موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-04-30 ساعت 22:48)Pegah123 نوشته: سلام دوستان
من با اينكه ويزاى ازدواج هستم،سفارت از من مدارك تحصيلى و رزومه خواسته،متاسفانه من مدرك أرشدم موقت هست و نگران هستم كه ايراد بگيرند.
دوستان لطف اگر تجربه اى در اين زمينه داريد من رو راهنمايى كنيد.
و با توجه به اين كه من ويزاى ازدواج هستم، عجيب نيست كه از من اين مدارك رو خواستيد؟!
سپاسگزارم
باید رزومه ببری و توضیع هم بدی پایان نامه ات درمورد چی بوده وگرنه نقص مدرک میزنن و دو سه هفته بعد اوکی میکنن .
برای دوتا دیگه از خانمها هم همین کارو کردن از یکی رزومه کاری و از یکی پایان نامه تحصیلی و رزومه خاستن
هرچی مدرک داری ببر
منو هم اول رد کردن ولی اسپانسرم و همسرم شخصن زنگ زدن به کنسول امریکا ، گفتن افیسر گفته عقدش واقعی نیست و به ریجکتی قبلی امریکاش ربطی نداره ، الکی گیر عقدنامه دادن ، گفتن عقدنامه ترکیه نداری
درجا برگشتم سفارت و عقدنامه ترکیه ام را تحویل دادم .
فردایی از سفارت زنگ زدن هتل گفتن زود برگرد ، منم رفتم پاسپورتمو گرفتن
پس فرداش دوباره زنگ زدن بیا یک مصاحبه فوری ترتیب دادیم برات ، بدون پاسپورت رفتم داخل
و بعدظهر زنگ زدن گفتن صبح برو پاسپورت و ویزاتو از پست بگیر . سریع بلیط گرفتم و اومدم امریکا .
CR1
Ankara
شروع پرونده 8 ژانویه 2016
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک 22 اکتبر2016
ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017
نتیجه AP
آپدیت 28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود 3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید شما رشته تون چی بود؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-05 ساعت 20:56)Mrs.sara نوشته: (2017-04-30 ساعت 22:48)Pegah123 نوشته: سلام دوستان
من با اينكه ويزاى ازدواج هستم،سفارت از من مدارك تحصيلى و رزومه خواسته،متاسفانه من مدرك أرشدم موقت هست و نگران هستم كه ايراد بگيرند.
و با توجه به اين كه من ويزاى ازدواج هستم، عجيب نيست كه از من اين مدارك رو خواستيد؟!
سپاسگزارم
باید رزومه ببری و توضیع هم بدی پایان نامه ات درمورد چی بوده وگرنه نقص مدرک میزنن و دو سه هفته بعد اوکی میکنن .
برای دوتا دیگه از خانمها هم همین کارو کردن از یکی رزومه کاری و از یکی پایان نامه تحصیلی و رزومه خاستن
هرچی مدرک داری ببر
منو هم اول رد کردن ولی اسپانسرم و همسرم شخصن زنگ زدن به کنسول آمریکا ، گفتن افیسر گفته عقدش واقعی نیست و به ریجکتی قبلی آمریکاش ربطی نداره ، الکی گیر عقدنامه دادن ، گفتن عقدنامه ترکیه نداری
پس فرداش دوباره زنگ زدن بیا یک مصاحبه فوری ترتیب دادیم برات ، بدون پاسپورت رفتم داخل
و بعدظهر زنگ زدن گفتن صبح برو پاسپورت و ویزاتو از پست بگیر . سریع بلیط گرفتم و اومدم آمریکا .
سلام سارا عزيز.
ممنون از راهنمايتون و اينكه با جزئيات توضيح داديد.
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-05 ساعت 21:16)Habibeh نوشته: (2017-05-05 ساعت 20:56)Mrs.sara نوشته: (2017-04-30 ساعت 22:48)Pegah123 نوشته: سلام دوستان
سپاسگزارم
هرچی مدرک داری ببر
منو هم اول رد کردن ولی اسپانسرم و همسرم شخصن زنگ زدن به کنسول آمریکا ، گفتن افیسر گفته عقدش واقعی نیست و به ریجکتی قبلی آمریکاش ربطی نداره ، الکی گیر عقدنامه دادن ، گفتن عقدنامه ترکیه نداری
و بعدظهر زنگ زدن گفتن صبح برو پاسپورت و ویزاتو از پست بگیر . سریع بلیط گرفتم و اومدم آمریکا .
ببخشید برای متقاضی ویزای نامزدی اگر رزومه بخواهند و مدرک لیسانس و ارشد هر دو بدون پایان نامه باشد (آموزش محور) و سابقه کار هم نداشته باشد چه چیزی میخواهند؟
بستگی به رشته تحصیلی داره
CR1
Ankara
شروع پرونده 8 ژانویه 2016
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک 22 اکتبر2016
ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017
نتیجه AP
آپدیت 28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود 3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-05-06 ساعت 14:20)shayan_yg نوشته: (2017-05-06 ساعت 13:05)Habibeh نوشته: سلام، ممنون از راهنمایی تون
من یکسال سابقه کار در یک شرکت دارویی و یکسال و نیم سابقه. کار در مدرسه غیرانتفاعی داشتم که برای این دو مورد بیمه تامین اجتماعی رد شده و یکسال هم بیمه بیکاری،بنظرتون بهتر نیست کلاً سابقه کارم رو اعلام نکنم؟
salam
na rad kon che eshkali dare man kolesho dadam moshkeli pish nayomad rastesho bekhay harkio man didam Ap khorde zeyad tasiri nadare
سلام دوست عزيز.
هر مدرك و سابقه كارى كه داريد حتما ارائه بديد.چون اونا تمام اطلاعات رو به راحتى پيدا ميكنند.يكى از دوستان ما كارمند دادگسترى بود كه هنگام پر كردن فرم ds-260 إعلام نكرده بود و موقع مصاحبه هم صحبتى نكرده،افيسر هم فيش حقوقيش رو بهش نشون داده و ريجكتش كرده.
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوسنان عزیز
و امید به اینکه سریعتر کارهای ویزا انجام بشه برای همه.
در مورد رزومه توجه کنید صزفا کلیات بگید اینکه کجا کار میکنید و چه سمتی داشتید.
این روزمه با رزومه کاری فرق میکنه توضیحات زیاد نمیخواد .
صرفا مدارک نحصیلی ..شغل ...از چه سالی تا په سالی ...حالا مقاله هم اگه نوشتید بیارید ..کلش یک صفحه یا دو صفحه بشه...
خیلی فرمت و کیفیت مهم نیست چون اینجا بنا نیست استخدام بشید....
ولی زمانی که تشریف اوردید امریکا اونجا باید رزومه با فرمت مناسب و جزییات تهیه کنید...
شغلی اگه داشتید بیارید حتما...چیزی رو حدف نکنید...به فرض الان متووجه نشن ..در اینده که میخواهید سیتیزن بشید رزومه شما رو از
linkedIn , هزار جای دیگه ممکنه بکشن بیرون بگن چرا اون موقع راستش رو نگفتید.
نگران نباشید کلا این مورد چیز خاصی نیست. و ضمنا از همه هم رزومه نمیخوان..بستگی به شغل
میزان تحصیلات و نوع رشته تحصیلی داره...
مثلا یک نفر با فوق لیسانس کامیپوتر که 5 سال سابقه کار داره احتما 90 درصد ازش رزومه میخوان.
ولی اگه کسی دیپلم باشه یا دانشجو و سابقع کار هم نداشته باشه اصولا ازش نمیخوان.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015