کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
اقا یکی بگه داستان چیه این آقا نادر خواب نما شده ؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-20 ساعت 22:00)saeed53 نوشته:  اقا یکی بگه داستان چیه این آقا نادر خواب نما شده ؟؟؟؟؟؟؟

اشتباه کردند ...منظورشون بولتن اعلام شده بوده که همه ازش خبر داریم.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان ، sh-b ، bahram_kg ، Eskandari
(2010-05-20 ساعت 11:53)ساشا نوشته:  برای بلیط هم چاره ای نیست. راستش من خودم میرم وان و از اونجا میرم آنکارا واسه همین به تهیه بلیط از ایران فکر نکردم . شمام اگه بلیط پیدا نکردید به خودم بگید از ترکیه براتون پرواز داخلی پیدا می کنم حتی یک یا دو روز مونده به پرواز.

با تشکر از ساشا عزیز و راهنمایی هاشون

من چند تا آژانس رو می شناسم که از پرواز های داخلی ترکیه می تونن بلیط رزرو کنن . نمی دونم شما اینو اطلاع دارید ؟ یا اینکه شما می خوایین از وان بلیط پرواز آنکارا رو بگیرین ؟

در صورت خرید بلیط وان به آنکارا از اینجا ، هم می تونید با خرید زود هنگام ، ارزونتر بگیرین و هم اینکه یه وقت نرید اونجا ببینید جا پرشده .

اگه خواستین من میتونم اون آژانس ها رو براتون معرفی کنم .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: ساسان ، Eskandari ، ساشا
(2010-05-20 ساعت 22:12)laili نوشته:  
(2010-05-20 ساعت 22:00)saeed53 نوشته:  اقا یکی بگه داستان چیه این آقا نادر خواب نما شده ؟؟؟؟؟؟؟

اشتباه کردند ...منظورشون بولتن اعلام شده بوده که همه ازش خبر داریم.

اره حق با شماست ليلي جان وعذر فراوان....
ولي به اميد خدا به همين زودي اتفاق ميفته،
ارزومند ارزوهاتونSmileSmileSmile
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان: laili
سلام به همه دوستان عزیز
من نیمه اول جون مصاحبه دارم در آنکارا و هنوز نامه دوم به دستم نرسیده. می خواست ببینم کسی فرم اطلاعات خواسته شده در نامه دوم را داره و یا آدرس لینکش در سفارت رو داره که به من اطلاع بده از کجا بردارم. همچنین فرم 9 سووالی رو هم نتونستم پیدا کنم ممنون می شم آدرس اون رو هم به من بدین.
امیدوارم همه هرچه زودتر کارنت بشن و از هون مهم تر ویزاشون رو بگیرن
ممنون
hamidreza
case: 2010as17000
تشکر کنندگان:
(2010-05-21 ساعت 13:20)hjayhani نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
من نیمه اول جون مصاحبه دارم در آنکارا و هنوز نامه دوم به دستم نرسیده. می خواست ببینم کسی فرم اطلاعات خواسته شده در نامه دوم را داره و یا آدرس لینکش در سفارت رو داره که به من اطلاع بده از کجا بردارم. همچنین فرم 9 سووالی رو هم نتونستم پیدا کنم ممنون می شم آدرس اون رو هم به من بدین.
امیدوارم همه هرچه زودتر کارنت بشن و از هون مهم تر ویزاشون رو بگیرن
ممنون
hamidreza
case: 2010as17000
دوست عزیز در صورت نرسیدن نامه دوم هیچ مشکلی نیست. می تونید پرینت بگیرید و پر کنید فرمش رو. تو لینک زیر دوستمون گذاشتن فرم رو.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid44031
این هم لینکی برای فرم 9سوالی
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid49849
موفق باشین
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: m.amjadi
بسته ي دوم و كي بايد با كپي مدارك بفرستيم سفارت؟
ميشه الان كه تازه 1هفته است كارنت شديم مدارك رو بفرستيم سفارت
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من هم به کی سی‌ سی‌ ایمیل زدم و وقت مصاحبه را پرسیدم و برای اواسط جولای وقت دادند.
case number:22###
تشکر کنندگان: Eskandari ، hassan2 ، Hashem ، ساسان ، Ashkan78
(2010-05-21 ساعت 14:10)nefarioos نوشته:  بسته ي دوم و كي بايد با كپي مدارك بفرستيم سفارت؟
ميشه الان كه تازه 1هفته است كارنت شديم مدارك رو بفرستيم سفارت

تو نامه دوم نوشتن که بسته باید دیگه 15 روز قبل تاریخ مصابتون به دستشون رسیده باشه.
اگه مدارکتون زودترش هم آمادس خوب بفرستید مشکلی نیست.

توضیح: البته دوستانی که به هر دلیلی مدارکشون آماده نشده باشه زودتر. باز هم نگرانی وجود ندارد. دیرتر هم بفرستید مشکلی پیش نمیاد. حتی اگه مدرکیتون از جمله تحصیلی یا.. آماده نشده بود که زودتر بفرستید, روز مصاحبه همراهتون ببرید. درواقع اصلا نگران این چیزها نباشید.Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sh-b ، Eskandari ، kianoush ، Shahoo52 ، N.D ، Monica ، m.amjadi
(2010-05-20 ساعت 13:46)ramin2010 نوشته:  بچه ها من می خوام حدود 10-20 روز مصاحبمون رو عقب بندازم و میخوام بدونم روزش دست خودمون یا نه ؟! و نمیدونم این سوالم رو توی کدوم تاپیک مطرح کنم ممنون میشم راهنماییم کنید .
با تشکر

کسی نیست جواب این سوال من رو بدونه ؟؟؟؟؟؟؟Sad
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان:
(2010-05-21 ساعت 22:22)ramin2010 نوشته:  
(2010-05-20 ساعت 13:46)ramin2010 نوشته:  بچه ها من می خوام حدود 10-20 روز مصاحبمون رو عقب بندازم و میخوام بدونم روزش دست خودمون یا نه ؟! و نمیدونم این سوالم رو توی کدوم تاپیک مطرح کنم ممنون میشم راهنماییم کنید .
با تشکر

در سايت سفارت تركيه نوشته :
فقط به دلايل مهم ( اون هم با ارائه مدرك ) و يا اتفاقات پزشكي ( با گواهي دكتر ) ميشه تاريخ مصاحبه رو تغيير داد.

اينم متن اصلي:

VERY IMPORTANT NOTICE
FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS!!!!

Diversity Visa appointments cannot be rescheduled for reasons other than serious medical or similar emergencies. A DV reschedule request will only be considered if it is accompanied by a medical report or other documentation regarding the emergency reason

.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: گاتا ، soheilbadami ، ساسان ، m.amjadi ، ramin2010
(2010-05-21 ساعت 22:22)ramin2010 نوشته:  
با تشکر

رامین جان من نمیدونم چرا با توجه به وضع بد کلیر شدن و اینکه حدود 4 ماه دیگر سال فیسکال 2010 تمام میشه می خواهی چنین ریسکی کنی. معهذا باید یا تلفنی یا با ای.میل با سفارت مربوطه تماس حاصل کنی و روز پیشنهادی خودت را مطرح کنی. با اسکنی که من قبلا روی تعداد مصابحه های مربوط به لاتاری( مهاجرتی) در هر روز در سایت آنکارا داشتم متوجه شدم که حداکثر 13 نفر اعلام شده است. شاید این موضوع بتواند در تعیین روز دلخواهت کمک کند. البته اگر انکارا مصاحبه داری#
تشکر کنندگان: ramin2010
خوب تاریخ مصاحبه ما هم شد ۱۵ جولای.
ولی ما مراسم عروسیمون ۲۲ جولای هست و ترجیح میدم بعد از اون بریم برای مصاحبه.
حالا تا ببینیم سفارت چی صلاح میدونه D:
ممکنه تاریخی که سفارت مشخص میکنه با این تاریخی که KCC اعلام کرده متفاوت باشه؟
تشکر کنندگان: Eskandari ، farzad24 ، afsan2010 ، Ashkan78
(2010-05-22 ساعت 00:14)Reyhan نوشته:  خوب تاریخ مصاحبه ما هم شد ۱۵ جولای.
ولی ما مراسم عروسیمون ۲۲ جولای هست و ترجیح میدم بعد از اون بریم برای مصاحبه.
حالا تا ببینیم سفارت چی صلاح میدونه D:
ممکنه تاریخی که سفارت مشخص میکنه با این تاریخی که KCC اعلام کرده متفاوت باشه؟

معمولا تاریخ سفارت با تاریخ KCC یکی هستش.
به نظر من واسه اینکه دردسر تغییر تاریخ مصاحبه و ریسک ماههای آخر رو نداشته باشین، قبل از تاریخ مصاحبه برین محضر و سند ازدواج محضری بگیرین. خوب بعدش مراسم مفصلی هم هر موقع خواستین بگیرین
تبریک هم میگمCool
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام ، من هم تاريخ مصاحبه ام را گرفتم.اواسط جولاي.من كه زنگ زدم فكر كنم به جاي عمو خورخه اين دفعه پسر عمو گوشي جواب داد.ساعت مصاحبه را هم داد.با ايميل هم ديگر جواب مي دهند و آدم را حواله مي دهند به سفارت.اللهم عجل كليرنس نا.

عروس خانم Reyhan با عرض تبريك در يك روز فكر كنم مصاحبه داريم.برايم پيام بده با كدام آژانس تشريف مي بريد؟
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: ساشا ، m.amjadi ، Ashkan78 ، Eskandari ، پرستو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان