان شما اصل مدارک هم فرستادید؟

سلام دوست گرامی، والله هنوز از من اصل مدرکی را نخواسته اند و البته تایید مدارک هم نداده اند، بنده فعلا منتظرم. اما اینطور که در نامه شما نوشته اند اصل مدرک و یا کپی تایید شده را خواسته اند، به نظر میرسه کپی و ترجمه ای که فرستاده اید مهرهای لازم را نداشته. به هر حال اگر مطمئن هستید که مدارک قبلی تمام مهرهای لازم مانند مهر دارالترجمه، مهر دادگستری و حتی مهر امورخارجه (این آخری را بعید میدونم خییلی لازم باشه ) را داشته و باز هم ایراد گرفته اند، پس اصلش را بفرستید. من احتمالا تا یکی دو هفته دیگه میتونم نتیجه بررسی مدارک خودم را اطلاع بدم.
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، vania77 ، sib 24 ، romance33
nvc از من اصل شناسنامه را خواسته بود و من هم فرستادم در حالي كه تمام ترجمه هام جديد و تمام مهر ها روش بود.
كسي از انكارا منتظر مصاحبه هست؟وقت مصاحبه گرفته؟
سايت دكتر اونگان رو داريد؟
geologist جان شما كدوم سفارت هستيد؟امضا بزاريد لدفن
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، saeed_anes ، romance33
(2014-04-03 ساعت 22:41)mizan نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 10:32)k98k نوشته:  سلام. ادرس دکتر اونگان دقیقا کجاست؟
سلام
Address Ataturk Bulvari Nr: 237/45, 4th floor, Kavaklidere ANKARA / TURKEY

من از خود سایت دکتر برداشتم . اینم لینکش
http://www.doctorun.com/en/contact-us

خودم پيدا كردم؛)
بچه هاي ازدواجي اصلا اعلام حضور و وضعيت نكنينا!
شيننا بيا بگو چيا ميخواي ببري؟
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، romance33 ، a6l3i
من همسرم داره میاد ایران چند روز. به نظرتون لازمه که شناسنامه ام رو بیاره یا اینکه ممکنه nvc اصل شناسنامه رو بخواد ازمون؟ الان شناسنامه و عقدنامه آمریکاس.
یه سوال دیگه اصولا کیس های cr1 زودتر نوبت مصاحبه می گیرن یا f2a؟ من اول f2a بودم بعد همسرم سیتیزن شد الان شدم cr1. به نظرتون کی نوبت مصاحبه میدن؟
----------------------------------
2 ژانویه : اپروو
25 فوریه : دریافت کیس نامبر - ابوظبی
2آوریل : پرداخت 88$
4آوریل : پرداخت 230$
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-05 ساعت 17:07)mamar61 نوشته:  من همسرم داره میاد ایران چند روز. به نظرتون لازمه که شناسنامه ام رو بیاره یا اینکه ممکنه nvc اصل شناسنامه رو بخواد ازمون؟ الان شناسنامه و عقدنامه آمریکاس.
یه سوال دیگه اصولا کیس های cr1 زودتر نوبت مصاحبه می گیرن یا f2a؟ من اول f2a بودم بعد همسرم سیتیزن شد الان شدم cr1. به نظرتون کی نوبت مصاحبه میدن؟

سلام كي اقدام كرده بودين شما؟
والا نميدونم از شما nvc مداركي خواسته يا نه هنوز؟خب اگه همسرتون زياد ميمونن بيارن خب يه احتمال شايد بخوان.انكارا تقريبا بعد تكميل مدارك ١/٥ماه بعد وقت ميده.
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، saeed_anes ، romance33
(2014-04-05 ساعت 17:18)baba manam sanaz نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 17:07)mamar61 نوشته:  من همسرم داره میاد ایران چند روز. به نظرتون لازمه که شناسنامه ام رو بیاره یا اینکه ممکنه nvc اصل شناسنامه رو بخواد ازمون؟ الان شناسنامه و عقدنامه آمریکاس.

سلام كي اقدام كرده بودين شما؟
والا نميدونم از شما nvc مداركي خواسته يا نه هنوز؟خب اگه همسرتون زياد ميمونن بيارن خب يه احتمال شايد بخوان.انكارا تقريبا بعد تكميل مدارك ١/٥ماه بعد وقت ميده.

سلام .ما اواسط جولای2013 مدارکو فرستادیم .
نه نگفته شناسنامه ولی دیدم از شما خواسته ترسیدم!
شوهرم 2 هفته ای میاد ایران. واااای ممکنه 5 ماه طول بکشه؟ برا شما چقدر طول کشید؟
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
عزيزم كي گفت ٥ماه! يك و نيم ماهه گفتم ميده انكارا.اصلا هم مقايسه نكن خودتو با ديگران من شرايطم فرق ميكنه.
محض(درست نوشتم)! احتياط گفتم .ايشالا زود تكميل مدارك ميشي.مداركت رو كامل اماده كن تا چيزي خواستن زود بفرستين و خودتونو واسه مصاحبه اماده كنين.
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، saeed_anes ، romance33 ، a6l3i
(2014-04-05 ساعت 17:29)baba manam sanaz نوشته:  عزيزم كي گفت ٥ماه! يك و نيم ماهه گفتم ميده انكارا.اصلا هم مقايسه نكن خودتو با ديگران من شرايطم فرق ميكنه.
محض(درست نوشتم)! احتياط گفتم .ايشالا زود تكميل مدارك ميشي.مداركت رو كامل اماده كن تا چيزي خواستن زود بفرستين و خودتونو واسه مصاحبه اماده كنين.

آهااان فکر کردم گفتین 1 الی 5 مااه ترسیدم!!
خیلی ممنوون ایشالا که شمام زودتر کارات تموم بشه و بری Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، saeed_anes ، Nightsky007 ، romance33
(2014-04-05 ساعت 10:52)geologist نوشته:  بچه ها من وقت مصاحبه گرفتم.خیلی خوشحالم.

خیلی تبریک می گم !! میشه لطفا بگین چقدر طول کشید از تکمیل مدارکتون که نوبت مصاحبه دادن و برای کی نوبت دادن به شما؟ ممنوون
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، Nightsky007 ، shadoow
من march 13 approve شدم April 4 وقت مصاحبه دادن براى may 29 ارمنستان.
بچه ها تا حالا كسي رفته مصاحبه كه ازش tax return سال جديد رو هم بخوان ؟ جدا از اون كه قبلا فرستاديم nvc ؟
آخه من نمى تونم اسپانسرم رو پيدا كنم رفته برا چند ماه سفر.
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، فاطمه نوری
سلام دوستان. من حدود دوماه قبل مدارکم رو فرستادم بعد یک نامه فرستادن به خونه که مدارکتون رسیده و یه شماهر ای دادن که با LIN شروع میشه.اون شماره رو توی سایت وارد میکنم مینویسه درذ حال INITIAL REVIEW..میخوام بدونم این شماره همون کیس نامبره یا نه؟ بعدش چه اتفاقی میفته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: فاطمه نوری ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان