کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-05-06 ساعت 10:41)کوچه نوشته:  سلام دوستان عزیزسوال من رفت صفحات قبل بدون پاسخSad
می خواستم بپرسم شما چگونه فرمها و مدارک مورد نیاز همراه فرم I-130 را بسته بندی و پکیج کردید؟ منظورم این هست که از چه نوع پوشه ای استفاده کنم ؟مدارک رو چطور چیدمان کنم ؟ میشه لطف کنید توضیح بدید چطوری مدارک را دسته بندی و مرتب کنم که برای ارسال مناسب باشه؟
ممنون

امضای من رو بخون طبق روالش مدارک رو آماده کن همرو تو یه پوشه پلاستیکی بگذار بعدش داخل پاکت زردهای که تو پستخونه میفروشن و پست کن.روی همه مدارک چک پول و عکس پرسونلی باید باشه
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، fahi ، amir_naji ، sepideh IR
بچه ها منم راجب نقص مدارک یک سوال پرسیدم میشه جواب بدید اگه اطلاعاتی دارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-05-06 ساعت 10:52)sib 24 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 10:41)کوچه نوشته:  سلام دوستان عزیزسوال من رفت صفحات قبل بدون پاسخSad
می خواستم بپرسم شما چگونه فرمها و مدارک مورد نیاز همراه فرم I-130 را بسته بندی و پکیج کردید؟ منظورم این هست که از چه نوع پوشه ای استفاده کنم ؟مدارک رو چطور چیدمان کنم ؟ میشه لطف کنید توضیح بدید چطوری مدارک را دسته بندی و مرتب کنم که برای ارسال مناسب باشه؟
ممنون

امضای من رو بخون طبق روالش مدارک رو آماده کن همرو تو یه پوشه پلاستیکی بگذار بعدش داخل پاکت زردهای که تو پستخونه میفروشن و پست کن.روی همه مدارک چک پول و عکس پرسونلی باید باشه

بسیار ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، tico ، fahi ، sepideh IR
(2015-05-05 ساعت 09:49)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان
به NVC ایمل زدم که از امدن نامه ابرو یکماه گذشته ولی هنوز کیس نامبر را نگرفتم ... جواب دادن
Thank you for your request:
USCIS will review and process the request
Expect a reply by May 16, 2015
Your request ID number is SR00041504987CSC
این شماره SR چیه ؟ و برای دیدن مراحل روند کار در این اداره جایی هست ؟

ببخشید دوست عزیز میشه بگید چقدر طول کشید تا به ایمیل شما پاسخ بدن؟
من یک ماهه اپروو شدم بهشون ایمیل زدم ولی هنوز به ایمیل من جواب ندادن!
دوستان میگن تلفنی بهتره راستش هم اینکه حوصله و اعصابشو ندارم یک ساعت و نیم پشت خط باشم و هم اینکه نمیدونم چطور تلفنی آدرس ایمیل رو میگیرن؟ و فکر میکنم آدرس ایمیل دادن تلفنی ممکنه اشتباه پیش بیاره! یعنی اونا آدرس رو غلط یادداشت کنن و پروسه بیشتر گیردار بشه! دوستانی که زنگ زدن میشه بگید چطور آدرس ایمیل رو تلفنی از شما گرفتن؟
CR1
پاسخ
(2015-05-06 ساعت 04:56)sib 24 نوشته:  سلام دوستان. بالاخره بعد از 15 ماه انتظار نوبت مصاحبه همسر من اعلام شد.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
۴روز پیش زنگ زدم NVC و گفتم ما بیشتر از 15 ماهه منتظر مصاحبه ایم همون لحظه انتظار داشتم مثل همیشه بگن که منتظر بمونید ولی گفتتتتتتتت نوبت ویزای شما یکماه دیگست گفتم پس چرا ایمیل نزدید گفت تا چند روز آینده دریافت میکنید.امروز صندوق پست رو دیدم که بله نامه مصاحبست. بالاخره امضام تغییر کردBig Grin

سيب عزيزم خيلي برات خوشحال شدم.به اميد ويزاي يك ضرب براي تو و همه دوستان ان شاءالله.
كتگوري:f2a
تاريخ pd مدارك: dec 19 -2013
تاريخ اپروو: march 19 -2014
تاريخ دريافت كيس نامبر: may 2014
تاريخ دريافت اينويس نامبر: feb 17 -2015
تاريخ ارسال مدارك به nvc ا: march 18 -2015
تاريخ تكميل پرونده: april 20 -2015
تاريخ مصاحبه: sep 10 -2015
تاريخ ويزا:2015- 17 sep
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh IR ، sib 24
(2015-05-06 ساعت 10:27)hamidoo_b نوشته:  [quote='sib 24' pid='605345' dateline='1430872001']
سلام دوستان. بالاخره بعد از 15 ماه انتظار نوبت مصاحبه همسر من اعلام شد.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
۴روز پیش زنگ زدم NVC و گفتم ما بیشتر از 15 ماهه منتظر مصاحبه ایم همون لحظه انتظار داشتم مثل همیشه بگن که منتظر بمونید ولی گفتتتتتتتت نوبت ویزای شما یکماه دیگست گفتم پس چرا ایمیل نزدید گفت تا چند روز آینده دریافت میکنید.امروز صندوق پست رو دیدم که بله نامه مصاحبست. بالاخره امضام تغییر کردBig Grin

Sib عزیز تبریک میگم به امید ویزای یک ضرب
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sib 24
(2015-05-06 ساعت 10:15)negarbahrami نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 01:25)فاطمه نوری نوشته:  
(2015-05-05 ساعت 09:07)negarbahrami نوشته:  
(2015-05-04 ساعت 19:14)فاطمه نوری نوشته:  
(2015-05-04 ساعت 17:29)negarbahrami نوشته:  راستی من که خونه دوستان بودم و آمریکا جایی رو به نام خودم ندارم و کار هم نمی کردم چطوری می تونم ثابت کنم که با شوهرم میخواهیم بریم و زندگیمونو اونجا شروع کنیم ؟ باید حتما جایی رو بگیرم ؟
شما وقتی همسرتون رفت مصاحبه،باید ثابت کنید اونجا زندگی میکنید و به مدارکی مثل اجاره نامه،کار،گواهینامه اختیاج دارید.فعلا لازم نیست البته ولی به فکر باشید.
ممنونم - خوب تصمیم داشتیم وقتی شوهرم تونست بیاد خونه اجاره کنیم - راهی نیست که بشه اجاره نامه ******* یا هر روش دیگه این کارو موقت انجام داد ؟
دوست عزیز تو این هفته مصاحبه همسرم بود ولی ap خورد.مدارکش ولی کامل بود.منم پاس سفید داشتم و حتی هنوز پاس سفیدم باطل نشده ولی یه ماه پیش اومدم و مدارک دامیسایل تهیه کردم.بنظر من خیلی راحته این کار.در ضمن همسرم گفت تو سفارت یک پسر که باباش واسش قدام کرده بود،بعد از 8 سال ریجکت کردن چون موقع مصاحبه باباش ایران بوده.پس از الآن به این موضوع فکر کنید.و ظاهرا این قضیه خیلی مهمه و حتی ممکنه ریجکت کنن.اصلا ولی نگران نباشید چون براحتی میتونید مدارک تهیه کنید.البته من منظورم اون مدارکی که شما گفتین نیست.

مرسی - امیدوارم کردی - چه مدارکی رو تهیه کردید و چه جوری البته اگه امکانش هست برام توضیح بدید.
دوست عزیز من اینجا با دوستم همخونه هستم.یه ماه قبل مصاحبه همسرم اومدم و همخونه شدم.غیر از این حساب بانکی و کردیت کارت و job offer و نامه کار هم بردم. ولی راستش با همون اجاره نامه و حساب بانکی اکی شد .ولی من همه این کارا رو یه ماهه انجام دادم.فقط تو ذهنتون داشته باشید اینارو و از الان راجع بهشون تحقیق کنید
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، fahi ، sepideh IR
سلام به همه،

من گواهی عدم سوء پیشنه رو هم به همراه I-130 و سایر مدارک به uscis فرستادم. الان میخواستم بپرسم که آیا لازم هست که یک گواهی عدم سوء پیشینه جدید بگیرم برای NVC یا همون قبلی کفایت میکنه؟
یعنی ممکنه که بگن گواهی عدم سوء پیشنه ام آپدیت نیست؟
مرسی از کمک شما.
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
پاسخ
(2015-05-06 ساعت 19:50)Chebyshev نوشته:  سلام به همه،

من گواهی عدم سوء پیشنه رو هم به همراه I-130 و سایر مدارک به uscis فرستادم. الان میخواستم بپرسم که آیا لازم هست که یک گواهی عدم سوء پیشینه جدید بگیرم برای NVC یا همون قبلی کفایت میکنه؟
مرسی از کمک شما.

گواهی عدم سو پیشینه از ایرانیا نمیخوان.اصلا لازم نیست.دوستان یه نکته بگم ،مدارک اضافه نفرستید اینکار گیجشون میکنه.بدتر همه چی خراب میشه.هر چی میخوان بفرستید.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Chebyshev ، fahi ، sepideh IR
(2015-05-06 ساعت 20:05)فاطمه نوری نوشته:  

مرسی از کمک شما.

گواهی عدم سو پیشینه از ایرانیا نمیخوان.اصلا لازم نیست.دوستان یه نکته بگم ،مدارک اضافه نفرستید اینکار گیجشون میکنه.بدتر همه چی خراب میشه.هر چی میخوان بفرستید.

بسیار ممنونم از پاسخ سریع شما دوست عزیز. من منظورم همون پلیس رکورد بود. من این لینک رو مطالعه کردم و ذکر شده که نیاز هست:
http://travel.state.gov/content/visas/en...o-nvc.html

ولی در صفحه مربوط به ایران نوشته که گواهی پلیس صادر شده توسط پلیس ایران قابل اطمینان نیست ...پس ظاهرا نیاز نیست.
خوشحال میشم اگه دوستان دیگه هم تجربه ای در این زمینه دارن با من شییر کنن.
مرسی.
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، tico ، sepideh IR
(2015-05-06 ساعت 20:18)Chebyshev نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 20:05)فاطمه نوری نوشته:  

مرسی از کمک شما.

بسیار ممنونم از پاسخ سریع شما دوست عزیز. من منظورم همون پلیس رکورد بود. من این لینک رو مطالعه کردم و ذکر شده که نیاز هست:

ولی در صفحه مربوط به ایران نوشته که گواهی پلیس صادر شده توسط پلیس ایران قابل اطمینان نیست ...پس ظاهرا نیاز نیست.
مرسی.
گواهی عدم سوءپیشینه از ایران مورد قبول نیست ... هیچکس هم از ایران نمیبره فقط موارد نادری بوده که تو نامه ی دعوت به مصاحبه خودشون ذکر کردن در غیر این صورت اصلاً لازم نیست!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Chebyshev ، sepideh IR
(2015-05-06 ساعت 13:21)Haghighat نوشته:  
به NVC ایمل زدم که از امدن نامه ابرو یکماه گذشته ولی هنوز کیس نامبر را نگرفتم ... جواب دادن
Expect a reply by May 16, 2015

دوستان میگن تلفنی بهتره راستش هم اینکه حوصله و اعصابشو ندارم یک ساعت و نیم پشت خط باشم و هم اینکه نمیدونم چطور تلفنی آدرس ایمیل رو میگیرن؟ و فکر میکنم آدرس ایمیل دادن تلفنی ممکنه اشتباه پیش بیاره! یعنی اونا آدرس رو غلط یادداشت کنن و پروسه بیشتر گیردار بشه! دوستانی که زنگ زدن میشه بگید چطور آدرس ایمیل رو تلفنی از شما گرفتن؟
تماس تلفنی خیلی بهتره درسته که 40 دقیقه ای معطلی داره و هزینه ی تلفنم به دنبال داره ولی یه وقتایی به خصوص زمانی که زمان براتون مهمه می ارزه.... خیلی خوب جواب میدن و برخوردشون خوبه ایمیل هم اگه نداده باشین خودشون ازتون می پرسن و شما هم حرف به حرف آدرس ایمیل رو میدین. به شخصه توصیه می کنم تلفن بزنین خیلی راحت تره . در مورد زبانم نگران نباشین با هر سطحی کافیه منظور رو برسونین ، خوب متوجه میشن و به دقت گوش میدن....
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، sib 24 ، Haghighat ، tico ، sepideh IR
(2015-05-06 ساعت 13:21)Haghighat نوشته:  
Expect a reply by May 16, ۲۰۱۵

شما فرم 1145 را پرکنید و بفرستید اونا ادرس ایمل شما را ثبت خواهند کرد . در ضمن چهار روز بعد به من ایمل زدند . یک ادرسی بود که بچه تو سایت گذاشته بودند و اطلاعات میخواست پر کردم و یک جای خالی که باید مطلبتون را می نوشتید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، sepideh IR
(2015-05-06 ساعت 20:18)Chebyshev نوشته:  بسیار ممنونم از پاسخ سریع شما دوست عزیز. من منظورم همون پلیس رکورد بود. من این لینک رو مطالعه کردم و ذکر شده که نیاز هست:

مرسی.

دوست عزیز تو سایت این مطلب رو نوشته ولی داستان کار از محکم کاری عیب نمیکنه هم اینجا مطرحه، شما هیچ مدرکی رو از الان آماده نکنید و صبر کنید تا نامه ان وی سی براتون بیاد. اون موقع مدارک رو که میخواید بدین ترجمه یه گواهی جدید هم درخواست بدین که 1هفته ای میاد. چون اگر از الان مدارک رو بدید برای ترجمه ممکنه تا زمان ارسال برای ان وی سی اکسپایر بشه
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Chebyshev ، tico ، sepideh IR
شما فرم 1145 را پرکنید و بفرستید اونا ادرس ایمل شما را ثبت خواهند کرد . در ضمن چهار روز بعد به من ایمل زدند . یک ادرسی بود که بچه تو سایت گذاشته بودند و اطلاعات میخواست پر کردم و یک جای خالی که باید مطلبتون را می نوشتید .
[/quote]

ممنون دوست عزیز که پاسخ دادید. راستش من این فرم 1145 رو از روز اول که میخواستم مدارکم رو برای USCIS بفرستم ضمیمه نکردم. برای همین اونها الان هیچ آدرس ایملی از من ندارن.
اگر امکان داره این آدرسی که شما بهش ایمیل زدید رو برای من بفرستید. ظاهرا این روشی که شما فرستادین یک راه پاسخ سریع هست. در غیر اینصورت فکر میکنم هر ایملی که میزنم یک ماه باید صبر کنم تا جواب بگیرم.
خیلی ممنون
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، sepideh IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان