موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فعلا كه همه مصاحبه ها لغو شد و رسما نامه زدن. من ويزاي ازدواجي بودم و هفته ديگه وقت مصاحبه داشتم. يكي از دوستام هم كه اونجا بود گفت هيچ ايراني رو تو حتي فضاي سفارت راه ندادن. لغو دستور هم براي ورود دارندگان گرين كارت به امريكاس ولي جالب اينه كه هيچ ايرلايني ايراني ها رو سوار نميكنه كه حالا بخاين به فرودگان برسين كه حالا بخاين بعدش بتونين وارد بشين يا نه.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز کیس ازدواجی عزیزان البته شرایط ویزا و رفتن کمی سخت شده ولی اطمینان داشته باشین بعد 90 روز راه رفتن برای شما عزیزان باز خواهد بود دوستان خوب armehraboon و خانم قربانی و آقا حمید و سایر عزیزانی که ویزا گرفتن و فعلا ورودشان به تاخیر افتاده نگران نباشین حتما شرایط شما خیلی زود درست میشه .
دوستان در مورد کیس ازدواج حقوق شهروندی همسرتان لحاظ میشه و شما عزیزان وارد میشید در هر شرایطی .
نگرانی من بیشتر برای عزیزان برنده لاتاری و سایر ویزاهای خانوادگی و نامزدی است که قوانین آن ها میتونه تعلیق بشه ولی نگران نباشین همسر و فرزند بسیار پر اهمیت از نظر قوانین خودشان است . امیدوارم این دوران کوتاه سه ماهه طی بشه و شما در کنار عزیزانتان باشین .
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-01 ساعت 08:18)عدلی نوشته: سلام
دوستان عزیز کیس ازدواجی عزیزان البته شرایط ویزا و رفتن کمی سخت شده ولی اطمینان داشته باشین بعد 90 روز راه رفتن برای شما عزیزان باز خواهد بود دوستان خوب armehraboon و خانم قربانی و آقا حمید و سایر عزیزانی که ویزا گرفتن و فعلا ورودشان به تاخیر افتاده نگران نباشین حتما شرایط شما خیلی زود درست میشه .
دوستان در مورد کیس ازدواج حقوق شهروندی همسرتان لحاظ میشه و شما عزیزان وارد میشید در هر شرایطی .
نگرانی من بیشتر برای عزیزان برنده لاتاری و سایر ویزاهای خانوادگی و نامزدی است که قوانین آن ها میتونه تعلیق بشه ولی نگران نباشین همسر و فرزند بسیار پر اهمیت از نظر قوانین خودشان است . امیدوارم این دوران کوتاه سه ماهه طی بشه و شما در کنار عزیزانتان باشین .
با سپاس از لطف شما دوست عزیز
من هم امیدوارم این تعلیق برای همه هرچه زودتر تمام بشه
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همگی ...
امیدوارم حال و هوای امروزتون بهتر از روزای قبل باشه ..خودم شخصا اعتراف میکنم که چند روز گذشته کاملا شک شده بودم چرا که بلیط داشتم برای دوشنبه گذشته اما سوارم نکردن در هر حال تا حد زیادی روحیم رو از دست داده بودم ..تمام شرایط مثبت و امید برام بی معنا شده بود ...اما مطمعن هستم که خداوند دست گرمش روی سر من و شما بر نخواهد داشت ..صد در صد خبرای خوب در راه هست ...بهمگی قول میدم که در آینده نه چندان دور در کنار عزیزانمون نشستیم داریم در باره این روزا خاطره میگیم و چای مینوشیم ...
همیشه بهم گفتن و یاد گرفتم از روزگار روزای سخت میگذرن و امتحاناشونو از آدما میگیرن مهم اینه که سربلند بیام بیرون از این شرایط ..
دوستان تا میتونید بخندید و شاد باشید شاید دشوار باشه اما از غصه خوردن خیلی بهتره ...
همگی با هم منتظر خبرای مثبت و ماثر باشیم ..
مراقب خودتون باشید .
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
رتبه:
0
4 تشکر در 3 ارسال
درود
من درخواست I130 همسرم رو ارسال کردم و در تاریخ 31 اکتبر سال گذشته به دست شون رسید و رسید برام ارسال کردن. اما الان که 3 ماه از اون تاریخ گذشته، اپرووال یا چیز دیگری برام نفرستادن. توی سایت uscis هم که وضعیت رو با دادن Receipt Number چک میکنم، وضعیت رو همچنان (Case Was Received) نشون میده.
آیا لازمه که تماس بگیرم و پیگیری کنم یا همچنان منتظر باشم؟
F2A همسر
PD: Oct-2016
Approve: Jan-2018
Case No and InvoiceID: May-2018 ABD2018
Case Completed: Sep-2018
Interview: Feb-2019
Interview result: Waiver request & AP
OR: 28-Nov-2019
2nd Interview email: 26-Dec-2019
2nd Interview Date: 3-Feb-2020
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دادگاه تجدید نظر درخواست رییسجمهور را رد کرد. بدین جهت کسانی که ویزا ورود آمریکا در پاسپورت خود دارند میتوانند وارد آمریکا شوند. کسانی که پاسپورتشان در کنسولگری آمریکا برای صدور ویزا مانده است با کنسولگری تماس گرفته و درخواست صدور ویزا در پاسپورت کنند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام مدارک مالیاتی رو به ان و سی بفرستم.باید مال سال ۲۰۱۶ رو بفرستم یا ۲۰۱۵ قبول میکنن؟ مرسی
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
(2017-02-03 ساعت 21:14)makhayat نوشته: درود
من درخواست I130 همسرم رو ارسال کردم و در تاریخ 31 اکتبر سال گذشته به دست شون رسید و رسید برام ارسال کردن. اما الان که 3 ماه از اون تاریخ گذشته، اپرووال یا چیز دیگری برام نفرستادن. توی سایت uscis هم که وضعیت رو با دادن Receipt Number چک میکنم، وضعیت رو همچنان (Case Was Received) نشون میده.
آیا لازمه که تماس بگیرم و پیگیری کنم یا همچنان منتظر باشم؟
دوست عزیز هنوز دیر نشده معمولا 3 تا 5 ماه برای اپروو طول میکشه
F2A
priority date :20 May 2016
approved :30 Sep 2016
case number:1 Nov 2016
Invoice ID number : 22 Sep 2017
confirmation number:24 Sep 2017
complete:25 Dec 2017
Interview:31May 2018
Result : waiting