کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-06-29 ساعت 16:01)alimmm نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 13:26)bluelady نوشته:  به نظرم هر جا بریم ایرانی کمتر باشه بهتره چون ایرانیها منفی هستن و فقط استرس وارد میکنن به آدم Big Grin

شانسه من که خوب بوده من تو هتل ازیلهان هستم اینجا دوستای خوبی‌ پیدا کردم با اطلاعات خوب امیدوارم برا همه اینطوری باشه

سلام
ما هم که هر دو دفعه که رفتیم دوستان با ارزشی پیدا کردیم..به نظرم هیچ لحظه ای رو برای ایجاد دوستی و ارتباط نباید از دست داد.Smile
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، azin ، aadine ، Jav3 ، sanaz2010 ، jan
سلام
دوستانی که رفتن مصاحبه میشه راجع به فرمهایی که بعد از مصاحبه میدن که پر کنیم(چه کلیرنس بخوریم چه بریم برای UPS ایشالا) توضیح بدن؟
متشکرم
تشکر کنندگان:
راستی یک سوال دیگه
تو سایته دکترungan برای شنبه ها اصلا جا نمیده.
مگه شنبه ها دگتر تعطیله؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-01 ساعت 17:05)sara1981 نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 00:05)shgh57 نوشته:  
(2010-06-28 ساعت 22:53)fatemehtm نوشته:  سلام بچه ها
ما مصاحبمون 5 Aug(پنجشنبه 14 مرداده)
به نظر دوستان پیشکسوت بلیط رفت و برگشت رو کی بگیریم بهتره؟
ما یک دختر کوچولو هم داریم.

احتمالا رفتمون باهم هستیم. من و شوهرم 4 آگوست مصاحبه داریم می خوایم یکشنبه بریم و چهارشنبه برگردیم.

دوست من سلام

من و همسرم هم 4 آگوست در انکارا مصاحبه داریم .
می خوایم بریم هتل ددمان چون چند تا از دوستان تایید کردند .
می خواستم بدون شما نامه دوم را دریافت کردید؟
چون ما همچنان منتظر ناهه دومیم تا بدونیم از ما فرم های اسپانسر می خوان؟

مرسی
سارا

سلام
ما هتل رویال میریم
نامه دوم ما هنوز نیومده و همچنان منتظریم
ما باید زودتر بریم برای تست TST دخترم
ایشالا ببینمتSmile
تشکر کنندگان: aadine ، sanaz2010
سلام منم 23 اگوست (1شهریور) مصاحبه دارم به نظر دوستان کی برم و کی بیام؟
کسی هست این موقع که من گفتم مصاحبه داشته باشه؟
البته ویزای من ازدواجی هست
تشکر کنندگان: sanaz2010

احتمالا رفتمون باهم هستیم. من و شوهرم 4 آگوست مصاحبه داریم می خوایم یکشنبه بریم و چهارشنبه برگردیم.

دوست من سلام

مرسی
سارا

من هم 2 Aug مصاحبه دارم اما نباید وقت رو تلف کنین از روزی که نامه شما پست بشه حدود یک ماه طول می کشه به دستتون برسه. من که حساب کردم نامم حدود 3-4 روز قبل مصاحبه می آد
متن نامه دوم هم انگلیسی هم ترجمه شدش تو سایت هست. شما هم باید یا اسپانسر داشته باشید یا مدارکی که تمکن مالیتون رو ثابت کنه. از الان باید دنبال کارهاش باشید و مدارک اسپانسر یا تمکن مالی رو همراه سایر مدارکی که در نامه دوم ذکر شده بفرستید سفارت طوری که حداقا 15روز قبل مصاحبه سفارت باشه!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: aadine ، Jav3 ، sanaz2010 ، jan

دوست من سلام

مرسی
سارا

سلام سارا جان
ما هم احتمالا هتل ددمان میریم. فقط نمیدونم فرق بلوک A و B چی هست تو این هتل! چون قیمتهاش فرق می کنه.
منم هنوز نامه دومم نیامده. ولی توی همین مهاجرسرا یکی از بچه ها لطف کرده بود و نامه دومش را گذاشته بود. من هم پرینت گرفتم و خوندم. تا اونجا که من میدونم فرم های اسپانسر رو باید با سایر مدارکت پست کنی.

به امید اینکه باهم راحت و بی دردسر ویزا بگیریم
شیما
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: aadine ، sanaz2010
من از هر دو بلوک این هتل استفاده کردم .بلوک B ددمان قدیمی هست و بلوک Aبعدا به آن اضافه شده ،پس نتیجتن Aتمیز تر هست. ولی در کل مزایای کاربردی هر دو بلوک مثل اینترنت، صبحانه و... یکی هست ، وبرای ما که وقت کمی رو در اتاق صرف می کنیم بلوک B به صرفه تر ه.

تشکر کنندگان: Eskandari ، shgh57 ، ساشا
سلام
دوستانی که تجربه سفر به آنکارا دارند چند تا آژانس خوب برای گرفتن تور معرفی کنند لطفا".
من تا چند روز آینده باید رزرو کنم.
راستی نظر دوستان راجع به سفر زمینی (با اتوبوسهای ویژه رویال سفر چیه؟...کسی باهاشون رفته آنکارا؟)
من از جزیره بهشت قیمت گرفتم:
ایران ار +ددمان+ 7 شب: 665 هزار تومن
ترکیش ار +ددمان + 5 شب: 725 هزار تومن
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
دوستان اگر از الان بليط براي اواخر آگوست رزرو كنيد ميتونيد از بليط با قيمت 306 تومن استفاده كنيد (ايران اير)
(2010-07-01 ساعت 19:15)Shahoo52 نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 13:26)bluelady نوشته:  به نظرم هر جا بریم ایرانی کمتر باشه بهتره چون ایرانیها منفی هستن و فقط استرس وارد میکنن به آدم Big Grin

فراموش نکن که ما همه ایرانی هستیم وخواهیم ماند مشکل انسانها با خودشونه نه با ملیت وزبان
(2010-06-29 ساعت 17:55)sanaz2010 نوشته:  با اجازه اينجا هم سئوالم رو مطرح مي كنم چون در قسمت سئوال جوابي نگرفتم

دوستان يه سئوال تكراري اگر كسي سه شنبه مصاحبه داشته باشه آنكارا به نظرتون خيلي بي احتياطي اگر يكشنبه با ايران اير برم و دوشنبه مديكال و حتي اگر جواب رو بهم ندادند براشون ببرم بعدا (مي ترسم چون تقريبا آخر آگوسته ريسك باشه )از طرفي هم اگر بخوام هفته قبلش پنج شنبه برم چند روز تعطيلي بيخودي اونجا هستم

اره عزیزم بی احتیاطی محضه اومدیمو که اون پرواز یکشنبه کنسل شد یا اتفاق متفرقه دیگه پس تو این مورد ریسک نکن دوست من
من الان از يه آژانس خوب سئوال كردم و اونها مي گفتن كنسلي پرواز تو اين مسير هرگز نداشتن من فكر مي كنم اگر يه خورده آسونتر بگيرم بهتره Tongue پس من پرواز رو براي يكشنبه رزرو مي كنم و سه شنبه هم مصاحبه دارم
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان: ساشا
(2010-07-03 ساعت 15:23)sanaz2010 نوشته:  دوستان اگر از الان بليط براي اواخر آگوست رزرو كنيد ميتونيد از بليط با قيمت 306 تومن استفاده كنيد (ايران اير)

فراموش نکن که ما همه ایرانی هستیم وخواهیم ماند مشکل انسانها با خودشونه نه با ملیت وزبان
(2010-06-29 ساعت 17:55)sanaz2010 نوشته:  با اجازه اينجا هم سئوالم رو مطرح مي كنم چون در قسمت سئوال جوابي نگرفتم

دوستان يه سئوال تكراري اگر كسي سه شنبه مصاحبه داشته باشه آنكارا به نظرتون خيلي بي احتياطي اگر يكشنبه با ايران اير برم و دوشنبه مديكال و حتي اگر جواب رو بهم ندادند براشون ببرم بعدا (مي ترسم چون تقريبا آخر آگوسته ريسك باشه )از طرفي هم اگر بخوام هفته قبلش پنج شنبه برم چند روز تعطيلي بيخودي اونجا هستم

اره عزیزم بی احتیاطی محضه اومدیمو که اون پرواز یکشنبه کنسل شد یا اتفاق متفرقه دیگه پس تو این مورد ریسک نکن دوست من
من الان از يه آژانس خوب سئوال كردم و اونها مي گفتن كنسلي پرواز تو اين مسير هرگز نداشتن من فكر مي كنم اگر يه خورده آسونتر بگيرم بهتره Tongue پس من پرواز رو براي يكشنبه رزرو مي كنم و سه شنبه هم مصاحبه دارم

پس مدیکال چی؟؟؟؟
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان:
(2010-07-03 ساعت 15:44)apoornaki نوشته:  
(2010-07-03 ساعت 15:23)sanaz2010 نوشته:  دوستان اگر از الان بليط براي اواخر آگوست رزرو كنيد ميتونيد از بليط با قيمت 306 تومن استفاده كنيد (ايران اير)

پس مدیکال چی؟؟؟؟

خوب دوشنبه ديگه Big GrinCool اگر جوابو دادن كه ف ب ها اما اگر سه شنبه جوابو دادن براشون مي برم
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان:
سلام
اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه
تو سایته دکترungan برای شنبه ها اصلا جا نمیده. حتی من تا 1 ماه دیگه رو نگاه کردم هر شنبه ضربدر خورده بود دقیقا مثل یکشنبه ها.
مگه شنبه ها دکتر تعطیله؟
تشکر کنندگان:
مصاحبه من 23 آگوست هست کسی همسفر نیست؟
(2010-07-02 ساعت 22:57)shgh57 نوشته:  

دوست من سلام

مرسی
سارا

سلام سارا جان
ما هم احتمالا هتل ددمان میریم. فقط نمیدونم فرق بلوک A و B چی هست تو این هتل! چون قیمتهاش فرق می کنه.
منم هنوز نامه دومم نیامده. ولی توی همین مهاجرسرا یکی از بچه ها لطف کرده بود و نامه دومش را گذاشته بود. من هم پرینت گرفتم و خوندم. تا اونجا که من میدونم فرم های اسپانسر رو باید با سایر مدارکت پست کنی.

به امید اینکه باهم راحت و بی دردسر ویزا بگیریم
شیما

یک عکس مقایسه بیرون بلوکهای A و B هتل ددمان رو میگذارم ببینید ولی دوستان درست گفتن داخلشون خیلی تفاوت نداره

-->
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: shgh57 ، apoornaki ، jan