کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن
آقا اولا پول اينا رو چطوري بايد پرداخت كنيم؟
2. واسه دانشگاه مهم نيست شما چه ترمي هستي كه ميخواي بري كنفرانس بين الملي؟
3.فقط 5 ميليون وثيقه رو ميگيرن؟ ولي شما گفتين يه ضمانت ديگه ام دادين ميشه بگين چي بود؟
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2010-04-14 ساعت 10:17)sepehr_sp نوشته:  
(2010-04-14 ساعت 01:17)sam_hash نوشته:  http://www.canheit.mun.ca

http://eit-conference.info/eit2010

http://www.promoteresearch.org

http://www.cpa2biz.com/AST/AICPA_CPA2BIZ...PC-TECH.js

http://2010.informingscience.org

اینها همه کنفرانس مربوط به IT هست تو همون حدود تاریخی که میخوای. من اینارو 5 دقیقه ای پیدا کردم. خودت بگردی چیزای خیلی بهتری پیدا می کنی. از تو سایتشون ایمیلشونو پیدا کن مکاتبه کن بگو دعوتنامه می خوای. هر چیز بدرد بخوری هم تو سایتاشون هست بردار پرینت کن: بروشور، agenda، فرم ثبت نام،... همه رو وردار ببر آموزش دانشگاه. شلوغ کن پرونده ات روBig Grin
باز اگه کمکی بود من در خدمتم

sam_hash جان واقعا" ازت ممنونم
کمک بزرگی کردی بهم.ایشالا جبران کنم .
فقط میشه لطفا" بگی چه چیزی رو سرچ کردی که اینارو پیدا کردی؟
بازم 1 دنیا ممنون

information technology conference 2010
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: sepehr_sp
(2010-04-14 ساعت 13:45)nefarioos نوشته:  آقا اولا پول اينا رو چطوري بايد پرداخت كنيم؟
2. واسه دانشگاه مهم نيست شما چه ترمي هستي كه ميخواي بري كنفرانس بين الملي؟
3.فقط 5 ميليون وثيقه رو ميگيرن؟ ولي شما گفتين يه ضمانت ديگه ام دادين ميشه بگين چي بود؟

1.من یک حساب تو بانک کشاورزی داخل خود نظام وظیفه باز کردم و از یک شعبه دیگه پول واریز کردم به این حسابم
2. قانون دانشگاه ما اینه که دانشجوی سال آخر نمی تونه خارج شه ولی من با مسئول آموزش دانشکده حرف زدم و منی که 1 سال هست که درسم تموم شده و فقط تزم رو نگه داشتم، تو نامه ام به آموزش کل دانشگاه تازیخ فارغ التحصیلی احتمالیم رو 1389 زد! کار راحتیه. نشد نداره!
3. سفر علمی نظام وظیفه 5 میلیون میگیره. من چون پزشکی می خونم و تعهد خدمت دارم به ازای هر سال تحصیل 7.5 میلیون ضمانت محضری دادم، که واسه 7 سال شد 52.5 میلیون. البته پولی ندادم فقط امضا دادم!
درضمن این فقط مال رشته هایی مثل من هستش که باید بعد از تحصیل کار کنن. نشنیدم کسی غیر خودمون برای خروج به دانشگاه پول داده باشه
I make my own luck

تشکر کنندگان: sepehr_sp ، hamed_gh
خوب برای پرداخت پول این کنفرانسی که میخواهیم ثبت نام کنیم باید چه کرد؟ شما چیزی پرداخت کردی یا فقط درخواست دعوتنامه کردی؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:
(2010-04-14 ساعت 17:47)sepehr_sp نوشته:  خوب برای پرداخت پول این کنفرانسی که میخواهیم ثبت نام کنیم باید چه کرد؟ شما چیزی پرداخت کردی یا فقط درخواست دعوتنامه کردی؟

نه من پولی ندادم. بهشون گفتم اول دعوتنامه بدین تا من ببینم میتونم اجازه خروج بگیرم. اگه شد در اسرع وقت ثبت نام می کنم!
خیلی جزئیات لازم نیست بگی. مثلا من با این ایمیل از یه کنفرانس تو امریکا دعوتنامه گرفتم:
To whom it may concern,
I am writing to you to ask desperately for an invitation letter/email!
I am a newly graduated GP from Tehran University of Medical Sciences in Iran and my field of work and research is quite congruent with the content of your conference. On the other hand, I am going to be in the United States in early May 2010.Therefore it would be ideal for me to be able to attend your meeting.
But as you may know, international traveling for students and newly graduates are rather restricted by the government. So I would need at least an invitation email to show to the passport office, in order to get the permission to extend my period of stay in the united states.
Afterwards I can register online for the 6 day program.
I thank you in advance for your understanding and your quick reply

به چندتاشون ایمیل بزن. مطمئن باش یکی دوتاشون لااقل جواب میدن!
موفق باشی
I make my own luck

تشکر کنندگان: N.D ، sepehr_sp
بچه هااین همون بخشنامه که پژمان گذاشته بود این کیفیتش یکم بهترهBig Grin

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
با پذیرش دکترا حل میشه؟ پذیرش باید حتما از 1 دانشگاه آمریکایی باشه؟ یا باید دنبال راه دیگه ای باشم، مثل این کنفرانسهای علمی که دوستان میگن...
لطفا یک توضیح مختصر راجع به مراحل کارایی که باید کرد بدین بهم.
با سپاس، هم گریزان غربت ...
تشکر کنندگان:
(2010-04-24 ساعت 01:02)mohamad.n نوشته:  همگی سلام. من تازه عضو شدم. تاریخ پراسسم (!!!) ماه ژوئن. دانشجوی فوق، مهندسی نفت، فقط پایان نامه مونده. سربازی نرفتم. چی کار کنم؟Big Grin
با پذیرش دکترا حل میشه؟ پذیرش باید حتما از 1 دانشگاه آمریکایی باشه؟ یا باید دنبال راه دیگه ای باشم، مثل این کنفرانسهای علمی که دوستان میگن...
لطفا یک توضیح مختصر راجع به مراحل کارایی که باید کرد بدین بهم.
با سپاس، هم گریزان غربت ...

سلام مهندس جان خوس اومدی!

نمی دونم برنامه شما برای رفتن به آمریکا چیه ولی اگه با پذیرش دکتری بری و برگردی یه کم خودتو به قول معروف بدنام می کنی و برای دفعه بعدی رفتن شاید بیشتر اذیتت کنن. در ضمن اینطوری هم پول بیشتری باید وثیقه بگذاری و مراحلش هم سخت تر هستش. نکته بعد اینکه شما هنوز فارغ التحصیل نشدی و فکر نکنم تا زمان مصاحبه هم بشی، پس شاید شک کنن که شما چجوری بدون مدرک فوق لیسانست می خوای بری دکتری بخونی!

من شخصا نظرم اینه که شما اگه بتونی برای کنفرانس بری راحت تر هستش، مخصوصا که فوق می خونی.
باید چند تا کنفرانس مربوط به رشته ات تو حدود زمان مصاحبه ات پیدا کنی(و مطمئنا پیدا می کنی) و باهاشون مکاتبه کنی که برات دعوتنامه بفرستن. بعد میری آموزش دانشگاه و مراحلش رو طی می کنی تا نامه بدن بهت برای نظام وظیفه. بعد 2-1 روز نظام وظیفه کار داری که ازت 5 میلیون وثیقه می گیرن و در نهایت بهت یه نامه میدن که باهاش بری پاسپورت بگیری. تو پاسپورتت هم می نویسن که از تاریخ فلان تا فلان اجازه خروج داره( همون مدت زمانی که دانشگاه تو نامه می نویسه)
بهتره کنفرانس امریکا باشه، چون اینجوری شاید مثل من بتونی اجازه 2بار خروج بگیری( یکبار برای آنکارا یا ابوظبی برای مصاحبه گرفتن ویزا و یکبار هم برای خود کنفرانس)
کلا این قضیه اجازه خروج 99% به آموزش دانشگاه شما بستگی داره. یه دانشگاه اصلا نمی پرسه کی میخوای بری کجا می خوای بری و راحت بدون هیچی بهت نامه میده و یه دانشگاه هم مثل مال من کلی اذیت می کنه و دعوتنامه و 100تا چیز دیگه می خواد تا نامه بده! پس بهتره شما هم اول یه آمار از وضعیت آموزش دانشگاهتون بگیرین، شاید اصلا احتیاج به این کارها نباشه

باز اگه شما شرایط خاصی دارین و توضیح بیشتری می خواین بگین، بچه ها اینجا به همه کمک می کنن
موفق باشین
I make my own luck

تشکر کنندگان: N.D ، sepehr_sp
ممنونم دکتر جان از توضیحات ارزشمندت، لطف کن اگر برات مقدوره این نکات رو هم روشن کن برام:
1. من اگر بخوام مثل شما برای یک کنفرانس توی آمریکا دعوتنامه بگیرم، دیگه زمان این کنفرانس لازم نیست که با زمان مصاحبه تطابق داشته باشه، درسته؟ یعنی من که 2 ماه دیگه مصاحبه دارم، ژوئن، برای یک کنفرانس که مثلا 8 ماه دیگه برگزار میشه، مثلا دسامبر، دعوتنامه بگیرم و برای آموزش توضیح بدم که یک بار برای گرفتن ویزا و بار دوم برای خود کنفرانس باید خارج بشم و نامه می خوام. درسته؟
2. توی مصاحبه چی، اگه طرف سوال کرد از وضعیت نظام وظیفه، چی باید گفت؟ آیا میتونم بگم معافیت دائم دارم؟ اگر اینو بگم اون پیگیری میکنه، مدرک می خواد ازم؟
3. آیا با ثبت نام برای امتحان زبان هم تو همون تاریخ مصاحبه میتونم خارج بشم؟ شبیه کنفرانس دیگه، از دانشگاه نامه بگیرم و ...
بازم ممنون*1000، شاد باشی^1000
تشکر کنندگان:
(2010-04-24 ساعت 19:35)mohamad.n نوشته:  ممنونم دکتر جان از توضیحات ارزشمندت، لطف کن اگر برات مقدوره این نکات رو هم روشن کن برام:
1. من اگر بخوام مثل شما برای یک کنفرانس توی آمریکا دعوتنامه بگیرم، دیگه زمان این کنفرانس لازم نیست که با زمان مصاحبه تطابق داشته باشه، درسته؟ یعنی من که 2 ماه دیگه مصاحبه دارم، ژوئن، برای یک کنفرانس که مثلا 8 ماه دیگه برگزار میشه، مثلا دسامبر، دعوتنامه بگیرم و برای آموزش توضیح بدم که یک بار برای گرفتن ویزا و بار دوم برای خود کنفرانس باید خارج بشم و نامه می خوام. درسته؟
2. توی مصاحبه چی، اگه طرف سوال کرد از وضعیت نظام وظیفه، چی باید گفت؟ آیا میتونم بگم معافیت دائم دارم؟ اگر اینو بگم اون پیگیری میکنه، مدرک می خواد ازم؟
3. آیا با ثبت نام برای امتحان زبان هم تو همون تاریخ مصاحبه میتونم خارج بشم؟ شبیه کنفرانس دیگه، از دانشگاه نامه بگیرم و ...
بازم ممنون*1000، شاد باشی^1000

خواهش می کنم، حالا هرجا لازم باشه بچه ها توضیحات منو تکمیل می کنن

در جواب سئوال اولت باید بگم که همش بستگی به برنامه ریزی خودت داره. اگه فکر می کنی که بری مصاحبه بعد برگردی و دوباره بخوای بری امریکا، و یا اینکه با این احتمال که همون روز مصاحبه بهت ویزا بدن از همونجا یکراست بری امریکا و گرین کارت رو بگیری و برگردی، همه بستگی به برنامه خود و محدودیت هات داره. این کاری که میگی رو میشه کرد فقط باید یک کم پرس و جو کنی که آیا نظام وظیفه موافقت می کنه که به شما اجازه خروج متعدد برای یک بازه زمانی طولانی بده؟ آخه اینطور که شما می گی بین تاریخ مصاحبه و تاریخ کنفرانس می خوای چند ماه فاصله باشه. اینطوری شاید مجبور شی برای هر بار مسافرتت جداگونه بری نظاموظیفه و کارهاشو بکنی.
برای اینکه زیاد گیجت نکنم خودمو مثال می زنم: من با همین بهانه سفر علمی به امریکا اجازه گرفتم. یک جوری هم تنظیم کردم که تاریخ کنفرانس 2-1 هفته بعد از تاریخ مصاحبه ام باشه. تو نامه ای که دانشگاه برای نظام وظیفه داد نوشت اجازه 2بار خروج از تاریخ فلان تا فلان به مقصد امارات (جهت پروسه اداری اخذ ویزا)و امریکا جهت شرکت در کنفرانس علمی. نامه رو بردم نظام وظیفه، گیر دادن گفتن ما چیزی به اسم 2بار خروج نداریم! یا یکبار خروج یا خروج متناوب. مچبور شدم برم دانشگاه و با کلی بدبختی نامه رو عوض کنم. الان هم تو پاسپورتم نوشته فلانی از تاریخ فلان تا فلان (یک ماه) مجاز است به طور مکرر از مرز خارج شود. حرف من اینه که شاید دانشگاه و نظام وظیفه سر اینکه شما برای یک بازه زمانی چند ماهه اجازه خروج مکرر داشته باشی بهت گیر بدن! البته بازم می گم که همه این حرفا بستگی به آموزش دانشگاهتون داره. شاید دانشگاه به راحتی یک همچین نامه ای بهت بده. نظام وظیفه رو هم واقعا نمی دونم باید سئوال کنی. پس تا وقت داری یه سر و گوشی هم دانشگاه و هم نظام وظیفه آب بده!

2. به هیچ عنوان همچین چیزی نگو. چون ازت کارت معافیت می خوان. اونها خیلی به این سیستم ها وارد هستن. نمی تونی بهشون دروغ بگی.
شما اگه ازت بپرسن باید بگی که من دانشجو هستم فعلا. اگه باز پرسید میخوای سربازیت رو چکار کنی باید بگی که میرم امریکا و reentry permit می گیرم(چیزی که به شما اجازه میده 2سال خارج از امریکا باشی) و برمیگردم میرم سربازی.
به هیچ وجه تو مصاحبه دروغ نگو. ما اصلا نمی دونیم اونا از ما دقیقا چه اطلاعاتی دارن. ممکنه دروغت دربیاد و پرونده ات reject شه

3. من در این مورد اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر کنم بشه. بچه های دیگه شاید بهتر بتونن راهنمایی کنن. از خود دانشگاه هم میتونی بپرسی

بهت توصیه می کنم که گردهمایی جمعه این هفته رو اگه می تونی بیای. اونجا بچه ها خیلی می تونن کمکت کنن

موفق باشی
I make my own luck

تشکر کنندگان: sepehr_sp ، mhz_ir
سلام دوست عزیز
گزینه پذیرش دکتری در حال حاضر به درد شما نمیخوره چون از زمانیکه مدارک خود را میفرستید چند ماه طول میکشه تا نتایج بیاد و بدون نتایج به شما اجازه خروج داده نخواهد شد و در ضمن ارزش اونقدر دردسر پذیرش نمی ارزه .
بهترین گزینه برای شما آزمون زبان و کنفرانس هست چون دانشجو فوق هستید به راحتی با درخواست شما موافقت میشود . ولی همونجوری که دوستمون گفتند همه چی به قوانین آموزش دانشگاه شما و مسئول آموزش بستگی داره . توصیه میکنم به آموزش مراجعه کنید و بپرسین قوانین خروجشون برای دانشجویان فوق چجوریه شاید اصلا حال دادن هر دو بار خروج به فاصله کم رو بهتون دادند .
درباره سوالاتون :
1- سعی کنید تاریخی برای کنفرانس انتخاب کنین که به زمان سفرتون به آمریکا نزدیک باشه مثلا 3 4 ماه بعد از مصاحبه تا اگه کلیر هم خوردید بعد از آمدن جواب کلیر بتونین سفر کنین
2- از من پرسید سربازی رفتی گفتم نه گفت پس چی . گفتم چند ماه دیگه واسه چشمم معاف میشم .همین . نگران اون نباشین
3- بله آزمون زبان هم مراحلش مثله کنفرانسه . وثیقه هردو هم یکسانه
موفق باشید
تشکر کنندگان: sam_hash ، farzad24
از راهنمايي و كمك همه دوستان ممنونم
منم از نظام وظيفه و دانشگاه سوال كردم. مشكل خاصي نيست.
فقط بايد دعوتنامه يا رسيد ثبت نام رو ببريم آموزش دانشگاه و رئيس گروه امضا كنه و تأييد كنه كه اين سفر از نظر علمي براي ايشون مفيده Big Grin، بعد واحد مشمولين دانشگاه مهر ميكنه و نهايتاً نظام وظيفه با 5 ميليون نقد، پاس‌پورت ميده و حداكثر 5 روز اجازه اقامت ميدن (به من اينجوري گفتن)
فقط 1 سوال براي من باقي مونده:
* اگر من براي يك كنفرانس مثلاً توي مالزي اجازه خروج و پاس‌پورت بگيرم، باهاش برم امارات چي ميشه Cool ؟ برگشتم گير ميكنم؟ براي خروج بعدي مثلاً...
تشکر کنندگان:
(2010-04-26 ساعت 11:37)mohamad.n نوشته:  از راهنمايي و كمك همه دوستان ممنونم
منم از نظام وظيفه و دانشگاه سوال كردم. مشكل خاصي نيست.
فقط بايد دعوتنامه يا رسيد ثبت نام رو ببريم آموزش دانشگاه و رئيس گروه امضا كنه و تأييد كنه كه اين سفر از نظر علمي براي ايشون مفيده Big Grin، بعد واحد مشمولين دانشگاه مهر ميكنه و نهايتاً نظام وظيفه با 5 ميليون نقد، پاس‌پورت ميده و حداكثر 5 روز اجازه اقامت ميدن (به من اينجوري گفتن)
فقط 1 سوال براي من باقي مونده:
* اگر من براي يك كنفرانس مثلاً توي مالزي اجازه خروج و پاس‌پورت بگيرم، باهاش برم امارات چي ميشه Cool ؟ برگشتم گير ميكنم؟ براي خروج بعدي مثلاً...

در فرمهایی که شما پر میکنید نوشته میشه که کجا می خواهید برید ولی خیلی ها که رفتن میگن نظام وظیفه اصلا چک نمی کنه کجا رفتین.
در مورد 5روز هم همش بستگی به چونه زدن شما داره. مثلا بری بگی که بعدش می خوام توی کارگاه شرکت کنم یا اصلا بگی چند روز می خوام بگردم یا اینکه ممکنه پروازم تاریخش عوض بشه و ...... این چونه ها رو باید با دانشگاه بزنی، نظام وظیفه دقیقا طبق نامه دانشگاه به شما اجازه خروج میده. در واقع اصلا کاری به مدتش نداره فقط 5 میلیون رو می خوادBig Grin
I make my own luck

تشکر کنندگان:
من که بالاخره با کمی تلاش و کلی کمک های دوست خوبم sam_hash جان تونستم 1 دعوتنامه از 1 کنفرانس بگیرم
فقط الان مشکلم اینه که دانشگاه بدجوری به مقاله گیر داده و میگه حتما باید مقاله باشه.
حالا من که عمرا" بیخیال بشم .هر جور شده میگیرم . حالا اگرم نهایتا" نشد و قبول نکردن از طریق ازمون زبان باید اقدام کنم.
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: farzad24 ، sh-b ، sam_hash
يعني دانشگاه گير نداد كه تو تازه خارج شدي؟ نميتوني دوباره خارج شي و اينا؟ فقط گفتن مقاله بايد ميدادي؟
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان