کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2016-06-29 ساعت 21:32)mulan1979 نوشته:  
(2016-06-29 ساعت 21:08)ep30lon نوشته:  سلام به همگی و با ارزوی روزهای خوب برای همه
من امروز مصاحبه داشتم
متاسفانه باید بگم که خیلی از اطلاعاتی پیش پیش که ما اینجا از روی دست هم بر می داریم یا اشتباه هست و یا اصلا به درد روز مصاحبه من ( یعنی هر اقدام کننده) نمی خوره.
من 2 ساعت در سفارت بودم و مصاحبه 10 دقیقه که نصفش به شوخی و خنده گذشت.
فقط بسیار بسیار تاکید بر کار دولتی و سربازی داشتن
افیسر بسیار مهربان و خوش برخورد
و خبری از برگه رنگی روی میزش هم نبود.
تمامی مدارک من هم لب پنچره بود

و وقتی گفت کار ما تموم شده است من اصلا باورم نمیشد و فکر می کردم که چک بخورم امروز خیلی ها گرفتن
دو تا خانوم ازدواجی
یک خانوم مهاجرتی
یک مادر پدر
یک مادر ولی پدرش به خاطر سربازی چک خورد ( سن بیشتر از 60 سال بود)

بیشتر و مفصل تر می نویسم براتون
فقط ترکیه تعطیلی هستش می ترسم به تعطیلی پست بخورم
از اونجایی که خیلی ها وقتی رفتن پست برگه معروف رو دیدن تا پاسپورت نیاد نمی گم یکضرب بود.

فرمهای مالیاتی 2015 رو فقط ازمن خواستن
اثبات رابطه
همین
به همین راحتی به همین سادگی
البته من پلیس چک جاهای دیگه رو داشتم شاید برای همین چک نخوردم.

سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم. با ارزوی بهترینها برای شما. یک سوال داشتم ایا برای همه کسانی که شغل دولتی داشتند پروسه اداری بهشون دادن یا بستگی به محل کار و نوع اون دارد؟؟ ممنون میشم که تجربه تون رو بگید.

خانومی که ویزا گرفت کافی شاپ داشت
اون یکی هم بیکار بود
کلا ما 4 مورد ایرانی بودیم بقیه ترک و عرب بودن امروز
تحقیقات میدانی نمی تونم بگم
فقط چند بار تاکیدی گفت کار دولتی نبوده ؟ گفتم نه اینکه چکار می کردم اصلا مهم نبود براش می گم بچه ها خیلی به جزئیات بستگی داره
نمی شه گفت کیس به کیس باید بررسی کرد
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march  2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، قرباني ، inanna ، maryam1983 ، armehraboon ، Hamid_rr ، Pargosha
(2016-06-29 ساعت 21:41)ep30lon نوشته:  
(2016-06-29 ساعت 21:32)mulan1979 نوشته:  
(2016-06-29 ساعت 21:08)ep30lon نوشته:  سلام به همگی و با ارزوی روزهای خوب برای همه
من امروز مصاحبه داشتم
متاسفانه باید بگم که خیلی از اطلاعاتی پیش پیش که ما اینجا از روی دست هم بر می داریم یا اشتباه هست و یا اصلا به درد روز مصاحبه من ( یعنی هر اقدام کننده) نمی خوره.

و وقتی گفت کار ما تموم شده است من اصلا باورم نمیشد و فکر می کردم که چک بخورم امروز خیلی ها گرفتن
دو تا خانوم ازدواجی
یک خانوم مهاجرتی
یک مادر پدر

از اونجایی که خیلی ها وقتی رفتن پست برگه معروف رو دیدن تا پاسپورت نیاد نمی گم یکضرب بود.

اثبات رابطه
همین

سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم. با ارزوی بهترینها برای شما. یک سوال داشتم ایا برای همه کسانی که شغل دولتی داشتند پروسه اداری بهشون دادن یا بستگی به محل کار و نوع اون دارد؟؟ ممنون میشم که تجربه تون رو بگید.

خانومی که ویزا گرفت کافی شاپ داشت
اون یکی هم بیکار بود
کلا ما 4 مورد ایرانی بودیم بقیه ترک و عرب بودن امروز
تحقیقات میدانی نمی تونم بگم
فقط چند بار تاکیدی گفت کار دولتی نبوده ؟ گفتم نه اینکه چکار می کردم اصلا مهم نبود براش می گم بچه ها خیلی به جزئیات بستگی داره
نمی شه گفت کیس به کیس باید بررسی کرد

ممنونم از پاسخ سریع شما. اگر سایر دوستان هم در این مورد نظر بدن ممنون میشم یعنی اگر خودشون و یا سایر افرادی که میشناسن چنین تجربه ای داشتن ممنون میشم در این مورد نظر بدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
من امروز مصاحبه داشتم

دو تا خانوم ازدواجی
یک خانوم مهاجرتی
یک مادر پدر

اثبات رابطه
همین

بهتون تبریک میگم.انشالا هرچه زودتر ویزا بدستتون برسه و خیالتون کامل راحت بشه.براتون ارزوی موفقیت و خوشبختی دارم
کیس  CR1
درخواست اولیه Jun 2015
اپروو Nov 2015
دریافت Dec 2015 : case number
تکمیل فرم آنلاین و ارسال مدارک به Jan 2016 : NVC
ایمیل نقص مدرک و ارسال مجدد مدارک: Feb 2016
ایمیل تکمیل مدارک از 31March 2016 : NVC
ایمیل تاریخ مصاحبه 1july 2016
3ماه انتظار و تاریخ 23August وقت مصاحبه آنکارا
‎147‎ روز از تاریخ تکمیل مدارک تا روز مصاحبه
نتیجه مصاحبه ویزای یکضرب
دریافت ویزا 25August
پاسخ
تشکر کنندگان: ep30lon ، Pargosha
من امروز مصاحبه داشتم

دو تا خانوم ازدواجی
یک خانوم مهاجرتی
یک مادر پدر

اثبات رابطه
همین

سلام دوست عزيز خيلي خوشحال شدم تبريك ميگم،ميشه بپرسم مدارك اثبات رابطه چيا برده بودين ؟ماگه ممكنه توضيح بدين؟
Cr1
ارسال مدارك: 19jan 2016
اپروو: 27May 2016
دريافت كيس نامبر:26June 2016
نامه تكميل مدارك:02Aug 2016
مصاحبه: 27Sep2016-ارمنستان
Ap!
Update:27sep,29sep,3oct
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، armehraboon
سلام
من سه سال و هشت ماه از اقامتم با گرين كارت در آمريكا ميگذره ، ميخواستم ببينم كدوم پروسهً سريعتره؟
الان ازدواج كنم(گرين كارت)
يا صبر كنم تا سيتيزن بشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من امروز مصاحبه داشتم

دو تا خانوم ازدواجی
یک خانوم مهاجرتی
یک مادر پدر

اثبات رابطه
همین

بسیار عالی اپسیلون عزیز   Smile  خوش خبر باشین , خیلی مبارکتون باشه   Smile ایشالا که همون یک ضرب رو استاد کردین دیگه بامبول سرتون در نیارن  Smile   براتون آرزوی خوشبختی دارم   Rolleyes
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، ep30lon ، Pargosha
من امروز مصاحبه داشتم

دو تا خانوم ازدواجی
یک خانوم مهاجرتی
یک مادر پدر

اثبات رابطه
همین
سلام اپسیلون عزیز تبریک میگم
این بهترین خبر این هفته من بود از ته دل برات آرزوی خوشبختی میکنم
خدا رو شکر خودم خیلی استرس دارم نمیدونم چرا دلشوره اینقدر دارم
بهر حال خدا بزرگه و خوشحالم شما دوست عزیز راهت هموار شد .باز هم منتظر خبر خوبت هستیم
مدارک اثبات رابطه چه مهمه ؟
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه

.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، ep30lon ، Pargosha
من امروز مصاحبه داشتم

دو تا خانوم ازدواجی
یک خانوم مهاجرتی
یک مادر پدر

اثبات رابطه
همین

خيلي خيلي تبريك اپسيلون جان !
Fedهازدواج با سيتيزن- ‎IR1‎
سفارت: آنكارا
شروع پروسه: 2014/9/9
اپروو: 2015/5/13
دريافت كيس نامبر: 2015/6/17
ايميل تأييد تكميل مدارك در ان وي سي:  2016/3/3
ايميل مصاحبه: 2016/5/25
تاريخ مصاحبه: 2016/7/14
نتيجه مصاحبه:  AP

آپديت هاي مهم:
(٢٠١٦)
١٥ جولاي - ١٢ دسامبر

(٢٠١٧)
 - ١٣ دسامبر دو خطي شدن 

(٢٠١٨)
٢٢ فوريه or  
٥ اپريل waiver 
 ٣٠ جولاي يك خطي شدن 
 ٢٥ اكتبر تبديل or به / 

(٢٠١٩)
١٢ جولاي (ارسال پكيج ويور توسط وكيل ما) 
٥ دسامبر (دو خطي)
 ١١ دسامبر (تكميل دوباره فرم DS-260) 

(٢٠٢٠)
٧ ژانويه or شدن
١٣ ژانويه Expiring Soon
٢٣ ژانويه or
٢٤ ژانويه ايميل مصاحبه مجدد (مورخ ١٨ فوريه)
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، piboo ، ep30lon ، Pargosha ، قرباني ، melon
سلام به همه دوستان من هم امروز تاريخ مصاحبه برام ٩ اگست ارمنستان ويزا ازدواجي اومد كسي از دوستان هست كه در اين تاريخ يا قبل از اين ارمنستان مصاحبه داشته باشه؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، sib 24 ، قرباني
با موبایل نوشتن خیلی برام سخته ولی یک کلام کلی بازم توضیح می دم :

قبلا در جواب های قبلی از روی تجربه دیگران به این نتیجه رسیده بودیم که مالیاتهای 2014 و 2013 رو می خوان که نخواستن فقط از من مدارک 2015 رو خواستن. اگر اسپانسر همسر خودتون هست که فقط تکس 2015 تمام. ولی اگر اسپانسر دوم دارید و همسرتون تکس 2015 نداره یک نامه که چرا تکس نداره. این نامه خیلی مهمه.
سوء پیشینه ایران رو به من پس دادن پس کلا این مدرک یک چیزه اضافه است. ولی شاید بودنش بهتر از نبودنش باشه ( بازم می گم اینها همه برداشتهای ذهنی ماست)
افیسر مثل رفیق درجهء یک من بگو بخند می کرد یک پسر ایرانی هم کنارش بود که اگر جایی گیر می کرد ترجمه کنه و من گاهی ازش استفاده می کردم ولی در کل نبود هم مشکلی نبود.
مدارک اثبات رابطه من :
تقریباً من 50 عکس چاپ شده از خودمون در زمانها و مکانهای مختلف داشتم. طی 3 سال گذشته.
نزدیک 50 صفحه پرینت چت وایبر قدیمی و تلگرام و ما یکسال باهم بودیم که این خودش می تونست اثبات کاملی باشه.
ووچر هتل و بلیط های 3 سال و 2 سال پیش
اثبات اینکه قبل از ازدواج ما یکسال و نیم آشنایی داشتیم ( خیلی مهمه که چند وقت قبل از ازدواج با هم آشنا بودید.)
هیچ نگران و اضطراب نداشته باشید.
تجربه خودم و دیگران :
موقع قسم خوردن موضوع رو جدی بگیرید خیلی رسمی اینکار رو بکنید که افیسر باور کنه فرمالیته نیست و از صمیم قلب باور کنه.
اگر سربازی رفتین که 95% خودتون رو برای AP آماده کنید وقتی پیرمرد 60 ساله رو زدن یعنی همه ( متاسفم ولی 5% هم خودش شانس)
اگر کار دولتی داشتین و از دولت حقوق گرفتین در 10 سال گذشته احتمال 90% AP می زنند
(در خصوص کار دولتی داشتن و نداشتن دروغ نگید چون پسر ایرانی که اونجا هست جزئیات کار رو می دونه و براش میگه.
صادقانه اگر AP بخورید بهتر از اینکه شک کنه و با کج و کوله گی AP بشه.)
به موسسات غیر دولتی و خصوص کاری ندارند.
شانس شما در زمان مصاحبه و اینکه چه کسی باشه خیلی خیلی تاثیر داره. من می تونم بگم خیلی خیلی خوش شناس بودم تو این ضمینه.

اگر مدارک اثبات رابطه ، عقد نامه و شناسنامه کامل و رسمی و درست باشه هیچ نگران رد شدن درخواست نباشید. 100% قبول میشید.
میمونه AP که اونهم دیگه خدا صبر بده بهتون

چرا من AP نشدم :
1- نزدیک 9 ماه مراحل اداری تا مصاحبه من طول کشیده از ان وی سی تا مصاحبه (پس وقت داشتن تحقیق کنند شاید )
2- نرفتن سربازی معافیت
3- نداشتن کار و حقوق دولتی نوع شغل براشون مهم نیست فقط گفت پول و یا کمک دولتی دریافت کردی؟

من فکر کنم 50% کار مصاحبه از قبل تعیین شده است و خود مصاحبه فقط یک مهر تایید هست پس دیگه توکل به خدا.

در خصوص هرچیزی که می گید مدرک داشته باشید و اشاره کنید که همراهتون هست افیسر کاملا به من اعتماد کرد و هرچی گفتم واقعا باور کرد
آروم باشید و لبخند داشته باشید. ( هزارتا سناریو تو ذهنتون باشه بازم اون لحظه هنگ می کنید)

بازم تاکید می کنم صداقت گفتار و صحت مدارک می تونه نظر افیسر رو از منفی هزار به مثبت برگردونه.
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march  2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، صبا فرزاد ، tico ، kasra ، mulan1979 ، Pargosha ، armehraboon ، Hamid_rr ، Pegah123 ، inanna ، maryam1983 ، قرباني ، analh ، leila79 ، melon
(2016-06-30 ساعت 11:10)piboo نوشته:  سلام به همه دوستان من هم امروز تاريخ مصاحبه برام ٩ اگست ارمنستان ويزا ازدواجي اومد كسي از دوستان هست كه در اين تاريخ يا قبل از اين ارمنستان مصاحبه داشته باشه؟؟؟؟
سلام دوست عزیز. مصاحبه من ۱۹ یا ۱۸ جولای هست که توی امضام هم هست. امیدوارم که همه ماها بتونیم موفق از جریان مصاحبه بیاییم بیرون ویزای یکضرب بکیریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، sib 24
(2016-06-30 ساعت 11:10)piboo نوشته:  سلام به همه دوستان من هم امروز تاريخ مصاحبه برام ٩ اگست ارمنستان ويزا ازدواجي اومد كسي از دوستان هست كه در اين تاريخ يا قبل از اين ارمنستان مصاحبه داشته باشه؟؟؟؟

به سلامتی.خیلی تبریک میگم بعد از مدتها انتظار بالاخره روز مصاحبه رسید Big Grin Big Grin Big Grin
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: قرباني ، armehraboon ، Pegah123 ، piboo ، عدلی
(2016-06-30 ساعت 12:35)ep30lon نوشته:  با موبایل نوشتن خیلی برام سخته ولی یک کلام کلی بازم توضیح می دم :

قبلا در جواب های قبلی از روی تجربه دیگران به این نتیجه رسیده بودیم که مالیاتهای 2014 و 2013 رو می خوان که نخواستن فقط از من مدارک 2015 رو خواستن. اگر اسپانسر همسر خودتون هست که فقط تکس 2015 تمام. ولی اگر اسپانسر دوم دارید و همسرتون تکس 2015 نداره یک نامه که چرا تکس نداره. این نامه خیلی مهمه.
سوء پیشینه ایران رو به من پس دادن پس کلا این مدرک یک چیزه اضافه است. ولی شاید بودنش بهتر از نبودنش باشه ( بازم می گم اینها همه برداشتهای ذهنی ماست)
افیسر مثل رفیق درجهء یک من بگو بخند می کرد یک پسر ایرانی هم کنارش بود که اگر جایی گیر می کرد ترجمه کنه و من گاهی ازش استفاده می کردم ولی در کل نبود هم مشکلی نبود.
مدارک اثبات رابطه من :
تقریباً من 50 عکس چاپ شده از خودمون در زمانها و مکانهای مختلف داشتم. طی 3 سال گذشته.
نزدیک 50 صفحه پرینت چت وایبر قدیمی و تلگرام و ما یکسال باهم بودیم که این خودش می تونست اثبات کاملی باشه.
ووچر هتل و بلیط های 3 سال و 2 سال پیش
اثبات اینکه قبل از ازدواج ما یکسال و نیم آشنایی داشتیم ( خیلی مهمه که چند وقت قبل از ازدواج با هم آشنا بودید.)
هیچ نگران و اضطراب نداشته باشید.
تجربه خودم و دیگران :
موقع قسم خوردن موضوع رو جدی بگیرید خیلی رسمی اینکار رو بکنید که افیسر باور کنه فرمالیته نیست و از صمیم قلب باور کنه.
اگر سربازی رفتین که 95% خودتون رو برای AP آماده کنید وقتی پیرمرد 60 ساله رو زدن یعنی همه ( متاسفم ولی 5% هم خودش شانس)
اگر کار دولتی داشتین و از دولت حقوق گرفتین در 10 سال گذشته احتمال 90% AP می زنند
(در خصوص کار دولتی داشتن و نداشتن دروغ نگید چون پسر ایرانی که اونجا هست جزئیات کار رو می دونه و براش میگه.
صادقانه اگر AP بخورید بهتر از اینکه شک کنه و با کج و کوله گی AP بشه.)
به موسسات غیر دولتی و خصوص کاری ندارند.
شانس شما در زمان مصاحبه و اینکه چه کسی باشه خیلی خیلی تاثیر داره. من می تونم بگم خیلی خیلی خوش شناس بودم تو این ضمینه.

اگر مدارک اثبات رابطه ، عقد نامه و شناسنامه کامل و رسمی و درست باشه هیچ نگران رد شدن درخواست نباشید. 100% قبول میشید.
میمونه AP که اونهم دیگه خدا صبر بده بهتون

چرا من AP نشدم :
1- نزدیک 9 ماه مراحل اداری تا مصاحبه من طول کشیده از ان وی سی تا مصاحبه (پس وقت داشتن تحقیق کنند شاید )
2- نرفتن سربازی معافیت
3- نداشتن کار و حقوق دولتی نوع شغل براشون مهم نیست فقط گفت پول و یا کمک دولتی دریافت کردی؟

من فکر کنم 50% کار مصاحبه از قبل تعیین شده است و خود مصاحبه فقط یک مهر تایید هست پس دیگه توکل به خدا.

در خصوص هرچیزی که می گید مدرک داشته باشید و اشاره کنید که همراهتون هست افیسر کاملا به من اعتماد کرد و هرچی گفتم واقعا باور کرد
آروم باشید و لبخند داشته باشید. ( هزارتا سناریو تو ذهنتون باشه بازم اون لحظه هنگ می کنید)

بازم تاکید می کنم صداقت گفتار و صحت مدارک می تونه نظر افیسر رو از منفی هزار به مثبت برگردونه.

mobarak bashe aghaye epsilon!!!!ishala hamishe az in be bad khoshi bebinid faghat!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، ep30lon ، قرباني ، عدلی
دوستای خوبم سلام.تاریخ مصاحبه منم معلوم شد.23 آگوست ساعت 8ونیم صبح.خیلللللللی خوشحاااااااالم
کیس  CR1
درخواست اولیه Jun 2015
اپروو Nov 2015
دریافت Dec 2015 : case number
تکمیل فرم آنلاین و ارسال مدارک به Jan 2016 : NVC
ایمیل نقص مدرک و ارسال مجدد مدارک: Feb 2016
ایمیل تکمیل مدارک از 31March 2016 : NVC
ایمیل تاریخ مصاحبه 1july 2016
3ماه انتظار و تاریخ 23August وقت مصاحبه آنکارا
‎147‎ روز از تاریخ تکمیل مدارک تا روز مصاحبه
نتیجه مصاحبه ویزای یکضرب
دریافت ویزا 25August
پاسخ
تشکر کنندگان: Pegah123 ، armehraboon ، عدلی ، Hamid_rr ، mani_badb0y ، piboo ، maryam1983 ، ep30lon ، sib 24 ، قرباني
باور نكردني
اداره USCIS بعد از ٦ماه كه مدارك دستشه
و ٢ماه كه ايميل داده مداركتون رو آفيسر ديده و ٦٠روز جواب ميديم
هنوز جوابي به ما نداده Sad

چيكار كنم واقعا فقط صبر فقط انتظار
يعني ديگه زنگ و ايميلم تاثير نداره

خدايا لطفا يه فرجي

بچه ها Sad(
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه  ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، armehraboon ، kasra ، عدلی ، Hamid_rr ، mani_badb0y ، piboo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان