کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-05-26 ساعت 01:00)behi.v نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 22:42)mamar61 نوشته:  ممنون . پس بگم برام پستش کنه؟ یکبار یه چیزی برام پست کرد 3 ماه طول کشید به دستم برسه! با چه پستی بفرسته که زیاد طول نکشه؟
من نمی تونم امضا بذارم !! فکر کنم باید 3 تا ستاره داشته باشم که فقط 2 تا دارم Smile

سلام دوست عزیز من 1 هفته پیش سند ازدواجم رو برای شوهرم فرستادم آمریکا 6 روزه به دستش رسید با پست DHLفکر می کنم اگر از آمریکا به ایران هم بفرستن همین مقدار زمان ببره.دوستان اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید Cool

سلام عزیزم فکر نمی کنم اینطور باشه- بله منم فرستادم آمریکا 6 روزه رسید ولی مساله آمریکا به ایرانه!!
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، saeed_anes ، girl 1368 ، a6l3i
(2014-05-26 ساعت 02:07)Mostafa_M7 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 01:00)behi.v نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 22:42)mamar61 نوشته:  ممنون . پس بگم برام پستش کنه؟ یکبار یه چیزی برام پست کرد 3 ماه طول کشید به دستم برسه! با چه پستی بفرسته که زیاد طول نکشه؟
من نمی تونم امضا بذارم !! فکر کنم باید 3 تا ستاره داشته باشم که فقط 2 تا دارم Smile

سلام دوست عزیز من 1 هفته پیش سند ازدواجم رو برای شوهرم فرستادم آمریکا 6 روزه به دستش رسید با پست DHLفکر می کنم اگر از آمریکا به ایران هم بفرستن همین مقدار زمان ببره.دوستان اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید Cool

سلام دوست عزیز,
من بهت این پست رو پیشنهاد میکنم www.karapost.com
واسه خودم از آمریکا آیفون قرستادن و 1هفته ای به دستم رسید (مشهد)
از us باید با DHL بفرسته دوبی به آدرسی که کاراپست میده بعد از دوبی واست میفرستن ایران هر شهری که بخوای
برو تو سایت www.karapost.com شمارشون هست زنگ بزن کامل بهت توضیح میدن
ممنون از راهنمایی تون Smile
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، girl 1368 ، a6l3i ، Mostafa_M7
(2014-05-26 ساعت 11:06)farnaz.f نوشته:  با سلام و تشکر
من واسه شوهرم اقدام کردم و مارچ مدرک و فرم ۲۳۰ فرستادم و ۲ ماه قبل ایمیل دادند که ۲۶۰ انلاین پر کنیم و چون کارت پایان خدمتش فرستاده بود واسه تعویض متاسفانه صبر کردیم و دوباره بعد از ۹ ماه کارنت بودن از کارنت خارج شدیم به نظرتون راهی داره یا باید صبر کنیم؟ خیلی ناراحتم.

من در فرم ۲۶۰ که میزنم بیکار(برای پتیشنر) توضیح خواسته.چی بنویسم بهتره؟ بگم شوهرم تامینم میکنه? یا در جستجوی کارم? یا فقط بگم از وقتی اومدم کار نمیکنم؟یا خانه دار?
واقعا ممنونم

نظر شخصی من این هست که بنویسید در جستجوی کار هستید ولی هنوز پیدا نکردید.اینطور بگید اونها میفهمند شما قصد دارید آمریکا زندگی کنید ولی موفق به پیدا کردن کار نشدید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، romance33 ، shadoow ، Nightsky007 ، farnaz.f
سلام دوستان، یه چیز جالب براتون بگم، همونطور که در امضا من میبینید در تاریخ ۲۸ آوریل تکمیل مدارک شدم ولی مجددا در تاریخ ۲۷ may از NVC یه ایمیل گرفتم که نقص مدارک دارم. گفتم که بدونید خیییلی به این NVC ها اعتماد نکنید!!!
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، a6l3i ، Fahim3 ، sib 24 ، shandiz ، romance33 ، shadoow ، vania77
(2014-05-28 ساعت 23:37)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، یه چیز جالب براتون بگم، همونطور که در امضا من میبینید در تاریخ ۲۸ آوریل تکمیل مدارک شدم ولی مجددا در تاریخ ۲۷ may از NVC یه ایمیل گرفتم که نقص مدارک دارم. گفتم که بدونید خیییلی به این NVC ها اعتماد نکنید!!!

واقعاااااا؟؟؟!!!!؟؟؟مگه میشهCool
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes
(2014-05-28 ساعت 23:37)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، یه چیز جالب براتون بگم، همونطور که در امضا من میبینید در تاریخ ۲۸ آوریل تکمیل مدارک شدم ولی مجددا در تاریخ ۲۷ may از NVC یه ایمیل گرفتم که نقص مدارک دارم. گفتم که بدونید خیییلی به این NVC ها اعتماد نکنید!!!

ای بابا عجب وضعی درست کردن ها.یعنی شما منتظر نامه دوم و تاریخ مصاحبه بودین که دوباره گفتن مدارک بفرستین؟خدا به همه ی ما صبر بده Sad
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، saeed_anes ، a6l3i
سلام به همه دوستان
شوهر من ديروز رفت مصاحبه ارمنستان ولى آفيسر بهش گفت برو تا چند ماه ديگه دوباره بيا چون كار إدارى داره دست ما نيست بايد صبر كني تا كيست دوباره بياد تو سايت.
كسي ميدونه أين چند ماه كه ميگن چقدر طول ميكشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-05-31 ساعت 13:14)geologist نوشته:  سلام به همه دوستان
شوهر من ديروز رفت مصاحبه ارمنستان ولى آفيسر بهش گفت برو تا چند ماه ديگه دوباره بيا چون كار إدارى داره دست ما نيست بايد صبر كني تا كيست دوباره بياد تو سايت.

سلام دوست عزیز
مبارک باشه. اخیرا این پروسه طولانی شده اما بطور میانگین و نرمال 6 ماه زمان میبره. اما باز بستگی به پرونده و تعداد لایه های امنیتی که آفیسر برای شوهر شما موقع مصاحبه زده باشه هم داره. یعنی اینو بگم که بودن کسانی که زیر 1 ماه هم کلیر شدن.
اصلا جای نگرانی نداره و آرزومندم هر چه زودتر کلیر بشن Shy
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، a6l3i ، Fahim3

http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
این دوتا رو هر هفته براش چک کنین انشالله زودتر کلیر میشه میاد Smileآپدیتاشو به ما هم بگین Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، a6l3i ، Fahim3
دوستان خدا رو شکر بعد 22 روز که فرم i864 رو تصحیح کردیم و فرستادیم امروز complete شدیم و حالا به نظرتون چند روز طول میکشه که وقت مصاحبه بدن ؟ واپدیت nvc هنوز تو حالت at nvc هست کی میره تو حالت ready ?(من با تماسی که به nvcداشتم فهمیدم که completeDشدم)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، Fahim3 ، behi.v
(2014-05-30 ساعت 13:30)فاطمه نوری نوشته:  

واقعاااااا؟؟؟!!!!؟؟؟مگه میشهCool

سلام، بعله، حالا که شد. بعد یک ماه از ایمیل تکمیل مدارک به فرم جوینت اسپانسرم ایراد گرفتند. ما هم که فعلا از کارنت بودن در اومدیم و وقت داریم، گفتیم باشه بازم براتون مدارک میفرستیم
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، Fahim3
سلام به خانم ها و اقایان محترم
آیا از شماها کسی‌ هست که با خانم لیلی‌ طاهری کار کرده باشه؟
کسی‌از شما ها یا از دوستانتون با این خانم کار کردن
ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-31 ساعت 14:33)shaya نوشته:  

http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
این دوتا رو هر هفته براش چک کنین انشالله زودتر کلیر میشه میاد Smileآپدیتاشو به ما هم بگین Smile

ميشه بهم بگين سايت اول كه دادين Armenia.usembassy كجاش بايد چك كنم؟ مرسى
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-05-31 ساعت 14:15)hamed.us نوشته:  

سلام دوست عزیز
مبارک باشه. اخیرا این پروسه طولانی شده اما بطور میانگین و نرمال 6 ماه زمان میبره. اما باز بستگی به پرونده و تعداد لایه های امنیتی که آفیسر برای شوهر شما موقع مصاحبه زده باشه هم داره. یعنی اینو بگم که بودن کسانی که زیر 1 ماه هم کلیر شدن.

واااااااى خدا يعنى ٦ ماه طول ميكشه ؟؟ ?
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-05-31 ساعت 20:39)geologist نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 14:15)hamed.us نوشته:  

سلام دوست عزیز

واااااااى خدا يعنى ٦ ماه طول ميكشه ؟؟ ?

6 ماه تازه میانگین میباشد. وقت کردی یه سر به جدول منتظران ویزای نامزدی و ازدواج بزن میبینی که 535 روز هم هستن که هنوز جوابشون نیومده در صورتی که روز مصاحبه آفیسر به اونها هم گفته که 1 یا 2 ماه دیگه مراحل اداریتون تموم میشه...
به هر حال 2 الی 3 هفته میشه که سرعت کلیر کردنشون رفته بالا و امیدوارم هر چه زودتر کلیرنس بشن Smile
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shaya ، saeed_anes ، a6l3i ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان