موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-19 ساعت 14:14)NazilaTaba نوشته: (2015-10-18 ساعت 23:26)mobydick نوشته: (2015-10-18 ساعت 23:19)اميرفاتح نوشته: البته نامزد من هم سيتيزن هستند
خدایی نکرده اگه دچار دیس ابیلیتی بشن و اونجا تنها باشن می تونید درخواست تسریع بدید. متأسفانه ادارات مهاجرت و سفارت پرونده های عادی شون رو روز به روز دارن کند تر بررسی می کنن چه برسه به درخواست های تسریع! اپروو شدن سال های سال ۱ تا۳ ماه طول می کشید حالا حداقل شده ۷ ماه! واسه ازدواجی ها با سیتیزن از دریافت کیس نامبر تا روز مصاحبه زیر ۵ ماه طول می کشید الان تا ۹ ماهم طول میکشه! متاسفانه ما تو وضع خوبی با این روند رو به رو نشدیم. بک لاگ های ان وی سی و تعدیل نیروی ادارات مهاجرت و دولت نزدیک به ورشکستگی آمریکا کار رو سحت کرده.
به هر حال نا امید نشین و هر کاری که لازمه انجام بدین
سلام، یعنی من که سیتیزن هستم همسرم میتونست خیلی زودتر با k3 بیاد آمریکا؟؟ توی سایت هیچ شرایط خاصی رو ننوشته. من خودم امروز زنگ میزنم ان وی سی. خسته شدم از انتظار.
آره امکانش بود ولی باور کنید الآن از نظر زمانی k3 خیلی تفاوتی نداره. همه مون کلافه ایم. من که شخصاً احساس یه بند باز رو دارم از بس که عصبی و مضطربم. ولی خب اصلاً دلم نمی خواد کسی رو نا امید کنم به خصوص وقتی می بینم کسی اول این راهه و پر انرژی و امیدوار. همه مون این حالات رو داشتیم. یکم زمان برد تا بفهمیم وضعیت واقعی چقدر شیر تو شیر تر از چیزیه که فکرشو می کردیم. اینا یه rfe می زنن که هیچ دلیل منطقی هم نداره کلی پیگیر میشی مدارک جدید ارسال می کنی فقط سه ماه طول میکشه تا برن سراغ پاکتی که فرستادی و درشو باز کنن کلی هم طولش می دن تا بررسیش کنن تهشم شک می کنی نکنه فقط واسه وقت کشی این rfe زدن! به یکی میگن عکست مشکل داره، یکی امضاش کجه،به یکی میگن مدارکت کلاُ گم شده! و... خب این چیزا رو به کسی که اول راهه نمیشه گفت. بماند که بعد از چند وقت خودشون متوجه میشن. دوستمون میخواد درخواست تسریع بده چون دوری سخته و میخواد هرچه سریع تر بره پیش همسر دلبندش... خوبه ولی زمان می بره تا متوجه بشه این بندها و تبصره های روی کاغذ ینی کشک! به هر حال امید رو نفی نمی کنم. امیدوارم هرچه زودتر کارامون راه بیوفته و بتونیم این مسیر طاقت فرسا رو سالم و ایستاده به پایان برسونیم.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-19 ساعت 00:12)mobydick نوشته: (2015-10-19 ساعت 00:06)mobydick نوشته: (2015-10-17 ساعت 21:22)lupyien نوشته: (2015-10-17 ساعت 21:14)mobydick نوشته: (2015-10-17 ساعت 21:11)lupyien نوشته: نه این صفحه کسیی هست که رفتن مصاحبه و AP خوردن، اونی که من میگم تاریخ مصاحبهها بود که اگه یادتون باشه از اگوست آپدیت نشده بود،حالا اصلا اون گزینه برداشتن.
http://turkey.usembassy.gov/mobile/inter...ml#toppage
دقیقا همین صفحه ولی دیگه زیر گزینه ایمیگرنت ویزا تو پیج آنکارا نیست،این صفحه هم هنوز آپدیت نشده..
روی Interview Schedule کلیک کنید یه صفحه باز میشه رو لینک اول Immigrant Visa Interview Schedule کلیک کنید که برین به صفحه ای که می خواین. آپدیت نشدن این صفحه هم شاهکار سفارته که رکورد دیر تنظیم کردن وقت مصاحبه تو یک سال احیر رو شکستن! اینو با آمار دقیق میگم!
سلام، بسيار ممنونم از توضيحاتتون، و راستشو بگم علي رغم اينكه ابتداي راه هستم ولي انتظار ناملايمات رو دارم و آماده ام باهاشون مواجه بشم، و بكي از روشهاي اون استفاده از اطلاعات ارزشمند شما و ساير دوستاي عزيزه، باتوجه به اين ركورد شكني سفارت آمريكا در تركيه فكر ميكنيد بهتر نيست از سفارتي ديگه در اورپا و يا كشورهاي حاشيه درياي خزر و يا حتي از امارات اقدام كرد؟
هفت نوامبر دوهزارو پونزده
ارسال مدارك : هفده نوامبر دوهزاروپونزده
تاييده مدارك : بيست و سه نوامبر -----مدارك به اداره uscis نبرسكا ارجاع داده شده
كيس نامبر nvc : دوم مي دوهزار و شيش
تكميل مدارك : يك ماه بعدش
منتظر وقت سفارت ابوظبي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-19 ساعت 14:14)NazilaTaba نوشته: (2015-10-18 ساعت 23:26)mobydick نوشته: (2015-10-18 ساعت 23:19)اميرفاتح نوشته: البته نامزد من هم سيتيزن هستند
خدایی نکرده اگه دچار دیس ابیلیتی بشن و اونجا تنها باشن می تونید درخواست تسریع بدید. متأسفانه ادارات مهاجرت و سفارت پرونده های عادی شون رو روز به روز دارن کند تر بررسی می کنن چه برسه به درخواست های تسریع! اپروو شدن سال های سال ۱ تا۳ ماه طول می کشید حالا حداقل شده ۷ ماه! واسه ازدواجی ها با سیتیزن از دریافت کیس نامبر تا روز مصاحبه زیر ۵ ماه طول می کشید الان تا ۹ ماهم طول میکشه! متاسفانه ما تو وضع خوبی با این روند رو به رو نشدیم. بک لاگ های ان وی سی و تعدیل نیروی ادارات مهاجرت و دولت نزدیک به ورشکستگی آمریکا کار رو سحت کرده.
سلام، یعنی من که سیتیزن هستم همسرم میتونست خیلی زودتر با k3 بیاد آمریکا؟؟ توی سایت هیچ شرایط خاصی رو ننوشته. من خودم امروز زنگ میزنم ان وی سی. خسته شدم از انتظار.
آقا از صميم قلب اميدوارم كار شما عزيزان سريع تر انجام بشه ، ايشالا بعداز شما هم براي ما. من اين روش k3 رو امتحان مي كنم، يه سوال داشتم ، پس در مجموع چيزي كه من براساس مدارك موجود بين چهار تا هفت ماه پيش بيني كردم تبديل ميشه به هشت الي يازده ماه بصورت حدودي؟ و آيا گرفتن وكيل تسريع مي كنه پروسسه رو؟ ممنونم ازتون
منتظر وقت سفارت ابوظبي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-19 ساعت 14:52)mobydick نوشته: (2015-10-19 ساعت 14:14)NazilaTaba نوشته: (2015-10-18 ساعت 23:26)mobydick نوشته: (2015-10-18 ساعت 23:19)اميرفاتح نوشته: البته نامزد من هم سيتيزن هستند
آره امکانش بود ولی باور کنید الآن از نظر زمانی k3 خیلی تفاوتی نداره. همه مون کلافه ایم. من که شخصاً احساس یه بند باز رو دارم از بس که عصبی و مضطربم. ولی خب اصلاً دلم نمی خواد کسی رو نا امید کنم به خصوص وقتی می بینم کسی اول این راهه و پر انرژی و امیدوار. همه مون این حالات رو داشتیم. یکم زمان برد تا بفهمیم وضعیت واقعی چقدر شیر تو شیر تر از چیزیه که فکرشو می کردیم. اینا یه rfe می زنن که هیچ دلیل منطقی هم نداره کلی پیگیر میشی مدارک جدید ارسال می کنی فقط سه ماه طول میکشه تا برن سراغ پاکتی که فرستادی و درشو باز کنن کلی هم طولش می دن تا بررسیش کنن تهشم شک می کنی نکنه فقط واسه وقت کشی این rfe زدن! به یکی میگن عکست مشکل داره، یکی امضاش کجه،به یکی میگن مدارکت کلاُ گم شده! و... خب این چیزا رو به کسی که اول راهه نمیشه گفت. بماند که بعد از چند وقت خودشون متوجه میشن. دوستمون میخواد درخواست تسریع بده چون دوری سخته و میخواد هرچه سریع تر بره پیش همسر دلبندش... خوبه ولی زمان می بره تا متوجه بشه این بندها و تبصره های روی کاغذ ینی کشک! به هر حال امید رو نفی نمی کنم. امیدوارم هرچه زودتر کارامون راه بیوفته و بتونیم این مسیر طاقت فرسا رو سالم و ایستاده به پایان برسونیم.
اميدوارم همه عزيزان سريع تر به اون آرامش واقعي برسن و سلامت و شاد باشن، از صميم قلب آرزوي موفقيت دارم . سوالي كه پيش مياد اينه كه اين ويزاي k3 رو هرجايي منم سعي كردم پيدا كنم شرايطش چي هست چيزي پيدا نكردم، يعني ضعف منه در پيدا كردن مستنداتش يا واقعا اين اداره مهاجرت با اين يدو بيضا واقعا همچين نقصي در ارائه مدارك داره؟ يا واقعا براي خودشون گذاشتن كه يكم تصميمات خارج از پروسه هاي معمول بتونن بگيرن؟ چون اگه كسي همسرش باردار باشه يا ناتواني جسمي داشته باشه كه مسجله بايد خارج از مسير عادي و خيلي سريعتر بهش ويزا بدن!
منتظر وقت سفارت ابوظبي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-19 ساعت 18:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-19 ساعت 18:50 توسط اميرفاتح.)
دوستان عزيز سلام، من جمعه اينهفته دارم مي رم تركيه و سه هفته اي هستم، و ضمنا آنكارا نمي رم ، براي مراسم عقد و ماه عسل استانبول ميريم، براي دوستاني كه در خصوص ويزاي k3 مثل خودم براشون سواله كه شرايطش چيه ميگم، ته و توي قضيه رو در ميارم و كامل بهمراه سفرنامه مي نويسم، اگه سوالي داشتين خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم و هر روز سر مي زنم، موفق باشين همگي، اميدوارم شلوغي هاي تركيه به ماه عسل ما كاري نداشته باشه مام كاري باهاش نداريم، يا علي
منتظر وقت سفارت ابوظبي
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-19 ساعت 18:49)اميرفاتح نوشته: دوستان عزيز سلام، من جمعه اينهفته دارم مي رم تركيه و سه هفته اي هستم، و ضمنا آنكارا نمي رم ، براي مراسم عقد و ماه عسل استانبول ميريم، براي دوستاني كه در خصوص ويزاي k3 مثل خودم براشون سواله كه شرايطش چيه ميگم، ته و توي قضيه رو در ميارم و كامل بهمراه سفرنامه مي نويسم، اگه سوالي داشتين خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم و هر روز سر مي زنم، موفق باشين همگي، اميدوارم شلوغي هاي تركيه به ماه عسل ما كاري نداشته باشه مام كاري باهاش نداريم، يا علي
متأسفانه سفارت ها از نظر شلوغی تفاوت چندانی با هم ندارم سه تا سفارت هستن که کارای مارو انجام میدن آنکارا،ابوظبی،ایروان و هرسه هم مشکلات خودشون رو دارن... راستش توصیه م اینه کا با توجه به دغدغه هایی که دارین از ویزای k3 استفاده نکنین چون شرایطش دقیقاً مشابه نامزدی هست با این تفاوت که برای ازدواجی ها طراحی شده. ولی دقیقاً با همون نقص ها و عیوب.
گرفتن وکیل رو هم توصیه می کنم یه جور محکم کاریه و باعث میشه جاهایی که احتمال میره کیس تون پیچیده بشه مسیر رو به خوبی طی کنید. تو کارای ادارای و فنی هم می تونید همه رو به وکیل بسپارین و آرامش بیشتری داشته باشین. کافیه یه وکیل خوب پیدا کنید.
CR1
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد انتخاب سفارت هم از نظر سریع تر انجام شدن کارها ترجیح من به ترتیب ارمنستان،ابوظبی، آنکارا هست. البته بازم میگم که خیلی هم تفاوتی با هم ندارن
CR1
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-20 ساعت 00:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-20 ساعت 00:26 توسط Nightsky007.)
(2015-10-20 ساعت 00:14)nidaleonine نوشته: بچه ها من یه سوال خیلی مهم دارم
کلا این پرروسۀ ویزای نامزدی یا ازدواج لازمۀ چند بار خروج از کشور هست/؟
یعنی از زمانی که نامزد من در آمریکا این درخواست رو میده تا زمانی که ویزا بیاد من چند بار باید از کشور خارج بشم؟
چون واسم خیلی مهمه.
ازدواج که فقط باید یکبار برای مصاحبه خارج بشی و اگه کلیر یا نقص مدارک هم بعدش بخوری یک بار هم برای اون باید تشریف ببرید
احتمالا برای نامزدی هم بغیر از موارد بالا چند باری هم باید تشریف ببرید کشور ثالث برای دیدن همسرتون البته اگه ایران نمیان !!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-20 ساعت 00:14)nidaleonine نوشته: بچه ها من یه سوال خیلی مهم دارم
کلا این پرروسۀ ویزای نامزدی یا ازدواج لازمۀ چند بار خروج از کشور هست/؟
یعنی از زمانی که نامزد من در آمریکا این درخواست رو میده تا زمانی که ویزا بیاد من چند بار باید از کشور خارج بشم؟
چون واسم خیلی مهمه.
اگه درست متوجه شده باشم. شما ایران هستین و نامزدتون آمریکا. ببینید در کل چیزی که حتمی هست اینه که یه بار واسه مصاحبه باید برین سفارت اگه Ap بخورین بر می گردین چند ماه بعد دوباره میرین ویزا تون رو می گیرین. اما یه سری سفر ها و دیدار هام باید داشته باشین . ینی باید همدیگرو حداکثر تا دو سال قبل از شروع کیس یا مصاحبه دیده باشین. یه تفاوتم وجود داره اگه نامزدی باشه باید کلی عکس بگیرین،کپی بلیط ها رو داشته باشین و در کل باید مدارکتون کامل و کافی باشه
CR1
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-20 ساعت 00:31)nidaleonine نوشته: نامزد من داره میاد ایران و دو ماه می مونه
مشکل من مخالفت پدرم هست و اینکه نمی تونم چند بار برم خارج از کشور تا ویزا بیاد
یعنی بخاطر پدرم...
تازه بعدش هم موندم برای امضای خروج از کشور چه کنم
وگرنه نامزدی یا ازدواج خیلی واسمون فرقی نداره
اما همون عقد هم لازمه اش یکبار خروج از کشوره
با این تفاسیر چاره ای جز ازدواج ندارید که حداقل اگه تو ایران ازدواج کنید میتونید اجازه شوهرتون بگیرید و خروج مشکلی نباشه!!!چرا تو ایران عقد نمیکنید؟میخواهید کشور سومی مثل ترکیه برای عقد انتخاب کنید؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-20 ساعت 00:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-20 ساعت 00:54 توسط mobydick.)
(2015-10-20 ساعت 00:31)nidaleonine نوشته: نامزد من داره میاد ایران و دو ماه می مونه
مشکل من مخالفت پدرم هست و اینکه نمی تونم چند بار برم خارج از کشور تا ویزا بیاد
یعنی بخاطر پدرم...
تازه بعدش هم موندم برای امضای خروج از کشور چه کنم
وگرنه نامزدی یا ازدواج خیلی واسمون فرقی نداره
اما همون عقد هم لازمه اش یکبار خروج از کشوره
همون سفر ایران کافیه . نامزدی اقدام کنید. تا می تونید عکس بگیرید و کپی بلیط هاشو نگه دارید. پرینت تلفن و چت و ایمیل و هر مدرکی که ثبات و استحکام رابطه رو ثابت کنه جمع کنید. تا ویزا مشکلی ندارین اما به هر حال اجازه پدر رو چه واسه خروج از کشور چه واسه عقد نیاز دارین. دو راه دارین یا پدر رو راضی کنید در مورد یکی از این دو تا با هر ترفندی یا به جنگش برید. اگه گزینه ی جنگ رو انتخاب کنید واسه خروج از کشور امکان پیروزی صفره واسه ازدواج شانس پیروزی دارین به شرط تغییر دین همسر که بعدش بتونین از دادگاه حکم بگیرین.
راه مزخرف و پر دردسرم ازدواج سوری با یه نفر ثالث و بعد جدایی هست!! که حتی تصورشم برام سخته
CR1