کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
من پست که میزنم نامرئیه؟ دیده نمیشه واقعا؟Big Grin
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

تشکر کنندگان: morteza_2010
سلام کسی می دونه حدودا کی کارنت های ماه november را اعلام می کنند ؟ یا حتی بگین پارسال کی اعلام کرن هم کافیه ؟
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
با سلام
خواستم به اطلاع دوستان برسانم که kcc پاسخ نامه من در خصوص زمان مصاحبه را به شرح ذیل ایمیل کرد من در تاریخ 24/آگوست ایمیل دادم و آنها در 26 / آگوست پاسخ
Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Ankara on October 2x, 2009. A notification letter will be mailed to you from KCC within the next 7-10 business days. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.

KCC/kb
Public Inquiry
Serco Inc./Kentucky Consular Center
Williamsburg, Kentucky
KCCDV@state.gov
(606) 526-7500

شماره کیس: 2010AS00002XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: -20-2009-MAY
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:june-6-2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August-12-2009
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: Monica ، shabnam286 ، Borqa3 ، reza22 ، morteza_2010
Monica نوشته: خيلي ممنون كه گفتي.... واي چقدر منتظر بودم كه يكي اين ايميل رو بگيره! بازم ممنون!

مونیکا ی عزیز
وقتی میگم پستهای من انگار نامرئیه،یعنی همین!Sad
شما یه پست بالاتر از پست خودتونو نگاه میکردین میدیدین روزها قبل من این ایمیلو دریافت کردم،اینها،اینم لینکش:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...7#pid18197
درسته ؟ نامرئی هست حالا پستهای من یا نه؟Wink
[font=Verdana]
[/font]

elham نوشته: امسال روند اعلام شماره ها با پارسال خیلی فرق داره واسه همین اصلا نمیشه پیش بینی کرد پارسال از آسیا واسه اکتبر 2900 کارنت شدن ولی امسال 7000تا ....اصلا نمیشه حدس زد که نوامبر چه تعدادی کارنت میشن!!!

يعني امسال زودتر ميشه؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

آره دیگه،پارسال مثلا همین اکتبر تا 2900 کارنت شدن،امسال تا 7000 !!!
یحتمل 99% زودتر میُفته از پارسال!
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: farshidkhalafi ، morteza_2010
یه سوال خیلی مهم دارم
وخواهش میکنم مثل همیشه بطور شفاف پاسخم رو بدید تا انشاالله مشکلم حل بشه
من چندین مرتبه به کی سی سی ایمیل زدم و انها هم میگویند که اطلاعات مچ نیست
من خودم در ثبت نام اینترنتی شرکت نکردم بلکه برای خانم من خواهرش نوشته و خانم من قبول شده
من شماهره ایفورمیشن نامبر خانمم در زمان ثبت نام رو دارم و اطلاعات حالا که در نامه اول پست کردیم هم دارم و کامل هستش
میخواستم بدونم چطوری میتوانم به اطلاعاتی که در زمان ثبت نام خانمم ثبت شده دسترسی ÷یدا کنم که ببینم کجای اطلاعات با هم نمیخونه
در ضمن خواهرش فراموش کرده که اطلاعات دقیقی که قید کرده چی بوده
ما فقط شماره اینفرمیشن رو داریم
لطفاً کمکم کنید ممنون
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
sasan نوشته: یه سوال خیلی مهم دارم
وخواهش میکنم مثل همیشه بطور شفاف پاسخم رو بدید تا انشاالله مشکلم حل بشه
من چندین مرتبه به کی سی سی ایمیل زدم و انها هم میگویند که اطلاعات مچ نیست
من خودم در ثبت نام اینترنتی شرکت نکردم بلکه برای خانم من خواهرش نوشته و خانم من قبول شده
من شماهره ایفورمیشن نامبر خانمم در زمان ثبت نام رو دارم و اطلاعات حالا که در نامه اول پست کردیم هم دارم و کامل هستش
میخواستم بدونم چطوری میتوانم به اطلاعاتی که در زمان ثبت نام خانمم ثبت شده دسترسی ÷یدا کنم که ببینم کجای اطلاعات با هم نمیخونه
در ضمن خواهرش فراموش کرده که اطلاعات دقیقی که قید کرده چی بوده
ما فقط شماره اینفرمیشن رو داریم
لطفاً کمکم کنید ممنون
دوست من
اگه شما اسپل اسم و فامیل خانومت که تو نامه اول اومده درست باشه پس فقط میمونه تاریخ تولد خانومت که اونم برو ببین خواهر خانومت از رو چی زده اگه از رو تقویم زده چون سال کبیسه داشتیم یک روز کم زده.
دوم اینکه شما تاریخ تولد خانومت رو الان از رو پاس میزنی یا خودت تبدیل میکنی؟
سوم تو ایمیلی که به kccمیزنی اسم و فامیل و کیس نامبر و تاریخ تولد رو مینوسی؟
================
در ضمن شما نمیتونی به اطلاعات ثبت نام اینترنتی دسترسی پیدا کنی فقط با کانفرمیشن نامبر میتونی با وارد کردن سال تولد از صحیح بودن اون مطلع بشی.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: sasan ، morteza_2010
این KCC ما رو سر کار گذاشته دیشب دوباره ایمیل زدم برا تاریخ مصاحبه الان جوابش اومده همون جواب قبلیه.
2010AS3xxx
پارسا جان من دیگه مطمئن شدم که کی سی سی جوابتو اشتباه داده . پارسال شماره کیس شما تو اون تاریخ مصاحبه داشته این اپراتور های کی سی سی چت می زنن گاهی .مثلا به شبنم چند روز پیش گفته بودن که تا 8500 کارنت شده اسیا . در ضمن من خودم شخصا زنگ زدم کی سی سی بهم گفتن هنوز تاریخ مصاحبه امسال مشخص نشده و تو سپتامبر مشخص میشود . و بیشتر از 3 نفر دیگه بعد شما ایمیل زدن ولی تاریخ مصاحبه رو بهشون ندادن . به نظرم یه کانفیرمیشن بگیر از کی سی سی . با توجه به اینکه شماره کیس شما 2xxx هست 20 اکتبر خیلی دیره برا مصاحبتون با توجه به اینکه تا 7000 تو اکتبر مصاحبه میشوند .
سلام
تاریخ مصاحبه ها به ترتیب کیس نامبرها نیست
مثلا من با 27000 روز 29 june
مصاحبه داشتم و دوستم با 29000 روز 22 june یعنی قبل از من...پس پارسا واقعا همون 20 اکتبر مصاحبه داره
kcc پاسخ الکی نمیده
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان: ALIREZA205 ، merdax ، Borqa3 ، sniffer ، payman R ، reza22 ، morteza_2010
ممنون الهام جان . امیدوارم اینطوری باشه واقعا گیج شدم .خیلی سوتی بدی هست اگه کی سی سی اشتباهی تاریخ مصاحبه رو به پارسا داده باشه . من چون این سوتی رو الان دیدم از کی سی سی گفتم شاید به پارسا هم اشتباه گفته باشه . این جواب کی سی سی به یکی از بچه های سایت هست که پرسیده بود تاریخ مصاحبش کی هست. من هم که زنگ زدم اپراتور گفت هنوز مشخص نیست تو سپتامبر مشخص میشه . به هر حال ما که سر از کار کی سی سی در نیاوردیم . Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,300 for your region for the month of October. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each monthراستی در مورد تاریخ خودتون به نکته خوبی اشاره کردی.احتمالا روز مصاحبه بسته به تاریخ ارسال فرم های اول هست . چون تو یه ایمیل کی سی سی گفته بود فرم ها به نوبت تاریخ ارسال بررسی میشود .
تشکر کنندگان: elham ، payman R ، Monica ، morteza_2010
پس چرا جواب ما رو درست حسابی نمیده من الان برا بار سوم ایمیل زدم
2010AS3xxx
من دیروز عصر برای بار چهارم یا پنجم بود ایمیل زدم هنوز جواب نداده
امیدوارم بیاد امروز جوابم
[font=Verdana]
[/font]

مونیکا خانم شما VISA BULLETIN SEPTEMBER 2009 رو نوشتید؟
2010AS3xxx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان