کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر در مورد رسیدن نامه قبولی در لاتاری
اقا چه خبرهای خفن اژدرناکی میاد کلی خوشحال شدم
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
تشکر کنندگان:
منم تبريك مي گم و اميدوارم همتون به زودي نامه تون بياد و زودي ويزا بگيرين ...
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
تشکر کنندگان:
بچه ها كسي از اومدن نامه ها در تهران خبر ندارد
تشکر کنندگان:
mimko جان تا الان 2 نفر داخل ایران نامه گرفتن (یعنی اونهایی که اینجا خبر دادن ) و طبق پیش بینی قبلی از اول خرداد پخش نامه ها شروع شده و دیگه یواش یواش نامه های برنده ها باید تا اواخر ماه اینده برسه
تشکر کنندگان:
صدرا کجائی پیدات نیست

نکنه اسمت در اومده غش کردی

اگر هم در نیومده ایشالا همین روزا در میاد
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است

yes we can
تشکر کنندگان:
بچه ها خودمونیم تا به حال انقدر زیاد توی یک پست جواب داده شده بود؟
ولی نمیدونم چرا مدیران سایت مخالف این موضوع اند؟
راستی بنده داوطلب مدیریتم باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
navid_usa نوشته: بچه ها خودمونیم تا به حال انقدر زیاد توی یک پست جواب داده شده بود؟
ولی نمیدونم چرا مدیران سایت مخالف این موضوع اند؟
راستی بنده داوطلب مدیریتم باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوید جون کدوم مدیر باهات مخالفه؟
من خودم این تاپیکو ایجاد کردم علی هم که اسمشو تغییر داد واسه بچه ها...
تشکر کنندگان:
امار نسبت به پارسال چطوریه؟ پارسال برنده های داخل ایران تقریبا از کی نامه هارو گرفتن.؟
کلا چندتا برنده 2009 تو سایت داریم؟ 2010 خیلی سوت و کور هنوز!
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
تشکر کنندگان:
ای بابا من چقدر باید این موضوع رو تکذیب کنم تا باور کنین...؟ من همینجا از همه عذر خواهی میکنم اگر فکر کردن که من نامه گرفتم و شماره کیسم اینه. و به شدت این موضوع رو تکذیب میکنم Smile
بابا به دین به پیغنبر من هنوز نامه نگرفتم اینجوری زدم که دلم خوش باشه بگم منم شماره کیس دارم اگر مشکلی ایجاد میکنه و یا موردی هست بفرمایید این دلخوشی رو هم جاش رو خالی بزارم خیال همه راحت بشه.
شماره کیس>DV2010AS7*7
تاریخ دریافت نامه قبولی: همین روزا دیگه
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: زودی میفرستم
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
بردیا تو با این روحیه همیشه برنده ای.

دوستان هرکی که برنده شده باشه، در قسمت برندگان لاتاری اسمشو اضافه میکنه. بردیا این کار را نکرد و معلوم بود که شوخیه.

یه موضوعی که همیشه می خواستم بگم و حالا عنوان میکنم اینه که کشوری که دوست دارید برین، کشوریه که در اون، رئیستون به شما میگه منو به اسم کوچیکم صدا کن. کشوریه که در اون اپرا وینفری میتونه با رئیس جمهور به شوخی بنشینه.
کم کم سعی کنید مهربونتر باشید. چند وقت پیش دوست عزیزی به من گفت حالا که مدیر شدی آواتارتو پاک کن یه جدیشو بذار.
دنیا عوض شده و ما جوونای ایرانی از همه دنیا جلوتر حرکت میکنیم. به خدا حس شوخ طبعی بد نیست. تو کشورهای غربی وقتی تو یه رستوران غذا میخورین، از هر طرف گاه وبیگاه صدای خنده بلند به گوش میرسه و کسی کاری به کار کسی نداره، اما تو ایران جوری بهش نگاه میکنن که انگار ایدز داره.
چشمها را باید شست. لنز رنگی باید زد.
تشکر کنندگان: seravin ، muhammadinfo ، Behrang ، hoda ، elham ، matrix
پیام جان ممنون از اینکه به بچه ها روحیه میدی و باعث دلگرمی میشی
اما یادمه همین چند روز پیش بعضی از مدیرای سایت و چندتا از بچه های قبول شده در 2009 !!! (که نمی دونم اینجا برای چی میومدن اما قدمشون روی چشم ) کلی با شوخی های ما 2010 ها درحالی که هنوز خبری از نامه ها نبود مخالفت میکردن و بچه های اینجا رو لوده و عامل مسخره بازی میدونستن ! و جالبه که فقط میگفتن این بحث های شما وقت تلف میکنه اما حتی برای یک پست هم که شده نیومدن یه مسئله مهم رو بگن یا یه موضوع جدی ! رو مطرح کنن
در هر صورت ماها باید مثبت فکر کنیم تا اتفاق مثبت بیوفته حالا امسال نشد سال دیگه
تشکر کنندگان:
حالا که آزاد هستیم پس من تا دلتون بخواهد توی این پست پاسخ میدهم.
راستی چت رومها که همیشه سرشار از تهی است یا به عبارتی پر از خالی است.
در ضمن پیام جان بنده اون حرف رو زدم میخواستم توی سایت جنجال به پا کنم و عامل اغتشاش و بلوا شوم(چشمک)
حلا من که نامه ام اومد حتما بدون پاک کردن مشخصات واستون میزارم حالشو ببرید.
در ضمن ...
هیچی بابا چه بگویم که ....
فعلا خداحافظ سری به اتاق مشت و مال بزنید همچنین چت روم
پیشنهاد من اینه در ساعاتی خاص قرار در چت روم گذاشته شود مثلا 9 شب هر شب.
تشکر کنندگان:
میدونم که شاید اینجا نباید این رو گفت ولی چون پیام عزیز اینجااین پست رو گذاشته مجبورم که اینجا پاسخ بدم. البته مورد هم از پیام نیست کلا اینجا شد پست هر چه میخواهد دل تنگت بیخود میخواهد Smile
حالا من یه پیشنهاد دارم بچه ها اینجا دیگه به جز موارد رسیدن نامه ها چیزی ننویسیم . از پست من به بعد این کار رو نکنیم. و بریم صحبتهای خودمانی رو توی پارکینگ انجام بدیم . از مدیران عزیز هم میخوام اگر امکان داره پستهایی که اینجا هست و مربوط به این موضوع نیست رو به همان پارکینگ انتقال بدن .
-----
در مورد سخن پیام هم من موافق هستم اگر میخوایم تو آمریکا زندگی کنیم باید خیلی عوض بشیم و این یک چیز خیلی مهم هست . اگر تو ایران به 5 درصد از مردم اعتماد دارید باید اونجا به 90 درصد اعتماد داشته باشیم. معمولا تو آمریکا و کانادا کسی دروغ نمیگه . چون دلیلی نمیبینه . اینجا دروغ توی خون ملت رفته تا جایی که حتی مقامات بالای کشوری هم به راحتی اون رو بیان میکنن. اینجا وقتی شغلی پیدا میکنی باید همه چیز رو بلد باشی و کسی به تو چیزی یاد نمیده و اگرم یاد بده فرداش رییست صدا میکنه میگه ما دیگه نمیتونیم با شما همکاری کنیم ولی اونجا معمولا همیشه یک کارگاه آموزشی در شغلت داری. کسی سعی نمیکنه که سر کسی رو کلاه بزاره چون میدونه که چیزی که عوض داره گله نداره . و البته باید بگم که همیشه و در همه جا استثنا هست . خنده ها مصنوعی و برای رضایت طرف نیست اگر از کار و یا حرفت خوشش نیاد خودش رو ملزم نمیبینه که به خاطر رضایت تو الکی بخنده . وقتی میان مردم راه میری انرژی میگیری نه اینکه استرس. به امید پیروزی.
شماره کیس>DV2010AS7*7
تاریخ دریافت نامه قبولی: همین روزا دیگه
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: زودی میفرستم
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: afshin ، Behrang ، ChairMan
بچه ها بیایید در یک تاپیک جداگانه درباره زندگی در آمریکا بحث کنیم.
باید ها و نباید ها و ....
بردیا جون دمت گرم خوب گفتی
تشکر کنندگان:
دوستان تمنا میکنم تا وقتی که نامه هاتون نایومده از بحث در مورد زندگی در آمریکا جداًخودداری کنید.
از پیام هم خواهش میکنم این قضیه رو خاتمه بده چون استرس بچه ها داره بالا میگیره و فشار عصبی خیلی بالا رفته!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان