موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من و همسرم هردو مهندس یکی برق و دیگری مکانیک با حدود 10 سال سابقه کار بیمه ای هستیم و همسرم متولد لندن و تا 5 سالگی آنجا زندگی کرده است و شناسنامه ایشان متولد لندن خورده است و کارت تولد خود را نیز دارد در حال حاضر ایشان 38 سال و بنده 33 سال دارم آیا می توانیم به راحتی ویزای انگلستان بگیریم و کارت شهروندی انگلستان تحویل بگیریم . برای مهاجرت به چه روشی می بایست اقدام نماییم که سریعتر به نتیجه برسیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من قصد مهاجرت دارم
برادر خانم بنده و دایی ایشون سیتیزن انگلیس هستن یعنی پاس انگلیسی دارن
می خواستم ببینم از طریق این دو نفر می تونیم مهاجرت کنیم یا نه ؟
سپاسگذارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشيد به كاربران و مديران سايت
من امروز يعني همين الان عضو شدم و نميدونستم كجا اين تايپيك رو بايد ميزدم پس اگه جاش اشتباه هست به بزرگي خودتون ببخشيد
راستيتش چند ساليه عاشق يه دختر شدم كه انگليس زندگي ميكنه و يكي دو سال ديگه پاس انگليسيش مياد ولي من نميتونم تا اون موقع صبر كنم كه از طريق ازدواج اقدام كنم چون هم دوريش داره اذيتم ميكنه هم اينكه اينور روز به روز زندگي خفه كننده تر ميشه
من ٢٤ سالمه و مدرك فني آرايشگري دارم يه زمانم دانشجو بودم كه به خاطر بعضي فعاليتها اخراج شدم
تو اين چند ساله تونستم ١٥ ميليون واسه خودم سرمايه جمع كنم
حرف من با شما اساتيد اين هست كه آيا با اين مقدار پول تا انگلستان ميرسم؟
مهم واسه من رسيدنه بقيش حله!
لطفاً تا جايي كه امكان داره به من كمك و راهنمايي بديد؟!
با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-17 ساعت 21:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-17 ساعت 21:48 توسط klick2012.)
سلام به تمامی دوستان
من 2 سوال داشتم ممنون می شم اگه کسی اطلاعاتی داره جواب بده.
1- آیا با کارت اقامت دائم انگلیس میشه بدون ویزا به کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کرد؟
2- برای گرفتن پاسپورت بریتانیا آیا اقامت 5 ساله در کشور انگلیس مانند گرین کارت آمریکا تمام مدت الزامیه یا بدون حضور فیزیکی هم میشه بعد از سپری شدن 5 سال پاسپورت گرفت؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم من چطور میتونم ویزای انگلستان بگیرم با این شرایط که دیگه سفارت انگلستان جمع کردن.
من دختر 21 ساله هستم با دیپلم رشته کامپیوتر 30 تومن هم پول دارم میخوام اقامت یکی از کشورهای اروپایی بگیرم و بدوونم 100%اقامت بهم میدن و دیپورت نمیشم اگه فکر میکنین نیاز به وکیل هست و تنها نمیتونم لطفا یک وکیل معرفی کنید
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید ولی کدوم یکی از سفارت های انگلستان خدمات فارسی به ایرانی ها ارائه می دهند؟؟؟
ابوظبی یا آنکارا ؟؟
ممنون می شم جواب بدهید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 06:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 06:43 توسط !MohamaD!.)
سلام
دوستان میشه راهنمایی بکنید که از چه راه هایی میشه به لندن رفت و ساکن شد
شرکت هایی که هست استخدام میکنند و مدارک جهت سکونت میدن چی؟
اگه کسی رو داشته باشیم دعوت نامه بده چی؟
هزینه هاش به چه صورته؟