موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam be hame
bebakhshi ke finglish minevisam keyboard farsi nadaram.kasi midone ke moghe mosahebe fardi ke greencard dare bayad koja bashe???
man mikham hamrah hamsaram beram mosahebe vali nemidonam to proceess moshkeli pish miyad ya na?merci aghe behem javab bedin
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-28 ساعت 13:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-28 ساعت 13:20 توسط Chebyshev.)
سلام.
دوستانی که این مرحله پشت سر گذاشتن، کسی میدونه چه مدت زمان بعد پرداخت هزینه AOS و Paid شدن، قسمت IV Application Processing برای پرداخت باز میشه؟
برای من الان 14 روز گذشته که هزینه AOS پرداخت کردم و Paid هم شده. این عادی هست؟ ممکنه بگین برای شما چقدر طول کشید؟
ممنون میشم که منو از این انتظار و نگرانی در بیارین.
با تشکر
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من رفتم صفحه كوااسپنسرو خوندم جوابمو پيدا نكردم لطفا راهنمايى كنيد،چه مداركى از كوا اسپانسر بايد با خودم به سفارت ببرم؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-28 ساعت 13:12)Chebyshev نوشته: سلام.
دوستانی که این مرحله پشت سر گذاشتن، کسی میدونه چه مدت زمان بعد پرداخت هزینه AOS و Paid شدن، قسمت IV Application Processing برای پرداخت باز میشه؟
برای من الان 14 روز گذشته که هزینه AOS پرداخت کردم و Paid هم شده. این عادی هست؟ ممکنه بگین برای شما چقدر طول کشید؟
با تشکر
من یه مورد تو همین تاپیک دیدم که فاصله ش یک ماه بود. حتی یادداشت کرده بودم تاریخ هاش رو که الآن دسترسی ندارم بهش ولی در اولین فرصت میگم بهتون....متأسفانه نمیشه تاریخ دقیقی رو ددر نظر گرفت.نگران نباشین مشکل خاصی نیست.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من سربازی نرفتم و تنها ایرانیه متقاضی ویزای مهاجرتی تو این سفارت هستم(جنوب شرقی اسیا) و اینکه این سفارت خودش اداره مهاجرت ( Homeland و Immigration)هم داره.
فکر می کنید این مسئله و این که یه ۸-۷ ماه کیسم اونجا فقط معطل این نامه معافیت تحصیلی بوده (نمی دونستم که این نامه، اثبات سربازی نرفتنه)،بعلاوه اینکه خانومم 100% آمریکاییه (چشمک/wink) و منم یه ۱۰ سالی میشه خارج از ایرانم و تو این مدتم تا حالا به ایران سفر نکردم کمک کنه که زودتر کلیر شم؟
راستش دیگه کلافه شدم، از اینجا و این شغل و آب و هوای گرم خسته شدم و میخوام هرچه زودتر برم.
بک گراند:
من کیسم رو که سی آر وان هست رو مارس ۲۰۱۴ باز کردم و بعد از مصاحبه که همون سال ۲۰۱۴ بود سرِ سربازی گیر کرده بودم. چون ازم کارت معافی میخواستن ولی من معافیت تحصیلی داشتم. خلاصه بالاخره هفتهٔ پیش معافیت تحصیلی رو ترجمه کردم و رفتم شخصاً دادم دست آفیسر و براشم توضیح دادم.
بالاخره بعد از ۴ بار نقص پرونده، و دوبار دیدن آفیسر امروز آپدیت خوردم(البته تحت ادمینیسترتیو پراسس) و برام هم یه ایمیل اومده که " کیس شما تحت ادمینستریتیو ریویو هست. اطلاعات بیشتری از طرف شما الان نیازی نیست. شما میتوانید طی ۱۵-۱۰ روز اداری آینده جهت دانستن وضعیت کیستان با کنسولگری تماس بگیرید."
کسی از دوستان نظر کارشناسی ای داره؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم mobydick عزیز،
منتظر می مونم
در ضمن من الان فقط باید منتظر باز شدن پرداخت IV Application Processing بمونم ، درسته؟ کار دیگه ای که نباید انجام بدم؟
در ضمن همه مدارکم و AOS آماده ارسال هستن.
(2015-08-28 ساعت 14:24)mobydick نوشته: (2015-08-28 ساعت 13:12)Chebyshev نوشته: سلام.
با تشکر
من یه مورد تو همین تاپیک دیدم که فاصله ش یک ماه بود. حتی یادداشت کرده بودم تاریخ هاش رو که الآن دسترسی ندارم بهش ولی در اولین فرصت میگم بهتون....متأسفانه نمیشه تاریخ دقیقی رو ددر نظر گرفت.نگران نباشین مشکل خاصی نیست.
CR1
سفارت در اروپا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-28 ساعت 14:51)Chebyshev نوشته: خیلی ممنونم mobydick عزیز،
منتظر می مونم
در ضمن من الان فقط باید منتظر باز شدن پرداخت IV Application Processing بمونم ، درسته؟ کار دیگه ای که نباید انجام بدم؟
(2015-08-28 ساعت 14:24)mobydick نوشته: (2015-08-28 ساعت 13:12)Chebyshev نوشته: سلام.
با تشکر
این موردی که گفتم روند کارش اینجوری بوده:
تکمیل فرم ds-261
باز شدن و پرداخت AOS fee
ارسال مدارک
یک ماه بعد باز شدن و پرداخت IV fee
باز شدن ds-260
ارسال مدارک
امیدوارم کمک کنه. حالا بماند که انگار چند وقت یکبار تغییراتی انجام میشه و کیس به کیس متفاوته! در مورد خودمون اول 261 تکمیل شد بعد پرداخت هاهمزمان باز شد بعد از تایید 260 و بعد مدارکم با هم فرستادیم.
CR1
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
mobydick عزیز، خیلی کمک کردی با قرار دادن این اطلاعات به من و سایر دوستان.
من هم زیاد سرچ کردم (سایت های ایرانی و خارجی) و همانطور که گفتی مراحل کار در حال تغییر هست. من هم ظاهرا در همین حالت هستم
امیدوارم انتظار همه دوستان زودتر به پایان برسه.
(2015-08-28 ساعت 17:15)mobydick نوشته: (2015-08-28 ساعت 14:51)Chebyshev نوشته: خیلی ممنونم mobydick عزیز،
منتظر می مونم
با تشکر
این موردی که گفتم روند کارش اینجوری بوده:
تکمیل فرم ds-261
باز شدن و پرداخت AOS fee
ارسال مدارک
یک ماه بعد باز شدن و پرداخت IV fee
باز شدن ds-260
ارسال مدارک
امیدوارم کمک کنه. حالا بماند که انگار چند وقت یکبار تغییراتی انجام میشه و کیس به کیس متفاوته! در مورد خودمون اول 261 تکمیل شد بعد پرداخت هاهمزمان باز شد بعد از تایید 260 و بعد مدارکم با هم فرستادیم.
CR1
سفارت در اروپا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه اومدم عضو شدم کتگوری CR1 الان داریم ساپورت مالی رو فرمشو تکمیل میکنیم بفرستیم و اون 120 دلارشو پرداخت کنیم خواستم ببینم از اینجا به بعدش تا زمان مصاحبه چقدر طول میکشه ؟ و از زمان مصاحبه چقدر طول میکشه ویزا صادر شه و وقتی صادر میشه چند وقت مهلت داری تا وارد امریکا بشی ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-28 ساعت 22:05)tabangigs نوشته: سلام من تازه اومدم عضو شدم کتگوری CR1 الان داریم ساپورت مالی رو فرمشو تکمیل میکنیم بفرستیم و اون 120 دلارشو پرداخت کنیم خواستم ببینم از اینجا به بعدش تا زمان مصاحبه چقدر طول میکشه ؟ و از زمان مصاحبه چقدر طول میکشه ویزا صادر شه و وقتی صادر میشه چند وقت مهلت داری تا وارد آمریکا بشی ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
جواب سوال آخرت دقیقاً شیش ماه
دوتای اول معلوم نیست شما تا مصاحبه حداقل چهارماه و تا ویزا اگه یه ضرب نشه حداقل هفت ماه تا.... وقت داری
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-28 ساعت 22:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-28 ساعت 22:50 توسط tabangigs.)
آها ، مرسی ، پس شش ماه وقت هست برای رفتن از تاریخ صدور ویزا ، گرین کارت از تازیخ ورودت صادر میشه ؟ پس اگه تاحالا یکسال از تاریخ ازدواجمون گذشته باشه چهارماه دیگه طول بکشه تا ویزا صادر بشه و اگه یکضرب نباشه و از تاریخ صدورش پنج ماه بعد بری تاریخ ازدواج میشه دوسال قبل از صدور گرین کارت و دیگه کاندیشنال گرین کارت دو ساله نمیدن و میشه شش ماه بعدش برای سیتزنشیپ اقدام کرد ، درسته ؟ یا اشتباه میکنم ؟
ی سوال دیگه اون هزینه IV رو که فکر کنم حدود $ 240 هست رو کی باید بدیم ؟ انلاین باید پرداخت بشه یا تو سفارت هم میشه پرداختش کرد ؟