موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يكي از خويشاوندان من نامزدش كه امريكا سيتيزن بود وكيل گرفت و وكيل دسامبر 2007 فرمي كه از اداره مهاجرت امريكا گرفته بود نامزدش پر كرد و به ايران فرستاد تا امضا كنه بعد شناسنامه و مدارك ترچمه شده و همچنين مدارك نامزدي از قبيل عكس و ايميل و تلفن و هر مدرك دال بر نامزديش را دوباره عودت داد باز نامه اي از اداره مهاجرت امريكا اومد و سابقه كارش از 14 سال به اينور ازش خواسته شده بود و اصل شناسنامه البته اين نامه مارس2008 اومد و اصل شماسنامه بايد به سفارت تركيه فرستاده ميشد بعد اداره مهاجرت شماره پرونده اش را داد كه از طريق سايت سفارت تامريكا در انكارا را بايد چك ميكرد كه وقت مصاحبه اش را اواسط جولاي دادند كه اونچا مدارك پزشكي و ديگر مدارك كه شامل ساپورت مالي نامزدش و صورت مالياتي و همچنين مالكيت يا اجاره خانه نامزدش در امريكا و همچنين شغل نامزدش بودو ضميمه مدارك بود كه گفتند ويزا به شما داده ميشه منتهي بايد منتظر كليرنستان يا اف بي اي چك بشويد كه حدود 110روز طول كشيد.كه ماه نوامبر 2008 توانست به امريكا برود اونجم در مدت سه ماه ازدواج كرده ومدارك را به اداره مهاجرت اونجا تحويل دادند و فعلا گرين كارت 1 ساله داده شده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
عکس های نامزدی حتما باید با مراسم باشه؟ یعنی عکس بدون مراسم نامزدی قبول نیست؟ چون ما شاید نتونیم مراسم بگیریم زمان کم داریم اگه عکسهای عادی با هم داشته باشیم قبول میکنن؟
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می خواستم ببینم کسی بین بچه های تازه وارد هست که منتظر نامه از اداره مهاحرت جهت وقت سفارت باشه؟ می خوام ببینم هم درد دارم یا نه!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
میخواستم بدونم منکه انگلیسی بلد نیستم وقتی برم سفارت واسه مصاحبه چجوری باید صحبت کنم؟ اونجا مترجم هم هست؟ واسه ویزای نامزدی لازم هست من زبان بلد باشم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2009-04-17 ساعت 01:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-11 ساعت 16:27 توسط mohsen324.)
کسی نیست که تو پروسه ویزای ازدواج باشه؟!
موضوعها: 3
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
فارسی صحبت کنید.مشکلی نیست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
منظور من گرین کارت ازدواج هست . کسی هست که این پروسه رو طی کرده باشه؟ چقدر احتمال داره چک کردن سابقه بخوره بهم؟
موضوعها: 4
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همگی
من دنبال یک وکیل می گردم که در زمینه ازدواج با شخصی که گرین کارت داره مهارت داشته باشه .لطفا" اگه وکیل معتبری را می شناسید به این بنده در راه مانده ا کمک کنید ببینیم چکار باید بکنم . خدا اجرتان بده