کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
sib عزیز متوجه شدم امضا چیه و دیدم حالا این همه فرم رو اونا برامون میفرستند تا پر بشه ؟و اینکه من باید همه چیزهایی که خواسته شده را انجام بدم؟ فکر میکنم خیلی سخته باشه. همسرم تمام مدارکی که اینجا ترجمه کرده بودیم را کپی اش را به اداره مهاجرت فرستاده بود و اصل ترجمه دستش هست و اشکالی از این بابت بهش نگرفتن . و من گفتم چون قراره تیرماه بیاد پیشم تمام اصل ترجمه ها را برام بیاره. تا بخوام برای nvc بفرستم دوست عزیز هر چی به نظرتون میرسه که من باید انجام بدم را بگید. مرسی و یه سوال nvc تنها آدرس منزلم را داره چون همسرم نه تلفنم و نه ایمیلمو به اونها نداده. آنها چطوری میخوان با بامن ارتباط داشته باشند. ترو خدا ببخشید اینقدر سوال میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، Sam-90
(2015-05-16 ساعت 17:09)aghigh125 نوشته:  sib عزیز متوجه شدم امضا چیه و دیدم حالا این همه فرم رو اونا برامون میفرستند تا پر بشه ؟و اینکه من باید همه چیزهایی که خواسته شده را انجام بدم؟ فکر میکنم خیلی سخته باشه. همسرم تمام مدارکی که اینجا ترجمه کرده بودیم را کپی اش را به اداره مهاجرت فرستاده بود و اصل ترجمه دستش هست و اشکالی از این بابت بهش نگرفتن . و من گفتم چون قراره تیرماه بیاد پیشم تمام اصل ترجمه ها را برام بیاره. تا بخوام برای nvc بفرستم دوست عزیز هر چی به نظرتون میرسه که من باید انجام بدم را بگید. مرسی و یه سوال nvc تنها آدرس منزلم را داره چون همسرم نه تلفنم و نه ایمیلمو به اونها نداده. آنها چطوری میخوان با بامن ارتباط داشته باشند. ترو خدا ببخشید اینقدر سوال میکنم.

منم دارم مداركامو مي فرستم به nvc .وكيلم گفت يه قانون جديد اومده كه تو اين مرحله هم نيازي به اصل مدارك نيست .
هر چقدر اصرار كردم اصل رو پست كنم گفت نيازي نه به ترجمه مجدد و نه اصل نيست .ديگه اميد به خدا ...
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، sepideh IR ، Sam-90
(2015-05-16 ساعت 16:36)aghigh125 نوشته:  مرسی از شما دوستان عزیز من ویزای ازدواج هستم همه کارهام رو همسرم که در آمریکاست انجام داده . من کاملا" مبتدیم اصلا" نمیدونم چکار بکنم مهرماه 93 مدارک فرستادیم و اسفند ماه 93 نامه دادند که یه مدرکی تون ناقصه همسرم حلش کرد و فرستاد تا ۱۰ اردیبهشت نامه اومد به همسرم که مرحله اول طی شد و پروندتون به nvc فرستاده شده و تا سی روز اگه خبری از ما نشد شما با ما تماس بگیرید. من منظورتون از امضا رو نمیدونم و اینکه پرسیدید کدوم سرویس سنتر هم هستید نمیدونم چیه . منم دلم میخواد بدونم اونها تو این مرحله دقیقا" چی میخوان. لطفا بهم کمک کنید.

سه حرف اول رسيد نامبرتون چي هست ؟ اون نشون دهنده سرويس سنتر و تاريخ رسيد نامبر همون pd هست كه نشون دهنده زمان كارنت شدن شما در ويزا بولتن

(2015-05-16 ساعت 21:53)ATYY نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 16:36)aghigh125 نوشته:  مرسی از شما دوستان عزیز من ویزای ازدواج هستم همه کارهام رو همسرم که در آمریکاست انجام داده . من کاملا" مبتدیم اصلا" نمیدونم چکار بکنم مهرماه 93 مدارک فرستادیم و اسفند ماه 93 نامه دادند که یه مدرکی تون ناقصه همسرم حلش کرد و فرستاد تا ۱۰ اردیبهشت نامه اومد به همسرم که مرحله اول طی شد و پروندتون به nvc فرستاده شده و تا سی روز اگه خبری از ما نشد شما با ما تماس بگیرید. من منظورتون از امضا رو نمیدونم و اینکه پرسیدید کدوم سرویس سنتر هم هستید نمیدونم چیه . منم دلم میخواد بدونم اونها تو این مرحله دقیقا" چی میخوان. لطفا بهم کمک کنید.

سه حرف اول رسيد نامبرتون چي هست ؟ اون نشون دهنده سرويس سنتر و تاريخ رسيد نامبر همون pd هست كه نشون دهنده زمان كارنت شدن شما در ويزا بولتن

وقتي ارسال هاتون به ١٠ تا رسيد مي تونيد امضا رو در كنترل پنل كاربر بگذاريد
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، aida123 ، Sam-90
اینا همه وسواس های ماست . دوستم مدارک را یکبار ترجمه و از هر کدام دوسری گرفت . یکبار به uscis , یکبار به nvc فرستاد . مدارک فقط با ترجمه عادی بدون مهر دادگستری بود . مترجم محل ازدواج را اشتباه نوشته بود . فکر کنم از روی قباله شخص دیگه ای کپی کرده بود . اینم رو اشتباه با خودکار خط کشید و صحیح را بالاش نوشت . و از مترجم خواست بعد از اصلاح دو سری دیگه براش بفرسته . ولی صبر نکرد تا اصلاح شده برسه و مدارک را ارسال کرد . بعد از چهار ماه نامه از uscis امد کپی قباله را ارسال کنید و اینبار اصلاح شده را فرستاد و دو روز بعد نامه امد که کیستون اپرو شد . اگر قرار بود مهر های دیگه ای رو ترجمه باشه خوب میگفتند ترجمه را به تایید اینجا و انجا برسانید .
هر چه بیشتر وسواس بخرج بدهید فقط توقع اینا را بالا میبرید .
معمولا اصل مدارک را موقع مصاحبه چند دقیقه میگیرن با کپی تطبیق میدن و بعد به شما برمیگردونن . هیچوقت اصل مدارک را ارسال نکنید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Sam-90
(2015-05-16 ساعت 22:03)شهلا 1346 نوشته:  اینا همه وسواس های ماست . دوستم مدارک را یکبار ترجمه و از هر کدام دوسری گرفت . یکبار به uscis , یکبار به nvc فرستاد . مدارک فقط با ترجمه عادی بدون مهر دادگستری بود . مترجم محل ازدواج را اشتباه نوشته بود . فکر کنم از روی قباله شخص دیگه ای کپی کرده بود . اینم رو اشتباه با خودکار خط کشید و صحیح را بالاش نوشت . و از مترجم خواست بعد از اصلاح دو سری دیگه براش بفرسته . ولی صبر نکرد تا اصلاح شده برسه و مدارک را ارسال کرد . بعد از چهار ماه نامه از uscis امد کپی قباله را ارسال کنید و اینبار اصلاح شده را فرستاد و دو روز بعد نامه امد که کیستون اپرو شد . اگر قرار بود مهر های دیگه ای رو ترجمه باشه خوب میگفتند ترجمه را به تایید اینجا و انجا برسانید .
هر چه بیشتر وسواس بخرج بدهید فقط توقع اینا را بالا میبرید .
معمولا اصل مدارک را موقع مصاحبه چند دقیقه میگیرن با کپی تطبیق میدن و بعد به شما برمیگردونن . هیچوقت اصل مدارک را ارسال نکنید .

منظور وكيلم اصل مدارك نبود اونا كه فقط موقعه مصاحبه بايد ببريم ايشون گفتند حتي نيازي به اصل ترجمه ها نيست كپي براي nvc كافي است بدون در نظر گرفتن تاريخ ترجمه
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
(2015-05-16 ساعت 21:50)ATYY نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 17:09)aghigh125 نوشته:  .

منم دارم مداركامو مي فرستم به nvc .وكيلم گفت يه قانون جديد اومده كه تو اين مرحله هم نيازي به اصل مدارك نيست .
هر چقدر اصرار كردم اصل رو پست كنم گفت نيازي نه به ترجمه مجدد و نه اصل نيست .ديگه اميد به خدا ...
شما شخصا به nvc زنگ بزن و بپرس.چون من خودم خونده بودم ترجمه مدارک یکسال اعتبار داره.اصل مدارک همراه با ترجمش برای روز مصاحبست.ما که دوباره ترجمه مجدد دادیم برای روز مصاحبه همراه با همه مهرها چون ۲سال داره میگذره از ترجمه ها.ترجمه جدید از این نظر هست که آیا فرد طلاق نگرفته باشه یا ازدواج مجدد نکرده باشه یا اگه فرزند دار شده مشخصاتش رو بدونند.ضرر نمیکنی با nvc صحبت کن.با اینکه دوستان همه میگن مهر دادگستری و وزارت خارجه نباشه ولی من میگم باشه خود دارالترجمه هم گفت برای کشورهای آمريکا،کانادا و استرالیا میخواد ولی بقیه کشورها نمیخواد.آدم اینهمه هزینه میکنه میره ابوظبی یا آنکارا یا ارمنستان بخاطر ۲تا مهر که اختلافش با ترجمه میخواد بشه ۲۰۰ ۳۰۰ هزار تومن اینهمه هزینه اینهم روش.الان برای روز مصاحبه از ما عدم سوپیشینه خواستن و دوباره داریم میگیریم که بدیم ترجمه کنند.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi ، ATYY
(2015-05-16 ساعت 17:09)aghigh125 نوشته:  sib عزیز متوجه شدم امضا چیه و دیدم حالا این همه فرم رو اونا برامون میفرستند تا پر بشه ؟و اینکه من باید همه چیزهایی که خواسته شده را انجام بدم؟ فکر میکنم خیلی سخته باشه. همسرم تمام مدارکی که اینجا ترجمه کرده بودیم را کپی اش را به اداره مهاجرت فرستاده بود و اصل ترجمه دستش هست و اشکالی از این بابت بهش نگرفتن . و من گفتم چون قراره تیرماه بیاد پیشم تمام اصل ترجمه ها را برام بیاره. تا بخوام برای nvc بفرستم دوست عزیز هر چی به نظرتون میرسه که من باید انجام بدم را بگید. مرسی و یه سوال nvc تنها آدرس منزلم را داره چون همسرم نه تلفنم و نه ایمیلمو به اونها نداده. آنها چطوری میخوان با بامن ارتباط داشته باشند. ترو خدا ببخشید اینقدر سوال میکنم.

شما ظاهرا اکتبر ۲۰۱۴ شروع پروندتون هست.اگه همسرتون گرین کارت داره در حال حاضر اکتبر ۲۰۱۳ پروندشون به مصاحبه رسیده.اگه با این روآل ویزا بولتن پیش بره ۱ سال دیگست مصاحبتون پس nvc ممکنه نزدیکهای مصاحبه مدارک بعدی رو از شما بخواد.نگران چیزی نباشید اونها خودشون مرحله به مرحله ایمیل میزنند و میگن چکار کنید و تو امضام گفتم چه مدارکی مورد نیاز هست هروقت ایمیل ازشون گرفتید پولهارو پرداخت کنید مدارک هم بفرستید.منم فقط ایمیل خودم رو دادم ایمیل همسرم رو ندادم.اگه دلتون میخواد با nvc تماس بگیرید تا آدرس ایمیل شما هم اضافه کنند.اگه همسرتون سیتیزن هست نیازی به انتظار نیست همینکه پرونده تکنیل بشه نوبت نصاحبست و با ویزا بولتنم کاری ندارید.شماهیچ کاری نباید انجام بدید تا خود nvc ایمیل بزنه.تنها کاری که میتوتید بکنید صبر،صبر و صبر.همین
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi
(2015-05-16 ساعت 22:30)sib 24 نوشته:  شما شخصا به nvc زنگ بزن و بپرس.چون من خودم خونده بودم ترجمه مدارک یکسال اعتبار داره.اصل مدارک همراه با ترجمش برای روز مصاحبست...

لينكى واسه مدت اعتبار ترجمه ندارين؟
شما خودتون اصل ترجمه رو واسه nvc فرستادين؟
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-05-17 ساعت 02:13)Babak.T نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 22:30)sib 24 نوشته:  شما شخصا به nvc زنگ بزن و بپرس.چون من خودم خونده بودم ترجمه مدارک یکسال اعتبار داره.اصل مدارک همراه با ترجمش برای روز مصاحبست...

لينكى واسه مدت اعتبار ترجمه ندارين؟
شما خودتون اصل ترجمه رو واسه nvc فرستادين؟

من همه مراحل اصل ترجمه رو فرستادم.حتماپیدا میکنم بهتون میگم. USCIS بعد از اپروو شدن مدارک ترجمه شده و عکسهای 2 نفره رو برگردوند بهم
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Babak.T ، mohammadreza88
سلام دوستان
یک سوال داشتم از خدمتتون
در فرم I-130 ، مورد شماره 22 از قسمت c را باید چطور پر کنم ؟ ایا باید هر چهار قسمت را خالی بگذارم ؟ یا فسمت مربوط به city , state را خالی بگذارم و قسمت مربوط به city , country اسم محلی که تمایل دارم مصاحبه انجام بشه را بنویسم ؟ میشه راهنمایی بفرمایید؟
یک سوال دیگه اینکه اگر middle name نداشته باشیم باید بزنم no یا اینکه خالی بذارم و چیزی ننویسم؟
پاسخ
(2015-05-16 ساعت 22:30)sib 24 نوشته:  

شما شخصا به nvc زنگ بزن و بپرس.چون من خودم خونده بودم ترجمه مدارک یکسال اعتبار داره.اصل مدارک همراه با ترجمش برای روز مصاحبست.ما که دوباره ترجمه مجدد دادیم برای روز مصاحبه همراه با همه مهرها چون ۲سال داره میگذره از ترجمه ها.ترجمه جدید از این نظر هست که آیا فرد طلاق نگرفته باشه یا ازدواج مجدد نکرده باشه یا اگه فرزند دار شده مشخصاتش رو بدونند.ضرر نمیکنی با nvc صحبت کن.با اینکه دوستان همه میگن مهر دادگستری و وزارت خارجه نباشه ولی من میگم باشه خود دارالترجمه هم گفت برای کشورهای آمريکا،کانادا و استرالیا میخواد ولی بقیه کشورها نمیخواد.آدم اینهمه هزینه میکنه میره ابوظبی یا آنکارا یا ارمنستان بخاطر ۲تا مهر که اختلافش با ترجمه میخواد بشه ۲۰۰ ۳۰۰ هزار تومن اینهمه هزینه اینهم روش.الان برای روز مصاحبه از ما عدم سوپیشینه خواستن و دوباره داریم میگیریم که بدیم ترجمه کنند.
من كه حرفي ندارم روزي كه بخوام برم مصاحبه همه مداركم رو مي دم باز ترجمه بشه .فقط الان تو مرحله nvc نمي دونم چيكار كنم چون ترجمه مجدد يكم زمان بر هست .و وكيلم اصرار داره كه الان نيازي نيست
پاسخ
(2015-05-17 ساعت 06:58)ATYY نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 21:50)ATYY نوشته:  [quote='aghigh125' pid='612320' dateline='1431779988'].
.
من كه حرفي ندارم روزي كه بخوام برم مصاحبه همه مداركم رو مي دم باز ترجمه بشه .فقط الان تو مرحله nvc نمي دونم چيكار كنم چون ترجمه مجدد يكم زمان بر هست .و وكيلم اصرار داره كه الان نيازي نيست

دیگه تصمیم با خودتون هست.از این نظر میگم از NVC بپرسید چون خدای نکرده نقص مدرک بخورید ویزا بولتن رد میشه از تاریخ مصاحبتون
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، sepideh IR ، mobydick
سلام دوستان
یک سوال داشتم از خدمتتون
در فرم I-130 ، مورد شماره 22 از قسمت c را باید چطور پر کنم ؟ ایا باید هر چهار قسمت را خالی بگذارم ؟ یا فسمت مربوط به city , state را خالی بگذارم و قسمت مربوط به city , country اسم محلی که تمایل دارم مصاحبه انجام بشه را بنویسم ؟ میشه راهنمایی بفرمایید؟
یک سوال دیگه اینکه اگر middle name نداشته باشیم باید بزنم no یا اینکه خالی بذارم و چیزی ننویسم؟
پاسخ

پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، sepideh IR ، mobydick
(2015-05-17 ساعت 08:23)کوچه نوشته:  سلام دوستان
یک سوال داشتم از خدمتتون

سمت راست کشوری که برای مصاحبه و شهرش رو بنویسید
مثلا ترکیه آنکارا یا امارات ابوظبی

برای middle name هم N/A بگذارید
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august