موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اهم..... چی بگم...؟ داشتم به این فکر میکردم که چرا نامه ها نمیاد . یعنی میشه که نامه ای اومده باشه برای ایران و از بچه های این فروم نباشه که اینجا بزنه نامه من اومد. که پیام رو دیدم اولش میخواستم بزنم پیام خوش به حالت ... تو این فکر بودم که الان داری چه لذتی میبری... ولی خوب اشکال نداره ... امیدوارم که نامه ات بیاد و نامه من و همه بچه هایی که لااقل تو این فروم هستن . چون بچه هایی که اینقدر پیگیر هستن لابد که براشون خیلی مهم هست. ما میتونیم بچه ها ... انرژی ها رو آزاد کنید و باور کنیم که واسه تک تکمون این نامه ارزشمند به زودی میرسه. شاد باشید.
شماره کیس>DV2010AS7*7
تاریخ دریافت نامه قبولی: همین روزا دیگه
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: زودی میفرستم
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 6
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
آفرين پيام
واقعا حال كردم .
ولي اميدوارم به زودي زود نامه هاي منتظران برسد . مال ما هم و همچنين ..
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
حمید:
سلام عزیزان؛ هرچند اولش یک کمی دمغ شدم؛ ولی بعدش با خود فکر کردم ببین چه بر ما ایرانیان رواگشته که باید رسیدن این گونه نامه ها را سرنوشت ساز تعبیر کنیم و البته همگی هم حق داریم؛
آرزو میکنم همگی به مراد دل خود برسید؛ ولی از خدا بخواهید که بهترین ها را برسر راهمان فرار بدهد و عاقبتمان را بخیر کند.
وباز از خدا بخواهیم چنان ظرفیتی به ما عطا کند که اگر هم قبول نشدیم؛ بپذیریم که حتما ً خیر و صلاح ما در آن بوده است.
پیروز باشید ارادتمند حمید سه شنبه یکم اردیبهشت 88
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دوستم كه ايران است ديروز نا مه قبولى لاتاريش را دريا فت كرد و گفت كه تاريخ روى نامه 1 اپريل است .اين گفتم براى دوستانى كه گفتن خبرى از لاتارى نشده. فكر كنم مال بقيه هم كم كم ميرسه
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2009-04-26 ساعت 23:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-04-26 ساعت 23:19 توسط lale26.)
خانم نينا شما مطمئنيد؟! من هنوز نشنيدم كه براي هيچ آسيايي نامه اومده باشه ها!
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بله من هم خيلى تعجب كردم وقتى دوستم گفت نامه قبولى از KCC به دستم رسيده . البته يك وكيل هم در يك كانال ايرانى ميگفت از اخرهاى مارچ KCC شروع ميكنه جواب قبولى ها را مى فرسته.
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
به نظر من شروع شدن ارسال نامه ها یا شروع نشدن اونها اصلا"مهم نیستند ، چیزی که مهمه اینه که نامه برسه !!!!!
تاریخ ها رو ولش... فقط ببینید کی 10 تیر می رسه تا قبولی خودتونو بررسی کنید.
کاری که تا اون روز بایستی انجام بدین اینه که به اهل خونه سفارش کنین که اگه یه نامه خارجی رسید اونو به پست چی پس ندن و بگن اشتباهی اومده!!!!!!!!!!!!
من که سفارش کردم نامه رو به بچه هام ندن ، چون فوری ریز ریزش می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز زياد نگران نباشيد اگه قسمتتون باشه نامه همين روزها به دستتون مي رسه.
من لاتاري 2009 برنده شدم و نامه مارچ 2008 به دستم رسيد پس بعيد نيست همين روزها به دست شما هم برسه البته امسال اينجور كه من تو سايت ديدم نوشته بود نامه 2010 از اواخر جون ارسال مي شه . در هر حال اميدوارم هرچي كه صلاحتون هست همون اتفاق بيافته.
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
اگر میشه به دوستتون بگین شماره کیس نامبر (به صورت xx خورده) با مشخصات نامه بگن که مطمئن بشیم درسته. آخه بعضی وقتا از این موسسه های کلاه برداری هم میفرستن. راستی مهر روی پاکت که نشون میده نامه از کدوم کشور ترانزیت میشه هم خیلی مهمه.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من بعد از 7 سال ثبت نام تازه 2009 برنده شدم . خوش به حالتون كه اينقدر خوش خيالين ....
البته جسارت نشه ها منظورم اينه كه خيلي دل نبندين كه اگه خدايي نكرده نشد ضربه ببينيد . اميدوارم همتون برنده بشين .