دوستان لطفا اگرکسی میدونه راهنمایی مکنه
همسرم از جولای 2012 وارد آمریکا شده و اوائل 2013 کار پیدا کرده و federal tax return الان برای 2013 و 2014 داره. حالا در فرم affidavit of support در قسمت 18.aکه درآمد در 3 سال گذشته بر اساس فرم W2 میپرسه مال سومین سال اخیر خالی میمونه چون در آمد نداشته و فایل نکرده. حالا چکار باید کرد ؟ مال 2015 رو هم که هنوز گویا وقتس نشده. آیا میشه همینطوری فرستاد با یک نامه با توضیحات یا ما احتیاج به کو اسپانسر داریم ؟ ( در آمدش بالای خط فقر تعیین شده هست )
(2015-10-04 ساعت 15:05)atessafg نوشته: دوستان لطفا اگرکسی میدونه راهنمایی مکنه
همسرم از جولای ۲۰۱۲ وارد آمریکا شده و اوائل ۲۰۱۳ کار پیدا کرده و federal tax return الان برای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ داره. حالا در فرم affidavit of support در قسمت 18.aکه درآمد در ۳ سال گذشته بر اساس فرم W2 میپرسه مال سومین سال اخیر خالی میمونه چون در آمد نداشته و فایل نکرده. حالا چکار باید کرد ؟ مال ۲۰۱۵ رو هم که هنوز گویا وقتس نشده. آیا میشه همینطوری فرستاد با یک نامه با توضیحات یا ما احتیاج به کو اسپانسر داریم ؟ ( در آمدش بالای خط فقر تعیین شده هست )
خواهش میکنم راهنمایی کنین
خالی بودن فیلد سوم اشکالی نداره
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
همسرم از جولای ۲۰۱۲ وارد آمریکا شده و اوائل ۲۰۱۳ کار پیدا کرده و federal tax return الان برای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ داره. حالا در فرم affidavit of support در قسمت 18.aکه درآمد در ۳ سال گذشته بر اساس فرم W2 میپرسه مال سومین سال اخیر خالی میمونه چون در آمد نداشته و فایل نکرده. حالا چکار باید کرد ؟ مال ۲۰۱۵ رو هم که هنوز گویا وقتس نشده. آیا میشه همینطوری فرستاد با یک نامه با توضیحات یا ما احتیاج به کو اسپانسر داریم ؟ ( در آمدش بالای خط فقر تعیین شده هست )
واقعا ممنونم، هزاران سپاس . پس احتیاجی به ارسال نامه توضیحات نیست ؟
نه احتیاجی نیست
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
نه احتیاجی نیست
یک عالمه ممنونم ، فقط سوال اخر الان پیش اومد برام در جواب این سوال :
have you filed a federal income tax return for each of the three most recent tax years ?
من باید الان چون همسرم برای 2012 رو نداره و دو سال رو داره جواب رو بزنم NO ?
نه احتیاجی نیست
have you filed a federal income tax return for each of the three most recent tax years ?
من باید الان چون همسرم برای ۲۰۱۲ رو نداره و دو سال رو داره جواب رو بزنم NO ?
(2015-10-04 ساعت 15:09)hamidoo_b نوشته: خالی بودن فیلد سوم اشکالی نداره
نه احتیاجی نیست
من باید الان چون همسرم برای ۲۰۱۲ رو نداره و دو سال رو داره جواب رو بزنم NO ?
دوستان کسی هست کمکم کنه ؟؟؟
به نظرم باید yes بزنه. چون عملا ایشون تکس ریترن را پر کردن از زمان ورودشون ولی کمتراز سه سال بوده. به نظرم No برای افرادی هست که می بایستی این کار را میکردن ولی به هر دلیلی این کار را انجام ندادن
2015-10-05 ساعت 05:53 (آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-05 ساعت 06:02 توسط Sam-90.)
(2015-10-05 ساعت 05:09)Soap McTavish نوشته: دوستان من هنوز دسترسی به غرم 260 ندارم و وقتی وارد اکانت NVC میشم تصویر ضمیمه را میبینم. آیا باید دسترسی به فرم 260 را از اینجا داشته باشم؟؟؟؟
من كليك كردم روي pay now، پرداخت كردم و بعد كه تاييد شد فرم را تكميل كردم.
(2015-10-05 ساعت 05:09)Soap McTavish نوشته: دوستان من هنوز دسترسی به غرم 260 ندارم و وقتی وارد اکانت NVC میشم تصویر ضمیمه را میبینم. آیا باید دسترسی به فرم 260 را از اینجا داشته باشم؟؟؟؟
من 120 دلار را پرداخت کردم . روی گزینه pay now کلیک میکنم رسید پرداخت 120 را نشون میده !!! میتونید ی اسکرین شات از اکانتتون بذارید؟
من 120 دلار را پرداخت کردم . روی گزینه pay now کلیک میکنم رسید پرداخت 120 را نشون میده !!! میتونید ی اسکرین شات از اکانتتون بذارید؟
شما بايد چندروزي صبر كنيد تا پرداخت ٣٢٥$ هم براتون باز شود بعد از پرداخت آن ٢٦٠ باز ميشود
همسر من شغل دولتی نداره بعد دیپلم آزاد کار میکنه و مغازه پوشاک داره، سربازی هم بخش اداری سپاه بود که ما تواین فرم دیس۲۶۰ راستشو نوشتیم، حالا فک میکنین با اینکه اینهمه طول کشیده پروندمون یعنی از ژانویه ۲۰۱۴ در جریان کارمون،بهمون آنکارا وقت بده یهو کلیرنس بخوره؟ بعد اصل مدارک مالیاتیو باید ببره یا کپی کافی؟چون مدارک مالیاتی من و همینطور عموش به عنوانه co sponser اینجا تواین آمریکاس کپیشو مییتونه ببره..ممنون میشم راهنمائی کنین.
بعدم cr1 case نرماله که ۳ ماه طول کشیده واسه سفارت آنکارا و هنوز nvc وقت مصاحبه نداده؟چرا آنکارا هنوز واسه نومبر رو آپدیت نکرده؟ دارم دیوونه میشم خیلی طول کشیده
بچه ها بلاخره امروز بعد از یک ساعت پشت خط موندن تونستم با NVC صحبت کنم ! این بار اول ساعت کاریشون تماس گرفتم ,که موفق شدم . چیزی که گفتند این بود که "بله , پرونده شما کامله و هنوز وقت مصاحبه ای براتون تعیین نشده ! " و زمانش رو هم نمیدونند چون از این جا به بعد دیگه بستگی به ظرفیت سفارت داره که کی وقت بده ! آنکارا هم که خدا خیرشون بده واقعا !!!
CR1/IR1
ارسال مدارک April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا
: May 15th رسیدن مدارک به NVC
: June 19th تکمیل پرونده
Interview : Finally ! April11th 2016
مقصد : Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 : [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
2015-10-07 ساعت 00:05 (آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-07 ساعت 00:06 توسط sib 24.)
سلام.دوستانیکه باویزای ازدواج وارد امریکا میشوند ایا نیاز هست به اداره سوشیال کوریتی رجوع کنندبعد از ورود?
به کدام وب سایت باید رجوع کرد برای پرداخت 165$ گرین کارت؟