موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-12 ساعت 17:23)kasra نوشته: (2016-06-11 ساعت 21:40)ep30lon نوشته: (2016-06-11 ساعت 09:03)kasra نوشته: یک سوال ،اگه من آدرس محل اقامتم کنونی رو آمریکا بزنم، در همین فرم I-130 در قسمت ۲۱ نوشته:آخرین آدرس و زمانی رو که با همسرتون بودید رو بنویسید.اگه بنویسم ایران و تاریخ رو بزنم الان این میشه تناقض.
کسی میدون چه کار باید کرد؟
ممنون
دوست خوبم
من دقیقا وضعیتم همینطور بود
نشانی اقامتتون در آمریکا رو بزنید چون مکاتبات بعدی به همون آدرس میره حتی اگر خونه دارید و مثلا پدرتون هم خونه داره
ولی شما الان خونهء خودتون نیستین ولی پدر خواهر برادر اونجا نشانی ثابت دارند اون رو بزنید.
این نظر من هست که خودم همینکار رو کردم.
در ضمن قسمت 21 هیچ ارتباطی به قسمت مشخصات شما نداره در قسمت B شما مشخصات خودتون رو می نویسید که در آمریکا اقامت دارید و کجا زندگی می کنید و .....
خیلی ممنون از راهنماییت دوست خوبم،
چه خوب که یک کیس شبیه خودم پیدا کردم از اون جائی که من یک کم خنگ هستم، میشه بیشتر راهنمایی کنی
۱.آیا شما هم از ایران اقدام کردید؟ ( منظورم شخص پتیشنر است)
۲.در فرم G-325A آدرسهای اقامت ۵سال اخیر رو خواسته؛ آخرین آدرس رو کجا دادید؟ ایران یا آمریکا؟ چون من از ۶ ماه پیش ایران هستم
۳. در فرم I-130 قسمت ۲۱ محل اقامت و مدتی رو که با همسرم زندگی کردم،خواسته، اون رو چی بنویسم؟(بزنم،ایران از ۶ ماه پیش؟)
منظور من از تناقض این بود که آدرسم رو در قسمت B آمریکا بدم اما از طرف دیگه آخرین محل اقامتم رو ایران بزنم
اگر هم دوست نداشتید اینجا جواب بدید میتونید تو پیام خصوصی جواب بدید
آرزو میکنم یک ضرب ویزا بگیری، چون مصاحبه از اونی که فکر میکنی اسونتره
اوکی مرسی از دعای خیری که داری ، به خواست خدا همه کاراهشون زود زود انجام بشه
الان ما دو سال هست که در گیر این کاراهستیم برای همین دیگه فرمها برامون عادی شده ولی فرمهای گیرین کارت و درخواستهای بعد رو مطالعه می کردم سرم سوت کشید ... به هر حال
1- بله پتیشنر در ایران بود وقتی ما اقدام کردیم ولی بعدش رفتیم ترکیه و آخرین نشانی های اقامت رو در ترکیه نوشتیم. فرقی هم نمی کنه چون موضوع اینکه که خارج از آمریکا بوده.
2- در فرم G-325A که دو نسخه تهیه می کنید پتیشنر من فقط نشانی های آمریکا و من نشانی ایران و ترکیه
در قسمت نشانی های اقامت در 5 سال گذشته : پتیشنر فقط نشانی آمریکا ولی اپلیکنت هرجای دیگه ای که بوده شما درسته که الان ایران هستی ولی اقامتت دائم نیست در مورد اینکه 6 ماه هست شک دارم بهتره کسی که تجربهء عملی داره بگه ولی با اینکه ما 10 ماه در ترکیه باهم زندگی کردیم نشانی ترکیه رو برای همسرم ننوشتیم و فقط برای من رو نوشتیم.
3- بله دقیقا منظور سئوال هم همین هست.
به نظر من چون شما الان اقمت موقت در ایران دارید نیازی به نشانی های خارج از آمریکا ندارید که بگید در 5 سال گذشته سه ماه تهران بودید و 1 ماه مشهد می دونی منظورم چی هست....
من رو کیسم وکیل داشتم و از روی فرمهایی که وکیل پر کرده دارم می گم چون فرمهای رو برامون ای میل می کرد که امضاء اصلی بکنیم و بعد براش پست کردیم.
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march 2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر
==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-12 ساعت 14:55)armehraboon نوشته: (2016-06-12 ساعت 14:25)ep30lon نوشته: (2016-06-11 ساعت 14:30)analh نوشته: سلام دوستان.برای تعویض پاسپورت اجازه نامه همسر رو باید چیکار کرد؟
برای تعویض پاسپورت اجازه نامه همسر احتیاجی نیست
فقط برای دریافت پاسپورت اول لازم هست.
لینک دفتر حفظ منافع ایران کشور فاکستان
با سلام
فکر نمی کنم اینطور باشه.
کلا فرم پاسپورت قسمت اجازه همسر رو داره. پارسال همسرم اقدام کرد و پاسپورت دومش هم بود.
سلام.بله حق با شماست.امروز به پلیس+10 مراجعه کردم و گفتن لازمه.مگر اینکه شوهر خارجی باشه و یا هر دو مقیم باشن.با این اوصاف باید برن واشنگتن برای تهیه اجازه نامه و ارسال برای من
کیس CR1
درخواست اولیه Jun 2015
اپروو Nov 2015
دریافت Dec 2015 : case number
تکمیل فرم آنلاین و ارسال مدارک به Jan 2016 : NVC
ایمیل نقص مدرک و ارسال مجدد مدارک: Feb 2016
ایمیل تکمیل مدارک از 31March 2016 : NVC
ایمیل تاریخ مصاحبه 1july 2016
3ماه انتظار و تاریخ 23August وقت مصاحبه آنکارا
147 روز از تاریخ تکمیل مدارک تا روز مصاحبه
نتیجه مصاحبه ویزای یکضرب
دریافت ویزا 25August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-12 ساعت 14:25)ep30lon نوشته: (2016-06-11 ساعت 14:30)analh نوشته: سلام دوستان.برای تعویض پاسپورت اجازه نامه همسر رو باید چیکار کرد؟
برای تعویض پاسپورت اجازه نامه همسر احتیاجی نیست
فقط برای دریافت پاسپورت اول لازم هست.
لینک دفتر حفظ منافع ایران کشور فاکستان
ممنون از پاسختون.این لینکی که لطف کردید فرستادید مربوط به تمدید ویزای افراد مقیم امریکاست.برای خانمهای مقیم لازم نیست اما برای خانمهایی که ایران هستن و همسرشون هم ایرانیه لازمه
کیس CR1
درخواست اولیه Jun 2015
اپروو Nov 2015
دریافت Dec 2015 : case number
تکمیل فرم آنلاین و ارسال مدارک به Jan 2016 : NVC
ایمیل نقص مدرک و ارسال مجدد مدارک: Feb 2016
ایمیل تکمیل مدارک از 31March 2016 : NVC
ایمیل تاریخ مصاحبه 1july 2016
3ماه انتظار و تاریخ 23August وقت مصاحبه آنکارا
147 روز از تاریخ تکمیل مدارک تا روز مصاحبه
نتیجه مصاحبه ویزای یکضرب
دریافت ویزا 25August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز
انگشت نگارى همون روز داخل سفارت انجام ميشه.
سفارت ارمنستان بنظر من خوب هستند
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
هتل يروان توليپ يا هتل توليپ به نظرم بهترين انتخاب براي هتل باشه
من يك ماهي كه ارمنستان بودم از اين هتل خيلي راضي بودم و هتل هاي ديگه رو رفتم ديدم
اما به نظرم اين هتل از موقعيت مكاني تا شرايط خود هتل مناسب و خوب بود
صرفأ حهت اطلاع راهيان ارمنستان
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-13 ساعت 21:24)kasra نوشته: (2016-06-13 ساعت 02:58)ep30lon نوشته: (2016-06-12 ساعت 17:23)kasra نوشته: خیلی ممنون از راهنماییت دوست خوبم،
چه خوب که یک کیس شبیه خودم پیدا کردم از اون جائی که من یک کم خنگ هستم، میشه بیشتر راهنمایی کنی
۱.آیا شما هم از ایران اقدام کردید؟ ( منظورم شخص پتیشنر است)
۲.در فرم G-325A آدرسهای اقامت ۵سال اخیر رو خواسته؛ آخرین آدرس رو کجا دادید؟ ایران یا آمریکا؟ چون من از ۶ ماه پیش ایران هستم
۳. در فرم I-130 قسمت ۲۱ محل اقامت و مدتی رو که با همسرم زندگی کردم،خواسته، اون رو چی بنویسم؟(بزنم،ایران از ۶ ماه پیش؟)
منظور من از تناقض این بود که آدرسم رو در قسمت B آمریکا بدم اما از طرف دیگه آخرین محل اقامتم رو ایران بزنم
اگر هم دوست نداشتید اینجا جواب بدید میتونید تو پیام خصوصی جواب بدید
آرزو میکنم یک ضرب ویزا بگیری، چون مصاحبه از اونی که فکر میکنی اسونتره
اوکی مرسی از دعای خیری که داری ، به خواست خدا همه کاراهشون زود زود انجام بشه
الان ما دو سال هست که در گیر این کاراهستیم برای همین دیگه فرمها برامون عادی شده ولی فرمهای گیرین کارت و درخواستهای بعد رو مطالعه می کردم سرم سوت کشید ... به هر حال
1- بله پتیشنر در ایران بود وقتی ما اقدام کردیم ولی بعدش رفتیم ترکیه و آخرین نشانی های اقامت رو در ترکیه نوشتیم. فرقی هم نمی کنه چون موضوع اینکه که خارج از آمریکا بوده.
2- در فرم G-325A که دو نسخه تهیه می کنید پتیشنر من فقط نشانی های آمریکا و من نشانی ایران و ترکیه
در قسمت نشانی های اقامت در 5 سال گذشته : پتیشنر فقط نشانی آمریکا ولی اپلیکنت هرجای دیگه ای که بوده شما درسته که الان ایران هستی ولی اقامتت دائم نیست در مورد اینکه 6 ماه هست شک دارم بهتره کسی که تجربهء عملی داره بگه ولی با اینکه ما 10 ماه در ترکیه باهم زندگی کردیم نشانی ترکیه رو برای همسرم ننوشتیم و فقط برای من رو نوشتیم.
3- بله دقیقا منظور سئوال هم همین هست.
به نظر من چون شما الان اقمت موقت در ایران دارید نیازی به نشانی های خارج از آمریکا ندارید که بگید در 5 سال گذشته سه ماه تهران بودید و 1 ماه مشهد می دونی منظورم چی هست....
من رو کیسم وکیل داشتم و از روی فرمهایی که وکیل پر کرده دارم می گم چون فرمهای رو برامون ای میل می کرد که امضاء اصلی بکنیم و بعد براش پست کردیم.
خیلی ممنون از راهنمایی
در مورد فرم G-325A متوجه شدم
میشه بگید در قسمت ۲۱ فرم I-130 که آدرس و مدت زمانی رو که با هم بودید رو پرسیده ،پتیشنر چی نوشته؟
در ضمن چون پیام خصوصی شما بسته است اگر دوست داشتید به من یک ایمیل بزنید، تا بتونم راحت تر سوالام رو بپرسم (چون مربوط به اطلاعات شخصی من میشود)kasra1971@yahoo.com
متشکرم
وکیل در قسمت 21 فرم 130 برای من خالی گذاشته
هرچند ما تصمیم خیلی جدی برای اقامت پیش هم نداشتیم ولی خوب مرور زمان اینطور نبود.
پیام خصوصی رو هم الان درست می کنم .
تکمیل تا مصاحبه 120روز
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر
==============
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مرسی که به این خوبی به هم انرژی میدین و مرسی که سعی میکنین راهنمایی کنید
میخواستم یاد آوری کنم که مدیکال از 1 تا 11 جولای تعطیله دوستانی که وقت سفارت آنکارا دارن قبل این تاریخ با یه سفر مازاد کارشون رو انجام بدن خیالشون واسه روز مصاحبه راحته خودم چون وقتم 12 جولای هست هفته آینده دو روز میرم مدیکال رو انجام بدم .
امیدوارم دوستان منتظر در هر مرحله نتیجه دلخواه رو بدست بیارن
امروز با دوستی که خودش کارمند سفارت خارجی معتبریه صحبت کردم باورش نمیشد کیس ازدواجی برای ا م ر ی ک ا اینقدر زمان میبره اطلاعاتی که از کشوری همجوار عربی داشت بسیار کمتر بود . دلم برای خودمان سوخت هیچ جای دنیا دو سال از زندگی خانوادگی و عمر چن نفر رو به این راحتی تلف نمیکنن
آنوقت میان میگن آگه اونا ویزا ندن ما هم نمیدی. انگار واسه آنها خیلی مهمه
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یک نکته ای رو عمومی می گم شاید مثل مطالب قبلی شاید مفید باشه .... ( خخخخ )
در هنگام پر کردن فرمهای اطلاعاتی برای ادارات آمریکایی بخصوص موارد مهاجرتی
میزان حال شماست
خوب این یعنی چی:
یعنی اگر در فرم نوشته مدرک تحصیلی و شما در تاریخی که فرم رو پر می کنید و امضاء می کنید و تاریخ می زنید سال آخر ماه آخر لیسانس هستید مدرک شما دیپلم حساب میشه.
اگر نوشته نشانی هایی که با همسرتون زندگی کردید منظور در فرم این نیست که در یک سال آینده که پرونده در جریان هست چی میشه.
منظورش از دیروز به قبل هست.
در حقیقت موارد مندرج در فرمها اطلاعات گذشته است نه اطلاعات آینده که شما پیش بینی خواهید کرد.
امیدوارم این نکته ساده رو خیلی مورد توجه قرار بدید.
تکمیل تا مصاحبه 120روز
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر
==============
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز. دیروز نامه تاریخ مصاحبه برای ارمنستان اومد و تاریخ 19 جولای یا بعبارتی 29 تیرماه هست. در نامه ای که برای مصاحبه اومده مدارکی که از ما خواستن و نیاز به ترجمه داره شناسنامه ، کارت ملی ، سند ازدواج ، سوء سابقه است که البته قبلا هم برای آنها برخی را به شکل اصل و برخی را به شکل کپی فرستادیم. سوالم اینه که ما مدارکی مانند سند خونه مشترک یا حساب مشترک رو هم نزدیک به 6 ماه پیش برای آنها فرستادیه بودیم به عنوان مدارک یک کمی بیش از 6 ماه . آیا لازمه که موقع مصاحبه اینها را مجددا ترجمه جدیدش رو بگیرم به خصوص حساب مشترک را چون نزدیک به بیش از 6 ماه میگذره ؟ اگر دوستان مطلبی را در زمان مصاحبه فکر می کنن که کاربردی و بدرد بخور است و در سفرنامه ها نیومده ممنون میشم اگر اطلاع بدید... با ارزوی خبرهای خوب برای همه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-15 ساعت 07:55)mulan1979 نوشته: سلام دوستان عزیز. دیروز نامه تاریخ مصاحبه برای ارمنستان اومد و تاریخ 19 جولای یا بعبارتی 29 تیرماه هست. در نامه ای که برای مصاحبه اومده مدارکی که از ما خواستن و نیاز به ترجمه داره شناسنامه ، کارت ملی ، سند ازدواج ، سوء سابقه است که البته قبلا هم برای آنها برخی را به شکل اصل و برخی را به شکل کپی فرستادیم. سوالم اینه که ما مدارکی مانند سند خونه مشترک یا حساب مشترک رو هم نزدیک به 6 ماه پیش برای آنها فرستادیه بودیم به عنوان مدارک یک کمی بیش از 6 ماه . آیا لازمه که موقع مصاحبه اینها را مجددا ترجمه جدیدش رو بگیرم به خصوص حساب مشترک را چون نزدیک به بیش از 6 ماه میگذره ؟ اگر دوستان مطلبی را در زمان مصاحبه فکر می کنن که کاربردی و بدرد بخور است و در سفرنامه ها نیومده ممنون میشم اگر اطلاع بدید... با ارزوی خبرهای خوب برای همه
سلام به شما
به نظر من صرفا همون مدارکی رو که خواستند مجددا ترجمه کنید.
شش ماه زمان زیادی نیست و ضمنا حساب مشترک و .. مدارک اثبات رابطه ازدواج شما هست و با مدارک شناسایی شما فرق میکنه.
پیشنهاد من این هست که مدارک مالیاتی جدید (اگه تغییری داشته نسبت با چیزی که برای ان وی سی ارسال کردید)...اگه شغل شما ازاد نیست و سظح تحصیلات شما در حد لیسانس و بالاتر هست رزومه به زبان انگلیسی...
فرم ds-260 و فرم i-864 رو مطالعه کنید و سئوالهایی که کنسولر از شما میپرسه رو دقیقا مثل اون جواب بدید.
در مورد شغل شما، همسرتون، ادرس همسرتون در امریکا و ....
و مدارک مثل سند خونه مشترک و ... تا کنسولر نخواسته ارائه ندید . یعنی همراهتون باشه و اگه خواستند ارائه بدید.
با ارزوی موفقیت برای شما
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015