موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها منم راجب نقص مدارک یک سوال پرسیدم میشه جواب بدید اگه اطلاعاتی دارید.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه،
من گواهی عدم سوء پیشنه رو هم به همراه I-130 و سایر مدارک به uscis فرستادم. الان میخواستم بپرسم که آیا لازم هست که یک گواهی عدم سوء پیشینه جدید بگیرم برای NVC یا همون قبلی کفایت میکنه؟
یعنی ممکنه که بگن گواهی عدم سوء پیشنه ام آپدیت نیست؟
مرسی از کمک شما.
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 20:05)فاطمه نوری نوشته: (2015-05-06 ساعت 19:50)Chebyshev نوشته: سلام به همه،
من گواهی عدم سوء پیشنه رو هم به همراه I-130 و سایر مدارک به uscis فرستادم. الان میخواستم بپرسم که آیا لازم هست که یک گواهی عدم سوء پیشینه جدید بگیرم برای NVC یا همون قبلی کفایت میکنه؟
مرسی از کمک شما.
گواهی عدم سو پیشینه از ایرانیا نمیخوان.اصلا لازم نیست.دوستان یه نکته بگم ،مدارک اضافه نفرستید اینکار گیجشون میکنه.بدتر همه چی خراب میشه.هر چی میخوان بفرستید.
بسیار ممنونم از پاسخ سریع شما دوست عزیز. من منظورم همون پلیس رکورد بود. من این لینک رو مطالعه کردم و ذکر شده که نیاز هست:
http://travel.state.gov/content/visas/en...o-nvc.html
ولی در صفحه مربوط به ایران نوشته که گواهی پلیس صادر شده توسط پلیس ایران قابل اطمینان نیست ...پس ظاهرا نیاز نیست.
خوشحال میشم اگه دوستان دیگه هم تجربه ای در این زمینه دارن با من شییر کنن.
مرسی.
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 20:18)Chebyshev نوشته: (2015-05-06 ساعت 20:05)فاطمه نوری نوشته: (2015-05-06 ساعت 19:50)Chebyshev نوشته: سلام به همه،
مرسی از کمک شما.
گواهی عدم سو پیشینه از ایرانیا نمیخوان.اصلا لازم نیست.دوستان یه نکته بگم ،مدارک اضافه نفرستید اینکار گیجشون میکنه.بدتر همه چی خراب میشه.هر چی میخوان بفرستید.
بسیار ممنونم از پاسخ سریع شما دوست عزیز. من منظورم همون پلیس رکورد بود. من این لینک رو مطالعه کردم و ذکر شده که نیاز هست:
http://travel.state.gov/content/visas/en...o-nvc.html
ولی در صفحه مربوط به ایران نوشته که گواهی پلیس صادر شده توسط پلیس ایران قابل اطمینان نیست ...پس ظاهرا نیاز نیست.
خوشحال میشم اگه دوستان دیگه هم تجربه ای در این زمینه دارن با من شییر کنن.
مرسی.
گواهی عدم سوءپیشینه از ایران مورد قبول نیست ... هیچکس هم از ایران نمیبره فقط موارد نادری بوده که تو نامه ی دعوت به مصاحبه خودشون ذکر کردن در غیر این صورت اصلاً لازم نیست!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 13:21)Haghighat نوشته: (2015-05-05 ساعت 09:49)شهلا 1346 نوشته: سلام دوستان
به NVC ایمل زدم که از امدن نامه ابرو یکماه گذشته ولی هنوز کیس نامبر را نگرفتم ... جواب دادن
Thank you for your request:
USCIS will review and process the request
Expect a reply by May 16, 2015
Your request ID number is SR00041504987CSC
این شماره SR چیه ؟ و برای دیدن مراحل روند کار در این اداره جایی هست ؟
ببخشید دوست عزیز میشه بگید چقدر طول کشید تا به ایمیل شما پاسخ بدن؟
من یک ماهه اپروو شدم بهشون ایمیل زدم ولی هنوز به ایمیل من جواب ندادن!
دوستان میگن تلفنی بهتره راستش هم اینکه حوصله و اعصابشو ندارم یک ساعت و نیم پشت خط باشم و هم اینکه نمیدونم چطور تلفنی آدرس ایمیل رو میگیرن؟ و فکر میکنم آدرس ایمیل دادن تلفنی ممکنه اشتباه پیش بیاره! یعنی اونا آدرس رو غلط یادداشت کنن و پروسه بیشتر گیردار بشه! دوستانی که زنگ زدن میشه بگید چطور آدرس ایمیل رو تلفنی از شما گرفتن؟
تماس تلفنی خیلی بهتره درسته که 40 دقیقه ای معطلی داره و هزینه ی تلفنم به دنبال داره ولی یه وقتایی به خصوص زمانی که زمان براتون مهمه می ارزه.... خیلی خوب جواب میدن و برخوردشون خوبه ایمیل هم اگه نداده باشین خودشون ازتون می پرسن و شما هم حرف به حرف آدرس ایمیل رو میدین. به شخصه توصیه می کنم تلفن بزنین خیلی راحت تره . در مورد زبانم نگران نباشین با هر سطحی کافیه منظور رو برسونین ، خوب متوجه میشن و به دقت گوش میدن....
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
شما فرم 1145 را پرکنید و بفرستید اونا ادرس ایمل شما را ثبت خواهند کرد . در ضمن چهار روز بعد به من ایمل زدند . یک ادرسی بود که بچه تو سایت گذاشته بودند و اطلاعات میخواست پر کردم و یک جای خالی که باید مطلبتون را می نوشتید .
[/quote]
ممنون دوست عزیز که پاسخ دادید. راستش من این فرم 1145 رو از روز اول که میخواستم مدارکم رو برای USCIS بفرستم ضمیمه نکردم. برای همین اونها الان هیچ آدرس ایملی از من ندارن.
اگر امکان داره این آدرسی که شما بهش ایمیل زدید رو برای من بفرستید. ظاهرا این روشی که شما فرستادین یک راه پاسخ سریع هست. در غیر اینصورت فکر میکنم هر ایملی که میزنم یک ماه باید صبر کنم تا جواب بگیرم.
خیلی ممنون
CR1