2010-01-02 ساعت 21:54
بازم سوال
ممکن مدت وقت سفارت برای ویزای ازدواجی ها به 8 تا 9 ماه هم بکشه؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ویزای ازدواج آمریکا
|
2010-01-02 ساعت 21:54
بازم سوال
2010-01-02 ساعت 22:54
2010-01-02 ساعت 23:07
ولی خودمونیم چقدر باید صبور بود؟؟؟؟!!!!!!
2010-01-03 ساعت 00:57
خیلی زیاد باید صبور بود . این پروسه ، امتحان صبر و بردباریه عزیزم
2010-01-03 ساعت 01:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-03 ساعت 01:59 توسط megaholding.)
سلام
من هم مثل سوسن منتظر دریافت وقت مصاحبه برای دریافت ویزای مهاجرت از آنکارا هستم با کیس نامبر: *****ANK20097 سوالاتی دارم که ممنون میشم دوستان که با تجربیاتی در این زمینه دارند پاسخ بدهند چون هیچ جا نتونستم پاسخی براشون پیدا کنم و شما مطمئنا میدونید: سوال اولم در مورد مبالغ پرداخت شده هست: راستش من همسرم وقتی در آمریکا بود فرم I-130 رو برای من پر کرد و 355$ رو پرداخت کرد و بعدش اومد ایران و آدرس منزل برادرش اونجا رو داده بود که مدارک به اونجا پست شده....سوالم این پود که در مراحل بعدی پس از این مراحل چقدر باید پرداخت بشه چون برادر همسرم هر کاری میکنیم نمیگه چقدر داده(مثل همتون خیلی با معرفته! ) میخواستم ببینم چقدر دوباره پول داده؟ احتمالا فرم های دیگه مثلا Affadavit of Support و ds-230و ... رو فایل کرده و کلی سلفیده بنده خدا! سوال دوم : اصولا بعد از این مرحله چقدر تا مصاحبه وقت لازم هست چون ONLINE STATUS توی سایت https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do به نظر کاملا تعطیله و هر چند ماه یکبار مثل اینکه آپدیت میشه!کسی از استفاده از اون تجربه ای داره؟ میتونید با وارد کردن receipt number وضعیت کیستون رو ببینید! احتمالا برای کسانی که الان امریکا هستند هنوز تو اونجا 6 ماهی تاخیر داره! سوال سوم: به نظرتون بهترین راه از مطلع شدن از وضعیت مصاحبه برای گرفتن ویزای مهاجرت از طریق ازدواج در آنکارا چیست؟ آیا بولتن ویزا میتونه کمک کنه؟ یا فقط چک کردن سایت سفارت در آنکارا رو پیشنهاد میکنید؟ http://turkey.usembassy.gov/schedule_iv.html سوال چهارم: چون سایت سفارت در آنکارا رو تازه پیدا کردم و خبری از کیس نامبر من تا می 2010 توش نیست! کسی میدونه لیست چند وقت یکبار اپدیت میشه و اصولا این وضعیت برای من یعنی تا 5ماه دیگه قطعا خبری از مصاحبه برای من نخواهد بود؟! سوال آخر: اینکه آیا ویزای CR1 یا IR1 برای کسی صادر میشه مربوط به چی میشه؟ میدونم که باید 2سال تمام از زمان ازدواج رسمی گذشته باشه ولی این زمان کی تعیین میشه؟؟ زمانی که برای مصاحبه میریم باید 2سال گذشته باشه یا وقتی وارد امریکا میشیم یا...؟ میبخشید یکم زیاد شد ولی انشالله که برای بقیه دوستان هم جوابشون مفید واقع میشه! در پایان هم باید بگم این سایت قطعا بهترین سایت در میان سایتهای مشابه برای مهاجران هست و میتونه وسیله بسیار عالی برای تبادل اطلاعات بین هم میهنان عزیز در این زمینه باشه ممنون
2010-01-03 ساعت 01:55
(2010-01-03 ساعت 01:28)megaholding نوشته: سلامجواب سوال اولتون رو نمیدونم دقیقا . خوب بعدا که رفتین امریکا از خجالتش در بیایین در مورد سوال دوم هم وقتی بهتون خبر بدن که مدارک کامله از 2 ماه بعدش تا 6 ماه ممکنه وقت مصاحبه بدن . به نظر من برای کیس ازدواج زودتر از نامزدی وقت میدن . برای مطلع شدن از زمان مصاحبه می تونید باهاشون تماس بگیرین . نامه وقت مصاحبه رو به ایمیلی که دادین هم میفرستن. در مورد سوال سوم هم ، هیچ چیزی قطعی نیست.اما هر دوهفته یکبار وقت مصاحبه ها مشخص میشه . اینطوری گفته بودن به ما . اما آخرین باری که ما تماس گرفتیم و گفتن برای ماه آینده برنامه مصاحبه ندارین ، دو روز بعدش ایمیل زمان مصاحبه اومد برامون. کاراشون خیلی برای ما حساب کتاب نداره .خودشون سردر میارن فقط. شماهم باید مثل بقیه صبر پیشه کنید تشکر کنندگان: megaholding ، sib 24
2010-01-03 ساعت 02:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-03 ساعت 02:21 توسط megaholding.)
(2010-01-03 ساعت 01:55)sara77 نوشته:(2010-01-03 ساعت 01:28)megaholding نوشته: سلامجواب سوال اولتون رو نمیدونم دقیقا . خوب بعدا که رفتین امریکا از خجالتش در بیایین ممنون از پاسختون ماشالله شما آنقدر سریع جواب دادین که وقتی من داشتم پست رو ویرایش میکردم شما جواب من رو داده بودین! من پست #52خودم رو کامل کردم و 2تا سوال دیگه هم پرسیدم اگر امکان داره پست من رو در بالا مجددا مطالعه بفرمایید خیلی ممنون
2010-01-03 ساعت 10:10
(2010-01-03 ساعت 02:07)megaholding نوشته:(2010-01-03 ساعت 01:55)sara77 نوشته:(2010-01-03 ساعت 01:28)megaholding نوشته: سلامجواب سوال اولتون رو نمیدونم دقیقا . خوب بعدا که رفتین امریکا از خجالتش در بیایین سلام شرایطتون شبیه منه بعد از 355 دلار 2 بار نامه خواهد امد و یکبار 70دلار و یکبار 400 دلار اسپانسر شدم و پر کردن فرم ساپورت مالی هزینه نداره ولی مردانگی میخواد دستش درد نکنه -- اگر وکیل گرفته باشه قیمت وکیل ها الان 2500 دلار برای این ÷روسه است من بعد از دادن مبلغ دوم و ارسال مدارک رسید تائید گرفتم و بعد از 4 ماه (آلان) وقت انکارا برام اومده که باید برم با مدارک و بعد از اون دیگه با کرام الکاتبینهههه چیزی نمونده اخر راهی سایت داره ولی نمی دونم شوهرم چک کرد و تاریخ مصاحبه ما رو ÷یدا کرد قبل از اون به nvc ایمیل زدیم و اون جواب داد مدارکتون کامل ارسال شده منتظر باشید ولی بعد از 3 روز از انکارا ایمیل اومد و appoitement را داد. موفق باشید ما را هم دعا کنید داریم مدارک جمع اوری میکنیم تشکر کنندگان: ShoMpeT ، megaholding ، somayeh zaheri ، Bal
2010-01-03 ساعت 17:55
سلام
همسر من یادش رفته بوده به من بگه که عدم سوءپیشینه بگیریم ولی NVC گفته بود در 2 اکتبر مدارکم کامله. حالا مشکلی پیش نمیاد؟و سوال بعد ایا باید برگه ساپورت را با خودم ببرم ایا لازم هست؟ اما شوهرم با ارسال مدارک پست کرده بودها؟چه چیزهایی لازم با خودمون سفارت ببریم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
2010-01-03 ساعت 22:57
(2010-01-03 ساعت 17:55)susan نوشته: سلام عدم سوئه پیشینه از ایرانی ها نمیخوان. توی خوده سایت سفارت هم نوشته شده. Chicago
تشکر کنندگان: megaholding ، Bal
2010-01-04 ساعت 00:04
دوستان عزیز
جواب این 2 تا سوال من رو کسی نمیدونست؟ : 1 : ایا کسی تا حالا کیس خودش رو از طریق سایت https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do پیگیری کرده؟ به نظر کاملا تعطیله و هر چند ماه یکبار مثل اینکه آپدیت میشه!کسی از استفاده از اون تجربه ای داره؟ میتونید با وارد کردن receipt number وضعیت کیستون رو ببینید!!Big Grin 2: اینکه آیا ویزای CR1 یا IR1 برای کسی صادر میشه مربوط به چی میشه؟ میدونم که باید 2سال تمام از زمان ازدواج رسمی گذشته باشه ولی این زمان کی تعیین میشه؟؟ زمانی که برای مصاحبه میریم باید 2سال گذشته باشه یا وقتی وارد امریکا میشیم یا...؟ ممنون
خوب سلام
تا ماه 5 را سفارت انکارا اعلام کرده البته نه مال همه را فقط تا ساعت 8و نیم را... نمی دونم nvc به من وقت سفارت را اعلام کرده ولی تو اینجا ثبت نشده ؟؟؟؟؟ به من کسی نگفته عدم سوئ پیشینه ببرم اگر لازمه تو رو خدا بگید مدارکی که من می خوام ببرم اصل مدارک ارسالیه ( در صورتی که اصلش را نفرستاده باشم) ترجمه و اصل شناسنامه+سند ازدواج+birth certificate دخترم+ترجمه سند خونه تو ایران+ک÷ی مدارک حصیلی +اسپانسر+مدرک تحصیلی +از حساب بانکی که تو امریکا دارم یه بانک استیت منت برای اینکه نشون بدم اماده رفتنم و plan دارم دیگه چیزی یادم نمیاد در خدمتم
2010-01-04 ساعت 10:04
(2010-01-04 ساعت 00:04)megaholding نوشته: دوستان عزیز اگر از آنکارا اقدام کردید از این سایت برای دیدن وقت مصاحبتون استفاده کنید . با زدن CTRL+F . و Find کردن کیس نامبرتون . انکارا 8.30 ها رو تا ماه 5 اعلام کرده . http://turkey.usembassy.gov/schedule_iv.html این سایتی که شما گذاشتید برای من که هیچ وقت آپلود نشد ولی نامزدم میتونست چک کنه ...
2010-01-04 ساعت 10:25
(2010-01-04 ساعت 10:04)Ziba نوشته:(2010-01-04 ساعت 00:04)megaholding نوشته: دوستان عزیزسلام تشکر کنندگان: megaholding
2010-01-04 ساعت 12:12
ایا وقتش برم برای واکسیناسیون در انستیتوپاستور ؟یا اینک باید صبر کنم وقت سفارتم بیاد؟ایا لازم برگهای ساپورتر را که همسرم ساپورت کرده را با خودم سفارت ببرم یا نه؟البته همسرم با مدارک فرستاده.و یه سوال دیگه ایا سارا جون و بهار جون شما نامه عدم سوءپیشینه بردین؟یا همراه مدارکتون فرستاده بودین؟ممنون اگر مرا راهنمایی کنید.
|