کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2016-07-09 ساعت 16:29)tamoko89 نوشته:  
(2016-07-09 ساعت 16:05)قرباني نوشته:  
(2016-07-09 ساعت 15:51)tamoko89 نوشته:  من چند روز پیش کیسم Approve شده از USCIS بعد از 6 ماه. میشه دوستان راهنمایی کنند بعد از این؟ باید بازم منتظر چیزی باشم از USCIS?

----------------
سلام مبارك باشه به سلامتي
من چون وكيل رو پرونده ام كار مي كنه اطلاعاتم دقيق نيس
اما دوستان اينجا خيلي با محبت و باوجدانن زود ميان راهنمايي تون مي كنند
در ضمن ما گروه هم تو تلگرام داريم اگه خواستين مي تونيد عضو شين
ببخشين ميشه تاريخ دقيق بگين دقيقا ٦ماه شد يا كمتر يا بيشتر؟!
سه حرفي كه رسيپت نامبرتون باهاش شروع ميشد رو ميشه بگين؟!
ممنون
‎YSC‎ نوشته اول رسیپت نامبر. چیزی میشه ازش فهمید؟
توی امضاتون دیدم که متاسفانه مصاحبتون رد شده؟! منظورتون چیه به علت نداشتن پرینت از خط و برنامه های اینترنتی؟ یعنی شما دوباره از اول شروع کردین؟! مدارک اثبات رابطه چه چیزهایی بردین؟ آفیسر به چه چیزی شک کرد که گفت رابطه دروغ؟ تا اونجا که من میدونم مراکش و اوکراین و روسیه و کشورهای آفریقایی هستن که بیشترین درصد رابطه های دروغی رو دارن فقط برا گرفتن ویزا آمریکا! ولی از ایران تا حالا نشنیدم که رابطه دروغی!
بعد یک چیزی که فهمیدم از پست هاتون به گمانم سرویس سنتر شما تو تگزاس باشه, درسته؟ تو تگزاس زمان بیشتری میبره اپرو شدن چون تعداد متقاضی زیادن برا تگزاس و به علاوه این که تگزاس هم مرز هست با مکزیک و ...
-----------------------------------
من متاسفانه با عدم آگاهي رفتم مصاحبه
نمي دونستم بايد پرينت چتامون از قبل ازدواجم باهمسرمو ببرم
فقط با آلبوم عقد و عروسي و ماه عسلم رفتم
آفيسرم گفت كافي نيس
زمان داد تا من براشون مدرك پرينت ببرم منم نتونستم برا سه سال رو ببرم چون اطلاع نداشتم پاك كرده بودم
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه  ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Vahid_aflaki ، Pargosha
سلام بچه ها .من تازه وارد این سایت شدم میخوام بدونم من یه پسر 14 ساله دارم با ویزای نامزدی برم پیش نامزدم یا ازدواج ایرانی بکنم .من زنگ زدم به وکیل در لس انجلس وکیل بمن گفت با ویزای نامزدی نمیشه.میخوام ببینم درسته .البته نامزدم اونجام با یه وکیل صحبت کرد همینو گفت ولی اون قبول نکرد حرفه وکیلو.خواهشا زود جواب بدید تا دیوانه نشدم من.
پاسخ
تشکر کنندگان: Vahid_aflaki
سلام به همه، از دوستان كسي ادرس إيميل دكتر كريستين خاچاتوريان رو داره؟؟؟ من هر چي إيميل ميزنم برگشت ميخوره؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: سوونیا ، Vahid_aflaki ، mulan1979
(2016-07-10 ساعت 11:58)سوونیا نوشته:  سلام بچه ها .من تازه وارد این سایت شدم میخوام بدونم من یه پسر 14 ساله دارم با ویزای نامزدی برم پیش نامزدم یا ازدواج ایرانی بکنم .من زنگ زدم به وکیل در لس انجلس وکیل بمن گفت با ویزای نامزدی نمیشه.میخوام ببینم درسته .البته نامزدم اونجام با یه وکیل صحبت کرد همینو گفت ولی اون قبول نکرد حرفه وکیلو.خواهشا زود جواب بدید تا دیوانه نشدم من.

با سلام

مشکلی نداره تا اونجا که میدونم.
شما با ویزای نامزدی میتونید برید امریکا و تا شش ماه بعد هم فرصت دارید ازدواج کنید.
نامزد شما سیتیزن هست؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Vahid_aflaki ، samane1363 ، سوونیا
سلام دوستان عزيز.
من رسيدم آنكارا، فردا وقت مديكال دارم. احتمالا" خانم عدلي هم اينجا باشن، فكر ميكنم فردا ساعت ٧:٣٠ مصاحبه دارن. اميدوارم موفق بشن ويزا بگيرن.
ضمنا" گزارش فردا رو مينويسم براتون. Tongue
Fedهازدواج با سيتيزن- ‎IR1‎
سفارت: آنكارا
شروع پروسه: 2014/9/9
اپروو: 2015/5/13
دريافت كيس نامبر: 2015/6/17
ايميل تأييد تكميل مدارك در ان وي سي:  2016/3/3
ايميل مصاحبه: 2016/5/25
تاريخ مصاحبه: 2016/7/14
نتيجه مصاحبه:  AP

آپديت هاي مهم:
(٢٠١٦)
١٥ جولاي - ١٢ دسامبر

(٢٠١٧)
 - ١٣ دسامبر دو خطي شدن 

(٢٠١٨)
٢٢ فوريه or  
٥ اپريل waiver 
 ٣٠ جولاي يك خطي شدن 
 ٢٥ اكتبر تبديل or به / 

(٢٠١٩)
١٢ جولاي (ارسال پكيج ويور توسط وكيل ما) 
٥ دسامبر (دو خطي)
 ١١ دسامبر (تكميل دوباره فرم DS-260) 

(٢٠٢٠)
٧ ژانويه or شدن
١٣ ژانويه Expiring Soon
٢٣ ژانويه or
٢٤ ژانويه ايميل مصاحبه مجدد (مورخ ١٨ فوريه)
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، piboo ، Vahid_aflaki ، قرباني ، mulan1979 ، inanna ، Hamid_rr ، Pargosha ، سوونیا
سلام دوستان من خواهرم پسر 14 ساله داره به چند تا وکیل زنگ زد گفته برای مهاجرت میخواد از طریق ویزای نامزدی بره . بهش گفتن پسرشو با ویزای نامزدی قبول نمیکنن . باید حتما عقد کنه ؟ یا همون نامزدی میشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .و اینکه تو کشور ثالت ازدواج کنه مثله گرجستان سفارت امریکا اشکال نمیگیره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سوونیا
سلام دوستان . راهنمايي كنيد. خواهرم با يه آقايي كه سيتيزن آمريكا هستش دوست هست(شرايط اثبات رابطه اكي هست) . و خواهرم يه بچه ١٤ ساله داره
سوال اول : اگه خواهرم با ويزاي نامزدي بره آمريكا بهتره يا ويزاي ازدواج ؟
سوال دوم : اگه با ويزاي نامزدي بخواد بره اونوقت خواهر زادمو سفارت قبول ميكنه يا ردش ميكنه ؟
سوال سوم : الان با وضعيت خواهرم ويزاي نامزدي بهتره يا ويزاي ازدواج؟
سوال چهارم : از طريق ويزاي ازدواج بعد انجام ازدواج در ايران يا كشور ثالث پروسه ي دريافن گرين كارت براي خواهر و خواهر زادم چقدر طول ميكشه ؟
لطفا راهنمايي كنيد ممنون ميشم
پاسخ
(2016-07-11 ساعت 10:06)armehraboon نوشته:  
(2016-07-10 ساعت 11:58)سوونیا نوشته:  سلام بچه ها .من تازه وارد این سایت شدم میخوام بدونم من یه پسر 14 ساله دارم با ویزای نامزدی برم پیش نامزدم یا ازدواج ایرانی بکنم .من زنگ زدم به وکیل در لس انجلس وکیل بمن گفت با ویزای نامزدی نمیشه.میخوام ببینم درسته .البته نامزدم اونجام با یه وکیل صحبت کرد همینو گفت ولی اون قبول نکرد حرفه وکیلو.خواهشا زود جواب بدید تا دیوانه نشدم من.

با سلام

شما با ویزای نامزدی میتونید برید آمریکا و تا شش ماه بعد هم فرصت دارید ازدواج کنید.
نامزد شما سیتیزن هست؟

اخه من و نامزدم به چند تا وکیل زنگ زدیم اونم رفت تو سن دیگو پرسید گفتن چون بچه داره نمیشه با نامزدی بیاد برای اینکه باید اول پدر خواندش بشی .بله سیتیزنه و مشکل مالی هم نداره برای ساپور مالی .دنباله یه وکیل خوب و با انصاف میگردم تورو خدا راهنماییم کنید .فرصتمم کمه بخاطر سن پسرم .خواهش میکنم از بس منتظر موندم جواب بدید چشم در اومد .بعد نامزدم میگه اونجا وکیل خانواده بگیره برای هر کیس 4000 دلار میگیرن که قراره من ماله پسرمو بدم به اصرار خودم میخوام ببینم چنین چیزی درسته
پاسخ
تشکر کنندگان: Vahid_aflaki
(2016-07-11 ساعت 12:33)maryam1983 نوشته:  سلام دوستان عزيز.
من رسيدم آنكارا، فردا وقت مديكال دارم. احتمالا" خانم عدلي هم اينجا باشن، فكر ميكنم فردا ساعت ٧:٣٠ مصاحبه دارن. اميدوارم موفق بشن ويزا بگيرن.
ضمنا" گزارش فردا رو مينويسم براتون.  Tongue

از صميم قلب ارزو ميكنم كه با دل شاد برگرديد .
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam1983 ، Pargosha

ویزای نامزدی از نوع ویزاهای غیر مهاجرتی هست که قابلیت تبدیل به ویزای مهاجرتی داره.
فرض کنید دارید ویزای توریستی می گیرید باید برای فرزند هم جدا فرم پر کنید.
اگر ویزای ازدواجی باشید می تونید فرزند زیر 21 سال مجرد رو هم با خودتون زیر کیس کنید.
در صورت ویزای نامزدی:
شما میرید گیرین کارت می گیرید و بعد برای فرزند زیر 21 سال مجرد خودتون درخواست گیرین کارت می دیدید.
من فکر کنم پروسه اینطوری باشه.
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march  2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
پاسخ
(2016-07-11 ساعت 12:33)maryam1983 نوشته:  سلام دوستان عزيز.
ضمنا" گزارش فردا رو مينويسم براتون.  Tongue

به قول قدیمی ها همه سفرنامه بنویساااااااااااااااااااااااااااا
همه بچه ها دارن یواش یواش دیگه با تجربه میشن و همه باهم یک دفتر وکالت مهاجرتی باید بزنیم .

امیدوارم شما و خانم عدلی هم یکضرب بگیرید. من هم هنوز آنکارا هستم و منتظر پاسپورت امروز فردا میاد انشاء الله.
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march  2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر

==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، قرباني ، maryam1983 ، inanna ، Pegah123 ، Pargosha ، leila79

با سلام

شما با ویزای نامزدی میتونید برید آمریکا و تا شش ماه بعد هم فرصت دارید ازدواج کنید.
نامزد شما سیتیزن هست؟
با سلام
ممنون از پاسختون
نامزد ایشون سیتیزن هستن ولی سوال , پسر ۱۴ سالشونه
میخوان بدونن با وجود پسرشون, چجوری اقدام کنند راحتتر به نتیجه میرسند؟ نامزدی؟ ازدواج؟ ازدواج تو کشور ثالث؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Vahid_aflaki
(2016-07-11 ساعت 14:53)samane1363 نوشته:  

با سلام

نامزد شما سیتیزن هست؟
با سلام
ممنون از پاسختون
میخوان بدونن با وجود پسرشون, چجوری اقدام کنند راحتتر به نتیجه میرسند؟ نامزدی؟ ازدواج؟ ازدواج تو کشور ثالث؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

با سلام
به نظر میاد ازدواج .

نیازی به ازدواج توی کشر ثالث نیست. مگر اینکه نامزد ایشون مسلمان نباشند .
البته ب امیدوارم دوستان دیگه هم نظر خودشون رو بگن،ولی برداشت من این هست که ویزای
نامزدی شامل حال سرشون نمیشه چون که عملا ازدواجی انجام نشده و بعدا تازه درخواست گرین کارت باید بعد ثبت ازدواج داده بشه.

پرچه سریعترین راه رفتن برای رفتن به امریکا ویزای نامزدی هست که باز هم من فکر میکنم شامل حال پسرشون نشه.
و احتمالا وکیل هم برای همین گفته ویزای نامزدی نمیشه.
گرچه صرفا برای مشخص شدن این مضوع بهتره با دو سه تا وکیل دیگه هم صحبت کنید شاید راهی باشه وگرنه خود درخواست
ویزای نامزدی و یا ازدواج کار پیچیده ای نیست که ناز به وکیل باشه.

ویزای ازدواج حدود دو سال زمان میبره ولی شامل حال فرزند زیر 21 سال هم همون موقع میشه. گرچه توی پر کردن فرم ها باید این مضوع قید بشه حتما.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: قرباني ، samane1363 ، Pargosha
سلام تورو خدا تاييد كنيد سوالهاي من رو مهمه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-11 ساعت 15:05)armehraboon نوشته:  
(2016-07-11 ساعت 14:53)samane1363 نوشته:  
(2016-07-11 ساعت 10:06)armehraboon نوشته:  با سلام

نامزد شما سیتیزن هست؟
با سلام
ممنون از پاسختون

با سلام
به نظر میاد ازدواج .

نیازی به ازدواج توی کشر ثالث نیست. مگر اینکه نامزد ایشون مسلمان نباشند .
البته ب امیدوارم دوستان دیگه هم نظر خودشون رو بگن،ولی برداشت من این هست که ویزای
نامزدی شامل حال سرشون نمیشه چون که عملا ازدواجی انجام نشده و بعدا تازه درخواست گرین کارت باید بعد ثبت ازدواج داده بشه.

پرچه سریعترین راه رفتن برای رفتن به آمریکا ویزای نامزدی هست که باز هم من فکر میکنم شامل حال پسرشون نشه.
و احتمالا وکیل هم برای همین گفته ویزای نامزدی نمیشه.
گرچه صرفا برای مشخص شدن این مضوع بهتره با دو سه تا وکیل دیگه هم صحبت کنید شاید راهی باشه وگرنه خود درخواست
ویزای نامزدی و یا ازدواج کار پیچیده ای نیست که ناز به وکیل باشه.

ویزای ازدواج حدود دو سال زمان میبره ولی شامل حال فرزند زیر 21 سال هم همون موقع میشه. گرچه توی پر کردن فرم  ها باید این مضوع قید بشه حتما.

[/quote]
الان اگه ویزای ازدواج اقدام کنم بهتره ؟و اینکه احتمال داره تو سفارت فقط منو قبول کنن بازم با این شرایط؟من اصلا نمیخوام بدون پسرم برم .میشه وکیل خوب معرفی کنید البته فردا تایم صحبت با یه وکیل تو کالیفرنیا از ایملشون گرفتم و اینکه اگه میشه به وکیل خوب معرفی کنید .میخوام بدونم وکیل تو کالیفرنیا اگه من بخوام چطور باید قرارداد بسته بشه و برا نامزدم تو سن دیگو دوری راه دردسر ساز نمیشه ؟و فرق وکیل دادگاه با وکیل فدرال چیه ؟میترسم اعتماد کنم لطفا راهنمایی کنید .من اصلا بلد نیستم کارمو بدون وکیل پیش ببرم .راهنمایی کنید .بخاطر مسرم خیلی استرس دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان