2014-04-19 ساعت 15:04
(2014-04-19 ساعت 14:39)baba manam sanaz نوشته: شقايق جان ممنون از جوابگو بودنت.وكيل من با ما فرم ds-260 رو پركرديم فرقي داره؟!منم گفته بودم ds-261 ولي اونيكي رو پر كردن
ساناز عزیزم.ما زمانی که بهمون کیس نامبر میدن باهاش یه اینویس نامبر هم میدن که بوسیله اون که تقریباً بعد از کیس نامبر که حکم یوزر نیم داره اون حکم پسورد داره ، میتونیم باهاشون وارد سایت معروف سیس بشیم و کارهامون رو از اونجا انجام بدیم.
1- اولیش پرداخت 88$ و پر کردن فرم DS-261 هستش که شما در اون یه شخص سوم به عنوان مثلاً وکیلت انتخاب میکنی که نامه نگاریهای از این به بعد یکیش واسه خودت یکیش واسه همسرت و دیگری هم برای همین ترد پارتی میاد. وپشت سر این ها مدارک اپانسر رو براشون باید بفرستیم.
2- بعد از یک هفته یا کمی بیشتر اون قفل 230$ باز میشه و شما حالا باید این 230$ رو پرداخت کنی و همراه اون فرم DS-260 رو که همون فرم 230 سابق هستش رو دیگه آنلاین پر میکنی و بلافاصله بعد از پر کردن و پرداخت پول سیویل داکیومنت رو که شامل ترجمه شناسنامه ها و عقد نامه و کپی پاسپورت و عکس و گرین کارت و ..... هستش رو میفرستی.
3- در این مرحله دو حالت پیش میاد :
1-3- کیس کامل میشه و بهت وقت سفارت میدن البته اگه کارنت باشی و یا منتظر میمونی تا کارنت بشی و بهت وقت سفارت بدن.
2-3- بهت چک لیست میخوره و باید دوباره کسری مدارک رو آماده کنی و بفرستی و باز یا کارنتی که میری واسه وقت مصاحبه و یا میمونی که کارنت بشی بری مصاحبه.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.منتظر ویزای یکضربت هستم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا