کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
ويزا بولتن :
1Aug 2013
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sib 24 ، mohammadreza88 ، fahi ، siavash_vafa ، hamidoo_b ، barfi1
سلام بچه ها همه خوبين؟!
من مداركم براي مصاحبه رفته ارمنستان حدود ٢هفته اي ميشه
كسي ميدونه كي وقت مصاحبه رو ميدن؟(كيسم ازدواج با سيتيزن هست)

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، free pigeon ، fahi ، sib 24 ، siavash_vafa ، a6l3i ، hamidoo_b ، Haghighat
سلام دوستان
یک سوال داشتم از خدمتتون
آیا ترجمه شناسنامه و کازت ملی بایستی به تاییدیه دادگستری و امور خارجه هم برسه یا اینکه همان مهر دارالتزجمه کافیه ؟ هزینه ترجمه ها بد جوری رفته بالا
سوال بعدیم این هست که تو کل پروسه از ابتدا تا انتها چند سری ترجمه مدارک لازم هست ؟
ممنونم از راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa
(2015-03-13 ساعت 09:56)helloo نوشته:  سلام دوستان
یک سوال داشتم از خدمتتون
آیا ترجمه شناسنامه و کازت ملی بایستی به تاییدیه دادگستری و امور خارجه هم برسه یا اینکه همان مهر دارالتزجمه کافیه ؟ هزینه ترجمه ها بد جوری رفته بالا
سوال بعدیم این هست که تو کل پروسه از ابتدا تا انتها چند سری ترجمه مدارک لازم هست ؟
ممنونم از راهنماییتون
سلام
ترجمه ها باید مهر وزارت خارجه و دادگستری رو داشته باشن چون تو کشور ما ترجمه ی رسمی اینجوری تعریف شده... بماند که بعضی دوستان اشتباه بزرگی می کنن و کپی برابر اصل رو هم مهر وزارت خارجه و دادگستری می زنن!! که کاملاً غیر ضروریه و نشون دهنده ی وسواس زیاده! که حتی ممکنه باعث بد عادت شدن ادارات مهاجرت هم بشن!

تعداد ترجمه ها به طور معمول یک سری برای uscis یک سری برای nvc و یک سری برای روز مصاحبه نیاز دارین که البته ممکنه بنا به در خواست خودشون تو هر مرحله بازم لازم بشه ترجمه بفرستین...
از تاریخ ترجمه تا زمان تحویل اونا به هریک از ادارات و سفارت هم نباید بیشتر از شش ماه گذشته باشه.
یک توصیه شخصی هم دارم که قبل از عید ترجمه ها رو در صورت امکان انجام بدین چون تو سال جدید ممکنه تعرفه ها افزایش پیدا کنه! البته با در نظر گرفتن اون محدودیت شش ماهه....
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، fahi ، sepideh IR ، sib 24 ، siavash_vafa ، a6l3i ، hamidoo_b ، barfi1
سلام من عضو جدید هستم خانمی هستم که در ایرانم همسرم سیتیزن امریکا هستن مرداد به ایران آمدند و عقد کردیدم سوالم اینه که زمان مصاحبه من در سفارت حضور همسرم الزامی هست یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi ، sib 24 ، siavash_vafa ، a6l3i
(2015-03-13 ساعت 21:54)aghigh125 نوشته:  سلام من عضو جدید هستم خانمی هستم که در ایرانم همسرم سیتیزن آمریکا هستن مرداد به ایران آمدند و عقد کردیدم سوالم اینه که زمان مصاحبه من در سفارت حضور همسرم الزامی هست یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر
سلام
با آرزوی خوشحالی و سلامتی واسه شما
نه اصلا لازم نیست حضور ایشون و حتی توصیه میشه موقع مصاحبه همسر شما ساکن آمریکا باشن!که البته الزامی نیست...
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sib 24 ، siavash_vafa ، a6l3i ، barfi1
باتشکر از پاسختون البته خیلی سوال دارم ولی اگه ممکنه راهنمایی کنید وقتی همسرم ایران بودند عقد نامه و مدارک شناسنامه ی و کارت ملی هر دویمان را در اینجا ترجمه کردیم و همسرم مدارک را با خودش برد و تمام کارها از طریق ایشان انجام شده و من هنوز کاری نکرده ام آیا من هم باید از مدارک ترجمه شده اصل شان را داشته باشم یا کپی کافی است. ممنون میشم این را هم پاسخ بدید. چون من تازه اول راهم
پاسخ
(2015-03-13 ساعت 22:13)aghigh125 نوشته:  باتشکر از پاسختون البته خیلی سوال دارم ولی اگه ممکنه راهنمایی کنید وقتی همسرم ایران بودند عقد نامه و مدارک شناسنامه ی و کارت ملی هر دویمان را در اینجا ترجمه کردیم و همسرم مدارک را با خودش برد و تمام کارها از طریق ایشان انجام شده و من هنوز کاری نکرده ام آیا من هم باید از مدارک ترجمه شده اصل شان را داشته باشم یا کپی کافی است. ممنون میشم این را هم پاسخ بدید. چون من تازه اول راهم
خواهش می کنم
حدودا دو مرحله دیگه باید ترجمه مدارک و کپی برابر اصل مدارک شما به اداره ی ویزا و سفارت ارسال بشه که همسرتون این کارو انجام میده ولی موقع مصاحبه شما باید اصل مدارک رو با خودتون ببرید. زمان زیادی تا رو مصاحبه دارین از شش ماه تا یک سال.... همسر شما باید سعی کنه تا قبل از روز مصاحبه اصل مدارک رو به دست شما برسونه
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa ، a6l3i ، barfi1
ممنونم از پاسختون شاید نتونستم خوبم توضیح بدم اصل سند ازدواج و اصل شناسنامه و کارت ملی خودم پیشم هست من منظورم اصل ترجمه ها است که همسرم با خودش برده و من کپی ترجمه ها رو دارم . آیا اصل شناسنامه و کارت ملی ایشون هم باید پیش من باشه یا لازم نیست؟ ترا خدا ببخشید اینقدر سوال میکنم میخوام که یه مقدار اطلاعات داشته باشم .
پاسخ
(2015-03-13 ساعت 23:13)aghigh125 نوشته:  ممنونم از پاسختون شاید نتونستم خوبم توضیح بدم اصل سند ازدواج و اصل شناسنامه و کارت ملی خودم پیشم هست من منظورم اصل ترجمه ها است که همسرم با خودش برده و من کپی ترجمه ها رو دارم . آیا اصل شناسنامه و کارت ملی ایشون هم باید پیش من باشه یا لازم نیست؟ ترا خدا ببخشید اینقدر سوال میکنم میخوام که یه مقدار اطلاعات داشته باشم .

خواهش می کنم
خب پس مشکلی نیست. نه شما فقط اصل عقدنامه و مدارک شخصی خودتون و یک سری ترجمه روز مصاحبه همراهتون باشه کافیه... داشتن کپی از ترجمه ها خوبه ولی به احتمال خیلی زیاد باید واسه سفارت ترجمه ها رو رسمی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa ، hamidoo_b
(2015-03-13 ساعت 23:13)aghigh125 نوشته:  ممنونم از پاسختون شاید نتونستم خوبم توضیح بدم اصل سند ازدواج و اصل شناسنامه و کارت ملی خودم پیشم هست من منظورم اصل ترجمه ها است که همسرم با خودش برده و من کپی ترجمه ها رو دارم . آیا اصل شناسنامه و کارت ملی ایشون هم باید پیش من باشه یا لازم نیست؟ ترا خدا ببخشید اینقدر سوال میکنم میخوام که یه مقدار اطلاعات داشته باشم .

اصل ترجمه و مدارک باید همراهتون باشه. هرکس سفارت میره تمام مدارک زوجین رو میبره بجز پاسپورت که اونهم کپی برابر اصلش باید باشه
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، sepideh IR ، a6l3i ، hamidoo_b
(2015-03-14 ساعت 02:24)sib 24 نوشته:  

اصل ترجمه و مدارک باید همراهتون باشه. هرکس سفارت میره تمام مدارک زوجین رو میبره بجز پاسپورت که اونهم کپی برابر اصلش باید باشه
سلام به شما دوست عزیز
روز مصاحبه اصلا لازم نیست مدارک هویتی همسر همراه اپلیکنت باشه در واقع کامل تر اگه بخوام بگم: کلیه مدارک هویتی اپلیکنت+عقدنامه+مدارک مربوط به تکس و دامیسایل پتیشنر و ترجیحا +مدارک اثبات رابطه... و یک سری ترجمه رسمی و احتیاطا کپی برابر اصل از همه ی اینها
اصل مدارک هویتی پتیشنر که همون همسر باشه رو به هیچ وجه لازم نیست ببریم
پاسخ
(2015-03-14 ساعت 02:33)love story نوشته:  
(2015-03-14 ساعت 02:24)sib 24 نوشته:  [quote='aghigh125' pid='585192' dateline='1426272211']
ممنونم از پاسختون ...........
سلام به شما دوست عزیز
روز مصاحبه اصلا لازم نیست مدارک هویتی همسر همراه اپلیکنت باشه در واقع کامل تر اگه بخوام بگم: کلیه مدارک هویتی اپلیکنت+عقدنامه+مدارک مربوط به تکس و دامیسایل پتیشنر و ترجیحا +مدارک اثبات رابطه... و یک سری ترجمه رسمی و احتیاطا کپی برابر اصل از همه ی اینها
سلام.
شمامصاحبه رفتید وازشمانخواستند؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
(2015-03-14 ساعت 06:26)sib 24 نوشته:  
(2015-03-14 ساعت 02:33)love story نوشته:  
(2015-03-14 ساعت 02:24)sib 24 نوشته:  [quote='aghigh125' pid='585192' dateline='1426272211']
ممنونم از پاسختون ...........
سلام به شما دوست عزیز
سلام.
شمامصاحبه رفتید وازشمانخواستند؟
اطمینان کامل و صد درصدی دارم که همراه داشتن مدارک هویتی همسر در روز مصاحبه لازم نیست .... تو کل تاپیک های مهاجرسرا حتی یک مورد هم ندیدم و سایت های اصلی مهاجرت هم کوچکترین اشاره ای نکردن به این موضوع.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa ، sib 24 ، hamidoo_b
سلام دوستان

بالاخره دیروزه بعد از 61 روز NVC جواب داد. البته خبرِ نقص مدرک! امروز صبح مدارک رو مجدد DHL کردم.

جهت اطلاع:
از I-864A ایراد گرفتن. در قسمت 11 که باید درآمد اسپانسر در 3 سال اخیر نوشته بشه ، ما طبق برگهء Federal income tax returns درآمدِ اسپانسر به تنهایی رو نوشته بودیم که اتچ هم کردیم.

((( مطالب زیر برداشت ما از تماس با NVC هست و تا اومدن نتایج مطمئن نیستم مشکل دقیقا همین باشه))))
اینجور که تماس گرفتیم و به ما گفتن ،اگر اسپانسر حساب و مالیات مشترک با شخص دیگری از اعضای خانواده اش (household) داره ، باید مجموع درآمد هر دو نفر رو بنویسیم و نه فقط شخصی که اسپانسر هست (هرچند درآمد این شخص به تنهایی بالاتر از مقدار تعیین شده برای اسپانسر شدن هست)
در برگهء Federal income tax returns فقط درآمدِ اسپانسر به تنهایی نوشته شده. درحالیکه در Returne Transcript درآمدها و مالیات های تلفیقیِ دونفر رو نوشتن (بگذریم که NVC هر دو رو در پرونده داره و متوجه شدن که اشتباه ما چیه. ولی انگار لازمه که خودمون اقرار کنیم!!)

بعبارت دیگه هرچند اسپانسر تنها یک نفر هست و نامی از نفر دیگه آوره نمیشه ، ولی پرینت های مالیاتی برای دو نفر هست و NVC مجموع رو درنظر میگیره!

تندرست باشید . . .
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، siavash_vafa ، love story ، sib 24 ، shandiz ، hamidoo_b ، barfi1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان