کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان نگران نباشید، تا آخر این هفته خبر های بسیار خوبی از کی سی سی خواهیم داشت. به نظر من که این ماه یا همه کارنت میشند یا شماره اعلام شده خیلی بالاست. حالا ۲-۳ روز این ور اون ور شدن اعلام شماره ها و دیر شدنش را شما به بزرگواری خودتون ببخشید. Wink
تشکر کنندگان: majid_229997 ، mina_s ، m.amjadi
احتمالا هر چه دیر تر اعلام کنن شاید بهتر باشه چون خودشون رو دارن می چلولن تا شماره بیشتری اعلام کنن.
تشکر کنندگان: Hashem ، m.amjadi ، بنيتا
(2010-06-09 ساعت 14:14)m.amjadi نوشته:  
(2010-06-09 ساعت 14:03)a.kooh نوشته:  من یه سوالی دارم که نتونستم جوابشو پیدا کنم. ممنون میشم اگه کسی‌ میدون کمک کنه. برای سال ۲۰۱۰ طبق گفتهٔ خودشون تقریبا ۱۰۲۸۰۰ نفر رو از تمام قاره ها برنده اعلام کردن که از بین اونها حدودا ۵۰۰۰۰ نفر ویزا میگیرن. در صورتی‌ که تا الان ۱۱۲۴۰۵ نفر رو کارنت کردن. این چه معنی‌ میده؟
دوست عزیز، شما نباید عدد اعلام شده برای کارنت از هر قاره رو با هم جمع بزنی،
اون جدول نشون دهنده اینه که ازهر قاره اونایی که شمارشون تا میزان اعلام شده است، کارنت شدن.
مثلا از آسیا اونایی که شمارشون تا 23500 هست برای ماه جولای کارنت شدن و میرن مصاحبه، نه اینکه 23500 نفر از آسیا تا جولای کارنت شده باشن. Wink
به نظر من این منطقی نیست. اگر اینطور بود پس چه دلیلی‌ برای تفکیک قاره ای هست. شماره هارو کلی‌ از ۱ تا ۱۰۲۸۰۰ بدون در نظر گرفتن قاره اعلام میکردن. عدد ۲۳۵۰۰ نشوندهنده اینه که این تعداد از مجموع کسانی‌ که از آسیا انتخاب شدن تا به حال کارنت شدن و همینطور هم برای بقیه قاره ها. به این اطلاعات توجه کنید:
Approximately 102,800 applicants have been registered and notified and may now make an application for an immigrant visa.

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._4574.html
شماره کیس: 2010AS000028xxx
نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
کارنت شدن پرونده: August 2010
نامه دوم : 25 June
مصاحبه: Augsut
ویزا: روز مصاحبه
سفر به آمریکا: بزودی!
دریافت گرین کارت: --
تشکر کنندگان: majid_229997
(2010-06-09 ساعت 15:58)a.kooh نوشته:  
(2010-06-09 ساعت 14:14)m.amjadi نوشته:  
(2010-06-09 ساعت 14:03)a.kooh نوشته:  من یه سوالی دارم که نتونستم جوابشو پیدا کنم. ممنون میشم اگه کسی‌ میدون کمک کنه. برای سال ۲۰۱۰ طبق گفتهٔ خودشون تقریبا ۱۰۲۸۰۰ نفر رو از تمام قاره ها برنده اعلام کردن که از بین اونها حدودا ۵۰۰۰۰ نفر ویزا میگیرن. در صورتی‌ که تا الان ۱۱۲۴۰۵ نفر رو کارنت کردن. این چه معنی‌ میده؟
دوست عزیز، شما نباید عدد اعلام شده برای کارنت از هر قاره رو با هم جمع بزنی،
اون جدول نشون دهنده اینه که ازهر قاره اونایی که شمارشون تا میزان اعلام شده است، کارنت شدن.
مثلا از آسیا اونایی که شمارشون تا 23500 هست برای ماه جولای کارنت شدن و میرن مصاحبه، نه اینکه 23500 نفر از آسیا تا جولای کارنت شده باشن. Wink
به نظر من این منطقی نیست. اگر اینطور بود پس چه دلیلی‌ برای تفکیک قاره ای هست. شماره هارو کلی‌ از ۱ تا ۱۰۲۸۰۰ بدون در نظر گرفتن قاره اعلام میکردن. عدد ۲۳۵۰۰ نشوندهنده اینه که این تعداد از مجموع کسانی‌ که از آسیا انتخاب شدن تا به حال کارنت شدن و همینطور هم برای بقیه قاره ها. به این اطلاعات توجه کنید:
Approximately 102,800 applicants have been registered and notified and may now make an application for an immigrant visa.

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._4574.html

دوست خوب من این قضیه بارها اینجا بحث شده. اینو از ما قبول کن که شماره کیس با تعداد کارنت های هر قاره 2تا مقوله جداستSmile
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: m.amjadi ، farzad101
Case Numberها به ترتيب و پشت سر هم نيست. اون وسطا ممكنه يه دفعه چند تا Case Number وجود نداشته باشه.

ببينيد، آسيا سال 2010 كلا 15001 نفر برنده داشت، اما Case Numberهاش تا 30000 هم بود.

از طرفي اگه سيستم شماره دهي در همه قاره ها يكسان باشه، يعني نفر اول برنده گان از هر قاره كه بوده شماره 1 رو بگيره، نفر بعدي بدون توجه با قاره اش دوم شماره 2، و همين طور تا آخر باز هم نمي شه. چون آسيا Case Number بالاي 34000 نداره يا اقيانوسيه بالاي 2000 نداره.

سيستم شماره دهي به پرونده هاي لاتاري براي هر قاره جداگانه هستش و در عين بي نظمي، از نظام خاصي تبعيت مي كنه كه دارم سعي مي كنم پيداش كنم. اما اطلاعاتم خيلي كمه.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: kianoush ، azin ، a.kooh ، Nilmah ، mina_s ، bahram_kg
(2010-06-09 ساعت 16:40)Ashkan78 نوشته:  Case Numberها به ترتيب و پشت سر هم نيست. اون وسطا ممكنه يه دفعه چند تا Case Number وجود نداشته باشه.

ببينيد، آسيا سال 2010 كلا 15001 نفر برنده داشت، اما Case Numberهاش تا 30000 هم بود.

از طرفي اگه سيستم شماره دهي در همه قاره ها يكسان باشه، يعني نفر اول برندهگان از هر قاره كه بوده شماره 1 رو بگيره، نفر بدون توجه با قاره اش دوم شماره 2، و همين طور تا آخر باز هم نمي شه. چون آسيا Case Number بالاي 34000 نداره يا اقيانوسيه بالاي 2000 نداره.

سيستم شماره دهي به پرونده هاي لاتاري براي هر قاره جداگانه هستش و در عين بي نظمي، از نظام خاصي طبعيت مي كنه كه دارم سعي مي كنم پيداش كنم. اما اطلاعاتم خيلي كمه.

من هم دقیقا دنبال همین رابطه یا به قول شما نظم هستم. خیلی‌ غیر منطقی‌ به نظر میرسه که بین این شماره‌ها هیچ رابطه‌ای نباشه.ممنون میشم اگه چیزی دستگیرتون شد مارو هم مطلع کنید.
شماره کیس: 2010AS000028xxx
نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
کارنت شدن پرونده: August 2010
نامه دوم : 25 June
مصاحبه: Augsut
ویزا: روز مصاحبه
سفر به آمریکا: بزودی!
دریافت گرین کارت: --
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-06-09 ساعت 18:29)a.kooh نوشته:  
(2010-06-09 ساعت 16:40)Ashkan78 نوشته:  Case Numberها به ترتيب و پشت سر هم نيست. اون وسطا ممكنه يه دفعه چند تا Case Number وجود نداشته باشه.
من هم دقیقا دنبال همین رابطه یا به قول شما نظم هستم. خیلی‌ غیر منطقی‌ به نظر میرسه که بین این شماره‌ها هیچ رابطه‌ای نباشه.ممنون میشم اگه چیزی دستگیرتون شد مارو هم مطلع کنید.

در مورد این نظریهء شما در مورد اینکه ممکنه یه دفعه چند تا کیس نامبر وجود نداشته باشه موافق نیستم. چرا که اگر اینطور باشد باید ما برای حدود 100،000 برنده ، بالاتراز این هم شماره داشته باشیم. که تا جائیکه من دیده ام یا دراینترنت دیدم، بالاترین شماره ها حدود 80-90 هزار بوده.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، m.amjadi
اينم حرف جالب و منطقي اي هست. اما يه مطلب رو در نظر نگرفتي. ما مي گيم حدود 100 هزار تا برنده داريم (يعني جمع تعداد كل برنده هاي اصلي و خانواده هاشون حدود 100 هزار تا هست). اين به اين معني نيست كه 100 هزار تا Case Number داشته باشيم، چون خيلي از برنده ها به همراه همسر يا فرزند يا هر دو باهم برنده شدند.

با يه تخمين ساده، اگه فرض كنيم جمعيت خانواده هاي برنده Lottery به طور ميانگين 2 نفر باشه (كه به نظر من تخمين دست پاييني هست و رقم بيشتر از اين هاست)، به ازاي حدود 1000 هزار برنده بايد حدود 50 هزار Case Number داشته باشيم.

حالا با اين 50 هزار تا Case Number، حتي اگه فرض كنيم Caseهاي همه قاره ها در يك ترتيب (Sequence) مشترك شماره دهي مي شوند، باز هم سخته به عدد 80 هزار كه شما مي گي ديدي، و من هم تأييدش مي كنم چون من هم ديدم، برسيم.

(2010-06-09 ساعت 19:14)ShabPareyeMohajer نوشته:  در مورد این نظریهء شما در مورد اینکه ممکنه یه دفعه چند تا کیس نامبر وجود نداشته باشه موافق نیستم. چرا که اگر اینطور باشد باید ما برای حدود 100،000 برنده ، بالاتراز این هم شماره داشته باشیم. که تا جائیکه من دیده ام یا دراینترنت دیدم، بالاترین شماره ها حدود 80-90 هزار بوده.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
(2010-06-09 ساعت 19:32)Ashkan78 نوشته:  اينم حرف جالب و منطقي اي هست. اما يه مطلب رو در نظر نگرفتي. ما مي گيم حدود 100 هزار تا برنده داريم (يعني جمع تعداد كل برنده هاي اصلي و خانواده هاشون حدود 100 هزار تا هست). اين به اين معني نيست كه 100 هزار تا Case Number داشته باشيم، چون خيلي از برنده ها به همراه همسر يا فرزند يا هر دو باهم برنده شدند.
با يه تخمين ساده، اگه فرض كنيم جمعيت خانواده هاي برنده Lottery به طور ميانگين 2 نفر باشه (كه به نظر من تخمين دست پاييني هست و رقم بيشتر از اين هاست)، به ازاي حدود 1000 هزار برنده بايد حدود 50 هزار Case Number داشته باشيم.
حالا با اين 50 هزار تا Case Number، حتي اگه فرض كنيم Caseهاي همه قاره ها در يك ترتيب (Sequence) مشترك شماره دهي مي شوند، باز هم سخته به عدد 80 هزار كه شما مي گي ديدي، و من هم تدييدش مي كنم چون من هم ديدم، برسيم.

(2010-06-09 ساعت 19:14)ShabPareyeMohajer نوشته:  در مورد این نظریهء شما در مورد اینکه ممکنه یه دفعه چند تا کیس نامبر وجود نداشته باشه موافق نیستم. چرا که اگر اینطور باشد باید ما برای حدود 100،000 برنده ، بالاتراز این هم شماره داشته باشیم. که تا جائیکه من دیده ام یا دراینترنت دیدم، بالاترین شماره ها حدود 80-90 هزار بوده.

چند مورد را من جور دیگری برداشت کرده ام از اطلاعاتی که تا به حال پیدا کرده ام.
اول اینکه فقط تعداد برندگان اصلی 102،000 است و نه تعداد آنها به همراه خانواده هایشان. حتی در یکی از اطلاعیه های رسمی ادارهء مهاجرت (که الان یادم نیست کجا دیدم)، تعداد کل ویزاهای صادر شدهء لاتاری را برای آن سال آمار داده بود ،که حدود 200،000 بوده است. بنابراین فقط تعداد برندگان اصلی 100،000 تا اعلام میشود که به 50،000 تای آنها ویزا میرسد.
2010AS200xx
تشکر کنندگان:
مجبورم كردي از يك فصل الخطاب استفاده كنم!!!! يه پست قديمي اما خيلي مستدل و مستند از يه كاربر سايت به اسم Hamid55 :

(2010-01-10 ساعت 18:34)Hamid55 نوشته:  فایل پیوست از وزارت امور خارجه امریکاست این هم لینکش:

http://www.state.gov/documents/organization/87840.pdf

چند تا نکته تو این سند هست که به روشن شدن روند شماره گذاری کیس نامبر کمک میکنه.

۱. اینکه تعداد افرادی که نامه اول را دریافت میکنن شامل بستگان هم میباشد.
Kentucky Consular Center (KCC) registers approximately 90,000
applicants (both principals and dependents) each year.
یعنی اینکه اون ۱۰۲،۸۰۰نفر که امسال مرحله اول نامه براشون فرستاده شده که ۱۵۰۰۱ نفر از آسیا و ۲۷۷۳ نفر ش از ایران بودن شامل برنده اصلی و بستگان میباشد. پس نظر ساسان که گفت از ۲۷۷۳ نفر ایران حدودا ۹۰۰ نفر کیس نامبر دارن تایید میشه.

۲. قسمتی از صفحه دوم که اینجا کپی کردم نوشته: همه تقاضا نامه های ثبت شده در شش منطقه جغرا فیای جداگانه ذخیره میشن (آسیا، اروپا، افر یقا، اقیانوسیه ، امریکا ی شمالی و آمریکای جنوبی )... در داخل هر منطقه ای اولین تقاضانامه ای که بطور رندم انتخاب میشه بعنوان اولین کیس ثبت میشه و دومین تقاضانامه انتخاب شده بعنوان دومین کیس ثبت میشه و غیره.

All entries received within the stipulated time period are sorted into six
geographic regions, and each entry is assigned an individual number. A
computer program especially created for the DV program randomly
selects cases from among the entries received for each of the geographic
regions. Within each region, the first entry randomly selected will be the
first case registered, the second entry selected, the second registration,
etc.
The selected entries for each region will have a rank order number
consisting of two letters followed by eight digits, i.e., AF00000925. The
letter codes are:

پس شماره کیس های هر منطقه ای هم بطور مستقل از هر منطقه دیگر و از ۱ الی آخر شماره گذاری میشه.

حالا سوالی که پیش میاد اینه که آسیا که ۱۵۰۰۱ برنده با در نظر گرفتن بستگان دارد پس بالاترین شماره کیس هم باید حد اکثر ۱۵۰۰۱ باشد در صورتی که در همین سایت خودمون ۴۸ نفر از ۱۳۱ نفر شماره کیس بالای ۱۵۰۰۰ دارن. من در این مورد جایی نتونستم جوابی پیدا کنم ولی حدسی که میزنم و از اینجا به بعد نظر شخصی من هست، اینه که برای کی سی سی مقدور نیست که ۱۳ میلیون تقاضا نامه را یک به یک چک کند که از هیچ نظری مشکل نداشته باشه (بخشی از این چک توسط کامپیوتر انجام میشه ولی چک کامل شا ید از این طریق ممکن نباشه ) و چک کردن تکمیلی ثبت نام اولیه در حین قر عه انجام میشه. به این صورت که مثلا: اولین کیسی که انتخاب میشه بهش شماره as00000001 و اگر از هر نظر تایید شد میره جزو لیستی که باید بره مرحله دوم....نفر بعدی که انتخاب میشه شماره کیسش میشه as00000002 اگر به هر دلیلی(عکس، تکراری بودن ، آدرس پستی نامفهوم ...) تایید نشد کیسش باطل میشه و نفر بدی میشه کیس as00000003, و این سیکل ادامه پیدا میکنه تا ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول انتخاب بشن که در نهایت ممکن تا ۳۴۰۰۰ کیس هم توسط کامپیوتر انتخاب بشن که ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول باشن

(2010-06-09 ساعت 20:07)ShabPareyeMohajer نوشته:  [چند مورد را من جور دیگری برداشت کرده ام از اطلاعاتی که تا به حال پیدا کرده ام.
اول اینکه فقط تعداد برندگان اصلی 102،000 است و نه تعداد آنها به همراه خانواده هایشان. حتی در یکی از اطلاعیه های رسمی ادارهء مهاجرت (که الان یادم نیست کجا دیدم)، تعداد کل ویزاهای صادر شدهء لاتاری را برای آن سال آمار داده بود ،که حدود 200،000 بوده است. بنابراین فقط تعداد برندگان اصلی 100،000 تا اعلام میشود که به 50،000 تای آنها ویزا میرسد.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، mina_s ، bahram_kg ، Hamid55 ، بنيتا ، Hashem
با تشکر از شما و hamid55 . اطلاعات مفیدی بود. فکر کنم حق با شماست. متشکر!
2010AS200xx
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، bahram_kg ، Hamid55
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه:
waiting water never boil

حالا این شده وضعیت ما.شما چطوز؟؟
تشکر کنندگان:
اينم وضعيت من...

[عکس: 102.gif]

حالا اين زياد استرس زا نيست. Clear شدن رو داشته باشيد!
تشکر کنندگان: اليزا ، Hamid55 ، sam_hash ، bahram_kg
الان حدود ساعت 3 بعداظهر به وقت کنتاکی هست. تا ساعت 5 باید امید داشت؟؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، sam_hash
الان دقيقا ساعت 3:08 هست. اونجا تا ساعت 5 بازه كه مي شه يك و نيم بامداد تهران.

(2010-06-09 ساعت 23:28)اليزا نوشته:  الان حدود ساعت 3 بعداظهر به وقت کنتاکی هست. تا ساعت 5 باید امید داشت؟؟
تشکر کنندگان: اليزا ، R.F ، sam_hash

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان