کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام

من دیروز از آنکارا برگشتم و به لطف خدا تونستم با موفقیت ویزا رو بگیرم .

دفعه قبلی توی هتل بیوک ارشان بودم که شبی 35$ گرفته بودم . اما این دفعه هتل اوزیلهان رفته بودم با شبی 34$ که در مقایسه ، هم تمیز ، هم نزدیک تر به سفارت ، هم ساکت و هم کارکنان اش خیلی با ادب بودن .

رزرو هتل رو هم از طریق تلفن انجام داده بودم .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
سلام
هتل ددمان هتل خوبي هست، من بلوك A بودم، اتاق سينگل 82 دلار، دبل 110 دلار و تريپل 155 دلار، بلوك Bكه قديمي تر هست فكر مي كنم سينگل 72 دلار و دبل 90 دلار. از مهمترين مزاياي هتل ددمان، لابي هتل هست كه نسبت به چند هتل ديگه كه من ديدم خيلي سرزنده تره، صبحانه هتل هم بسيار خوبه، اينترنت هم برقراره + 3 تا كامپيوتر كه به راحتي مي تونيد استفاده كنيد. همچنين ايستگاه 24 ساعته تاكسي هم مقابل هتل قرار داره و كافي شاپ و رستوران هتل هم سريس خوبي مي دن. من چندتا از هتل هاي ديگه رو كه بعضي هاشون هم نزديك ددمان بودند ديدم خيلي به نظرم جالب نيومد اكثراً در مقايسه با ددمان، ساختمانشون قديمي و لابي هاشون خيلي تاريك و سوت و كور بود مثل رويال، سجمان، سورملي( با ددمان خيلي فاصله داره). البته هتل رامادا به نظر هتل خوبي مي آمد، بر خيابان تونالي هيلمي بود، ساختمان نوساز، رستوران در فضاي باز و نيمه باز بر خيابان به همراه اجراي موسيقي زنده داشت. احتمالاً من دفعه آينده هتل رامادا رو انتخاب كنم.
موفق باشيد و با آرزوي سفري خوش
تشکر کنندگان: babakped ، Shahoo52 ، hasti_banoo ، Taraneh ، kaveh1979 ، fanta ، aadine
با سلام
بست وسترن 2000 هم فکر کنم خوبه. به سفارت و دکتر خیلی نزدیکه.
کسی از دوستان اونجا بوده؟ تو سایتش که ظاهرا همچی خوبه.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان:
(2010-08-20 ساعت 19:44)kaveh1979 نوشته:  با سلام

سلام دوستان
در رابطه با نزدیکی به سفارت خدمتتون عرض کنم بست وسترن نزدیکترین هتل به سفارت هست اما اگر نزدیکی مدنظرتون هست باید به این نکته اشاره کنم که تفاوت آنچنانی میان هتل های الیت (نه الیت پالاس)، اوزیلهان، ددمان با سفارت وجود نداره
فاصله هتل اوزیل هان و الیت تا بست وسترن تنها 5 دقیقه پیاده روی هست
هتل الیت دقیقا پشت هتل اوزیلهان هست و تنها یک دقیقه پیاده از اوزیلهان تا الیت فاصله هست، هتل ددمان هم تقریبا پشت هتل بست هست و فاصله هتل ددمان تا بست نهایت 10 دقیقه پیاده روی هست
اگر بخواهید تقریبی فاصله ها را خدمتتون عرض کنم
بست : روبروش سفارت هست تا دکتر حدود 10 دقیقه پیاده روی
اوزیل هان و الیت : تا سفارت 5 دقیقه، تا دکتر 15 دقیقه
ددمان : تا سفارت 10 دقیقه تا دکتر 20 دقیقه

نهایتا محض اطمینان خودتون میتونید فاصله ها را +5 کنید

تشکر کنندگان: Taraneh ، kaveh1979 ، aadine
(2010-08-19 ساعت 17:41)ساشا نوشته:  من خودم رویال بودم ولی یه پیشنهاد کلی برای بچه ها دارم اونم اینه که اگه میخوایین 3 ستاره برین برین اوزلیهان اگه هم میخوایین 4 ستاره برین برین الیت پالاس 5 ستاره هم که ددمان خیلی خوبه از اون بالاتر هم رکسوس هستش. نسبت به قیمت و کیفیت هتل اینا رو میگم .

ازيلهان كه خودش تو وبسايتش زده 2 ستاره
http://www.ozilhanotel.com.tr/homepage.html
اليت پالاسم كه 3 ستارست عزيزم
(2010-08-20 ساعت 20:58)iust_software نوشته:  

سلام دوستان
در رابطه با نزدیکی به سفارت خدمتتون عرض کنم بست وسترن نزدیکترین هتل به سفارت هست اما اگر نزدیکی مدنظرتون هست باید به این نکته اشاره کنم که تفاوت آنچنانی میان هتل های الیت (نه الیت پالاس)، اوزیلهان، ددمان با سفارت وجود نداره
هتل الیت دقیقا پشت هتل اوزیلهان هست و تنها یک دقیقه پیاده از اوزیلهان تا الیت فاصله هست، هتل ددمان هم تقریبا پشت هتل بست هست و فاصله هتل ددمان تا بست نهایت 10 دقیقه پیاده روی هست

بچه ها ميشه يخورده دقيق تر صحبت بكنيم؟
اليت (نه اليت پالاس) اينو ميگين؟
Olgunlar Sokak No 10, Bakanliklar
06640 Ankara, Türkiye
0312 417 4695
اين كه خيلي دور تره
Case no.: 2016AS00007XXX
تشکر کنندگان:
دوستان بالاخره نوبتي هم باشه نوبت منهBig Grin
فردا با ايران اير به سمت آنكارا پرواز دارم و براي سه شنبه مصاحبه . لطفا دعا و انرژي يادتون نره .Tongue
دوستاني كه همسفر هستند اعلام كنند
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

(2010-08-21 ساعت 03:48)Audiophile نوشته:  
(2010-08-19 ساعت 17:41)ساشا نوشته:  من خودم رویال بودم ولی یه پیشنهاد کلی برای بچه ها دارم اونم اینه که اگه میخوایین 3 ستاره برین برین اوزلیهان اگه هم میخوایین 4 ستاره برین برین الیت پالاس 5 ستاره هم که ددمان خیلی خوبه از اون بالاتر هم رکسوس هستش. نسبت به قیمت و کیفیت هتل اینا رو میگم .

ازيلهان كه خودش تو وبسايتش زده 2 ستاره
http://www.ozilhanotel.com.tr/homepage.html
اليت پالاسم كه 3 ستارست عزيزم
(2010-08-20 ساعت 20:58)iust_software نوشته:  

سلام دوستان

بچه ها ميشه يخورده دقيق تر صحبت بكنيم؟
اليت (نه اليت پالاس) اينو ميگين؟
Olgunlar Sokak No 10, Bakanliklar
06640 Ankara, Türkiye
0312 417 4695
اين كه خيلي دور تره

عزیز من همه اینهایی که نوشتم رفتم و دیدم، پشت هتل اوزیلهان یک هتل هست به نام الیت نمی دونم این آدرسی که شما نوشتی همون هست یا خیر، یکی از دوستان، MSD هم در این هتل اقامت داشت، اسم این هتل الیت بود!!!

تشکر کنندگان: aadine
دوستان یه پیشنهاد دارم
هستند کسانی که مثل من اینجا به خاطر سربازی موندگار شدند، یا بقیه دوستان با شرایط دیگه
بهتر نیست همه ما بدونیم کی کجاست و اینجا هم گردهمایی بذاریم؟
اینجوری این روزها فکر کنم راحتتر بگذره
اگر موافقید بگید تا همو پیدا کنیم!!

تشکر کنندگان: aadine
(2010-08-21 ساعت 10:04)sanaz2010 نوشته:  دوستان بالاخره نوبتي هم باشه نوبت منهBig Grin
فردا با ايران اير به سمت آنكارا پرواز دارم و براي سه شنبه مصاحبه . لطفا دعا و انرژي يادتون نره .Tongue

ساناز خانم سلام
امیدوارم که برای همون روز سه شنبه ویزا رو بگیرید
میخواستم اگر براتون امکان داره وقتی به سفارت تشریف بردید یک بررسی بکنید ، ببینید چند نفر کلیرنس می خورند چون فکر میکنم به خاطر اینکه یک ماه تا بسته شدن پرونده 2010 بیشتر نمانده سفارت در این یک ماه آخر معمولا کمتر کلیرنس میده چون اگر کلیرنس بده به همه دو هفته آخر سپتامبر
(که زیاد باهاش فاصله نداریم ) با ترافیک شدید کلیرنسیها مواجه میشند.
با آرزوی موفقیت
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، alphabeta ، Shahoo52 ، apoornaki
سلام بچه ها بين اين دوتا كدوم رو انتخاب ميكنين؟ Royal Hotel Ankara و Best Western 2000 من از رويال 80 $ و از بست 83$ قيمت گرفتم واسه اتاق دابل.
نظر بديييين لطفااااا
تشکر کنندگان:
sallam bacheha ma allan hotel rixos hastim dirooz raftim dr ungan baraye 4 nafar kollan 730 dollar dadim goft ke seshanbe javab hazer mishe charshanbe ham ke vaghte mosahebe darim age soali kesi dare dar khedmat hastam

--

سلام بچه ها ما الان هتل ریکسوس هستیم. دیروز رفتیم دکتر اونگان برای 4 نفر کلاً 730 دلار دادیم. گفت که سه شنبه جواب حاضر میشه. چهارشنبه هم که وقت مصاحبه داریم اگه سوالی کسی داره در خدمت هستم
شماره کیس: 2010AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبول--2009-30JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-05-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:jun-15-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:1aug
تاریخ مصاحبه:2010-25-aug
تاریخ دریافت کلیرنس:13sep
تاريخ دريافت ويزا 17sep
تشکر کنندگان: Jav3 ، Hossein81
امیدوارم مصاحبه خوبی داشته باشید. وضعیت ریکسوس از نظر اینترنت چطوره؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
من الان هتل رویال هستم. به نظرم خوبه مخصوصا از نظر اینترنت که مجانی هست و سرعت خوبی داره
هتل ریکسوس اینترنت خوبی داره ولی واسه هر 12 ساعت استفاده باید 120 لیر بدهید (فکر کنم)
در مورد اونگان و هزینه ها هم کامل در قسمت واکسن نوشتم
(2010-08-22 ساعت 00:24)Audiophile نوشته:  سلام بچه ها بين اين دوتا كدوم رو انتخاب ميكنين؟ Royal Hotel Ankara و Best Western 2000 من از رويال 80 $ و از بست 83$ قيمت گرفتم واسه اتاق دابل.
نظر بديييين لطفااااا
سلام من الان 4 روزه که هتل رویال هستم در کل به نظرم خوبه. به هر حال همه جا کاستی وجود داره مثلا اینجا گاو صندوق من خرابه دو بار هم گفتم بیان درست کنن ولی موفق نشدن
از نظر نزدیکی به سفارت و مطب دکتر اکثر هتلهایی که بچه های مهاجرسرا معرفی میکنن به این دوتا نزدیکه
قیمت از کجا گرفتید؟ تو خود هتل قیمت دبل رو زده 130 دلار که البته به خودش هم که گفتیم اگر بخوایم بیشتر بمونیم چقدر باید بدیدم؟ گفت از تورتون بگیرید ارزونتر میشه که فکر کنم همون 80 که شما گفتید رو از طریق تور میتونید بگیرید

تشکر کنندگان: hasti_banoo ، apoornaki ، sanaz2010
(2010-08-22 ساعت 12:53)shamim نوشته:  من الان هتل رویال هستم. به نظرم خوبه مخصوصا از نظر اینترنت که مجانی هست و سرعت خوبی داره
هتل ریکسوس اینترنت خوبی داره ولی واسه هر 12 ساعت استفاده باید 120 لیر بدهید
در مورد اونگان و هزینه ها هم کامل در قسمت واکسن نوشتم
(2010-08-22 ساعت 00:24)Audiophile نوشته:  سلام بچه ها بين اين دوتا كدوم رو انتخاب ميكنين؟ Royal Hotel Ankara و Best Western 2000 من از رويال 80 $ و از بست 83$ قيمت گرفتم واسه اتاق دابل.
نظر بديييين لطفااااا
سلام من الان 4 روزه که هتل رویال هستم در کل به نظرم خوبه. به هر حال همه جا کاستی وجود داره مثلا اینجا گاو صندوق من خرابه دو بار هم گفتم بیان درست کنن ولی موفق نشدن
از نظر نزدیکی به سفارت و مطب دکتر اکثر هتلهایی که بچه های مهاجرسرا معرفی میکنن به این دوتا نزدیکه
قیمت از کجا گرفتید؟ تو خود هتل قیمت دبل رو زده 130 دلار که البته به خودش هم که گفتیم اگر بخوایم بیشتر بمونیم چقدر باید بدیدم؟ گفت از تورتون بگیرید ارزونتر میشه که فکر کنم همون 80 که شما گفتید رو از طریق تور میتونید بگیرید

سلام
من قيمت 83$ با چونه زدن از طريق ايميل از خود هتل بست گرفتم و 80$ رو از تور
حالا بين اين دوتا موندم. كسي نظري نداره؟
راستي هتل بست گفته اگر دير check-in ميكنين اعلام كنين. اونايي كه با ايران اير ميرن معمولا كي ميرسن به هتل؟ 11.59 p.m. همون روز؟ يا تو بامداد روز بعد؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-21 ساعت 10:04)sanaz2010 نوشته:  دوستان بالاخره نوبتي هم باشه نوبت منهBig Grin

سلام

امیدوارم موفق باشید. من 25 اگوست تازه میام.
تشکر کنندگان: aadine ، iust_software ، mr.amir ، fanta ، sanaz2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان