موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2009-05-18 ساعت 03:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-05-18 ساعت 04:01 توسط kasraaa.)
خيلي جالبه كه عنوان اين تاپيك "آیا با محدود کردن امکان ایجاد موضوع جدید موافق هستید؟" هست ، اما كار به اينجا كشيده.فكر ميكنم جناب ADMIN با مطالعه پست هاي اين تاپيك جواب خودش رو گرفته باشه
اما من با پيشنهاد خانم Elham موافقم كه محدوديتي براي ايجاد تاپيك وجود نداشته باشه ، اما عدم اين محدوديت تلاش و پيگيري بيشتر مديران عزيز رو ميطلبه كه در صورت ايجاد شدن بحث هاي تكراري و پست هاي بي ارزش ، اونا رو حذف كنند.
ضمناً ما همه دوستيم و اينجا هستيم به خاطر يك هدف مشترك. خوبه هنوز ايران هستيم و اينجوري با هم رفتار ميكنيم واي بروزي كه تو غربت باشيم!!!
بهتره جوري رفتار كنيم كه آيندگان از بچه هاي 2010 به نيكي ياد كنند
خدايا ، اگر نردبانی شده ام تا ستاره های كوچك آرزوهايم را به آسمان برسانم ياريم كن... (-:
زندگي در امريكا: http://www.lifeintheusa.com
ارسال لاتاري :October 5th,2008
كيس نامبر:****2010AS
پاكت اول:
ارسال مدارك:
اعلام كارنت:
پاكت دوم:
مصاحبه:
كليرنس:
ويزا:
گرين كارد:
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه خیلی از دوستان رعایت نمیکنند و تایپیک تکراری ایجاد میکنند من با محدود کردن موافقم تا یک نظمی به تالار ها بدیم
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
توی هیچ فرومی اینطوری محدودیت نیست برای ایجاد تاپیک . خوب تاپیک تکراری ایجاد میشه . یه تذکر میدن مدیرا و قفلش میکنن دیگه چرا نمیشه تاپیک ایجاد کرد ؟ به نظر من این کار اصلا کار جالبی نیست و از تمایل کاربران برای فعالیت در سایت کم میشه .
الان مثلا توی DV 2011 من یه سوال دارم که هیچ ربطی به تاپیکهای موجود که admin عزیز ایجاد کردن نداره ، باید چکار کنم ؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
msnazi نوشته: ما انتظار داریم پیام و الهام که زیر اسمشون نوشته مدیر صبور باشند و بجای باز کردن اینگونه بحث های اصتکاکی ازشون جلوگیری کنند. متأسفم برای انجمن 2009 که مدیرهاش اینطوری بحث می کنند.
من با ایجاد موضوع توسط هر کاربری موافقم. شما یک سری به سایت های دیگر بزنید. مثلاً Yahoo! Answers اجازه میده هرچقدر می خواهی بدون قرار دادن سوالت در دسته بندی های پیشنهادی یاهو سوال بپرسی و سایت با مکانیزم های هوش مصنوعی سوال رو در درخت سوال هاش قرار میده. البته این سایت احتمالا مجهز به اون تکنولوژی نیست اما مدیر ها می تونند این کار رو به صورت دستی انجام بدهند تا سایت سلیقه ای نشه. فروم مشابهی که تو فیلد کاری همین سایت هست http://forums.immigration.com/ همچین محدودیتی نداره و سرشار از سوال ها و جواب های مختلفه. به نظر من اگر مدیران سایت خیلی علاقه مند به کلاسه کردن مطالب سایت هستند بجای محدود کردن کاربرها باید تلاش خودشون رو بیشتر کنند.
در انجمن 2009 کارهای سازنده ی زیادی توسط مدیران انجام شد....
مثل ایجاد لینکدونی توسط پیام....ایجاد چت روم مهاجرسرا توسط میلاد یا کمکهای بسیار صادقانه ی الهام و دیگر دوستان و خیلی مسائل دیگه...این نهایت کم لطفی و بی انصافی همه ی ما 2009 ایها و 2010 ها و بقیه هست که به جای قدر دانی اظهار تاسف کنیم!!!
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من کاملا با محدود کردن موافقم و از نظر من کار بسیار خوبی برای نظم بخشید به تالار هست . اگه یک سری به پست های 2009 به قبل بزنید اینقدر تاپیک های تکراری و زیاد وجود داره که حتی فرصت نمیشه به همشون یک نگاهی انداخت و جالب تر اینجاست که اکثر این تاپیک ها بیشتر از 10 تا پاسخ داخلشون وجود نداره و به زحمت 1 تا 2 تا صفحه دارند پس وقتی خود ما نمی تونیم به تالار نظم ببخشیم و اونو در دستمون بگیریم باید یک نفر این کارو در دست بگیره تا از بی نظمی جلو گیری بشه .
( از ماست که بر ماست )
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
2009-09-30 ساعت 06:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-09-30 ساعت 06:29 توسط payam_prz.)
آقای MSNAZI
اولا بفرمایید در کجای این تاپیک من به کسی بی احترامی کردم که شما به حال من و الهام و انجمن 2009 تاسف می خورید؟ اصلا شما در این سایت به دنبال اطلاعات برای مشکلات مهاجرت و کمکهای متقابل میگردید یا اینکه تاپیکهای قدیمی را برای یافتن "خروجیهای رفتاری کاربران سابق و مدیران فعلی" جستجو میکنید؟
ثانیا اون جوابی که شما به اون آقا دادید و بعد لطف کردین حذفش کردین بسیار توهین آمیز بود. در کجا شما نمونه مشابه دیدین که من انجام داده باشم؟
ثالثا کی به شما گفته که چه کسی مدیره و چه کسی رئیسه و کی خداست؟ مگه اصلا این موضوع اینقدر برای شما حساسیت برانگیزه که میفرمایید لازمه مدیران تلاششون را زیاد کنند تا سایت مثل Yahoo Answers بشه؟ آقا اصلا با این رنگ بنفشی که به اسم بنده زدند، قراره جایزه ای، مدالی، مال و منالی چیزی به ما بدن که ما خودمون خبر نداریم؟
رابعا از اونجا که فرمودین به من علاقه دارید، من هم باید خدمتتون عرض کنم که دل به دل راه داره و من هم به شما علاقه دارم. ولی در این سایت مساله علاقه مطرح نیست و من و هیچ یک از مدیران "رئیس جمهورها" اینجا استفاده مادی نداریم و اگر فرصتمون کمه و نمیتونیم زیاد به سایت برسیم واقعا شرمنده و روسیاهیم. ما را ببخشید و خواهش میکنم این مضامین تاسف خوردن برای 2009 ها و اینکه ما مدیران عظیم الشان چه بی ادب هستیم را مستقیم مطرح نفرمایید. چون ما مدیر هستیم ولی امام و پیغمبر معصوم نیستیم که تو همه پستهای قبلی آیه نازل کرده باشیم.
-----------
سخن آخر: شما که این همه به پستهای قدیمی علاقه دارید، لطف کنید و ببینید اولین پست صفحه سوم همین تاپیک که موجبات تاسف شما را فراهم کرد، چی نوشتم.
خواه پند گیر و خواه ملال
ارادتمند و دوستدار شما پیام
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ey khodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baz shoroo shod
payam to kootah bia
msnazi to ham gir nade lotfannnnnnnnnnnnnnnn
bejaye gir dadan yekam postaye mofid ro bekhoon
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
موضوعها: 9
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
این آقا پیام خاطر خواه زیاد داره، بچه باحالی هستش، حالا اگه زور هم بگه ما طرفدارشیم.
حالا از اینها بگذریم خدایی الان یه نگاه توی DV2011 بندازین یه بابای که حالا نمیخوام اسم بیارم 10 تا پست زده که من ثبت نام کردم شما هم بدوید ثبت نام کنید، من خیلی خوب هستم، اگه سوالی داشتید توی زمینه ثبت نام به من ایمیل بزنید.
حالا فرض کنید این بابا میتونست تاپیک بزنه
خدا رحممون کرد والا تا 9 آذر که ثبت نام امسال تمام میشه Admin کارو زندگیشو تعطیل میکرد که تاپیک های ایشون رو پاک کنه.
پیروز باشید.
من سوات ندارم امزا بزارم. نمیشه انگشط بزنم؟؟ په ای چه وب صاتی یه
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
پسر اینجا یه رینگ دعوای حسابیه برم چندتا از بچه هارو دعوت کنم اینجا
افسوس چند ماهی دیر رسیدم
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا