موضوعها: 0
رتبه:
1
17 تشکر در 14 ارسال
(2016-07-13 ساعت 13:55)عدلی نوشته: (2016-07-12 ساعت 22:45)maryam1983 نوشته: (2016-07-12 ساعت 20:01)analh نوشته: مریم خانم مصاحبتون کی هست؟امیدوارم شما هم ویزای یک ضرب بگیرید
ممنون عزيزم. مصاحبه من ١٤ جولاي ساعت ٧:٣٠ هست كه ميشه پس فردا صبح.
مریم عزیز خیالت راحت حتما یه ضرب میدن دوستمون اپسیلون درست راهنمایی کرد قسم رو جدی باشین و آرامش داشته باشین یه خانم مصاحبه کرد و حتی دو دقیقه نشد من عکس حدود 30 تا برده بودم که عروسی و خانوادگی بود و موقع مدارک تحویل گرفت و مصاحبه پس داد فکر کنم همون اسپانسر و عکس تاثیر داشت به خانمها اپ نمیخوره همه چی ساده و آرامش داره ترجمه های جدید رو ازم گرفت و قدیمیا رو دادن ودوم قطعه عکس و شناسنامه و عقدنامه اصل و ترجمه جدید و مدارک 2015 اسپانسر همین
موفق باشی منتظر خبر خوب ازتون هستیم
کاش میشد بعد ویزا یه ضرب شما و اپسیلون عزیز رو میدیدم
سلام . ممنون از پيغام پرمهرت خانم عدلي عزيز. منم دوست دارم شمارو تو آنكارا ببينم. من شراتون هستم. شما كجايين؟
Fedهازدواج با سيتيزن- IR1
سفارت: آنكارا
شروع پروسه: 2014/9/9
اپروو: 2015/5/13
دريافت كيس نامبر: 2015/6/17
ايميل تأييد تكميل مدارك در ان وي سي: 2016/3/3
ايميل مصاحبه: 2016/5/25
تاريخ مصاحبه: 2016/7/14
نتيجه مصاحبه: AP
آپديت هاي مهم:
(٢٠١٦)
١٥ جولاي - ١٢ دسامبر
(٢٠١٧)
- ١٣ دسامبر دو خطي شدن
(٢٠١٨)
٢٢ فوريه or
٥ اپريل waiver
٣٠ جولاي يك خطي شدن
٢٥ اكتبر تبديل or به /
(٢٠١٩)
١٢ جولاي (ارسال پكيج ويور توسط وكيل ما)
٥ دسامبر (دو خطي)
١١ دسامبر (تكميل دوباره فرم DS-260)
(٢٠٢٠)
٧ ژانويه or شدن
١٣ ژانويه Expiring Soon
٢٣ ژانويه or
٢٤ ژانويه ايميل مصاحبه مجدد (مورخ ١٨ فوريه)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-13 ساعت 15:53)maryam1983 نوشته: (2016-07-13 ساعت 13:55)عدلی نوشته: (2016-07-12 ساعت 22:45)maryam1983 نوشته: ممنون عزيزم. مصاحبه من ١٤ جولاي ساعت ٧:٣٠ هست كه ميشه پس فردا صبح.
مریم عزیز خیالت راحت حتما یه ضرب میدن دوستمون اپسیلون درست راهنمایی کرد قسم رو جدی باشین و آرامش داشته باشین یه خانم مصاحبه کرد و حتی دو دقیقه نشد من عکس حدود 30 تا برده بودم که عروسی و خانوادگی بود و موقع مدارک تحویل گرفت و مصاحبه پس داد فکر کنم همون اسپانسر و عکس تاثیر داشت به خانمها اپ نمیخوره همه چی ساده و آرامش داره ترجمه های جدید رو ازم گرفت و قدیمیا رو دادن ودوم قطعه عکس و شناسنامه و عقدنامه اصل و ترجمه جدید و مدارک 2015 اسپانسر همین
موفق باشی منتظر خبر خوب ازتون هستیم
کاش میشد بعد ویزا یه ضرب شما و اپسیلون عزیز رو میدیدم
سلام . ممنون از پيغام پرمهرت خانم عدلي عزيز. منم دوست دارم شمارو تو آنكارا ببينم. من شراتون هستم. شما كجايين؟
سلام به امید ویزا یه ضرب شما
امیدوارم فردا بعد مصاحبه ببینمتون
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
@maryam1983@
امروز هم انشاء الله با خبر خوش ویزای خانوم مریم این گروه رو جلو ببریم.
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march 2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر
==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-14 ساعت 13:15)ep30lon نوشته: @maryam1983@
امروز هم انشاء الله با خبر خوش ویزای خانوم مریم این گروه رو جلو ببریم.
انشا الله
کیس CR1
درخواست اولیه Jun 2015
اپروو Nov 2015
دریافت Dec 2015 : case number
تکمیل فرم آنلاین و ارسال مدارک به Jan 2016 : NVC
ایمیل نقص مدرک و ارسال مجدد مدارک: Feb 2016
ایمیل تکمیل مدارک از 31March 2016 : NVC
ایمیل تاریخ مصاحبه 1july 2016
3ماه انتظار و تاریخ 23August وقت مصاحبه آنکارا
147 روز از تاریخ تکمیل مدارک تا روز مصاحبه
نتیجه مصاحبه ویزای یکضرب
دریافت ویزا 25August
موضوعها: 1
رتبه:
2
8 تشکر در 5 ارسال
(2016-07-08 ساعت 15:31)ep30lon نوشته: @bhb32@
خیلی سالهای قبل روی مقوله خود حمایتی بر اساس درآمد ثابت ملک و حساب بانکی میشد خیلی خوب مانور داد ولی پارسال تو لاتاری یکی از بچه ها با اینکه حساب بانکی تپلی داشت ولی مجبور به اسپانسر آمریکایی شد.
دقت کنید اگر همسر شما برگه های مالیاتی درآمد نداره حتما نامه رسمی بهتون بده که چرا نداره.
حساب مشترک با همسرتون اگر دارید شاید بتونه کمک بهتری باشه.
ولی بازم می گم جدیداً به اسپانسر داشتن زیاد توجه می کنند. حتی اگر درآمد کافی نباشه 2 تا حامی می خوان.
در خصوص داشتن سوابق بیمه فکر خوبیه ولی چون تمام موارد خود اضهاری هستش اون مدرک رو در مرحله تفهیم به افیسر ارائه بدین همون اول ندید اگر گیر داد که کارت چی بوده چیکار می کردی و دیدید که براش مفهوم نیست ارائه بدین
از ارائه هر گونه مدرک اضافی جداً خود داری کنید چون همون امکان داره به ضرر خودتون تموم بشه.
دوست عزیزم، مطلبی که در پاسخ به سوال من ارائه کردید هر چند دو روز قبل از مصاحبه اعصاب و روان من رو بهم ریخت اما کاملا صحیح بود.
من به خاطر نداشتن ضامن دوم یا اسپانسر نقص مدرک خوردم و برگه آبی بهم داد.
با توجه به راهنمایی شما مبنی بر تهیه نامه رسمی از همسر که چرا مالیات نداده، من فورا از همسرم خواستم نامه ای نوشت، امضا کرد و اسکن نامه رو تحویل دادم که به شدت به درد بخور بود. ممنون. الانم برگشتم تهران.
دستورالعملی که تو برگه آبی نوشته اصلا واضح نیست.
1. الان من باید صبر کنم کیس نامبرم بیاد توی سایتشون بعد مدارک ناقص رو ارائه بدم؟ یا
2. باید برم تو سایت ais.usvisa-info.com وارد حساب کاربریم بشم، گزینه consular section instructed me to send more documents رو انتخاب کنم و ادامه بدم تا کیس نامبرم تازه بیاد تو سایتشون؟
در ضمن در همون قسمت consular section instructed me to send more documents بااینکه هم متن فارسی و هم انگلیسی رو خوندم منظورشون از تقلب رو نفهمیدم:
Confirm that the Consular Section has instructed the selected applicant(s) to complete a follow-up action.
Submitting a follow-up action request for an applicant who has not completed a visa application (by interview or courier) and received Consular instructions is considered an attempt to commit fraud and will have a serious negative impact on the applicant's visa application record.
الان من دقیقا باید چه کار کنم؟
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي
دوخطي: 15 دسامبر 2017
او آر: 18 دسامبر 2017
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-14 ساعت 13:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-14 ساعت 13:51 توسط ep30lon.)
(2016-07-14 ساعت 13:37)bhb32 نوشته: (2016-07-08 ساعت 15:31)ep30lon نوشته: @bhb32@
خیلی سالهای قبل روی مقوله خود حمایتی بر اساس درآمد ثابت ملک و حساب بانکی میشد خیلی خوب مانور داد ولی پارسال تو لاتاری یکی از بچه ها با اینکه حساب بانکی تپلی داشت ولی مجبور به اسپانسر آمریکایی شد.
دقت کنید اگر همسر شما برگه های مالیاتی درآمد نداره حتما نامه رسمی بهتون بده که چرا نداره.
ولی بازم می گم جدیداً به اسپانسر داشتن زیاد توجه می کنند. حتی اگر درآمد کافی نباشه 2 تا حامی می خوان.
در خصوص داشتن سوابق بیمه فکر خوبیه ولی چون تمام موارد خود اضهاری هستش اون مدرک رو در مرحله تفهیم به افیسر ارائه بدین همون اول ندید اگر گیر داد که کارت چی بوده چیکار می کردی و دیدید که براش مفهوم نیست ارائه بدین
از ارائه هر گونه مدرک اضافی جداً خود داری کنید چون همون امکان داره به ضرر خودتون تموم بشه.
دوست عزیزم، مطلبی که در پاسخ به سوال من ارائه کردید هر چند دو روز قبل از مصاحبه اعصاب و روان من رو بهم ریخت اما کاملا صحیح بود.
با توجه به راهنمایی شما مبنی بر تهیه نامه رسمی از همسر که چرا مالیات نداده، من فورا از همسرم خواستم نامه ای نوشت، امضا کرد و اسکن نامه رو تحویل دادم که به شدت به درد بخور بود. ممنون. الانم برگشتم تهران.
1. الان من باید صبر کنم کیس نامبرم بیاد توی سایتشون بعد مدارک ناقص رو ارائه بدم؟ یا
2. باید برم تو سایت ais.usvisa-info.com وارد حساب کاربریم بشم، گزینه consular section instructed me to send more documents رو انتخاب کنم و ادامه بدم تا کیس نامبرم تازه بیاد تو سایتشون؟
در ضمن در همون قسمت consular section instructed me to send more documents بااینکه هم متن فارسی و هم انگلیسی رو خوندم منظورشون از تقلب رو نفهمیدم:
Confirm that the Consular Section has instructed the selected applicant(s) to complete a follow-up action.
Submitting a follow-up action request for an applicant who has not completed a visa application (by interview or courier) and received Consular instructions is considered an attempt to commit fraud and will have a serious negative impact on the applicant's visa application record.
==============><><><><>
خیلی خیلی شرمنده ام. به خدا گفتن حقیقت و خیلی جواب ها در مقابل سئوال بچه ها خیلی سخته برام و می دونم که این کار باعث اعصاب خوردی میشه ولی چاره ای نیست. من همیشه قانون رو گفتم ولی همونطور که دیدی بخش کنسولی خیلی رو خط کش قانونی جلو نمیره و گاهی هم نظر شخصی خودش رو میده.
در خصوص نامهء همسرت هم خوشحالم که توصیه من به دردت خورد.
در خصوص نقص مدرک باید کسانیکه نقص مدرک داشتن نظر بدن خوشحال میشم نظر و تجربه ات رو به اشتراک بگذاری.
بازم شرمنده که اعصاب و روانت بهم ریخت ....
CR1 PD:27OCT2014
Approve : 7 Jan 2015
دریافت کیس نامبر : Jan 2015
دریافت اینویس نامبر : march 2015
فرم DS-261 , پرداخت 320$ 120 $: March 2015
ارسال مدارک نهایی : Jun 2015
اعلام نقص مدارک : Dec 2015 رفع dec 2015
تکمیل پرونده از NVC به سفارت 19 feb
تکمیل تا مصاحبه 120روز
مصاحبه : آنکارا یکضرب
آرامش-خوشحالی-کودتا-ترس-نگرانی-آرامش
خوشحال بودیم ویزا گرفتیم حالا خوشحالیم که زنده ایم.
ورود به آمریکا30 جولای
گیرین 10 اکتبر
==============
همیشه معجزه ای در حال اتفاق هست گوش بزنگ باش.
رتبه:
2
8 تشکر در 5 ارسال
در مورد آزمایش پزشکی در ارمنستان:
من هیچ واکسنی نزده بودم. نه کارت زرد پاستور و نه هیچ چیز دیگه همرام نبود. چند نفری از ایران کارت زرد آورده بودن و هزینه واکسن ها با آزمایش خون تقریبا 200000 تومن شده بود.
دکتر از من پرسید تو دو سال اخیر از ایران خارج شدی گفتم نه.
بعد از معاینه عمومی زنگ زد به همکارش گفت برای ایشون MMR و DT تزریق کن.
هزینه ها هم اینطور بود:
30000 درام ویزیت دکتر. 2000 درام آزمایش خون. 8000 درام عکس قفسه سینه. 5000 درام هزینه های بیمارستان در مجموع 45000 درام.
بابت دو واکسن هم 16500 درام دادم. تمام.
هر درام توی ایران 8 تومان هست که اگر دلار ببرید و در ارمنستان چنج کنید معادل 7.33 تا 7.4 تومان می شه و مسلما بهتره. همه جا هم صرافی پیدا میشه. قدم به قدم.
در ضمن من ساعت 11 صبح آزمایش دادم و جواب رو فردا 12 بهم داد. اگر گفتن 2 روز طول میکشه و شما شرایطش رو نداشتید چونه بزنید یه روزه میدن. به خیلی ها گفتن 2 روز ولی من قبل از اینکه قرار ملاقاتم رو برای دکتر فیکس کنم چونه هام رو زده بودم. 1 روزه قبول کرد بده.
رتبه:
2
8 تشکر در 5 ارسال
2016-07-14 ساعت 13:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-14 ساعت 14:00 توسط bhb32.)
(2016-07-14 ساعت 13:50)ep30lon نوشته: دوست عزیزم، مطلبی که در پاسخ به سوال من ارائه کردید هر چند دو روز قبل از مصاحبه اعصاب و روان من رو بهم ریخت اما کاملا صحیح بود.
==============><><><><>
خیلی خیلی شرمنده ام. به خدا گفتن حقیقت و خیلی جواب ها در مقابل سئوال بچه ها خیلی سخته برام و می دونم که این کار باعث اعصاب خوردی میشه ولی چاره ای نیست. من همیشه قانون رو گفتم ولی همونطور که دیدی بخش کنسولی خیلی رو خط کش قانونی جلو نمیره و گاهی هم نظر شخصی خودش رو میده.
در خصوص نقص مدرک باید کسانیکه نقص مدرک داشتن نظر بدن خوشحال میشم نظر و تجربه ات رو به اشتراک بگذاری.
نه بابا این چه حرفیه. دشمنت شرمنده. همین که وقت میذاری دنیا ممنون.
بابت توصیه نامه رسمی هم بازم ممنون
منتظرم بچه هایی که نقص مدرک خوردن راهنمایی کنن.
[/quote]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-14 ساعت 14:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-14 ساعت 14:01 توسط mani_badb0y.)
(2016-07-14 ساعت 13:50)ep30lon نوشته: (2016-07-14 ساعت 13:37)bhb32 نوشته: (2016-07-08 ساعت 15:31)ep30lon نوشته: @bhb32@
==============><><><><>
سلام دوست عزیز اول اینکه متاسفم که ویزا نگرفتی ولی نگران نباش میگیری.
شما باید تمام مدارکی که همراهت نبود و نقص خوردی را از طریق پست برای سفارت بفرستید.
در برگه ای که به شما داده شده ایا مراحل اداری برایتان علامت زده شده است یا خیر ؟
اگر بله که باید منتظر بمونی تا مراحل اداریت تموم بشه
اگر خیر مدارک ناقص را به همراه پاس باید به سفارت بفرستی
باز هم اگه سوالی بود خوشحال میشم کمکت کنم
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی NOV.07.2016
اپدیت اور(or) NOV.16.2016
تاریخ دریافت ایمیل کلیری NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
رتبه:
2
8 تشکر در 5 ارسال
2016-07-14 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-14 ساعت 14:12 توسط bhb32.)
سلام دوست عزیز اول اینکه متاسفم که ویزا نگرفتی ولی نگران نباش میگیری.
شما باید تمام مدارکی که همراهت نبود و نقص خوردی را از طریق پست برای سفارت بفرستید.
در برگه ای که به شما داده شده ایا مراحل اداری برایتان علامت زده شده است یا خیر ؟
[/quote]
بله مراحل اداری هم علامت خورده.
یعنی الان فقط باید صبر کنم؟ هیچ کار دیگه ای انجام ندم؟ نرم توی سایت قسمت consular section instructed me to send more documents رو تکمیل کنم ؟؟؟/
اینکه بچه ها می گفتن ما میریم آپ دیت هامون رو میبینیم یعنی چی؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-14 ساعت 14:05)bhb32 نوشته: سلام دوست عزیز اول اینکه متاسفم که ویزا نگرفتی ولی نگران نباش میگیری.
بله مراحل اداری هم علامت خورده.
یعنی الان فقط باید صبر کنم؟ هیچ کار دیگه ای انجام ندم؟ نرم توی سایت قسمت consular section instructed me to send more documents رو تکمیل کنم ؟؟؟/
اینکه بچه ها می گفتن ما میریم آپ دیت هاکون رو میبینیم یعنی چی؟
[/quote]
شما مدارک که لازم هست پست کن براشون بعد برات ایمیل میاد که نقص مدرکت تکمیل شده
خیر نیازی نیست اون کار انجام بدید
در سایت سیس چک میکنن . زمانی که یه کاری رو پرونده انجام بشه یا شما ایمیل و یا تماس با سفارت داشته باشید کیستون اپدیت میشه
IR1
رتبه:
2
8 تشکر در 5 ارسال
2016-07-14 ساعت 14:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-14 ساعت 14:36 توسط bhb32.)
شما مدارک که لازم هست پست کن براشون بعد برات ایمیل میاد که نقص مدرکت تکمیل شده
در سایت سیس چک میکنن . زمانی که یه کاری رو پرونده انجام بشه یا شما ایمیل و یا تماس با سفارت داشته باشید کیستون اپدیت میشه
[/quote]
ببخشد سوال زیاد می پرسم
1. مدارک رو با پاسپورت بفرستم ممکنه 5 یا 6 ماه پاسپورتم اونجا بمونه؟
2. قبل از اینکه کیس نامبرم بیاد تو سایت خود سفارت مدارک بفرستم؟؟ آخه تو برگه آبی نوشته وقتی که شماره پرونده شما در سایت فلان منتشر گردید به دستورالعمل مراجعه کنید.
3. ماجرای تکمیل consular section instructed me to send more documents چی میشه؟ هنوز گیج میزنم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-14 ساعت 14:29)bhb32 نوشته: شما مدارک که لازم هست پست کن براشون بعد برات ایمیل میاد که نقص مدرکت تکمیل شده
ببخشد سوال زیاد می پرسم
1. مدارک رو با پاسپورت بفرستم ممکنه 5 یا 6 ما پاسپورتم اونجا بمونه؟
2. قبل از اینکه کیس نامبرم بیاد تو سایت خود سفارت مدارک بفرستم؟؟ آخه تو برگه آبی نوشته وقتی که شماره پرونده شما در سایت فلان منتشر گردید به دستورالعمل مراجعه کنید.
3. ماجرای تکمیل consular section instructed me to send more documents چی میشه؟ هنوز گیج میزنم.
[/quote]
خیر دوست عزیز فقط مدارک بفرست بدون پاسپورت
زمانی که مراحل اداریت تموم بشه برات ایمیل میاد که کامپلیت شدی و تا فلان روز وقت داری بیای پاس تحویل بدی که ویزاتو بگیری
IR1
رتبه:
2
8 تشکر در 5 ارسال
(2016-07-14 ساعت 14:33)mani_badb0y نوشته: ببخشد سوال زیاد می پرسم
1. مدارک رو با پاسپورت بفرستم ممکنه 5 یا 6 ما پاسپورتم اونجا بمونه؟
خیر دوست عزیز فقط مدارک بفرست بدون پاسپورت
زمانی که مراحل اداریت تموم بشه برات ایمیل میاد که کامپلیت شدی و تا فلان روز وقت داری بیای پاس تحویل بدی که ویزاتو بگیری
[/quote]
مانی جان دستت طلا
فقط جواب سوال 2 و 3 رو هم بده . سی دی عکس قفسه سینه رو هم بهم نداد. یادش رفت آیا ؟ یا به شما هم نداد؟