موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
تا اونجایی که من می دونم ( در وبلاگ سعید دیده ام ) اگر یک نفر برنده بشه و خانواده 4 نفری رو با خودش ببره 4 سهم از لاتاری رو اشغال میکنه واسه اینکه تعداد ویزاها ثابته و از یک حدی بالاتر نمی ره و همین طور اگر کسی برنده بشه و اقدام نکنه نوبت به کیس نامبرهای بالاتر می رسه.
در صفحه اعلام بولتن جدید هم که نحوه کارنت شدن رو توضیح داده گفته که شماره ای که هر ماه بعنوان عدد کارنت اعلام میشه بعد از پاسخ سفارت ها به کی سی سی مبنی بر تعداد ویزاهای مصرف شده و تعداد ویزاهای باقی مانده است که کی سی سی بر طبق اون هر ماه تعدادی رو کارنت می کنه پس نتیجه می گیریم که مبنا تعداد ویزاست و اینکه چقدر از سهمیه تا رسیدن به اون 50000 نفر باقی مونده باشه .
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچهها من واسم یه مشکلی پیش اومده، ما بد از فرستادن فرمهای سری اول ازدواج کردیم،و بلافاصله به kcc اطلاع دادیم و فرمها رو دوباره پر کردیم و فرستادیم،اوناام گفتن فرمتون رسیده،ولی الان که نامه دوم واسمون اومده فقط یک سری فرم واسمون فرستادن و فقط برای همسرم تاریخ مصاحبه تییین کردن(همسرم برنده اصلی بوده).به kcc دوباره ایمیل زدیم ولی میگه مدارکتون رفته سفارت آنکارا.کسی بوده که شرائط مشابه ما داشته باشه؟لطف کنید راهنمایی کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اصلا نگران نبلشید هیچ مشکلی نیست منم شرایطم مثله شما بود و بدون مشکل برگه آبی گرفتم. م تا صبح مصاحبه هم نمیدونستم که اسم خانمم اضافه شده یا نه. خیالتون راحت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من با همسرم که برنده لاتاری هست میخواهم 2 هفته مانده به مصاحبه ازدواج کنم .خواهش میکنم اگر کسی میدونه بگه مشکلی-1 پیش نمیاد .2.fbi چک میخوریم 3-چه سوالاتی ازمون می پرسن؟مرسی
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-07 ساعت 22:23)navid_24 نوشته: من با همسرم که برنده لاتاری هست میخواهم 2 هفته مانده به مصاحبه ازدواج کنم .خواهش میکنم اگر کسی میدونه بگه مشکلی-1 پیش نمیاد .2.fbi چک میخوریم 3-چه سوالاتی ازمون می پرسن؟مرسی
شما اصلا این تاپیک رو خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه زحمت بکشید بخونیدش به جوابتون میرسید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-07 ساعت 23:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-07 ساعت 23:22 توسط majid_229997.)
سلامlaili خانم ببخشید که اینجا پست می دم ولی واقعا مرسی که از اونجا هم کمک می کنید این نشون می ده خیلی مرام دارین و هنوز اثالتتونو حفظ کردین فقط می خواستم تشکر کنم از تمام زحمت های که برای ما می کشید و دله همه بچه های مهاجر سرا و من برای شما تنگ شده انشالا با همسر گرامی زندگی خوبی داشته باشید و به امید موفقیت شما در امریکا
از طرف یکی از افراد ناشناس مهاجر سرا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه مقدار اطلاعات نیاز دارم که اگه کسی در اختیارم بزاره واقعا ممنون میشم
من از برندگان 2010 هستم
21 آپریل وقت مصاحبه داشتم و 23 آپریل ویزامو گرفتم که تا ماه مهر معتبره، الان ازدواج کردم البته رسمی و واقعی، میشه لطفا اگه اطلاعاتی دارید در مورد اینکه الان باید چه کار کنم، و آیا میتونم برای همسرم ویزا بگیرم یا نه بهم بدید و اینکه من یه خانم هستم
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من با همسرم که برنده لاتاری هست میخواهم 2 هفته مانده به مصاحبه ازدواج کنم .خواهش میکنم اگر کسی میدونه بگه مشکلی-1 پیش نمیاد .2.fbi چک میخوریم 3-چه سوالاتی ازمون می پرسن؟مرسی
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ده روز قبل از مصاحبه زمان خیلی دیری هست. شما باید بعد از ازدواج، سند ازدواج رو بگیرید (که زمان میبره)، ترجمه کنید (که زمان میبره) به KCC در آمریکا بفرستید (که زمان میبره) و اونها هم به محل مصاحبه شما بفرستن (که زمان میبره).
چک امنیتی قابل پیشبینی نیست اگر چه اکثر ایرانیانی که صاحب مشاغل دولتی هستن یا بودن، مشمول این چک میشن.
سوالات رو هم که مفصلاً در قسمتهای دیگه انجمن میتونید پیدا کنید. فقط آمادگی داشته باشید که راجع به مسایل ازدواج و روابط دوران نامزدی هم از شما سوال بپرسن یا مدارکی بخوان (عکسهای دو نفره، ...).
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز
من هفته گذشته (10 تیر 89)ازدواج کردم.شماره کیسم بالای 30000 هستو هنوز کارنت نشدم .سوالم اینکه الان چکار باید بکنم به kcc اطلاع بدم یا به سفارت یا... ؟آیا زمان کافی دارم ؟
با تشکر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-06 ساعت 21:08)behrouz نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
من هفته گذشته (10 تیر 89)ازدواج کردم.شماره کیسم بالای 30000 هستو هنوز کارنت نشدم .سوالم اینکه الان چکار باید بکنم به kcc اطلاع بدم یا به سفارت یا... ؟آیا زمان کافی دارم ؟
با تشکر
اگه اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنن!
شما بصورت اورژانسی باید به KCC خبر بدید و اورژانسی تر از اون باید فرمهایی که پارسال برای KCC فرستادید رو دوباره از اول پر کنید و بفرستید.
بنظرم فردا صبح هم دیره! همین الان فرمها رو از travel.state.gov دانلود و پر کنید. همین الان هم ایمیل بزنید به KCC.تهیه عکس 5x5 همسرتون هم اولین برنامه فردا صبحتون باشه.
منظور اینکه کلا یه کم باید عجله کنید تا انشالا تاریخ مصاحبه تون تحت تاثیر دیر فرستادن فرمها قرار نگیره.
راستی یادم رفت تبریک بگم. خیلی مبارک باشه. انشالا همیشه به خوشی
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بله
برای هر دو نفرتون باید مجددا پر بشه.
کپی سند ازدواج و کپی شناسنامه به همراه ترجمه هاشون رو باید بفرستید.
باز هم میگم، اگه اشتباه گفتم دوستان با تجربه تر اصلاح کنن لطفا
(2010-07-07 ساعت 11:31)behrouz نوشته: با تشكر از پاسختون
سوال ديگرم اينست كه مدارك مربوط به ازدواج رو هم پيوست كنم بفرستم يا نيازي نيست؟
فرمهاي اول رو بايد براي همسرم جدا پر كنم وبفرستم يا بايد فرم خودم رو با وضعيت جديد بفرستم؟
در ضمن يكي از اقواممون كه آمريكا زندگي ميكنه الان ايرانه و پنج شنبه داره ميره آيا مدارك رو به ايشون بدم از اونجا بفرسته باز مشكل زمان خواهم داشت يا نه؟
اگه يه نامه بهkcc بزنم ووضعيت جديدمو بهشون اعلام كنم ومدارك جديدمو منتظر بمونم وبعد از كارنت شدن به سفارت بفرستم بهتر نيست؟
(2010-07-06 ساعت 21:49)sam_hash نوشته: (2010-07-06 ساعت 21:08)behrouz نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
با تشکر
اگه اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنن!
شما بصورت اورژانسی باید به KCC خبر بدید و اورژانسی تر از اون باید فرمهایی که پارسال برای KCC فرستادید رو دوباره از اول پر کنید و بفرستید.
بنظرم فردا صبح هم دیره! همین الان فرمها رو از travel.state.gov دانلود و پر کنید. همین الان هم ایمیل بزنید به KCC.تهیه عکس 5x5 همسرتون هم اولین برنامه فردا صبحتون باشه.
منظور اینکه کلا یه کم باید عجله کنید تا انشالا تاریخ مصاحبه تون تحت تاثیر دیر فرستادن فرمها قرار نگیره.
راستی یادم رفت تبریک بگم. خیلی مبارک باشه. انشالا همیشه به خوشی
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)