موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-26 ساعت 10:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-26 ساعت 11:26 توسط hamidoo_b.)
(2015-04-26 ساعت 09:22)cpd نوشته: سلام .. من اکتبر 2014 برای همسرم اقدام کردم .. و 8 اکتبر پ.د. مون هست ... 24 فوریه نامه اپرو برام ارسال شد اما از اون وقت هیج خبری نشده بنظر شما نگران کننده نیست ؟ تو ایننامه اپرو نوشته اگه تا یه ماه بعد از تازیخ این نامه از ان وی سی نامه ای نرسید ایمیل بزنید .. من بیش از 10 بار ایمیل زدم اما حتی رسیدن ایمیلا تایید نشده هنوز... باید چه کار کنم ؟ایمیل آدرسی که من نامه فرستادم بهش اینه :
NVCINQUIRY@state.gov چرا هیچ جوابی نمی دن ؟
مورد دیگه اینکه من هنوز کار پیدا نکردم و نمی تونم اسپانسر بشم و تا الان هم کسی رو پیدا نکردیم برای اینکه اسپانسرمون بشه .. کسی هست که بتونه راهنماییم کنه ؟ ممنون میشم اگر تجربیاتتون رو بهم بگین. .
بهتره که به nvc زنگ بزنید. علافی داره ولی بهتره. الان سرشون خیلی شلوغه نگران کننده نیست این دیرکرد ولی زنگ بزنید شما.
انشالله به زودی کار پیدا می کنید ولی داستان اسپانسر مهمه و سعی کنید پیگیر باشید که یک نفر را پیدا کنید. دوست آشنا فامیل به همه بگید شاید یک نفر این وسط اوکی بشه! اگر نشد یک آپشنی هست تو اسپانسری برای کسانی که درآمد کافی ندارند ولی دارایی کافی دارند (حساب بانکی، ملک و ... در آمریکا). این آپشن موجوده ولی 100% جوابگو نیست. من تو مهاجر سرا کسی که از این طریق مشکل اسپانسری رو حل کرده باشه دیدم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
اصطلاحات سربازی
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-26 ساعت 09:22)cpd نوشته: سلام .. من اکتبر 2014 برای همسرم اقدام کردم .. و 8 اکتبر پ.د. مون هست ... 24 فوریه نامه اپرو برام ارسال شد اما از اون وقت هیج خبری نشده بنظر شما نگران کننده نیست ؟ تو ایننامه اپرو نوشته اگه تا یه ماه بعد از تازیخ این نامه از ان وی سی نامه ای نرسید ایمیل بزنید .. من بیش از 10 بار ایمیل زدم اما حتی رسیدن ایمیلا تایید نشده هنوز... باید چه کار کنم ؟ایمیل آدرسی که من نامه فرستادم بهش اینه :
NVCINQUIRY@state.gov چرا هیچ جوابی نمی دن ؟
مورد دیگه اینکه من هنوز کار پیدا نکردم و نمی تونم اسپانسر بشم و تا الان هم کسی رو پیدا نکردیم برای اینکه اسپانسرمون بشه .. کسی هست که بتونه راهنماییم کنه ؟ ممنون میشم اگر تجربیاتتون رو بهم بگین. .
چون حدود یکسال دیگه نوبت مصاحبتونه غیرطبیعی نیست.صبر داشته باشید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015 ، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میدونه امسال درآمد کواسپانسر چقدر باید باشه برای اینکه بتونه برای کسی دیگه اقدام کنه ؟ اگر کسی ملک اجاره نکرده باشه ( خونه فامیل زندگی می کنم ) و کار نکنه - برای شوهرم اقدام کردم - چه جوری روز سفارت شوهرم باید ثابت کنه که ما قسط زندگی اونجا رو داریم ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-26 ساعت 15:22)negarbahrami نوشته: سلام
کسی میدونه امسال درآمد کواسپانسر چقدر باید باشه برای اینکه بتونه برای کسی دیگه اقدام کنه ؟ اگر کسی ملک اجاره نکرده باشه ( خونه فامیل زندگی می کنم ) و کار نکنه - برای شوهرم اقدام کردم - چه جوری روز سفارت شوهرم باید ثابت کنه که ما قسط زندگی اونجا رو داریم ؟
با سلام دوست محترم عنوان نحوه اثبات حضور همسر در آمريكا (Domicil)را در مهاجر سرا جستجو کنیدراجب سوال دوم شما صحبت شده،امیدوارم کمکتان کند. موفق باشید.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-26 ساعت 16:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-26 ساعت 16:43 توسط bruceh.)
سلام
لطفا اگر اطلاعات یا راهنمایی دارید به من کمک کنید. من در اخرین مرحله گیر افتاده ام و نمی دانم چه باید بکنم. زندگی برایم تیره و تار شده است.
من تقاصای ویزای سی ار وان (ویزای ازدواج) از کنسولگری آمریکا کرده ام. من مصاحبه را انجام دادم و قبول شدم، منتهی در مورد مدارک به من گفتن که مدارکِ من راجع به وضعیت خدمتم کافی نیست. در واقع وضعیت به این صورت است که کنسولگری از من میخواهد که وضعیتِ خدمتم را نشان دهم. من به آفیسر گفتم که من سربازی نرفتهام برای اینکه من دانشجو هستم و از طریق معافیت تحصیلی از ایران خارج شدم. از من خواستند که کارتِ معافیتم را ارائه کنم. همان طور که میدانید نظام وظیفه یا هر سازمانِ دیگری در ایران برای معافیت تحصیلی کارت صادر نمیکند. در واقع چیزی که سفارت میگوید این است که وضعیتِ سربازیت را نشان بده. اگر سربازی رفته ای کارتِ پایان خدمتت را جهتِ اثبات نشان بده و اگر سربازی نرفته ای کارتِ معافی را نشان بده. در حالی که من هیچکدام را ندارم. چون سال ۱۳۸۵ از ایران با معافیت تحصیلی به قصد درس خواندن از ایران خارج شدم و تا حالا هم به ایران بر نگشته ام
حال سوالِ من این است که من چه مدرکی باید به اینها نشان بدهم که دال بر این باشد که من سربازی نرفتهام / معافیتِ تحصیلی دارم؟
یکی از مدارکی که من برای سفارت فرستادم یک پرینت از پلیسِ الکترونیک (پلیس+۱۰) بود که وضعیت معافی تحصیلی من را نشان میداد منتهی مهر و امضا نداشت. همچنین همراهِ این پرینت من یه نامه نوشتم برایشان مبنی بر اینکه کارتِ معافی که اینها میخواهند را نمیتوانم بهشان بدهم چون ادارهٔ نظام وظیفه همچین کارتی رو صادر نمیکند. من همچنین مدارک دیگری رو هم برایشان فرستادم از قبیلِ پاسپورت قدیمیام که مهره خروجِ دانشجویی روش بود و همچنین اینکه نشان میداد که توی این ۹ سال من به ایران برنگشتم بنا برین وقت نداشتم که ۲ سال سربازی را انجام بدم. من همچنین توضیح دادم که با توجه به تاریخ فارغ التحصیلی من از دانشگاه (لیسانس) و خروج من از کشور، زمان برای انجامِ سربازی نبوده است. بعد از تمام این توضیحات و مدارک با من مکاتبه کردند که مدارکِ مربوط به سابقه/ وضعیت سربازی من کافی نیست و نیاز به کارت معافیت دارند
در واقع من فکر میکنم چون اینها با وضعیتِ ایران آشنا نیستند برای اثباتِ سربازی نرفتن من از من درخواستِ کارتِ معافی می کنند.
در واقع من به یک نامهٔ رسمی از سازمانِ نظام وظیفه یا پلیس یا هر جای دیگر نیاز دارم که نشان دهد که من سربازی نرفته ام. چون من به عنوان یک شخص عادی وقتی اینها رو بهشون مکاتبه میکنم و توضیح میدهم از من قبول نمی کنند و تاکید بر این دارند که باید از جای رسمی باشد. به من پیشنهاد کردند که همچین مدرک یا نامهای رو از سفارتِ ایران بگیرم منتهی سفارتِ ایران اینجا همچین چیزی را به من نمیدهد. حال می خواهم بدانم یک همچین مدرکی یا نامهای را چگونه و از کجا میشود تهیه کرد که رسمی باشد (با مهر و امضا) که قابل ترجمهٔ رسمی با مهره دادگستری و وزارتِ امورِ خارجه باشد که کنسولگری به عنوان اثباتِ اینکه من سربازی نرفتهام قبول کند.
با تشکر از وقت شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-26 ساعت 16:34)barfi1 نوشته: (2015-04-26 ساعت 15:22)negarbahrami نوشته: سلام
با سلام دوست محترم عنوان نحوه اثبات حضور همسر در آمريكا (Domicil)را در مهاجر سرا جستجو کنیدراجب سوال دوم شما صحبت شده،امیدوارم کمکتان کند. موفق باشید.
ممنونم از جواب شما - من فرم i-130 و سه فرم دیگه رو چند روزه ارسال کردم و از طریق پست فهمیدم که بسته رسیده ولی تایید دریافتی نه برام mail شده نه sms ، این موضوع زمان بره و طبیعیه ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-26 ساعت 16:35)bruceh نوشته: سلام
لطفا اگر اطلاعات یا راهنمایی دارید به من کمک کنید. من در اخرین مرحله گیر افتاده ام و نمی دانم چه باید بکنم. زندگی برایم تیره و تار شده است.
من تقاصای ویزای سی ار وان (ویزای ازدواج) از کنسولگری آمریکا کرده ام. من مصاحبه را انجام دادم و قبول شدم، منتهی در مورد مدارک به من گفتن که مدارکِ من راجع به وضعیت خدمتم کافی نیست. در واقع وضعیت به این صورت است که کنسولگری از من میخواهد که وضعیتِ خدمتم را نشان دهم. من به آفیسر گفتم که من سربازی نرفتهام برای اینکه من دانشجو هستم و از طریق معافیت تحصیلی از ایران خارج شدم. از من خواستند که کارتِ معافیتم را ارائه کنم. همان طور که میدانید نظام وظیفه یا هر سازمانِ دیگری در ایران برای معافیت تحصیلی کارت صادر نمیکند. در واقع چیزی که سفارت میگوید این است که وضعیتِ سربازیت را نشان بده. اگر سربازی رفته ای کارتِ پایان خدمتت را جهتِ اثبات نشان بده و اگر سربازی نرفته ای کارتِ معافی را نشان بده. در حالی که من هیچکدام را ندارم. چون سال ۱۳۸۵ از ایران با معافیت تحصیلی به قصد درس خواندن از ایران خارج شدم و تا حالا هم به ایران بر نگشته ام
حال سوالِ من این است که من چه مدرکی باید به اینها نشان بدهم که دال بر این باشد که من سربازی نرفتهام / معافیتِ تحصیلی دارم؟
یکی از مدارکی که من برای سفارت فرستادم یک پرینت از پلیسِ الکترونیک (پلیس+۱۰) بود که وضعیت معافی تحصیلی من را نشان میداد منتهی مهر و امضا نداشت. همچنین همراهِ این پرینت من یه نامه نوشتم برایشان مبنی بر اینکه کارتِ معافی که اینها میخواهند را نمیتوانم بهشان بدهم چون ادارهٔ نظام وظیفه همچین کارتی رو صادر نمیکند. من همچنین مدارک دیگری رو هم برایشان فرستادم از قبیلِ پاسپورت قدیمیام که مهره خروجِ دانشجویی روش بود و همچنین اینکه نشان میداد که توی این ۹ سال من به ایران برنگشتم بنا برین وقت نداشتم که ۲ سال سربازی را انجام بدم. من همچنین توضیح دادم که با توجه به تاریخ فارغ التحصیلی من از دانشگاه (لیسانس) و خروج من از کشور، زمان برای انجامِ سربازی نبوده است. بعد از تمام این توضیحات و مدارک با من مکاتبه کردند که مدارکِ مربوط به سابقه/ وضعیت سربازی من کافی نیست و نیاز به کارت معافیت دارند
در واقع من فکر میکنم چون اینها با وضعیتِ ایران آشنا نیستند برای اثباتِ سربازی نرفتن من از من درخواستِ کارتِ معافی می کنند.
در واقع من به یک نامهٔ رسمی از سازمانِ نظام وظیفه یا پلیس یا هر جای دیگر نیاز دارم که نشان دهد که من سربازی نرفته ام. چون من به عنوان یک شخص عادی وقتی اینها رو بهشون مکاتبه میکنم و توضیح میدهم از من قبول نمی کنند و تاکید بر این دارند که باید از جای رسمی باشد. به من پیشنهاد کردند که همچین مدرک یا نامهای رو از سفارتِ ایران بگیرم منتهی سفارتِ ایران اینجا همچین چیزی را به من نمیدهد. حال می خواهم بدانم یک همچین مدرکی یا نامهای را چگونه و از کجا میشود تهیه کرد که رسمی باشد (با مهر و امضا) که قابل ترجمهٔ رسمی با مهره دادگستری و وزارتِ امورِ خارجه باشد که کنسولگری به عنوان اثباتِ اینکه من سربازی نرفتهام قبول کند.
با تشکر از وقت شما
تنها مدرک معتبری که می تونی بگیری اینه که از طریق حوزه ی نظام وظیفه تاییدیه معافیت تحصیلی بگیری! البته اگه در حال تحصیل باشی و غیبت نداشته باشی! راه دیگه ش متقاعد کردن اونا با همین مدارک و.دلایلی هست که داری...
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-25 ساعت 20:07)mobydick نوشته: (2015-04-25 ساعت 17:45)NR8786 نوشته: سلام
من بیشتر از یک ساله که با یک آقای آمریکایی دوست هستم و قراره در ماه نوامبر 2015 همدیگر رو در آنکارا ببینیم و ازدواج کنیم. میخواستم بدونم آیا بعد از عقد رسمی میشه به صورت حضوری هم رفت سفارت آمریکا در آنکارا و یا باید همه کارها به صورت آنلاین انجام بشه؟
من روند ازدواج در آنکار رو برای دو فرد غیر ترک میدونم ولی واقعا نمیدونم از اون به بعد باید چیکار کنم. کندی روند هم زیاد برام سخت نیست، چون حداقل تا آخر سپتامبر 2016 در ایران دانشجو هستم. فقط میخواستم بدونم بعدش باید چکار کنیم. در ضمن این آقا خودشون مسلمان هستن و قراره در همون آنکارا ازدواج رو در سفارت ایران هم ثبت کنیم.
با سپاس
سلام
من بیشتر از یک ساله که با یک آقای آمریکایی دوست هستم و قراره در ماه نوامبر 2015 همدیگر رو در آنکارا ببینیم و ازدواج کنیم. میخواستم بدونم آیا بعد از عقد رسمی میشه به صورت حضوری هم رفت سفارت آمریکا در آنکارا و یا باید همه کارها به صورت آنلاین انجام بشه؟
من روند ازدواج در آنکار رو برای دو فرد غیر ترک میدونم ولی نمیدونم از اون به بعد باید چیکار کنم. کندی روند هم زیاد برام سخت نیست، چون حداقل تا آخر سپتامبر 2016 در ایران دانشجو هستم. فقط میخواستم بدونم بعدش باید چکار کنیم. در ضمن این آقا خودشون مسلمان هستن و قراره در همون آنکارا ازدواج رو در سفارت ایران هم ثبت کنیم.
با سپاس تو همین فروم قسمت ویزای مهاجرتی آمریکا تاپیکی هست به اسم راهنمای کامل ویزای نامزدی و ازدواج حتماً بخون....
رفتن به سفارت آنکارا هم بی مورده باید طبق قانون و روند قانونی برای ویزای ازدواج اقدام کنید که پروسه ش تو همین تاپیک و به طور خلاصه تر تو تاپیکی که نوشتم ذکر شده. خیلی ممونم از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من اخرين ايميلي كه از NVC دريافت كردم ٣١ اكتبر ٢٠١٤ بود كه نوشته بود پرونده شما پروسس شده و به زودي منتظر وقت مصاحبه باشيد الان ٦ ماه گذشته به امريكا ايميل مي زنم ميگه منتظر باشيد به انكارا ايميل مي زنم ميگه پرونده شما از امريكا هنوز نيامده و كيس شما توي ليست ما. هست زنگ هم مي زنيم كسي يا جواب نميده يا ميگن منتظر باشيد يعني چي ٦ ماه گذشته من كلا قاطي شدم چي ميگن اينا . كسي هست مورد مشابه داشته از قبل به من اطلاعات بده؟؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-29 ساعت 08:51)maryampourjafari نوشته: دوستان سلام من اخرين ايميلي كه از NVC دريافت كردم ٣١ اكتبر ٢٠١٤ بود كه نوشته بود پرونده شما پروسس شده و به زودي منتظر وقت مصاحبه باشيد الان ٦ ماه گذشته به امريكا ايميل مي زنم ميگه منتظر باشيد به انكارا ايميل مي زنم ميگه پرونده شما از امريكا هنوز نيامده و كيس شما توي ليست ما. هست زنگ هم مي زنيم كسي يا جواب نميده يا ميگن منتظر باشيد يعني چي ٦ ماه گذشته من كلا قاطي شدم چي ميگن اينا . كسي هست مورد مشابه داشته از قبل به من اطلاعات بده؟؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
سلام دوست عزیز.خلاصه از پروندت تو امضا بگذار تا بتونم بهتر کمکت کنیم.چون نمیدونیم کدوم گروه هستید.شما ۶ ماهه منتظری؟همسر من ۱۵ ماهه پرونده تکمیله نوبت مصاحبه نمیدن.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015 ، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-29 ساعت 09:31)sib 24 نوشته: (2015-04-29 ساعت 08:51)maryampourjafari نوشته: دوستان سلام من اخرين ايميلي كه از NVC دريافت كردم ٣١ اكتبر ٢٠١٤ بود كه نوشته بود پرونده شما پروسس شده و به زودي منتظر وقت مصاحبه باشيد الان ٦ ماه گذشته به امريكا ايميل مي زنم ميگه منتظر باشيد به انكارا ايميل مي زنم ميگه پرونده شما از امريكا هنوز نيامده و كيس شما توي ليست ما. هست زنگ هم مي زنيم كسي يا جواب نميده يا ميگن منتظر باشيد يعني چي ٦ ماه گذشته من كلا قاطي شدم چي ميگن اينا . كسي هست مورد مشابه داشته از قبل به من اطلاعات بده؟؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
سلام دوست عزیز.خلاصه از پروندت تو امضا بگذار تا بتونم بهتر کمکت کنیم.چون نمیدونیم کدوم گروه هستید.شما ۶ ماهه منتظری؟همسر من ۱۵ ماهه پرونده تکمیله نوبت مصاحبه نمیدن.
پرونده همسر منم مثل شما F2a هستش
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-29 ساعت 15:09)maryampourjafari نوشته: (2015-04-29 ساعت 09:31)sib 24 نوشته: (2015-04-29 ساعت 08:51)maryampourjafari نوشته: دوستان سلام من اخرين ايميلي كه از NVC دريافت كردم ٣١ اكتبر ٢٠١٤ بود كه نوشته بود پرونده شما پروسس شده و به زودي منتظر وقت مصاحبه باشيد الان ٦ ماه گذشته به امريكا ايميل مي زنم ميگه منتظر باشيد به انكارا ايميل مي زنم ميگه پرونده شما از امريكا هنوز نيامده و كيس شما توي ليست ما. هست زنگ هم مي زنيم كسي يا جواب نميده يا ميگن منتظر باشيد يعني چي ٦ ماه گذشته من كلا قاطي شدم چي ميگن اينا . كسي هست مورد مشابه داشته از قبل به من اطلاعات بده؟؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
پرونده همسر منم مثل شما F2a هستش بستگی به تاریخ شروع پروندتون داره ما نمیدونیم کی هست تا بهتون بگیم
سفرنامه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من بیشتر از 10 تا ایمیل به آدرس : NVCINQUIRY@STATE.gov
زدم ، 2 ماه هم گذشته از ایمیل هام ..اما هنوز حتی ایمیلی نیومده که کانفرم کنه رسیدن ایمیل ها رو ...آدرسم اشتباهه ؟ من این آدرس رو از نامه تایید مدارکم برداشتم .
میشه راهنماییم کنید یا اگه لازمه نامه کاغذی بفرستم بهم بگید. ممنون
(2015-04-14 ساعت 13:20)sib 24 نوشته: (2015-04-14 ساعت 13:03)Haghighat نوشته: سلام دوستان
وقتی به NVC ایمیل میزنیم چه مدت طول میکشه تا جواب بدن؟
حداقل 3 هفته
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-01 ساعت 11:09)cpd نوشته: من بیشتر از 10 تا ایمیل به آدرس : NVCINQUIRY@STATE.gov
زدم ، 2 ماه هم گذشته از ایمیل هام ..اما هنوز حتی ایمیلی نیومده که کانفرم کنه رسیدن ایمیل ها رو ...آدرسم اشتباهه ؟ من این آدرس رو از نامه تایید مدارکم برداشتم .
(2015-04-14 ساعت 13:20)sib 24 نوشته: (2015-04-14 ساعت 13:03)Haghighat نوشته: سلام دوستان
حداقل 3 هفته
دوست عزیز چرا زنگ نمیزنید؟! 45 دقیقه انتظار میکشید و جواب رو میگیرید
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
اصطلاحات سربازی
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-01 ساعت 11:26)hamidoo_b نوشته: (2015-05-01 ساعت 11:09)cpd نوشته: من بیشتر از 10 تا ایمیل به آدرس : NVCINQUIRY@STATE.gov
حداقل 3 هفته
دوست عزیز چرا زنگ نمیزنید؟! 45 دقیقه انتظار میکشید و جواب رو میگیرید
سلام .. والا من به این شماره : 0700-334 (603) 1+
من زنگ میزنم هر ساعتی که بتونم .. تا الان که نتونستم صحبت کنم اما بازم زنگ میزنم حتما
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
|