کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
با عرض سلام و خسته نباشید
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من حدود یکسال هست که از طریق ویزای نامزدی اقدام کردم یعنی نامزدم اقدام کرده که الن تو امریکا زندگی میکنه و سیتیزن هستش. من براش بلیط گرفتم اومد اینجا کلی عکس و اینا گرفتیم یه البوم درست کردیم و بعد نامزدم کلیه فرم ها رو هم پر کرد و به کنسولگری فرستاد الان هم یه نامه اومده واسم که فعلا محل مصاحبه برام مشخص کردن که ابوظبی هستش
1.حالا من موندم که اونجا چه مدارکی رو باید ارائه بدم همون عکس ها کافیه ؟
2.و اینکه اگه ارم سوال کنن واسه چی با این خانم میخوای ازدواج کنی نمیتونم فقط بگم دوسش دارم باید یه دلیل قانع کننده دیگه بیارم که متاسفانه نمیدونم .
3.بردن فرم w2 که مربوط به مالیات هست هم مهمه باید من ببرم چون نامزدم اونا رو به سفارت تو امریکا ارائه داده
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR
سلام دوست عزيز شما وقتي تشريف ميبرين مصاحبه نكته اول بايد رابطه ثابت بشه كه عكس ميتونه باشه پرينت تماس ها ايميل فيس بوك چت بليط هواپيما عكس خانوادگي اگه هتل رفتين مسافرت رفتين رسيد خريد مثلا حلقه يا هرچيزي كه بتونه ثابت كنه شما با هم هستين فقط چند تا عكس كافي نيست.بقيه مدارك كه معلومه پاسپورت شناسنامه و پايان خدمت اصل ترجمه و ...... كه كاملا تو نامه دعوت مصاحبه سفارت مياد چون ابوظبي هستين زمان مصاحبه رو خودشون مشخص ميكنن البته دوستان بودن كه قبل نامه وقت گرفتن ولي چند روز بعد ايميل امده بستگي داره چند وقت از ان. وي سي گذشته..
٢- اين سوال شخصي هست چرا اونجا ميخواين ازدواج كنين؟
٣- دومين چيزي كه مهمه مدارك مالي هست كه با توجه به سال مالي بايد به روز باشه فرم مالياتي درامد و ماليات كه نشون بده شما ساپورت ميشين و سربار دولت نيستين. براي ٢ نفر بايد بالاي ٢٠ هزار باشه البته ايالت هاي مختلف فرق داره من جدول گذاشتم صفحات قبلي هست
سوالي بود بگين راستي چت منظورم وايبر و .... كه بلد نبودين بگم چه جوري پرينت بگيرين

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، shadoow ، amirsalehish ، Tolu IR
دوستان من و همسرم ١ سال ازدواج كرديم ولي ٨ سال با هم دوست بوديم از ١٨ سالگي تا ٢٨ سالگي با هم عكس داريم واقعا غير از اين عكس ها مدرك ديگه چي ميخواد؟
F2a , PD: 18 Aguest 2014
Approved :Jan 2015
Case number ,Invoiced number :March 2015
Ds 261 : July 31
120$ :aguest 6
320$: sep 10th
Ds 260: sep 17th  2015
إرسال مدارك : sep 21 2015
تكميل مدارك : october 22 2015
كارنت : 11 janurary
مصاحبه: اواخر february
انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007 ، Tolu IR
(2015-10-13 ساعت 12:38)mahyar66 نوشته:  دوستان من و همسرم ١ سال ازدواج كرديم ولي ٨ سال با هم دوست بوديم از ١٨ سالگي تا ٢٨ سالگي با هم عكس داريم واقعا غير از اين عكس ها مدرك ديگه چي ميخواد؟
البته که عقد نامه و صفحه دوم شناسنامه دلیل محکمی برای اثبات رابطه در کیس های ازدواجی هستش و عکس ها می تونه مکمل باشه.
یکی از دوستان موضوع چند سال دوستی با همسرشون رو به آفیسر گفته بودند به امید اینکه اثبات محکمی باشه برای رابطه.ولی آفیسر گیر داده بود چرا بعد از چندین سال ازدواج کردند. من هم مثل شما امکان اثبات رابطه طولانی قبل از ازدواج رو با عکس و پرینت تماس دارم ولی میترسم اگه اعلام کنم با همین سوال مواجه بشم.
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، armehraboon ، Tolu IR
(2015-10-13 ساعت 12:50)mohammadreza88 نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 12:38)mahyar66 نوشته:  دوستان من و همسرم ١ سال ازدواج كرديم ولي ٨ سال با هم دوست بوديم از ١٨ سالگي تا ٢٨ سالگي با هم عكس داريم واقعا غير از اين عكس ها مدرك ديگه چي ميخواد؟
البته که عقد نامه و صفحه دوم شناسنامه دلیل محکمی برای اثبات رابطه در کیس های ازدواجی هستش و عکس ها می تونه مکمل باشه.
یکی از دوستان موضوع چند سال دوستی با همسرشون رو به آفیسر گفته بودند به امید اینکه اثبات محکمی باشه برای رابطه.ولی آفیسر گیر داده بود چرا بعد از چندین سال ازدواج کردند. من هم مثل شما امکان اثبات رابطه طولانی قبل از ازدواج رو با عکس و پرینت تماس دارم ولی میترسم اگه اعلام کنم با همین سوال مواجه بشم.

به نظرم اين ديگه خيلي سخت گيريه عكس هاي بچگي ما هست كه واقعا با هم بزرگ شديم از ١٨ سالگي عكس عروسي مسافرت عكس از هر حالتي ديگه واقعا سخت گيريه من فكر مي كنم خود ما هم سخت مي گيريم اين جوريا نيست
F2a , PD: 18 Aguest 2014
Approved :Jan 2015
Case number ,Invoiced number :March 2015
Ds 261 : July 31
120$ :aguest 6
320$: sep 10th
Ds 260: sep 17th  2015
إرسال مدارك : sep 21 2015
تكميل مدارك : october 22 2015
كارنت : 11 janurary
مصاحبه: اواخر february
انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، armehraboon ، Tolu IR ، Nightsky007
(2015-10-13 ساعت 14:57)mahyar66 نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 12:50)mohammadreza88 نوشته:  

به نظرم اين ديگه خيلي سخت گيريه عكس هاي بچگي ما هست كه واقعا با هم بزرگ شديم از ١٨ سالگي عكس عروسي مسافرت عكس از هر حالتي ديگه واقعا سخت گيريه من فكر مي كنم خود ما هم سخت مي گيريم اين جوريا نيست
نگران نباشین کارتون درسته... نسبت فامیلی نداشته باشین عکساتون بهترین سنده، فامیلم باشین یه سری مدرک دیگه ضمیمه می کنید . در کل اعتماد به نفس و به تته پته نیوفتادن در حضور آفیسر اصل تعیین کننده س
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، armehraboon ، shadoow ، Tolu IR
(2015-10-13 ساعت 04:42)mobydick نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 04:36)lupyien نوشته:  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...li=۱#gid=0
این لینکو ببینید ۲ تا case هست که ترکیه هستو پروندشون july تکمیل شده واسه نوامبر وقت دادن بهشون
درسته قبل از آگست ممکنه ولی از آخرین آپدیت که فکر کنم اوایل آگست بود به بعد غیر ممکنه کسی وقت گرفته باشه

اگه قبل از آگوست بود ما که july بودیم چرا پس به ما وقت ندادن؟بدم اول nvc وقت میده بعد پروندرو میفرستن آنکارا؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shadoow ، Tolu IR ، Nightsky007
(2015-10-10 ساعت 01:25)Haghighat نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 20:19)Sam-90 نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 11:44)Haghighat نوشته:  [quote='Sam-90' pid='671288' dateline='1444277737']
دوستان رزومه خواستن؟ يعني چي خواستن ارائه بديد؟
دوستان سفارت من ارمنستان هست من یه ایمیل بهشون زدم که به غیر از مدارکی تو نامه مصاحبه هست اگر چیز دیگه ایی نیاز هست بهم بگن که در جواب، رزومه خواستن . ظاهرا سفارت ارمنستان این مورد را میخواد.

چكار جالبي انجام داديد، ممكنه بنويسيد كه چي نوشتيد منم انجام بدم؟
و همچنين عنوان و سر تيتر را چي نوشتيد؟
رزومه اپليكنت رو خواستن. راستش سفارت ارمنستان خيلي زود به ايميل ها جواب ميده يعني نهايتا در ٣روز كاري جواب ميده. سفارت هاي ديگه رو خبر ندارم! محاسبه زمان جواب دادن اونها و زماني كه لازم داريد تا مدارك اضافه رو تهيه كنيد را در نظر بگيريد.

سلام دوست من
من يكبار جواب دادم ظاهرا مشكلي در ارسال بوده و من امكان ارسال بيام خصوصي ندارم . اينجا جواب ميدم....
من AP خوردم متاسفانه..... البته نميتونم بكم به خاطر رزومه بوده ....اكر جه من دقت نكردم و توي رزومه ام قسمتي به انجام بروزه براي سازمانهاي دولتي اشاره شده بود.... و البته نقص مدرك رو براي من مدارك بيشتر براي اثبات رابطه زد با وجود اينكه ما يكسال هست ازدواج كرديم و عكس عروسي هم بود جزء عكسها!!!!!
شما در مورد جزييات اطلاعات كاري و مالياتي همسرتون دقت كنيد ... برينت تلفن هاتون ... ايميل هاتون ... و انجه ثابت كنه مدام با هم در تماس هستيد مهمه... من واقعا فكر ميكردم عقدنامه و عكس عروسي و عكسهاي خانوادكيمون كافيه...
اميدوارم موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Nightsky007 ، shadoow
بچها برای چی‌ گزینه interview schedule رو از صفحه سفارت آنکارا جایی‌ که همیشه بود برداشتن؟؟؟
پاسخ
(2015-10-17 ساعت 06:10)lupyien نوشته:  بچها برای چی‌ گزینه interview schedule رو از صفحه سفارت آنکارا جایی‌ که همیشه بود برداشتن؟؟؟

میخواید شما تغییر زمان بدید؟؟باید از طریق سایت یا این شماره ها از این ببعد اقدام کنید

usvisa-info.com or call 0850 252 6355 from Turkey or+1 (703) 439-2348
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Tolu IR
پرداخت 165 دلار جدیدا تغییر پیدا کرده و مثل قبل قابل پیگیری نیست ازطریق سایت زیر باید انجام بشه اینم برگه ای که تو سفارت برای راهنمایی پرداخت جدید به همراه ویزا دادند

[عکس: mf8c59lbiyg267ke39f3.jpg]

[عکس: 5oup8dg157cpmhkqte1v.jpg]
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، armehraboon ، mani_badb0y ، Haghighat ، Sam-90 ، amirsalehish ، Tolu IR
سلام دوستان عزیز.
من از ارمنستان برگشتم و همون طور که انتظار داشتمAP خوردم. حتما سفرنامه مینویسم و در سایت میگذارم ولی تا اون موقع، دوستان اگر سوالی بود در خدمت هستم. به امید اینکه همگی با موفقیت این دوران را سپری کنیم.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Nightsky007 ، Sam-90 ، amirsalehish ، hamidoo_b ، Tolu IR ، barfi1
(2015-10-17 ساعت 13:02)Haghighat نوشته:  سلام دوستان عزیز.
من از ارمنستان برگشتم و همون طور که انتظار داشتمAP خوردم. حتما سفرنامه مینویسم و در سایت میگذارم ولی تا اون موقع، دوستان اگر سوالی بود در خدمت هستم. به امید اینکه همگی با موفقیت این دوران را سپری کنیم.

سلام چرا انتظار داشتین؟
ممنون
پاسخ
(2015-10-17 ساعت 13:45)NazilaTaba نوشته:  

سلام چرا انتظار داشتین؟
ممنون

دلایل AP همونطور که دوستان زیاد راجع بهش صحبت کردن اون هم بر اساس تجارب شخصی، می تونه موارد زیر باشه :
داشتن اسم مذهبی
داشتن سابق کاری زیاد
داشتن مدارک بالای لیسانس
مدت بیش از یکسال زندگی کردن در خارج از محل اصلی زندگی خود.
شغل های حساس و دولتی
سربازی
که من به غیر ازدو مورد آخر باقی موارد را داشتم.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Sam-90 ، armehraboon ، Tolu IR ، amirsalehish ، barfi1 ، tico
(2015-10-17 ساعت 14:47)Haghighat نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 13:45)NazilaTaba نوشته:  

سلام چرا انتظار داشتین؟
ممنون

دلایل AP همونطور که دوستان زیاد راجع بهش صحبت کردن اون هم بر اساس تجارب شخصی، می تونه موارد زیر باشه :
داشتن اسم مذهبی
داشتن سابق کاری زیاد
داشتن مدارک بالای لیسانس
مدت بیش از یکسال زندگی کردن در خارج از محل اصلی زندگی خود.
شغل های حساس و دولتی
سربازی
که من به غیر ازدو مورد آخر باقی موارد را داشتم.

علاوه بر موارد بالا که دوستمون گفتند به نظر من
رشته تحصیلی و نوع شغل هم میتونه توی این قضیه موثر باشه.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015