موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ويزا بولتن :
1Aug 2013
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها همه خوبين؟!
من مداركم براي مصاحبه رفته ارمنستان حدود ٢هفته اي ميشه
كسي ميدونه كي وقت مصاحبه رو ميدن؟(كيسم ازدواج با سيتيزن هست)
عقيق
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوال داشتم از خدمتتون
آیا ترجمه شناسنامه و کازت ملی بایستی به تاییدیه دادگستری و امور خارجه هم برسه یا اینکه همان مهر دارالتزجمه کافیه ؟ هزینه ترجمه ها بد جوری رفته بالا
سوال بعدیم این هست که تو کل پروسه از ابتدا تا انتها چند سری ترجمه مدارک لازم هست ؟
ممنونم از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من عضو جدید هستم خانمی هستم که در ایرانم همسرم سیتیزن امریکا هستن مرداد به ایران آمدند و عقد کردیدم سوالم اینه که زمان مصاحبه من در سفارت حضور همسرم الزامی هست یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باتشکر از پاسختون البته خیلی سوال دارم ولی اگه ممکنه راهنمایی کنید وقتی همسرم ایران بودند عقد نامه و مدارک شناسنامه ی و کارت ملی هر دویمان را در اینجا ترجمه کردیم و همسرم مدارک را با خودش برد و تمام کارها از طریق ایشان انجام شده و من هنوز کاری نکرده ام آیا من هم باید از مدارک ترجمه شده اصل شان را داشته باشم یا کپی کافی است. ممنون میشم این را هم پاسخ بدید. چون من تازه اول راهم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از پاسختون شاید نتونستم خوبم توضیح بدم اصل سند ازدواج و اصل شناسنامه و کارت ملی خودم پیشم هست من منظورم اصل ترجمه ها است که همسرم با خودش برده و من کپی ترجمه ها رو دارم . آیا اصل شناسنامه و کارت ملی ایشون هم باید پیش من باشه یا لازم نیست؟ ترا خدا ببخشید اینقدر سوال میکنم میخوام که یه مقدار اطلاعات داشته باشم .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-14 ساعت 13:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-14 ساعت 14:39 توسط a6l3i.)
سلام دوستان
بالاخره دیروزه بعد از 61 روز NVC جواب داد. البته خبرِ نقص مدرک! امروز صبح مدارک رو مجدد DHL کردم.
جهت اطلاع:
از I-864A ایراد گرفتن. در قسمت 11 که باید درآمد اسپانسر در 3 سال اخیر نوشته بشه ، ما طبق برگهء Federal income tax returns درآمدِ اسپانسر به تنهایی رو نوشته بودیم که اتچ هم کردیم.
((( مطالب زیر برداشت ما از تماس با NVC هست و تا اومدن نتایج مطمئن نیستم مشکل دقیقا همین باشه))))
اینجور که تماس گرفتیم و به ما گفتن ،اگر اسپانسر حساب و مالیات مشترک با شخص دیگری از اعضای خانواده اش (household) داره ، باید مجموع درآمد هر دو نفر رو بنویسیم و نه فقط شخصی که اسپانسر هست (هرچند درآمد این شخص به تنهایی بالاتر از مقدار تعیین شده برای اسپانسر شدن هست)
در برگهء Federal income tax returns فقط درآمدِ اسپانسر به تنهایی نوشته شده. درحالیکه در Returne Transcript درآمدها و مالیات های تلفیقیِ دونفر رو نوشتن (بگذریم که NVC هر دو رو در پرونده داره و متوجه شدن که اشتباه ما چیه. ولی انگار لازمه که خودمون اقرار کنیم!!)
بعبارت دیگه هرچند اسپانسر تنها یک نفر هست و نامی از نفر دیگه آوره نمیشه ، ولی پرینت های مالیاتی برای دو نفر هست و NVC مجموع رو درنظر میگیره!
تندرست باشید . . .
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015