کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-10-08 ساعت 16:17)saeed_anes نوشته:  سلام بر دوستان، بالاخره نامه وقت مصاحبه من اومد، سوم نوامبر باید ایروان باشم، اول یه نکته بگم که من فکر میکردم یکی دو ماه قبلش نامه میاد ولی فقط ۲۵ روز وقت دارم !!! برا همین باید عجله ای کارامو انجام بدم. گفتم در جریان باشید.
دوم که اگه دوستان راهنمایی، لینکی، توصیه ای، چیزی برای مصاحبه دارید بگید که وقتم کمه.
برای اولین سوال ما باید سوٕپیشینه ببریم یا نه؟

اول اينكه مبارك باشه واميدوار ويزاي يكضرب، دوم دوست عزيز تاريخ مصاحبتو اينجا نزن از نظر امنيتي درست نيست سوم سوالهاي كه تو فرم ds260 رو بخون 99% همون سوالها رو ميبرسن و اينكه سوء بيشينه لازم نيست ولي من براي محكم كاري بردم تو ايميلي هم كه براي شما فرستاده شده كفته لازم نيست
بل يس +10 تو يك هفته تا 10 روز انجام ميده 27 تومان ميشه كه بعد بايد ترجمة كنيد
سفرنامه ارمنستان رو هم بخونيد مفيد هست
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، مریم فتوحی ، saeed_anes ، Fahes ، dreamer60 ، sepideh jan ، a6l3i ، free pigeon
(2014-10-08 ساعت 17:18)shandiz نوشته:  
(2014-10-08 ساعت 16:17)saeed_anes نوشته:  سلام بر دوستان، بالاخره نامه وقت مصاحبه من اومد، سوم نوامبر باید ایروان باشم، اول یه نکته بگم که من فکر میکردم یکی دو ماه قبلش نامه میاد ولی فقط ۲۵ روز وقت دارم !!! برا همین باید عجله ای کارامو انجام بدم. گفتم در جریان باشید.
دوم که اگه دوستان راهنمایی، لینکی، توصیه ای، چیزی برای مصاحبه دارید بگید که وقتم کمه.

اول اينكه مبارك باشه واميدوار ويزاي يكضرب، دوم دوست عزيز تاريخ مصاحبتو اينجا نزن از نظر امنيتي درست نيست سوم سوالهاي كه تو فرم ds260 رو بخون 99% همون سوالها رو ميبرسن و اينكه سوء بيشينه لازم نيست ولي من براي محكم كاري بردم تو ايميلي هم كه براي شما فرستاده شده كفته لازم نيست
سلام دوست عزيز مباركه در مورد سوء پيشينه اصلا لازم نيست و مال ايران را قبول ندارند من رفتم گرفتم و بردم ترجمه هم كردم ولي بهم برگرداند سفارت و گفت لازم نيست البته من انكارا بودم
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، saeed_anes ، mani_badb0y ، Fahes
سلام دوستان در رابطه با مدارکی که nvc ازمون میخوات که باید ترجمه بشه حتما لازم که هر مدرک مهر دادگستری بخوره یا یک مهر کافیه ؟
سوال دوم حتما باید مهر امور خارجه داشته باشه یا لازم نیست؟
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-10-08 ساعت 19:28)mani_badb0y نوشته:  سلام دوستان در رابطه با مدارکی که nvc ازمون میخوات که باید ترجمه بشه حتما لازم که هر مدرک مهر دادگستری بخوره یا یک مهر کافیه ؟

دوست عزیز چرا روزه شکدار.!!هرچی مهر هست بده بزنند.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mani_badb0y ، Fahes ، sepideh jan
(2014-10-08 ساعت 19:28)mani_badb0y نوشته:  سلام دوستان در رابطه با مدارکی که nvc ازمون میخوات که باید ترجمه بشه حتما لازم که هر مدرک مهر دادگستری بخوره یا یک مهر کافیه ؟

دوست گرامی دار ترجمه که بردی بگو همه مهر را رو بزنه با خیال راحت برو سفارت اختلاف قیمتشم 100 150 تومنه . ولی با دل اسوده میری سفارت
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، mani_badb0y ، Fahes ، sepideh jan ، a6l3i
سلام دوستان این فرم ds-1810 جریانش چیه ایا باید پر بشه یا ربطی به من نداره. این فرم تو صفحه اخر فرم ds-260 ؟؟؟؟
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-08 ساعت 19:08)shmo نوشته:  
(2014-10-08 ساعت 17:18)shandiz نوشته:  

سلام دوست عزيز مباركه در مورد سوء پيشينه اصلا لازم نيست و مال ايران را قبول ندارند من رفتم گرفتم و بردم ترجمه هم كردم ولي بهم برگرداند سفارت و گفت لازم نيست البته من انكارا بودم

مرسی از راهنمایی و توصیه های دوستان، یه سوال دیگه ، مدارک مالیاتی سال آخر را هنگام مصاحبه میخواند یا سه سال آخر ؟
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
سال اخر 2013 هست که شما به nvc فرستادین اگر نه که باید با خودتون ببرید . چون سال مالیاتی 2013 فایل شده و همه باید تا الان انجام داده باشن
2011. 12 و 13 باید به افیسر نشون بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، sepideh jan ، a6l3i
دوستان وقتی برای ویزای ازدواجی اقدام می کنید این مدارکی که ثابت میکنه شما ساکن امریکا هستین کی باید ارایه بدیم ؟ اون اول باید پست کنیم با مدارک دیگه یا وقت مصاحبه باید به سفارت ارائه بشه؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم این تاریخی که تو بولتن ویزا اعلام میشه یعنی کیس هایی که تا اون تاریخ اپروو شدن یا کیس هایی که تا اون تاریخ پروندشون تکمیل شده؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y
(2014-10-06 ساعت 11:32)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان
ضمن تشکر ازاطلاع رسانی خوب و دقیق شما عزیزان دو تا سوال دارم
1) مدارک را که ترجمه کردیم اصلش را برای USCIS بفرستیم یا کبی بفرستیم و موقع مصاحبه اصل مدارک را ببریم ؟ یا الان کبی برابر با اصل بفرستیم و بعد اصل مدارک را ببریم ؟
2) آیا میشه مدارک NVC را هم همراه مدارک USCIS بفرستیم تا یکدفعه مدارک کامل بشه و ارسال بشه ؟
خیلی ممنون

اگر پست های قبلی را میخوندین به راحتی جوابشو پیدا میکردین.ولی من باز براتون میگم:ببرین اصل ممدارکو دارالترجمه معتبر ترجمه و سپس مهر و تایید مترجم، خیلی از دوستان میگن کافیه ولی بهتره که توسط امور خارجه و دادگستری هم تایید بشه،سپس کپی های فارسی توسط دارالترجمه پا نچ رسمی میشه که همین اعمال در حکم کپی برابر اصل هست.و همین چیزی را (نه کپی دوباره ازش)که تحویل میگیرین از دارالترجمه برای insمیفرستین.موفق باشید.
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، mani_badb0y ، sib 24 ، شهلا 1346
سلام دوستان
جهت اطلاع ، بعد از 7 ماه اپروو ما هم برای cr1 اومد و منتظر nvc میشیم که کیس نامبر رو بفرسته.
امید که کار هگی خوب پیش بره ....
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh jan ، vania77 ، mani_badb0y ، Fahes ، shandiz
(2014-10-10 ساعت 01:14)a6l3i نوشته:  سلام دوستان
جهت اطلاع ، بعد از 7 ماه اپروو ما هم برای cr1 اومد و منتظر nvc میشیم که کیس نامبر رو بفرسته.
امید که کار هگی خوب پیش بره ....

مبارک باشه دوست گرامی خوشحال شدم امیدوارم هر چه زودتر هم کیس نامبرت بیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، a6l3i ، sepideh jan
دوستان عزیز سلام

من سوالاتی دارم راجع به گرین کارت و واقعا امیدوارم بتونم از کمکتون استفاده کنم. من اینجا حدید هستم.
من اقامت کانادا رو به تازگی گرفتم از طریق نیروی متخصص کبک و همسرم که تازه ازدواج کردیم از طریق لاتاری 2 سال و نیم پیش به آمریکا رفت. ایشون هنوز سیتیزن نیست.
الان میخواد برای من اقدام کنه.
تا اونجایی که میدونم کشور محل ازدواج به عنوان محل انجام پروسه مهاجرت انتخاب میشه که برای ایرانی ها میشه ارمنستان یا ترکیه یا دبی که گویا هر سه حسابی سرشون شلوغه.
حالا میخوام بدونم اگر به نحوی بشه کشور مورد نظر رو کانادا قرار داد که ویزا آفیس آمریکا در کانادا این کارو انجام بده آیا این پروسه زمان کمتری خواهد برد ؟
برای اینکار چیزی که بنظر من رسید میشه انجام داد اینه که ما در کانادا هم ازدواجمون رو ثبت کنیم و اون مدارک رو بهمراه کپی کارت اقامت من ارائه بدیم. آیا اصلا شدنی هست ؟

و سوال بعدی من اینه که پس از اینکه برای من فایل نامبر از آمریکا اومد آیا میشه همزمان درخواست ویزای توریستی داد که بتونم بین کانادا و آمریکا در رفت آمد باشم برای دیدن همسرم یا اینکه امکانش نیست ؟
من خودم فکر کردم میشه قبل از اقدام برای مهاجرت من به آمریکا من برای ویزای توریستی به آمریکا اقدام کنم و بعدش که اونو گرفتم پروسه مهاجرت من رو شروع کنیم اما این بعدا میتونه دردسر ساز بشه ؟

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین
سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام
من یه ساله با این سایت آشنا شدم و دین بزرگی به گردن بچه های سایت دارم خیلی از راهنمایی هاشون استفاده کردم، میخواستم زودتر از اینها امضا بزارم اما به خاطر استرس ها و دردسرهایی که این پروسه داشت دستم به نوشتن نمیرفت. اما بالاخره یکی از طولانی ترین مراحلش گذشت . NVC!!!!Cool
ازدواجی با سیتیزن CR1
ارسال مدارک : 13Aug 2013
اپروو : 2014 3march
کیس نامبر : 1may
پرداخت 88$ : 5may
پرداخت 230$ : 7may
چک لیست اول : 25 june
چک لیست دوم : 21 july
چک لیست سوم : 15 sep
نامه تکمیل مدارک : 3 oct
نامه دعوت به مصاحبه : oct 9
تاریخ مصاحبه: نیمه نوامبر
دوستان عزیزم اول از همه بهتون بگم تنها چیزی که لازمه برا گذران این پروسه صبره! فقط صبر! Rolleyesمن سه بار چک خوردم دفعه اول به خاطر مدارک اسپانسر بود که به جا بود، دفعه دوم به خاطر اینکه ترجمه ها رو کپی برابر اصل نکرده بودم( حتما وقتی مدارک رو ترجمه میکنید به دارالترجمه بگید مهر کپی برابر اصل رو بزنه روی مدارک همین کافیه و احتیاج به کارای محضری نداره) و دفعه سوم که واقعا عجیب بود بعد از سه دفعه ارسال مدارک گفتن که کپی پاسپورت اسپانسر رو براشون نفرستادیم در صورتی که ما هر دوبار که مدارکو کامل کردیم فرستادیم که به احتمال زیاد تو خود NVC گم شده بوده!!! خلاصه بعد از اینکه 6 ماه مدارکمون کامل شد! انشالا بعد از مصاحبه سفرنامه رو هم خواهم نوشت ، اگه سوالی هست درخدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، saeed_anes ، mani_badb0y ، a6l3i ، Fahes ، sib 24 ، مریم فتوحی ، free pigeon ، sepideh jan ، Mahshah
(2014-10-10 ساعت 22:58)نرگس نمیر نوشته:  دوستان عزیز سلام
من یه ساله با این سایت آشنا شدم و دین بزرگی به گردن بچه های سایت دارم خیلی از راهنمایی هاشون استفاده کردم، میخواستم زودتر از اینها امضا بزارم اما به خاطر استرس ها و دردسرهایی که این پروسه داشت دستم به نوشتن نمیرفت. اما بالاخره یکی از طولانی ترین مراحلش گذشت . NVC!!!!Cool
ازدواجی با سیتیزن CR1
ارسال مدارک : 13Aug 2013
اپروو : 2014 3march
کیس نامبر : 1may
پرداخت 88$ : 5may
پرداخت 230$ : 7may
چک لیست اول : 25 june
چک لیست دوم : 21 july
چک لیست سوم : 15 sep
نامه تکمیل مدارک : 3 oct
نامه دعوت به مصاحبه : oct 9
تاریخ مصاحبه: نیمه نوامبر
دوستان عزیزم اول از همه بهتون بگم تنها چیزی که لازمه برا گذران این پروسه صبره! فقط صبر! Rolleyesمن سه بار چک خوردم دفعه اول به خاطر مدارک اسپانسر بود که به جا بود، دفعه دوم به خاطر اینکه ترجمه ها رو کپی برابر اصل نکرده بودم( حتما وقتی مدارک رو ترجمه میکنید به دارالترجمه بگید مهر کپی برابر اصل رو بزنه روی مدارک همین کافیه و احتیاج به کارای محضری نداره) و دفعه سوم که واقعا عجیب بود بعد از سه دفعه ارسال مدارک گفتن که کپی پاسپورت اسپانسر رو براشون نفرستادیم در صورتی که ما هر دوبار که مدارکو کامل کردیم فرستادیم که به احتمال زیاد تو خود NVC گم شده بوده!!! خلاصه بعد از اینکه 6 ماه مدارکمون کامل شد! انشالا بعد از مصاحبه سفرنامه رو هم خواهم نوشت ، اگه سوالی هست درخدمتم
sسلام و تبریک و به امید ویزای یک ضرب.سفارت شما کجا هست؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mani_badb0y ، saeed_anes ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان