کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2016-04-19 ساعت 22:39)inanna نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 18:16)ep30lon نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 04:45)lupyien نوشته:  نه من هم کیسم CR1 بود منهای اینکه الان AP خورده همسرم، من پرونده همسرم ۳۰ ژوئن ۲۰۱۶ تکمیل شد و  وقت مصاحبه‌رو ۲۱ فبریه ۲۰۱۶ دادن سفارت هم آنکارا بود

ژوئن همون زانویه هست یا JUN میشه ؟ اگه ژانویه بوده که یعنی زمان وقت مصاحبه میشه کمتر از 2 ماه انتظار برای مصاحبه....
من فکر کنم یک اشکالی باید تو کار کسانیکه زیاد طول کشیده باید باشه.....
وگرنه وقتی میگه 60 روزه تعیین میشه مرض که نداره
البته وقت سفارت گویا هر دوماه یکبار برنامه ریزی میشه یعنی می گن برای دو ماه بعدی 100 تا مهاجرتی ازدواج 100 تا لاتاری و اینها فقط مهاجرتی هستند و ربطی به درخواست ویزای توریستی و ... نداره چون اونها اصلا وقتش فرق میکنه و خودشون باید زنگ بزنند وقت بخرند.
ولی برای ما خودشون وقت رو میدن

سلام بچه ها ,منظور Lupyein جون , june ۲۰۱۵ بود ,همون ژوئن میشه , اوایل تیر ,  کیس ما با فاصله چند روز از هم compelet  شد , پس میشه ۸ ماه و برای من هم ۱۰ ماه شد که منتظر بودیم  ,هر بار هم تماس می گرفتیم گفتند  پروندتون کامله و باید منتظر سفارت باشید !همیشه هم گفتند نمیتونیم بگیم چه قدر باید منتظر باشید !  کلا آنکارا کیس های ازدواجی رو خیلی منتظر نگه داشت این سری .تقریبا همه بالای ۶ ماه منتظر بودیم .

راستی من یک ماه قبل از مصاحبه ,ازدواجم ۲ ساله شد ولی تو ویزام همون CR1 رو نوشته , شاید اگر قبل از اینکه وقت مصاحبه رو بدن ۲ سال شده بود ,برای من هم IR1 میشد  Rolleyes

با این اوصاف سفارت رو عوض کنیم یه قبرستون دیگه ×!@#×
اگر بخوان اینقدر طول بکشه که نمیشه !
الان تو این مرحله میشه سفارت رو تغییر داد؟
اگر تغییر بدیم چقدر طول میکشه که NVC پرونده رو بفرسته کشور دیگه
اصلا اینکار صلاح هست؟
تجمیع کنیم اینکار رو
آخه بعضی از بچه ها هم بودن که سر وقت مصاحبه شدن عجب اوضاع در به داغونی شده
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march  2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-20 ساعت 00:01)ep30lon نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 22:39)inanna نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 18:16)ep30lon نوشته:  ژوئن همون زانویه هست یا JUN میشه ؟ اگه ژانویه بوده که یعنی زمان وقت مصاحبه میشه کمتر از 2 ماه انتظار برای مصاحبه....
من فکر کنم یک اشکالی باید تو کار کسانیکه زیاد طول کشیده باید باشه.....

سلام بچه ها ,منظور Lupyein جون , june ۲۰۱۵ بود ,همون ژوئن میشه , اوایل تیر ,  کیس ما با فاصله چند روز از هم compelet  شد , پس میشه ۸ ماه و برای من هم ۱۰ ماه شد که منتظر بودیم  ,هر بار هم تماس می گرفتیم گفتند  پروندتون کامله و باید منتظر سفارت باشید !همیشه هم گفتند ............

اصلا اینکار صلاح هست؟
تجمیع کنیم اینکار رو

کاملا حس درماندگیتون رو درک میکنم دوست عزیز , حق هم دارین !  ببین ما هم همین تصمیم رو گرفتیم برای تغییر سفارت , در موردش مفصل نوشته بودم که چه اتفاقی افتاد ,نمیدونم پست من رو در این مورد خوندین یا نه , ولی پروسه اش اینه که ,از وقتی که شما درخواست کتبی مینویسید برای تغییر سفارت ۴۵ روز طول میکشه تا جا به جایی انجام بشه , در واقع جا به جایی فیزیکی هم نیست که بخوان پروندتون رو جایی بفرستند , پرونده ها تا لحظه ای که تاریخ مصاحبه برای شما تعیین بشه , خود NVC میمونه , تازه بعد از اینکه نامه  مصاحبه براتون  فرستاده شد , پرونده رو برای سفارت ها پست میکنند ! من هم نمیدونم واقعا چرا اینقدر طول میدن همچین چیزی رو ! ما برای ابوظبی درخواست کرده بودیم , و یک هفته بعد از درخواستمون ایمیل فرستاده بودن (ایمیلی که ما هیچ وقت دریافت نکردیم  و موجب شد پرونده ما pending بشه ! ) که مدارک بیشتری براشون بفرستیم که در واقع proof برای اینکه ما eligible هستیم برای اینکه بخواهیم ابوظبی مصاحبه بشیم ( فقط کاغذ بازی ها رو میخوان طولانی تر کنن دیگه ) !!! خلاصه تغییر سفارت هم درد سر های خودش رو داره دوست عزیز . حالا به شما زمان دادن که تا ۶۰ روز منتظر باشید , باز جای امیدواریه که شاید واقعا برای شما انقدر طولانی نشه ,به ما هیچ وقت برآورد زمان به این شکل ندادند . به هر حال در هر ۲ شرایط چاره ای جز صبر نیست ! ایشالا هر چه زودتر از این بلا تکلیفی دربیاید  Rolleyes
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ep30lon ، armehraboon ، Pargosha
(2016-04-20 ساعت 00:38)inanna نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 00:01)ep30lon نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 22:39)inanna نوشته:  سلام بچه ها ,منظور Lupyein جون , june ۲۰۱۵ بود ,همون ژوئن میشه , اوایل تیر ,  کیس ما با فاصله چند روز از هم compelet  شد , پس میشه ۸ ماه و برای من هم ۱۰ ماه شد که منتظر بودیم  ,هر بار هم تماس می گرفتیم گفتند  پروندتون کامله و باید منتظر سفارت باشید !همیشه هم گفتند ............

اصلا اینکار صلاح هست؟
تجمیع کنیم اینکار رو

کاملا حس درماندگیتون رو درک میکنم دوست عزیز , حق هم دارین !  ببین ما هم همین تصمیم رو گرفتیم برای تغییر سفارت , در موردش مفصل نوشته بودم که چه اتفاقی افتاد ,نمیدونم پست من رو در این مورد خوندین یا نه , ولی پروسه اش اینه که ,از وقتی که شما درخواست کتبی مینویسید برای تغییر سفارت ۴۵ روز طول میکشه تا جا به جایی انجام بشه , در واقع جا به جایی فیزیکی هم نیست که بخوان پروندتون رو جایی بفرستند , پرونده ها تا لحظه ای که تاریخ مصاحبه برای شما تعیین بشه , خود NVC میمونه , تازه بعد از اینکه نامه  مصاحبه براتون  فرستاده شد , پرونده رو برای سفارت ها پست میکنند ! من هم نمیدونم واقعا چرا اینقدر طول میدن همچین چیزی رو ! ما برای ابوظبی درخواست کرده بودیم , و یک هفته بعد از درخواستمون ایمیل فرستاده بودن (ایمیلی که ما هیچ وقت دریافت نکردیم  و موجب شد پرونده ما pending بشه ! ) که مدارک بیشتری براشون بفرستیم که در واقع proof برای اینکه ما eligible هستیم برای اینکه بخواهیم ابوظبی مصاحبه بشیم ( فقط کاغذ بازی ها رو میخوان طولانی تر کنن دیگه ) !!! خلاصه تغییر سفارت هم درد سر های خودش رو داره دوست عزیز . حالا به شما زمان دادن که تا ۶۰ روز منتظر باشید , باز جای امیدواریه که شاید واقعا برای شما انقدر طولانی نشه ,به ما هیچ وقت برآورد زمان به این شکل ندادند . به هر حال در هر ۲ شرایط چاره ای جز صبر نیست ! ایشالا هر چه زودتر از این بلا تکلیفی دربیاید  Rolleyes

یعنی در نامه بقیه بچه ها به اینکه زمان بده نیست در نامه شما نبود؟
nvc schefuled appointments one month in advance.
the US embassy general tells us what dates they are holding interviews. and NVC fills these appointments in a frist-in frist out manner.
most appointments are set within 60 days of NVC receipt of all requested documentation. however we cannot predict when an interview appointment will be available.
when we are able to schedule an appointment we will notify the applicant peritioner and attorney.
در این متن که از NVC هست میگه سفارت وقتهاش رو به ما اعلام میکنه  و ما اونها رو بر اساس اولویت مرتب می کنیم
هر چند که وقتش دقیق معلوم نیست
ولی معمولا در 60 روز این کار انجام میشه و ...
بقیه دوستان متن بالا رو تو نامه تکمیل پرونده داشتن؟
اگر نداشتن من فکر کنم نامه ها برای هر کیس دستی تنظیم میشه و دلیل نداره همه مثل یک نامه ثابت دریافت کنند
تکمیل تا مصاحبه 120روز
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-20 ساعت 03:37)ep30lon نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 00:38)inanna نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 00:01)ep30lon نوشته:  با این اوصاف سفارت رو عوض کنیم یه قبرستون دیگه ×!@#×
اصلا اینکار صلاح هست؟
تجمیع کنیم اینکار رو

the US embassy general tells us what dates they are holding interviews. and NVC fills these appointments in a frist-in frist out manner.
most appointments are set within 60 days of NVC receipt of all requested documentation. however we cannot predict when an interview appointment will be available.
when we are able to schedule an appointment we will notify the applicant peritioner and attorney.
در این متن که از NVC هست میگه سفارت وقتهاش رو به ما اعلام میکنه  و ما اونها رو بر اساس اولویت مرتب می کنیم
اگر نداشتن من فکر کنم نامه ها برای هر کیس دستی تنظیم میشه و دلیل نداره همه مثل یک نامه ثابت دریافت کنند
الآن حدود 3 سالی هست که nvc داره این 60 روز رو به همه میگه. مثل ap که روز مصاحبه به همه میگن 2 الی 3 ماه دیگه ویزا حاضر میشه! واقعاً به شما دیگه نباید یادآوری کرد که رو زمان های اعلامی از طرف ادارات مهاجرت نباید حساب باز کرد! چون جزء با تجربه ها هستین... نگران نباشین هیچ اتفاق یا تغییر روندی تو مهاجرت پیش نیومده که باعث دلهره بشه. وضعیت uscis , nvc, سفارت ها و الآن چند وقتی هست که به ثبات رسیده رو این حساب تجربه ی سایرین تو چند وقت اخیر رو ملاک قرار بدین. در مورد موضوع مورد مناقشه هم از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه معمولاً 2 تا 4 ماه و حداکثر 6 ماه زمان میبره. بیشتر از این غیر معمول و بعیده. ابنقدر نگران نباشین و با آرامش به زندگی تون برسین. در مورد تغییر سفارت هم نظرات مختلفه ولی توصیه ی شخصی من اینه که عوض نکنین و منتظر وقت باشین. مگه اینکه تو مراحل اولیه ی کار باشین.

CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: عدلی ، ep30lon ، Pargosha
سلام و درود بر همه دوستان عزيز ..
اميدوارم در بهترين وضعيت باشيد دقيقا عالي عالي ..دوستان گلم برا رها شدن از بلاتكليفي و سر در گمي وقت ان وي سي و ايميلشون و وقت مصاحبه تصميم گرفتم به روال عادي زندگيم برگردم ، دقيقا موافقم كه در هر حال ازدواج نكرديم كه هم دور از همسران گرامي باشيم هم دور از ام ر ي ك ا ي نازنين ( خودمو ميگم ) اما چاره چي ميتونه باشه ؟! .. مردم هم تا بوده و نبوده حرف و حديثاشون برقراره پس اصلا اهميتي نميدم چرا كه اول و آخر دست در دست همسر در كنار معابر مشهور و اسمي ا م ر ي ك ا عكساي يادگاريم رو ميبينن اين مردم نا مهربان يا مهربان .!
يه وقتهايي بايد رها كني و زندگي عاديتو ادامه بدي مطمئنن بوقت مناسب ويزاي من هم صادر ميشه و پاي ما هم ميرسه اون ور آب ..به اميد يه زندگي سالم و پر انرژي در كنار همسر همراه با حمايت پروردگار ..روزگارتون شيرين شاديهاتون افزون دوستان نازنين :)
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
تشکر کنندگان: عدلی
(2016-04-20 ساعت 04:09)Hamid_rr نوشته:  سلام و درود بر همه دوستان عزيز ..
اميدوارم در بهترين وضعيت باشيد دقيقا عالي عالي ..دوستان گلم برا رها شدن از بلاتكليفي و سر در گمي وقت ان وي سي و ايميلشون و وقت مصاحبه تصميم گرفتم به روال عادي زندگيم برگردم ، دقيقا موافقم كه در هر حال ازدواج نكرديم كه هم دور از همسران گرامي باشيم هم دور از ام ر ي ك ا ي نازنين ( خودمو ميگم ) اما چاره چي ميتونه باشه ؟! .. مردم هم تا بوده و نبوده حرف و حديثاشون برقراره پس اصلا اهميتي نميدم چرا كه اول و آخر دست در دست همسر در كنار معابر مشهور و اسمي ا م ر ي ك ا عكساي يادگاريم رو ميبينن اين مردم نا مهربان يا مهربان .!
يه وقتهايي بايد رها كني و زندگي عاديتو ادامه بدي مطمئنن بوقت مناسب ويزاي من هم صادر ميشه و پاي ما هم ميرسه اون ور آب ..به اميد يه زندگي سالم و پر انرژي در كنار همسر همراه با حمايت پروردگار ..روزگارتون شيرين شاديهاتون افزون دوستان نازنين Smile

تصميم خوبي گرفتي دوست عزيز.... و ضمنا" هستند اينجا دوستاني (خودم) كه سال ٢٠١٠ با همسرشون آشنا شدن، ٢٠١١ ويزاي نامزديشون رد شده، ٢٠١٢ ازدواج كردن و بعدش بخاطر پاره اي مشكلات كه باعث شده دو بار پروندشون رو كنسل كنن، تازه سال ٢٠١٦ دارن مهاجرت ميكنن پيش همسرشون! ٦ سال دوري رو تصور كنين، خيلي سخته! و الان اونا هم دقيقا" منتظرن تا در همين ماه ايميل مصاحبه رو دريافت كنن.... قطعا" دير يا زود اين اتفاق ميفته و اميدوارم بزودي همه ما شاد و خوشحال خبر تعيين قرار ملاقات با سفارت رو در اينجا اعلام كنيم!
Fedهازدواج با سيتيزن- ‎IR1‎
سفارت: آنكارا
شروع پروسه: 2014/9/9
اپروو: 2015/5/13
دريافت كيس نامبر: 2015/6/17
ايميل تأييد تكميل مدارك در ان وي سي:  2016/3/3
ايميل مصاحبه: 2016/5/25
تاريخ مصاحبه: 2016/7/14
نتيجه مصاحبه:  AP

آپديت هاي مهم:
(٢٠١٦)
١٥ جولاي - ١٢ دسامبر

(٢٠١٧)
 - ١٣ دسامبر دو خطي شدن 

(٢٠١٨)
٢٢ فوريه or  
٥ اپريل waiver 
 ٣٠ جولاي يك خطي شدن 
 ٢٥ اكتبر تبديل or به / 

(٢٠١٩)
١٢ جولاي (ارسال پكيج ويور توسط وكيل ما) 
٥ دسامبر (دو خطي)
 ١١ دسامبر (تكميل دوباره فرم DS-260) 

(٢٠٢٠)
٧ ژانويه or شدن
١٣ ژانويه Expiring Soon
٢٣ ژانويه or
٢٤ ژانويه ايميل مصاحبه مجدد (مورخ ١٨ فوريه)
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، inanna ، Pargosha
(2016-04-19 ساعت 21:16)Pargosha نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 20:42)hamidoo_b نوشته:  از نوامبر ٢٠١٤ تا مارچ ٢٠١٦
ميشه يك سال و چهار ماه

سلام حمید آقا . ایشالا سلامت باشین. آنکارا تشریف دارین ؟ ویزاتون رو بسلامتی گرفتین ؟
بله درسته یک سال و چند ماه در انتظار نوبت مصاحبه
بودم . شاید طرز نوشتنم ایراد داره که دوست مون
متوجه نشدن که 15ماه در انتظار وقت مصاحبه بودم .

سلام
الان ٣روزه تهرانم و با ويزا بالاخره برگشتم
انشاالله كارهاى شما هم به زودى سرانجام ميگيره
كمكى از دست من بر مياد در خدمتم
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، maryam1983 ، Hamid_rr ، ep30lon ، Pargosha ، Bita.t ، عدلی ، inanna ، م.صاد
(2016-04-20 ساعت 09:42)hamidoo_b نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 21:16)Pargosha نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 20:42)hamidoo_b نوشته:  از نوامبر ٢٠١٤ تا مارچ ٢٠١٦
ميشه يك سال و چهار ماه

سلام حمید آقا . ایشالا سلامت باشین. آنکارا تشریف دارین ؟  ویزاتون رو بسلامتی گرفتین ؟

سلام

سلام حمید آقا خدا رو شکر که بسلامتی تکلیفتون
مشخص شد
با دل خوش و بسلامت راهی بشین و زندگی رو با
خوبی و شادی در کنار همسرتون آغاز کنین
مرسی که در این مدت به دوستان دلگرمی و
راهنمایی دادین گرچه میدانم همچنان به اینجا سر خواهید زد و دوستان رو تنها نخواهید گذاشت
پاسخ
تشکر کنندگان: Pegah123 ، armehraboon ، قرباني ، inanna
(2016-04-20 ساعت 17:22)Pargosha نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 09:42)hamidoo_b نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 21:16)Pargosha نوشته:  سلام حمید آقا . ایشالا سلامت باشین. آنکارا تشریف دارین ؟  ویزاتون رو بسلامتی گرفتین ؟

سلام

سلام حمید آقا  خدا رو شکر که بسلامتی تکلیفتون
مشخص شد
با دل خوش و بسلامت راهی بشین و زندگی رو با
خوبی و شادی در کنار همسرتون آغاز کنین
مرسی که در این مدت به دوستان دلگرمی و
راهنمایی دادین  گرچه میدانم  همچنان به اینجا  سر خواهید زد و دوستان رو تنها نخواهید گذاشت

سلام آقا حميد
تبريك فراااااوان،اميدوارم هميشه شاد و سلامت باشيد
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، inanna ، م.صاد
سلام دوستان مهاجرسرايي

من تقريبا هرشب يا چند روز يه بار اينجارو چك مي كنم
به همه اونايي كه ويزاشون رو گرفتم صميمانه تبريك مي گم

واقعيتش من حالو حوصله اي برام نمونده

فقط بدونيد برا همه خبراي خوش خوشحالم
و برا همه منتظرين دعاي رسيدن به خبر خوش رو دارم

جدأ خسته و كلافه و بي حوصله در انتظار معحزه ام

فكر كنم الان كه نزديك سه سال ميشه معجزه واژه مناسبي برام باشه

الهي نصيب حال همه مون بشه
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه  ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، dv2017 ، ep30lon ، Pegah123 ، عدلی ، Pargosha ، inanna
(2016-04-20 ساعت 03:48)mobydick نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 03:37)ep30lon نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 00:38)inanna نوشته:  کاملا حس درماندگیتون رو درک میکنم دوست عزیز , حق هم دارین !  ببین ما هم همین تصمیم رو گرفتیم برای تغییر سفارت , در موردش مفصل نوشته بودم که چه اتفاقی افتاد ,نمیدونم پست من رو در این مورد خوندین یا نه , ولی پروسه اش اینه که ,از وقتی که شما درخواست کتبی مینویسید برای تغییر سفارت ۴۵ روز طول میکشه تا جا به جایی انجام بشه , در واقع جا به جایی فیزیکی هم نیست که بخوان پروندتون رو جایی بفرستند , پرونده ها تا لحظه ای که تاریخ مصاحبه برای شما تعیین بشه , خود NVC میمونه , تازه بعد از اینکه نامه  مصاحبه براتون  فرستاده شد , پرونده رو برای سفارت ها پست میکنند ! من هم نمیدونم واقعا چرا اینقدر طول میدن همچین چیزی رو ! ما برای ابوظبی درخواست کرده بودیم , و یک هفته بعد از درخواستمون ایمیل فرستاده بودن (ایمیلی که ما هیچ وقت دریافت نکردیم  و موجب شد پرونده ما pending بشه ! ) که مدارک بیشتری براشون بفرستیم که در واقع proof برای اینکه ما eligible هستیم برای اینکه بخواهیم ابوظبی مصاحبه بشیم ( فقط کاغذ بازی ها رو میخوان طولانی تر کنن دیگه ) !!! خلاصه تغییر سفارت هم درد سر های خودش رو داره دوست عزیز . حالا به شما زمان دادن که تا ۶۰ روز منتظر باشید , باز جای امیدواریه که شاید واقعا برای شما انقدر طولانی نشه ,به ما هیچ وقت برآورد زمان به این شکل ندادند . به هر حال در هر ۲ شرایط چاره ای جز صبر نیست ! ایشالا هر چه زودتر از این بلا تکلیفی دربیاید  Rolleyes

الآن حدود 3 سالی هست که nvc داره این 60 روز رو به همه میگه. مثل ap که روز مصاحبه به همه میگن 2 الی 3 ماه دیگه ویزا حاضر میشه! واقعاً به شما دیگه نباید یادآوری کرد که رو زمان های اعلامی از طرف ادارات مهاجرت نباید حساب باز کرد! چون جزء با تجربه ها هستین... نگران نباشین هیچ اتفاق یا تغییر روندی تو مهاجرت پیش نیومده که باعث دلهره بشه. وضعیت uscis , nvc, سفارت ها و الآن چند وقتی هست که به ثبات رسیده رو این حساب تجربه ی سایرین تو چند وقت اخیر رو ملاک قرار بدین. در مورد موضوع مورد مناقشه هم از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه معمولاً 2 تا 4 ماه و حداکثر 6 ماه زمان میبره. بیشتر از این غیر معمول و بعیده. ابنقدر نگران نباشین و با آرامش به زندگی تون برسین. در مورد تغییر سفارت هم نظرات مختلفه ولی توصیه ی شخصی من اینه که عوض نکنین و منتظر وقت باشین. مگه اینکه تو مراحل اولیه ی کار باشین.

من فکر نمیکنم برنامه های مهاجرت در اداره مرکزی و ان وی سی و ... از روی شکم باشه و الکی منتظر بگذارند و .... اگه باشه باید برای همه باشه هرچند شرایط کیس هر کسی فرق میکنه.
الان خود من کیسم به خاطر بک گراند چک کشور دیگه جز ایران 5 ماه کامل پرونده ام در گیری بیشتری داشته.
شاید به PD ربط داشته باشه شایدم نه...
الان دوستی در قسمت مصاحبه ابوظبی نوشته " بله دقیقا یک هفته بعد از 60 روز بهش وقت دادن"
پس نوشته ها باید روی یک حسابی باشه.
حالا اگر سفارت در ترکیه خیلی سرش شلوغه و چندماه طول میکشه دیگه خدا می دونه.
من فقط نیتم اینه بدونم چقدر این 60 روز درسته که هنوز نفهمیدم. چون نصف نصف بعضی سر وقت بودن بعضی ها بیشتر از 5 ماه
تکمیل تا مصاحبه 120روز
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-21 ساعت 00:28)ep30lon نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 03:48)mobydick نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 03:37)ep30lon نوشته:  یعنی در نامه بقیه بچه ها به اینکه زمان بده نیست در نامه شما نبود؟

من فکر نمیکنم برنامه های مهاجرت در اداره مرکزی و ان وی سی و ... از روی شکم باشه و الکی منتظر بگذارند و .... اگه باشه باید برای همه باشه هرچند شرایط کیس هر کسی فرق میکنه.
الان خود من کیسم به خاطر بک گراند چک کشور دیگه جز ایران 5 ماه کامل پرونده ام در گیری بیشتری داشته.
الان دوستی در قسمت مصاحبه ابوظبی نوشته " بله دقیقا یک هفته بعد از 60 روز بهش وقت دادن"
من فقط نیتم اینه بدونم چقدر این 60 روز درسته که هنوز نفهمیدم. چون نصف نصف بعضی سر وقت بودن بعضی ها بیشتر از 5 ماه

طبق لیست زیر که فاصله زمانی از تکمیل پرونده در NVC تا مصاحبه رو نشون میده میانگین این زمان حدود 63 روز هست. برای بعضی کشورها کمتر و برای بعضی بیشتر هست. ترکیه و مصر طولانی ترین زمانهای انتظار رو دارند که بخشی مربوط به زیاد بودن متقاضی در این کشورها میتونه باشه و ... ارمنستان و امارات زمانهای انتظار کوتاهتری دارند. اگر زمان زیادی از تکمیل پرونده تو NVC نگذشته توصیه من عوض کردن سفارت از آنکارا به ارمنستان یا امارات هست هر چند این فرایند خودش یک ماه ممکنه طول بکشه.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...li=1#gid=0
CR1
سفارت: انکارا
ارسال مدارک: 4/2/2015‎
نامه تایید مدارک: ‎11/2/2015
نامه تایید درخواست : ‎25/6/2015‎
دریافت کیس نامبر: ‎26/07/2015
تحویل مدارک ان وی سی: 7/08/2015
ایمیل تکمیل مدارک: ‎26/08/2015‎
ایمیل مصاحبه: 30/03/2016
زمان مصاحبه: 9/05/2016
دریافت ویزا: یکضرب!   Smile 11/05/2016
پاسخ
تشکر کنندگان: قرباني ، ep30lon ، Pargosha
(2016-04-20 ساعت 22:05)قرباني نوشته:  سلام دوستان مهاجرسرايي

من تقريبا هرشب يا چند روز يه بار اينجارو چك مي كنم
به همه اونايي كه ويزاشون رو گرفتم صميمانه تبريك مي گم

واقعيتش من حالو حوصله اي برام نمونده

فقط بدونيد برا همه خبراي خوش خوشحالم
و برا همه منتظرين دعاي رسيدن به خبر خوش رو دارم

جدأ خسته و كلافه و بي حوصله در انتظار معحزه ام

فكر كنم الان كه نزديك سه سال ميشه معجزه واژه مناسبي برام باشه

الهي نصيب حال همه مون بشه

سلام خانم قربانى عزيز
من هم تجربه شما رو دارم.متاسفانه ويزاى نامزديم رو از دست دادم،چون دو هفته قبل از مصاحبه عقد كرديم.بعد از مصاحبه بهم گفتند شناسنامه ام رو تو صندوق دم سفارت بندازم و سه تا پنج روز كارى ويزا رو بهم ميدند،وقتى ما ازدواجمون رو اعلام كرديم گفتند پس مجددا براى ويزاى ازدواج اقدام كنيد.الان دو ماه هست كه مجددا مدارك رو ارسال كرديم و منتظر خبر هستيم.
اميدوارم كه همگى بزودى خبرهاى خوش بگيريم.خبر گرفتن ويزاى دوستان براى من دلگرمى و خوشحالي بزرگى هستش.
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
پاسخ
تشکر کنندگان: قرباني ، Pargosha ، عدلی ، inanna ، armehraboon
(2016-04-21 ساعت 00:50)Rima1 نوشته:  
(2016-04-21 ساعت 00:28)ep30lon نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 03:48)mobydick نوشته:  الآن حدود 3 سالی هست که nvc داره این 60 روز رو به همه میگه. مثل ap که روز مصاحبه به همه میگن 2 الی 3 ماه دیگه ویزا حاضر میشه! واقعاً به شما دیگه نباید یادآوری کرد که رو زمان های اعلامی از طرف ادارات مهاجرت نباید حساب باز کرد! چون جزء با تجربه ها هستین... نگران نباشین هیچ اتفاق یا تغییر روندی تو مهاجرت پیش نیومده که باعث دلهره بشه. وضعیت uscis , nvc, سفارت ها و الآن چند وقتی هست که به ثبات رسیده رو این حساب تجربه ی سایرین تو چند وقت اخیر رو ملاک قرار بدین. در مورد موضوع مورد مناقشه هم از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه معمولاً 2 تا 4 ماه و حداکثر 6 ماه زمان میبره. بیشتر از این غیر معمول و بعیده. ابنقدر نگران نباشین و با آرامش به زندگی تون برسین. در مورد تغییر سفارت هم نظرات مختلفه ولی توصیه ی شخصی من اینه که عوض نکنین و منتظر وقت باشین. مگه اینکه تو مراحل اولیه ی کار باشین.

طبق لیست زیر که فاصله زمانی از تکمیل پرونده در NVC تا مصاحبه رو نشون میده میانگین این زمان حدود 63 روز هست. برای بعضی کشورها کمتر و برای بعضی بیشتر هست. ترکیه و مصر طولانی ترین زمانهای انتظار رو دارند که بخشی مربوط به زیاد بودن متقاضی در این کشورها میتونه باشه و ... ارمنستان و امارات زمانهای انتظار کوتاهتری دارند. اگر زمان زیادی از تکمیل پرونده تو NVC نگذشته توصیه من عوض کردن سفارت از آنکارا به ارمنستان یا امارات هست هر چند این فرایند خودش یک ماه ممکنه طول بکشه.

خیلی خوب بود مرسی واقعاً
طبق سند بالا و نظر سنجی که انجام شده در ترکیه میانگین زمان از تاریخ تکمیل پرونده تا وقت سفارت 90 روز هست
و این تاریخ در سالهای 2015 و 2016 به 100 روز افزایش پیداکرده.

در کشور امارات 70 روز زمان معطلی مصاحبه هست به طور میانگین و در 2016 به 85 روز افزایش پیدا کرده

در کشور ارمنستان فقط یک مورد بود و اونهم 80 روز هست

پرتعدادترین کشور برای مهاجرت به آمریکا بعد از مکزیک هند و چین هستش که در این لیست مجموعا 320 مورد هست و میانگین وقت 60 روز هستش و این روزهای انتظار برای دوستان هندی همون 60 روز حتی در سال 2016

برای کشور چین هم همون 60 روزه

بعد از هند کشور پاکستان با همون 60 روز مدت انتظار .... دقیقا 60 روز مقرر

برای کشور ... و .... و ... عربستان سعودی میانگین 40 روز

برای کشور آلمان میانگین 50 روز و این عدد در سال 2016 همان 60 روز مقرر و مکتوب است.

وقتی با آمار برخورد میکنیم بهتر میشه نتیجه گرفت و نتیجه این آمار نشون میده که
مدت انتظار ربطی به شلوغی کار سفارت نداره اگر اینطور بود هند و پاکستان باید بیشترین ترافیک رو داشته باشند.
ربطی به ملیت و قومیت نداره
وقتهای برای سفارتهای ارمنستان و ابوظبی منظم تر برنامه ریزی میشه.
ترکیه بدترین زمانبندی و وفاداری به 60 روز انتظار رو داره و باید 90 روز حداقل صبر کرد.

اگر هنوز پروندتون تکمیل نشده سفارتتو ن رو از ترکیه به ارمنستان یا ابوظبی تغییر بدین.
تکمیل تا مصاحبه 120روز
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
پاسخ
تشکر کنندگان: Rima1 ، inanna ، Pargosha ، قرباني
(2016-04-21 ساعت 16:21)ep30lon نوشته:  
(2016-04-21 ساعت 00:50)Rima1 نوشته:  
(2016-04-21 ساعت 00:28)ep30lon نوشته:  من فکر نمیکنم برنامه های مهاجرت در اداره مرکزی و ان وی سی و ... از روی شکم باشه و الکی منتظر بگذارند و .... اگه باشه باید برای همه باشه هرچند شرایط کیس هر کسی فرق میکنه.

خیلی خوب بود مرسی واقعاً
طبق سند بالا و نظر سنجی که انجام شده در ترکیه میانگین زمان از تاریخ تکمیل پرونده تا وقت سفارت 90 روز هست
و این تاریخ در سالهای 2015 و 2016 به 100 روز افزایش پیداکرده.

در کشور امارات 70 روز زمان معطلی مصاحبه هست به طور میانگین و در 2016 به 85 روز افزایش پیدا کرده

در کشور ارمنستان فقط یک مورد بود و اونهم 80 روز هست

پرتعدادترین کشور برای مهاجرت به آمریکا بعد از مکزیک هند و چین هستش که در این لیست مجموعا 320 مورد هست و میانگین وقت 60 روز هستش و این روزهای انتظار برای دوستان هندی همون 60 روز حتی در سال 2016

برای کشور چین هم همون 60 روزه

بعد از هند کشور پاکستان با همون 60 روز مدت انتظار .... دقیقا 60 روز مقرر

برای کشور ... و .... و ... عربستان سعودی میانگین 40 روز

برای کشور آلمان میانگین 50 روز و این عدد در سال 2016 همان 60 روز مقرر و مکتوب است.

وقتی با آمار برخورد میکنیم بهتر میشه نتیجه گرفت و نتیجه این آمار نشون میده که
مدت انتظار ربطی به شلوغی کار سفارت نداره اگر اینطور بود هند و پاکستان باید بیشترین ترافیک رو داشته باشند.
ربطی به ملیت و قومیت نداره
وقتهای برای سفارتهای ارمنستان و ابوظبی منظم تر برنامه ریزی میشه.
ترکیه بدترین زمانبندی و وفاداری به 60 روز انتظار رو داره و باید 90 روز حداقل صبر کرد.

اگر هنوز پروندتون تکمیل نشده سفارتتو ن رو از ترکیه به ارمنستان یا ابوظبی تغییر بدین.
سلام ep30lon عزیز
مرسی از زحمتی که کشیدی به نظر میاد اگر آمار رو جدی بگیریم حدود 2 تا 4 ماه بشه انتظار سفارت آنکارا رو تحمل کرد واقعا امیدوارم طولانی تر نشه.باز هم مرسی که به این خوبی اطلاعات جمع کردی.
من هم هفته آینده 2 ماه تمام میشه
برای همه دوستان آرزوی انجام سریعتر کاراشون رو دارم . دوستان من میخوام یه ویزا شینگن بگیرم به نظرتون میتونه تو مصاحبه واسه ap نخوردن تاثیر داشته باشهالبته قبلا چند تا ویزا اروپا و کانادا تو پاس قبلی دارم فکر کردم چون پاس جدیدگرفتم شاید.......لطفا اگر تجربه دارین راهنمایی کنید واقعا فکر کردن به مصاحبه استرس داره مخصوصا که تایم قبل و بعدش در صورت ap مشخص نیست
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام