موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .. خسته نباشین .
من 20 سالمه و دانشجوی لیسانس حسابداری ام 5/1 سال بعد مدرکمو میگیرم .
واس اقامت استرالیا میخوام اقدام کنم بعد گرفتن مدرک . میخوام بدونم بدون داشتن سابقه کار میتونم کاری پیداکنم ؟ ضمن اینکه در استرالیا آشنایی داریم ولی اقوام درجه یک نیس آیا اونا برام میتونن دعوتنامه بفرستن ؟ یا خودم جداگانه واسه اقامت اقدام کنم ؟
.
یه سوال دیگه : این چیه که میگن یک تا دو سال باید منطقه کم جمعیت مستقر شن ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 31 سالمه و لیسانس مهندسی مکانیک دارم از دانشگاه گیلان با معدل 14.88، بیشتر از 5 سال سابقه کار دارم ولی فقط چند ماه آخر برام بیمه رد شده، برای کدوم ویزاها میتونم اقدام کنم و آیلتس چند احتیاج دارم؟ ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت شما.اینجانب 32 ساله، لیسانس تاسیسات حرارتی و برودتی با هشت سال سابقه کار رسمی دارم. (البته هفت سال این سابقه ام با فوق دیپلمه). در حال حاضر فقط مشکل اصلیم آیلتسه که برای گرفتنش دارم دوره میرم. برادر همسرم هم نزدیک 1 ساله که استرالیاست. خواستم بدونم جایگاهی دارم برای رفتن. یا نه.؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
لطفا در مورد پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق نیروی متخصص بیشتر توضیح دهید.و اگر امکان دارد مقایسه ای بین استرالیا و کانادا از جهت پیدا کردن کار-درامد- هزینه زندگی ماهانه- و حمایت هایی که دولتها در قبال مهاجرین دارند داشته باشید.باتشکر فراوان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
راجع به گرفتن وام و خرید خونه تو استرالیا و شرایط اون میشه بیشتر توضیح بدید ؟
آیا یه فردی که تازه وارد این کشور میشه میتونه درخواست وام برای خرید خونه بده ؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا برای غواصان امکان گرفتن اقامت وجود داره؟
من 21 سالمه و مدرک 4 ستاره ی غواصی رو از ایران گرفتم و مربیگری رو از اندونزی(مدرک ایتالیایی هستش و از کشور ایتالیا صادر میشه)
و یک دوره هم آموزش نجات غریقی دیده ام و آیلتس 7 دارم.
آیا شانسی هستش برای اقامت دائم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
من 27 سالمه با مدرک فوق لیسانس معماری از ایتالیا و در حال حاضر مقیم ایتالیا . با آیلتس 7. که مجموع این امتیازات 55 میشه. چه راه دیگه ای هست برای رسیدن به 60 امتیاز. آیا چیزی مثل adaptability هست که من شاملش بشم؟
سوال دیگه ام اینه که من 7-8 ماه کاره مرتبط داشتم بدون بیمه و 6 ماه کار با بیمه . آیا این واسم 1 سال سابقه به حساب می یاد یا خیر؟
با تشکر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سابقه كار بدون بيمه هم مورد قبوله ، بهترين راه براى امتياز اينه كه صبر كنين بشه ٢٨ ساله ، و ٥ امتياز بگيريد
با سلام.
من 27 سالمه با مدرک فوق لیسانس معماری از ایتالیا و در حال حاضر مقیم ایتالیا . با آیلتس 7. که مجموع این امتیازات 55 میشه. چه راه دیگه ای هست برای رسیدن به 60 امتیاز. آیا چیزی مثل adaptability هست که من شاملش بشم؟
سوال دیگه ام اینه که من 7-8 ماه کاره مرتبط داشتم بدون بیمه و 6 ماه کار با بیمه . آیا این واسم 1 سال سابقه به حساب می یاد یا خیر؟
با تشکر.
[/quote]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من ۲۷ ساله هستم و یک ماه پیش از یکی از دانشگاه های فیلیپین در رشته دندان پزشکی فارغ التحصیل شدم.همچنین دارای مدرک در رشته علوم ازمایشگاهی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز هستم. هنوز جهت مدرک ایتلس اقدام نکردم. ایا میتونم از سابقه کار در ازمایشگاه برای شغل دندان پزشکی استفاده کنم؟ پیشا پیش تشکر می کنم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-02 ساعت 18:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-02 ساعت 18:40 توسط sepehr180.)
سلام
من 28 سالمه لیسانس کامپیوتر از دانشگاه آزاد. با سه چهار سال سابقه کار مرتبط با بیمه. اگر آیتلس 6 بگیرم میتونم برای ویزای کار اقدام کنم؟
در ضمن 2 تا از پسر عموهام هم استرالیا زندگی میکنن. این کمکی میکنه؟