موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
راستش من این موضوع رو گذاشتم تا اونهایی که مثل من سالهاست که سر دوراهیه منطق و احساس موندن برای رفتن و مهاجرت بیان اینجا و حرف دلشونو بگن ( بدون اینکه بخوان خودشونو گول بزنن )
اول خودم :
من از وقتی یادم میاد توی خونمون بحث مهاجرت بود اما فرصتی که خانواده دنبالش بود هنوز پیش نیومده و اما خود من از سال 75 که وارد دبیرستان شدم همش دنبال برنامه رفتن بودم و بالاخره سال 2000 رفتم و مدتی هم خارج از ایران بودم و دوباره برگشتم اما حقیقت موضوع این بود که من در اون زمان به خاطر شرایط سنی که داشتم 60 درصد از روی احساس تصمیم به مهاجرت گرفته بودم و فقط 40 درصد از روی منطق
ولی الان بعد از گذشت تقریبا 9 سال از اون دوران به خاطر شرایط سنی و شرایط زندگی در ایران و درک بالاتری که پیدا کردم حالا 80 درصد از روی عقل و منطق و فقط 20 درصد از روی احساس تصمیم دارم که برم و اگر شرایط به همین مموال پیش بره تا چند وقت دیگه درصد عقل و منطق از 100 درصد هم رد میشه
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اگر خدایی نکرده قبول بشم بدون شک میرم. همین
شماره کیس>DV2010AS7*7
تاریخ دریافت نامه قبولی: همین روزا دیگه
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: زودی میفرستم
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
lمن نمیدونم داریم کار درستی میکنیم یا نه آخه الان از هیچ چیز اونجا اطلاع نداریم توی این سایت هم هر چی از مدیران محترم میخواهیم در این باره مفصل تر بحث کنند به سخنان بنده توجه نمیکنند.
من که خیلی دوست دارم برم هرچی باشه هر چقدرم بد باشه از ایران بهتره
ببینید من نمیدونم اینجا بمونم یا برم ولی 99 درصد میخواهم بروم
البته مشکل مالی دارم برای رفتن ولی خدا بزرگه
بیایید بیشتر درباره زندگی در اونجا صحبت کنیم
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کیا واقعا دارن میرن؟ یکیشون من!
باور نمی کنی؟!
بشین و ببین وقتی نامه ام فردا رسید چه جوری مثل بنز می رم...
بدون اسپانسر - بدون پول - مدرک دانشگاهم هم هنوز صادر نشده که نشون بدم. موقتشم که غیر قابل ترجمه ست (چون زدم یونیورسیتی دیگری)...
آقا اومدیم جدی جدی من فردا نامم اومدم...
چه خاکی بکنم تو سرم با این همه سنگ جلو پام؟!
تازه عکسم هم ماله 3-4 سال پیش بوده...
چه گندی زدم من نه؟؟؟!
اما اگه خدا بخواد.... اگه بخواد .... اگه ............................
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه ها
mormin عزیز از پست فوق العاده مفیدی که گذاشته بودی ممنون دقیقا من هم منظورم همین بود که بیایم با خودمون روراست باشیم و ببینیم که هدف ما از رفتن چیه ؟ واقعا از روی منطق تصمیم گرفتیم یا احساسات چون اگر دومی باشه بعدا ممکنه کمی با مشکل مواجه بشیم
در مورد 100% تکیه نکردن به تجربیات دیگران در زندگی خارج از ایران هم کاملا موافقم
اما باید بگم من از اینکه همون 9 سال پیش که به نیت مهاجرت رفتم و بعد از چند ماه برگشتم کاملا پشیمونم چون شرایط بدی نداشتم و فقط چون از روی احساس تصمیم گرفته بودم که برم توقع زندگی اشرافی از روز اول داشتم که میسر نبود و الان منطق حکم میکنه که سختی های سال های اول ارزش ارامش بعد از اون سالها رو داره
پس من میخوام که برم و میرم
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من آدم هر تصمیمی میگیره باید ببینه چه چیزهایی را از دست میده و چه چیزهایی را به دست می یاره و این احتیاج به مطالعه در مورد تصمیمش داره. قطعا آمریکا برای همه بهتر از ایران نیست. خواهر من از برندگان 2008 لاتاری بود. و 6 ماه آمریکا بود و برگشت. با توجه به دلایلی که آورد من فکر می کنم در شرایط حاضر برای اون ایران بهتر از آمریکا باشه. ولی من خودم با تحقیق هایی که کردم احساس می کنم شرایط پیشرفت برای من اونجا مهیاتره و فقط بستگی به خودم داره که از اون شرایط بتونم استفاده کنم.