کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-09-25 ساعت 20:56)inanna نوشته:  
(2015-09-25 ساعت 20:37)NazilaTaba نوشته:  
(2015-09-25 ساعت 20:30)NazilaTaba نوشته:  
(2015-09-25 ساعت 19:29)inanna نوشته:  
(2015-09-25 ساعت 18:26)mobydick نوشته:  بچه ها این وقت مصاحبه رو از طریق ایمیل هم اطلاع میدن؟ یا فقط نامه . یادم رفته از بس کش دادن ماجرا رو!

باید هم ایمیل باشه و هم نامه , چون یادمه در یکی از تاپیک ها خوندم یکی از دوستان ( یادم نمیاد اسمشون رو) مصاحبش رو هم رفته بود و خودش آمریکا بود و تازه نامه پستی دعوت به مصاحبش رسیده بود منزلشون در ایران !!! اگر غیر از این باشه که فکر نکنم کسی سروقت به مصاحبش برسه !

سلام بچه ها، من هم مثل شما در تاریخ ۱۲ اگوست کامل شدم. ولی دیگه خیلی طول کشیده. شما بعد از کامل شدن زنگ زدین ان وی سی بپرسین چه خبره و چقدر طول می کشه؟ من می خواستم زنگ بزنم ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه! یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟
نازیلا جون اگر موفق به تماس بشید که باز خوبه , این چند روزه هر بار تماس گرفتم اشغال بوده ! ایمیل هم که جواب نمیدن . امیدوارم که دیگه برای کریسمس ,همگی کنار همسرامون باشیم !

بله خداکنه زودتر مصاحبه بیاد. برای شما کو خیلی زودتر میاد. من هرروز دعا می کنم. حتما این هفته زنگ میزنم ببینیم چی میگن. نکنه سفارت انکاراست که اینقدر شلوغه؟ اخه بنظر میاد ابوظبی زود وقت میده!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، mobydick
Cool سلام دوستان

من تازه واردم ولی‌ قبل از ورود تقریبا همهٔ پستارو به عنوان مهمان خندم و واقعا تشکر می‌کنم از اینهمه ایرانی خوب و مدیرای خوب

من یه سوال داشتم که نتونستم توی تاپیکای قبلی‌ پیدا کنم ممنون میشم اگر کسی‌ راهنمایی کنه. من نزدیک ۲ سال امریکام و گرین کارت دارم و می‌خوام با دستم که دانمارک‌ است ازدواج کنم. دستم ایرانی‌ هست و ۴ سال پیش اومده دانمارک‌ ولی‌ پس سفید داره یعنی‌ پاس ایرانی‌ نداره و پاس دانمارکی هم نداره فعلا با پس سفید موقت اونجاست و ممکن تا چند ساله دیگه هم نتون اقامت اونجارو بگیره. نمیدونم تا حالا کسی‌ کیس مشابه دیده یا نه. حالا سوالام اینه که من از کجا می‌تونم مطمئن بشم که مثل بقیه کیسا پروندمن میره جلو و آیا صورت بررسی پرونده وقتی‌ کسی‌ داخل ایران باشه یا مثلا توی یه کشور دیگه مثل دانمارک‌ باشه فرق می‌کنه یا خیر؟. ببخشید من فونت فارسی ندارم تو بهنویس تبدیل کردم غلط قولت زیاد داره والا من عشق زبان فارسیم بخدا.
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Tolu IR ، inanna ، mobydick ، tico
(2015-09-26 ساعت 07:43)Bal نوشته:  Cool سلام دوستان

من تازه واردم ولی‌ قبل از ورود تقریبا همهٔ پستارو به عنوان مهمان خندم و واقعا تشکر می‌کنم از اینهمه ایرانی خوب و مدیرای خوب

من یه سوال داشتم که نتونستم توی تاپیکای قبلی‌ پیدا کنم ممنون میشم اگر کسی‌ راهنمایی کنه. من نزدیک ۲ سال آمریکام و گرین کارت دارم و می‌خوام با دستم که دانمارک‌ است ازدواج کنم. دستم ایرانی‌ هست و ۴ سال پیش اومده دانمارک‌ ولی‌ پس سفید داره یعنی‌ پاس ایرانی‌ نداره و پاس دانمارکی هم نداره فعلا با پس سفید موقت اونجاست و ممکن تا چند ساله دیگه هم نتون اقامت اونجارو بگیره. نمیدونم تا حالا کسی‌ کیس مشابه دیده یا نه. حالا سوالام اینه که من از کجا می‌تونم مطمئن بشم که مثل بقیه کیسا پروندمن میره جلو و آیا صورت بررسی پرونده وقتی‌ کسی‌ داخل ایران باشه یا مثلا توی یه کشور دیگه مثل دانمارک‌ باشه فرق می‌کنه یا خیر؟. ببخشید من فونت فارسی ندارم تو بهنویس تبدیل کردم غلط قولت زیاد داره والا من عشق زبان فارسیم بخدا.

فكر ميكنم بهترين راهنمايى رو sepideh ir قديم يا tolu ir جديد كه يكى از دوستاى خوب مهاجرسراييمون هست ميتونه به شما بده، يك مقدار منتظر باشيد تا ايشون كمكتون كنن

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Bal ، Tolu IR ، inanna ، sib 24 ، atessa
دوستان
اگر همسر من به عنوان اسپانسر دو ساله سر کا رمیره ( 9 ماه بعد از رسیدن اونجا کارپیدا کرده ) و در فرم i-864 نوشته که tax return و در آمد برای 3 سال آخر چقدره آیا این به معنی هست که چون یک سال کم داره باید یک اسپانسر دیگه بگیریم ؟ درآمدش بالاتر از خط فقر تعیین شده است

ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، mobydick ، Bal
سلام
چطور میشه خانمی رو پیدا کرد در آمریکا یا اروپا و آشنا شد جهت ازدواج لطفا راهنمایی کنید. (ایرانی یا غیر ایرانیش فرق نداره)
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-09-25 ساعت 18:26)mobydick نوشته:  بچه ها این وقت مصاحبه رو از طریق ایمیل هم اطلاع میدن؟ یا فقط نامه . یادم رفته از بس کش دادن ماجرا رو!

باید هم ایمیل باشه و هم نامه , چون یادمه در یکی از تاپیک ها خوندم یکی از دوستان ( یادم نمیاد اسمشون رو) مصاحبش رو هم رفته بود و خودش آمریکا بود و تازه نامه پستی دعوت به مصاحبش رسیده بود منزلشون در ایران !!! اگر غیر از این باشه که فکر نکنم کسی سروقت به مصاحبش برسه !

سلام بچه ها، من هم مثل شما در تاریخ ۱۲ اگوست کامل شدم. ولی دیگه خیلی طول کشیده. شما بعد از کامل شدن زنگ زدین ان وی سی بپرسین چه خبره و چقدر طول می کشه؟ من می خواستم زنگ بزنم ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه! یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟
طبق تجربه من زنگ زدن و پيگير بودن خيلي تاثير داره، ضرري هم نداره پس حتما حتي براي آرامش فكري هم كه شده تماس بگيرين
فوقش حال احوال ميكنين و خداحافظي و تمامWinkBig Grin
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، Tolu IR
دوستان فکر کردم این رو اینجا share کنم , اگر خواستید شما ها هم امضا کنید یا البته با هم share کنید , شاید برای همگیمون تاثیر مثبت داشته باشه ! این petition برای رسیدگی به پروسه مهاجرت و زمان طولانی انتظار, مخصوصا برای خانواده ها که مجبور میشند مدت طولانی از هم دور باشند تشکیل شده .

http://petitions.moveon.org/sign/immigra...y=14289399
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-09-28 ساعت 06:28)demented نوشته:  

طبق تجربه من زنگ زدن و پيگير بودن خيلي تاثير داره، ضرري هم نداره پس حتما حتي براي آرامش فكري هم كه شده تماس بگيرين
فوقش حال احوال ميكنين و خداحافظي و تمامWinkBig Grin
اگر اصلا وصل بشه که خوبه demented جان , برای من که همیشه از همون اول آب پاکی رو میریزه رو دستم ! اکتبر هم دیگه داره میرسه , همین روزا باید یه خبری ازشون بشه , چون آنکارا هم از 9th سپتامبر , هنوز برای وقت های جدید هیچ update نداشته . دیگه وقتشه !
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، عدلی ، reasonable ، amirsalehish ، demented
سلام دوستان
من نامه کیس نامبر و ... را از NVC گرفتم و فرم DS-261 و 120 دلار را پرداخت کردم (هفته پیش) ولی هنوز لینکی برای فرم DS-260 بهم نشون نمیده!!!! میخواستم بدونم این طبیعیه؟؟
ممنونم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، reasonable
دوستان من مدتی فعالیت نداشتم و الان برای همسرم دارم اقدام میکنم. از دوستان خواهش میکنن اگه لینک مفیدی را بوکمارک کردن برای من ارسال کنن.
اطلاعات مربوط به واکسیناسیون و سفرنامه های انکارا . خلاصه هر چیزی که یجایی سیو کردید را لینکشو در اختیار بنده هم قرار بدید لطفا. (اگه از دوستان خانمی اینجا هست که پی دی نزدیک به خانوم بنده داره (انکارا) ممنون میشم پیام خصوصی بذاره تا بیشتر با هم اشنا بشیم و در صورت امکان با هم با مصاحبه بریم)
کیس F2A
PD : 20JAN15
انکارا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، reasonable
(2015-09-29 ساعت 06:31)Soap McTavish نوشته:  دوستان من مدتی فعالیت نداشتم و الان برای همسرم دارم اقدام میکنم. از دوستان خواهش میکنن اگه لینک مفیدی را بوکمارک کردن برای من ارسال کنن.
اطلاعات مربوط به واکسیناسیون و سفرنامه های انکارا . خلاصه هر چیزی که یجایی سیو کردید را لینکشو در اختیار بنده هم قرار بدید لطفا. (اگه از دوستان خانمی اینجا هست که پی دی نزدیک به خانوم بنده داره (انکارا) ممنون میشم پیام خصوصی بذاره تا بیشتر با هم اشنا بشیم و در صورت امکان با هم با مصاحبه بریم)
کیس F2A
انکارا

من تاریخم نزدیک به تاریخ خانوم شماست اما من تازه اپرو شدم هنوز کیس نامبرم نیومده ببینم کدوم سفارتم.
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، reasonable ، Soap McTavish
(2015-09-29 ساعت 06:22)Soap McTavish نوشته:  سلام دوستان
من نامه کیس نامبر و ... را از NVC گرفتم و فرم DS-261 و 120 دلار را پرداخت کردم (هفته پیش) ولی هنوز لینکی برای فرم DS-260 بهم نشون نمیده!!!! میخواستم بدونم این طبیعیه؟؟
ممنونم
بله طبیعی هست. باید کمی صبر کنید از 3 روز تا 2 هفته ممکنه طول بکشه. به محض اینکه فعال شد میتونید فرم را پر کنید.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Soap McTavish
(2015-09-29 ساعت 09:18)aida123 نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 06:31)Soap McTavish نوشته:  دوستان من مدتی فعالیت نداشتم و الان برای همسرم دارم اقدام میکنم. از دوستان خواهش میکنن اگه لینک مفیدی را بوکمارک کردن برای من ارسال کنن.
کیس F2A
انکارا

من تاریخم نزدیک به تاریخ خانوم شماست اما من تازه اپرو شدم هنوز کیس نامبرم نیومده ببینم کدوم سفارتم.

چه جالب شما ٢نفر ظاهرا به همراه خانم من تاريخ هاي مشاهبي دارين ، فقط اينكه سفارت رو خودشون اعلام ميكنن يا ميشه تغيير داد!؟ من ترجيح ميدم خانمم سفارت ايروان باشه به چند دليل اول اينكه خودمم اونجا بودم و سير تا پيازشو ميدونم دوم اينكه تجربه خيييلي خوبي از سفارت و پزشك و كلا مراحل دريافت ويزا دارم پيشنهاد هم ميكنم برين ايروانCool
F2A

ارسال مدارک Jan/30
...
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، inanna
البته در تكميل پست قبلي دوستان نگين چه دل خوشي داره هنوز تازه اپروو شده به فكر سفارت افتاده ، انسان به اميد زندس CoolShy
F2A

ارسال مدارک Jan/30
...
پاسخ
تشکر کنندگان: aida123 ، Soap McTavish ، inanna
(2015-09-29 ساعت 17:56)demented نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 09:18)aida123 نوشته:  
کیس F2A
انکارا

چه جالب شما ٢نفر ظاهرا به همراه خانم من تاريخ هاي مشاهبي دارين ، فقط اينكه سفارت رو خودشون اعلام ميكنن يا ميشه تغيير داد!؟ من ترجيح ميدم خانمم سفارت ايروان باشه به چند دليل اول اينكه خودمم اونجا بودم و سير تا پيازشو ميدونم دوم اينكه تجربه خيييلي خوبي از سفارت و پزشك و كلا مراحل دريافت ويزا دارم پيشنهاد هم ميكنم برين ايروانCool
یک جا تو فرم i-130 بود که میشد انتخاب کنین اما گفته بود که 100% نیست
دیگه حالا که گذشت از اون فرمBig Grin
شما ایمیل اپروی دریافت کردین؟
آخه واسه ما نیومده هنوز فقط تو سایت وضعیتم تغییر کرده
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: demented ، Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان