اگر جزء برندگان 2010 هستید لطفا در نظرسنجی بالای صفحه شرکت کنید.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
نظرسنجی: نامه برنده شدن در لاتاری ۲۰۱۰ را کجا دریافت کرده اید؟ |
|||
نامه را در ایران دریافت کردم | 74 | 75.51% | |
نامه را در خارج از کشور دریافت کردم | 20 | 20.41% | |
نامه را بعد از مکاتبه با کی سی سی با ایمیل دریافت کردم | 4 | 4.08% | |
مجموع | 98 رای | 100% |
* چنانچه به گزینهای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. | [نمایش نتایج] |
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
محل دریافت نامه قبولی
|
تشکر کنندگان:
2009-07-27 ساعت 15:17
دوستانی که نامه برنده شدن رو دریافت کردن لطف کنند تاریخ دقیق را قید کنند آیا الان دیر نشده5/5/88
چه دعایی کنمت بهتر از این
که خدا پنجره ای رو به نگاهت باشد تشکر کنندگان:
2009-07-27 ساعت 15:22
امسال نامه دیرتر ارسال شدن شما زودتر فرمها رو پر کنید و به kcc بفرستید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009 تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009 تشکر کنندگان:
2009-08-15 ساعت 18:28
دوستان کسی هست که نامه قبولی از طریق ایمیل دریافت کرده باشه؟ من نامه پستی دریافت نکردم و بعد از چک قبولی از طریق سایت, به کی سی سی ایمیل زدم و نامه قبولی را ایمیل کردند.
من در کل این سایت و سایتهای دیگه ندیدم که کسی نامه اش را با ایمیل دریافت کرده باشه و چون تا سالهای قبل برندگان از طریق نامه پستی از قبولی شان خبردار می شدند بیشتر دوستانی که از طریق سایت چک کردند و برنده شدند و نامه پستی دریافت نکرده اند مایوس شده و کارشان بدون پیگیری مانده ولی دوستان عزیزی که همچین موردی دارند فورا به کی سی سی ایمیل بزنند. تاریخ دریافت نامه قبولی از طریق ایمیل:August 05, 2009 کیس نامبر: 2010AS00007000 ایمیل ارسال کننده نامه: KCCDV@state.gov دوستان می بینید که نامه من حدود دو ماه دیرتر از بقیه رسیده و با اینحال به خاطر مشغله خیلی زیاد تا به امروز موفق به ارسال فرمهای سری اول نشده ام. ولی فکر کنم بالاخره موفق بشم. تشکر کنندگان:
2009-08-15 ساعت 18:35
Admin محترم لطفا در نظرسنجی دریافت نامه از طریق ایمیل را هم اضافه بفرمایید چون به نظر من بیشتر شهرستانی ها نامه دریافت نکرده اند.
تشکر کنندگان:
2009-08-15 ساعت 19:15
kavoshgarnet نوشته: Admin محترم لطفا در نظرسنجی دریافت نامه از طریق ایمیل را هم اضافه بفرمایید چون به نظر من بیشتر شهرستانی ها نامه دریافت نکرده اند. با تشکر گزینه مورد نظر شما اضافه شد.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Hashem ،
2009-08-21 ساعت 02:29
من هنوز نامه رو ارسال نکردم29/5/88 به نظر شما خیلی دیر کردم
تشکر کنندگان:
2009-09-06 ساعت 14:43
balot نوشته: من هنوز نامه رو ارسال نکردم29/5/88 به نظر شما خیلی دیر کردم اگه تا الان ارسال نکردی حتما فرم هارو هر چه سریع تر و با دقت پر کن و بفرست
شماره کیس:2010AS00007xxx
تشکر کنندگان:
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان