موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
كمتر از يه روز ديگه ، آه خدايا...
خدايا ، اگر نردبانی شده ام تا ستاره های كوچك آرزوهايم را به آسمان برسانم ياريم كن... (-:
زندگي در امريكا: http://www.lifeintheusa.com
ارسال لاتاري :October 5th,2008
كيس نامبر:****2010AS
پاكت اول:
ارسال مدارك:
اعلام كارنت:
پاكت دوم:
مصاحبه:
كليرنس:
ويزا:
گرين كارد:
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود به دوستان خوبم در مهاجر سرا من برنده شدم برنده شدنی بهتر از این که با این سایت آشنا شدم با شما دوستان خوب که بر خلاف شرایط جامعه همه دوست دارن به هم کمک کنن برنده شدنی بهتر از این که کلی اطلاعات در زمینه مهاجرت انگیزه های آن و دلایل آن پیدا کردم و کلی هم زبانم در این زمینه قوی تر شد به هر حال تا چند ساعت دیگه نتایج را اعلام میکنند اما من و شما خیلی وقته برنده شدیم
زندگی به امواج دریا مانند است چیزی با خود به ساحل می آورد و چیز دیگر را با خود می برد چون به سر کشی افتد انبوه ماسه ها را با خود می برد اما تواند بود که تخته پاره ای نیز با خود به ساحل آورد تا، کسی بام کلبه اش را بدان بپوشاند.
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
راستی از بچه ها کسی هست بدونه از وقتی برنده شدیم تا وقتی ویزا اومد دستمون چقدر باید خرج کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعن چه خبرتونه؟ احتمال قبولی برای تک تکمون کمه شایدم خیلی کم!
اونوقت شما نشستین منتظر این شانس با احتمال قبولی کم هستین؟ تازه استرس هم دارین؟!!
از کجا معلوم اگه قبول بشین بتونین برین؟ از کجا معلوم اصلا اونجا بتونین زندگی کنین یا کار گیر بیارین؟ اونجا ایران نیست و برای یک ایرانی که همه چیزش با دنیا متفاوته و حتی بر عکسه مشکل خواهد بود! ضمنن ممکنه 10 سال پشت سرهم شرکت کنین و باز قبول نشین! من به همتون قول میدم اکثرتون قبول نخواهید شد باور نمی کنید یک روز هو صبر کنید تا ببینید. شما همین چند نفر اعضای سایتو می بینید و از کلی آدم غافلید که قبول نشدن و عضو این سایت هم نیستن.
سعی کنید بچه بازی در نیارید و عقلانی فک کنید هیچ جای دنیا برای نتیجه بخت آزمایی روند زندگی و فکر رو تعطیل نمی کنن اول باید برای زندگی شخصیتون یک برنامه مشخص داشته باشید نه اینکه برای برنامه مشخصتون یک زندگی نامشخص شخصی!!
موفق باشید!
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
( man az barandean 2009 hastam chand rooz dge ham mosahebe daram bazam momkene visa nadan behem
shoma hanooz name naiomade inghadr omidvarid.
ta hala bishtar javabhaye ghabooli reside ba name daste sahebashoon.
This Visa bulletin things killing me, waiting to comes current.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
فكر نكنم خيلي مخارج بالايي داشته باشه ولي براي شروع فكر كنم يه 2- 3 تومني بخواد .
اما اونم مهم نيست اول اصلش رديف بشه بقيه رو هموني كه صلاحتو خواسته جور ميكنه .
واقعيتش وقتي فكرشو ميكنم ميبينم خيلي شيرينه اسمتو فردا ببيني البته 10 بار شمارتو چك ميكني ببيني درست ديدي يا نه . بعدش يه جيغ بنفش ميكشي و هر كي دم دستته ماچ ميكني بعدش به همه قول ميدي يه سور حسابي بهشون ميدي ( خدا به سر شاهده من به همتون يه سور حسابي ميدم ). بعدش ميكوبي تو سرت كه اي واي من كه نامم به دستم نرسده حالا چيكار كنم . در اين زمان بقيه گروه مييان كمكت چون اونا هم شرايط تو رو دارن ، بعدش ميوفتيم به دنبال جور كردن مدارك و بعد ................. ( قلبم داره مثل چي ميزنه نميتونم ادامه بدم لطفا بقيه ادامه بدن)
شرمنده ها
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
inghadr ha asoon nist bekhoda.
kharj koli baraye har nafar taghiban ba hotel blit havapeyma va mosahebe mishe 2 milion vali be in rahatiha nist man parsal baad az 7 sal lattari por kardan esmam dar oumad
hanoozam fekr nakonam visa bedan behem.
inghadr deletoono saboon nazanid
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
immigration جان ما همه اونايي كه گفتيد رو ميدونيم فكر هم نكنم كسي زندگي وكارش رو به اين خاطر تعطيل كرده باشه ، من به شخصه برنامهي زندگيم و هدفهام سر جاشه اين لاتاري هم يه شانسه كه اگه به واقعيت بپيونده خيلي خوبه اما اگه نشه آدم براي رسيدن به هدفش هزار ويك راه داره - فكر ميكنم بقيه هم همين طورن - من الان هم اونقدر برنامه دارم كه اگه بهشون برسم واقعا تو زندگيم موفقم ، اين يه موقعيته براي رسيدن به هدفهاي از پيش تعيين شده .
اميدوارم همه به اون هدفهايي كه واقعا به صلاحمونه برسيم .
به اميد اون روز
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ki gofte ke javabha 2010 farda miad ?
in khabare movasagho ki dade ?
nameha ba post miad va dar zamanhaye mokhtalef .
khabar gheyre movasaghe
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نمی دونم immigration چه اصراری داری ضدحال باشی و خوشی این همه آدم امیدوارو خراب کنی. 100% اینجا کسی پیدا نمیشه که بنای کل زندگیشو رو یه قرعه کشی گذاشته باشه اما وقتی فکر می کنی از این راه با کمترین دردسر و هزینه (در مقایسه با هر روش دیگه) می تونی green card امریکا رو داشته باشی چرا نباید آرزوشو بکنی؟ چرا نباید امیدوار باشی؟ چرا تو و من و همه ایرونیا یاد گرفتیم شادی حرومه؟ شور و عشق و هیجان هر چند واسه یه مدت کوتاه وقتی ضرری به کسی نمی رسونه هیچ اشکالی نداره!