آقا خواهشا اینجا همدیگرو سر کار نذارین.لطف کنییید کمی جدی باشید .و افکارتون رو برای خودتون بذارین.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر در مورد رسیدن نامه قبولی در لاتاری
|
2009-05-19 ساعت 19:29
41روز مانده به اعلام نتایج از طریق نت . . . . . . . . . ............................. ؟
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
2009-05-19 ساعت 22:54
آخرین جواب کی سی سی که خیال دوستان راحت بشه:
Thank you for your inquiry. Applicants who are not selected will not receive a response to their entry. All DV 2010 notification letters will be mailed from KCC prior to July 1, 2009. KCC does not notify a selectee by telephone or email. For security purposes, a list of selectees will not be published. If you do not receive a letter via postal mail from KCC, you are not a selectee. No other organization or company is authorized by the Department of State to notify Diversity Visa lottery applicants of their selected entry. Notification letters will be sent to the mailing address provided on the entry. If you applied through an outside agency, you should contact them to inquire about your status in the program. KCC/kb Public Inquiry Serco Inc./ Kentucky Consular Center Williamsburg, Kentucky KCCDV@state.gov (606) 526-7500
2009-05-20 ساعت 00:02
جواب بیخودیه.
همه میدونند که توی جولای جوابا رو نت میاد. فکر کنم یارو جواب سال پیشو برات میل کرده.
w
2009-05-20 ساعت 00:24
Zoso نوشته: من تو فروم های خارجی نگاه می کردم تا پریروز هنوز کسی نبود که از اسیا با ادرس امریکا باشه و نامه اومده باشه براش...که امیدوار کننده بود! نه عزیزم اتفاقا چند نفر که از منطقه آسیا شرکت کردن و در آمریکا هم هستن نامه هاشون اومده اما کیس نامبر هاشون زیاد بالا نبوده. فروم امیگریشن پرتال رو نگاه کنید.
2009-05-20 ساعت 00:49
greencardholder نوشته:Zoso نوشته: من تو فروم های خارجی نگاه می کردم تا پریروز هنوز کسی نبود که از اسیا با ادرس امریکا باشه و نامه اومده باشه براش...که امیدوار کننده بود! می تونید لینک بدین؟
F2A
شماره کیس: ANK2009X پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006 اپرو شدن: May 2009 دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009 نامه Choice of A:اپریل 2010 نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010 نامه مربوط به DS230 :جولای 2010 نامه وقت سفارت: Dec 2010 مصاحبه: 24 JAN 2011 دریافت ویزا: 25 JAN گرفتن پاکت پستی: 27 JAN ورود به آمریکا:؟
2009-05-20 ساعت 01:46
ای بابا چرا همگی ناراحت شدن؟ من که چیزی نگفتم که من به چه مربوطه که شما با دقت پست من رو نخوندین ... اتفاقا من گلگی دارم که چرا پستها رو سرسری میخونید اونم پستی که من گذاشتم رو .... من که زیاد پست نمیدم باید با دقت پستم خونده بشه... اصلا من دیگه چیزی نمینویسم نامم هم بیاد خودم شادمانی میکنم و به شما هم نمیگم. نه جریان پست جدی هم اینه که پارسال تا این موقع ها دیگه نامه ها قطع شده بود و من ه م نا امیدانه و دست از پا درازتر نشستم کنار . پارسال خیلی جدی گرفته بودم که البته مهم هم بود و البته امسال یه جورایی مهم تر ولی تصمیم گرفتم زیاد جدی نگیرم که شاید این فلک هم با ما راه اومد.
این که زاده آسیایی رو میگن جبر جغرافیایی.... اینکه لنگ در هوایی و صبحونت شده سیگارو چایی
شماره کیس>DV2010AS7*7
تاریخ دریافت نامه قبولی: همین روزا دیگه کنسولگری: آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول: زودی میفرستم تاریخ کارنت شدن کیس: تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه: تاریخ دریافت کلیرنس: جمع تقریبی هزینه ها:
بردیا جان سلام
بالاخره شما برنده شدید یا نه؟ یکم اینجا حرفها با شوخی قاطی شده
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009 تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
2009-05-20 ساعت 11:25
اینجا جای شوخی نیست خواهش میکنم سایت رو خراب نکنید و اطلاعات درست بدین ممنونم سایت های زیادی برای شوخی وجود دارد .
تشکر کنندگان: kasraaa
دوباره شروع شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008 تاریخ کارنت شدن:Apil 2009 تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009 تاریخ مصاحبه:June 2009 تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه ورود به امریکا:7 Sep دریافت گرین کارت:21 Sep دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
2009-05-20 ساعت 11:57
اب بابا ، دیگه من نمیدونم چطوری باید بگم که من هنوز نامه نگرفتم و معلومم نیست که قبول شده باشم ... اصلا بابا من قبول نمیشم خوبه.... من نمیدونم توی این مملکت با این فرهنگ من چرا باید پاسخگویی ندانسته ها و بی دقتی ها باشم . دیگه خسته شدم از این زندگی نکبت بار. یه غلطی کردیم یه چیزی نوشتیم که معلوم بود دارم چی میگم . در ضمن شوخی هم نکردم . و منظورم شوخی کردن نبود . تازه بعدش هم که باز نوشتم که جریان چیه. بگزریم.
---------------------------------------- زندگی من اینجا مثل یه احمقیت مطلق میمونه. من برای اینجا ساخته نشدم. اینجا دروغ و دو رویی و زیر آب زنی ، نیرنگ و فریب و زابطه، بی تخصصی و اراجیف و خرافات داره من رو میکشه . میدونی چرا اینجا من موفق نیستم ؟ برای اینکه اصول زندگی رو شناختم ، برای اینکه صداقت رو بر علیه دروغ گذاشتم . اینجا نون نیرنگ و فریبت رو میخوری و برای من جایی برای موفقت نیست. خسته شدم ، میخوام برم . کی میفهمه که من چی میگم؟ اصلا میخوام بدونم الان به من میخندین یا دارید فکر میکنید که این دیوانه چی میگه؟ ... فقط خسته ام ، همین.
شماره کیس>DV2010AS7*7
تاریخ دریافت نامه قبولی: همین روزا دیگه کنسولگری: آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول: زودی میفرستم تاریخ کارنت شدن کیس: تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه: تاریخ دریافت کلیرنس: جمع تقریبی هزینه ها:
2009-05-20 ساعت 12:34
بچه ها یه نامه امروز اومد تو ایران برا دوستم با کیس نامبر 200 . فکر کنم به ترتیب کیس نامبر داره میاد . منتظر باشید . نامش به دست خودم رسید و مطمئنم بابت اصالتش
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel
2009-05-20 ساعت 13:11
ممنون دوست عزیز از اطلاعات درستی که میدید سپاسگزار میشم فقط بگید نامه در تهران دریافت شده یا شهر دیگه ای
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
2009-05-20 ساعت 13:35
mimko نوشته: ممنون دوست عزیز از اطلاعات درستی که میدید سپاسگزار میشم فقط بگید نامه در تهران دریافت شده یا شهر دیگه ای سلام تو تهران هستم من. نامه به آدرس من رسیده سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel تشکر کنندگان: Ali Sepehr
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان