موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام و تشکر فراوان
میخواستم بکم که از سفارت برام ایمیل زده که موقع مصاحبه این مدارک همرام باشه . دوازده مورد هست که من دو موردش را ندارم ۱. اسپانسر و حامی مالی : که میخوام حساب بانکی ایران را ببرم. ۲. دامیسیل : که اصلا ندارم. ۲۰ روز مونده به مصاحبه من .
به نظر شما به سفارت ایمیل بزنم بگم که این مدارک رو ندارم.
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اين اواخر كسى waiver approved شده آيا؟ ceac فقط با ايميل آپديت ميشه. آيا براى ويور ميشه كارى كرد؟؟ اگر كسى موفق شده لطف كنه ه ما هم اطلاع بده. كيس من CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2019-02-10 ساعت 23:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2019-02-11 ساعت 05:11 توسط ebrahimgh.)
با سلام و تشکر فراوان.
سوال:
۱.با توجه به اینکه مشکل کیس من تقریبا مشخصه و اون دامیسایل هست واحتمال ریجکت شدنم در بدترین حالت هست . ده روز دیگه مصاحبه ایروان دارم. آیا راهی برای جلوگیری از ریجکت شدن هست؟خوبه یک نامه از شرح حال زندیگیمون بنویسم و با مدارک به آفیسر بدم و موقع مصاحبه بگم که شرایط زندگی برای ما سخته و حتما باید از ایران بریم ؟ وبگم که اگه واقعا خیلی ضروری هست خانمم میتونه بره آمریکا واز اونجا مدارک دامیسایل را بفرسته تا زمان مصاحبه بعدی . تاثیر خواهد داشت ؟
۲. اگه آفیسر همونجا گفت به شما ویزا تعلق نمی گیره و ویزا نمیدم من چی کار کنم بگم باشه از مصاحبه بیام بیرون و برگردم ایران ..تمام؟؟؟ آیا این حق رو دارم اونجا موقع مصاحبه دلیل بخام از آفیسر؟ درخواست بررسی مجدد ویا ...؟
۳.پروسه و مراحل کاری بعد از ریجکت شدن چیه ؟ دوباره نمیتونم درخواست ویزا بدم ؟
خیلی ممنون اگه راهنمایی بفرمایید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی و تشکر.
۱.در واقع درخواست ویزا رو ریجکت کامل نمیکنه یعنی درخواست و پرونده ما باز می مونه و میگه petitioner بره آمریکا و از اونجا اقدام کنه در واقع کیس نامبر ما همون هست تغییر که نمیکنه ؟ پول اضافه دیگه که نباید بدیم .؟
۲.از اونجا اقدام کنه یعنی چی ؟ فقط حضور فیزیکی در آمریکا یا مدارک بفرسته؟
۳.ویوور دقیقا یعنی چی؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
پس با این تفاسیر دو تا مشکل اساسی وجود داره:
A-قانون منع ورود ایرانیان (بجز دانشجویی)
B-مشکل مربوط به کیس خودم (هر کس)
سوال :
1- آیا آفیسر خودش Waiver رو می نویسه ؟ یا اینکه ما باید یک نامه بنویسیم که در آون اشاره کنیم زندگی در ایران سخته؟
2-با توجه به اینکه تقریبا مشخص شد کیس من رد میشه میتونم ریسک کنم و مدیکال ندم ؟ چون ویور بزنه 6 تا یک سال طول میکشه.
3- من توی مصاحبه چی کار کنم یا چی بگم که به نفعم باشه و چه کاری نکنم که به ضررم باشه؟ منظورم اینه کار تجربه چی میگه؟
بسیار متشکرم .منتظرم
فردا ظهر 97/11/24 حرکت بسمت ارمنستان زمینی
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
[quote='ebrahimgh' pid='771331' dateline='1549973773']
با سلام
پس با این تفاسیر دو تا مشکل اساسی وجود داره:
A-قانون منع ورود ایرانیان (بجز دانشجویی)
B-مشکل مربوط به کیس خودم (هر کس)
سوال :
1- آیا آفیسر خودش Waiver رو می نویسه ؟ یا اینکه ما باید یک نامه بنویسیم که در آون اشاره کنیم زندگی در ایران سخته؟
2-با توجه به اینکه تقریبا مشخص شد کیس من رد میشه میتونم ریسک کنم و مدیکال ندم ؟ چون ویور بزنه 6 تا یک سال طول میکشه.
3- من توی مصاحبه چی کار کنم یا چی بگم که به نفعم باشه و چه کاری نکنم که به ضررم باشه؟ منظورم اینه کار تجربه چی میگه؟
بسیار متشکرم .منتظرم
فردا ظهر 97/11/24 حرکت بسمت ارمنستان زمینی
[/quot
دوست عزیز امیدوارم موفق باشی
خبری از نوشتن نامه و اینجور چیزها نیست و شما خیلی راحت مصاحبه میرید مدارکی که لازم هست با خودتون میبرید فقط سعی کنید تقلب نکنید. دوست عزیز شما اینهمه هزینه میکنید تا ارمنستان میرید و بعد از اون هم به سلامتی راهی آمریکا هستید پس بهتر مدیکالتون بدید که اگر توی سفارت از شما خواستن و نداشتید متهم به تقلب نشید . بالاخره دکتری که شما تشریف میبرید یک آماری به سفارت میدهند .
پس ریلکس باشید و صادقانه تشریف ببرید سفارت انشالله که دست پر برمیگردید
F2A
priority date :20 May 2016
approved :30 Sep 2016
case number:1 Nov 2016
Invoice ID number : 22 Sep 2017
confirmation number:24 Sep 2017
complete:25 Dec 2017
Interview:31May 2018
Result : waiting
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان از ما خواسته شده که عکس و مدارک براشون ببریم می شه اگر تجربه ای دارید بهمون بگید؟ اینکه ازمون خواستند یعنی شک دارند به ما ؟ بعد اینکه عکس ها باید جور خاصی باشه ؟ ببخشید اگر به نظرتون خیلی سوالم احمقانه است ،زاستی من از الان به نظرتون وکیل بگیرم یا بذارم زمان ویور؟ بعد به تازگی کسی ویورش مقبول واقع شده؟