کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-06-14 ساعت 20:16)وحید نوشته:  
(2010-06-14 ساعت 00:24)بنيتا نوشته:  سلام دوستان
البته منم هنوز كارنت نشدم.ولي به نظر عقلاني نمياد كه قبل از مصاحبه كليرنس ما اماده باشه.از اون ورم اونا كه خودشون ميدونن بيشتريا كليرنس ميشن پس چرا ديگه كارنت ميكنن ماه اخرو كه كليرنس بشيمو به اخر سپتامبر نرسيم.من كه نميفهمم.

من هم این ماه کارنت شدم و دقیقا منم سوال بنیتا رو دارم.

KCC تلاش می کنه تا قبل از Sep همه رو کلیر کنه همونطور که سالهای پیش اینطور بوده. من اطلاع دقیقی ندارم اما حدس می زنم درصدی از کار کلیر کیس های بالا قبل از کانت شدن بر اساس اطلاعاتی که در فرم ها داده ایم انجام میشه و درصد دیگش بعد از فرستادن مشخصات بیشتر!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، m.amjadi
بله دیگه همه کارنت شدن خوشالن این تاپیک پست نمی دن انشالا همتون ویزا بگیرین و به امید خدا همه برن آمریکا

هیچ وقت خدا فراموش نکنید مطمعا باشید خدا مهربان همیشه کمکتون می کنه
شماره کیس: 2010AS00022XXX
رد شدم در لاتاری 2010
----------------------------------
انشالا لاتاری 2012
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maryamjay ، m.amjadi
اي مجيد جان گفتي!اونايي كه كارنت شدن رفتنو ديگه خبري ازشون نيست.بنده خداهايي هم كه مثل من كارنت نشدن فكر كنم رفتن تو لاك خودشون.yase عزيزم مسئله اينجاست كه به قول يكي از دوستان كه فكر كنم گاتاي عزيز بود مثلا"تكليف ويزاهايي كه داخل پاسپورته چي ميشه؟و اينكه ايا تو اين سالها كسي بوده كه FBI check بخوره و ماه اخر بگزره و به ويزا نرسه؟
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان:
دوستان خوبم من يه سوال ديگه دارم من تو نامه اولم سفارتو انتخاب نكردم.حالا چي ميشه؟اگه به اميد خدا كاترنت شم اونا خودشون سفارتو برام انتخاب ميكنن؟اگه اينطوره فكر ميكنيد كجا ميشه؟واينكه اينجوري بهتر شد يا بدتر؟ببخشيد يه كم بيشتر از يه سوال شد.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 02:58)بنيتا نوشته:  دوستان خوبم من يه سوال ديگه دارم من تو نامه اولم سفارتو انتخاب نكردم.حالا چي ميشه؟اگه به اميد خدا كاترنت شم اونا خودشون سفارتو برام انتخاب ميكنن؟اگه اينطوره فكر ميكنيد كجا ميشه؟واينكه اينجوري بهتر شد يا بدتر؟ببخشيد يه كم بيشتر از يه سوال شد.
همون جایی میشه که نامه ازش اومده...اگر ایران هستید نامه ها از کنسولگری آنکارا یا ابوظبی میاد. از هر کدوم اومده شما همون جا میرید مصاحبه
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، بنيتا
(2010-06-15 ساعت 02:34)بنيتا نوشته:  اي مجيد جان گفتي!اونايي كه كارنت شدن رفتنو ديگه خبري ازشون نيست.بنده خداهايي هم كه مثل من كارنت نشدن فكر كنم رفتن تو لاك خودشون.yase عزيزم مسئله اينجاست كه به قول يكي از دوستان كه فكر كنم گاتاي عزيز بود مثلا"تكليف ويزاهايي كه داخل پاسپورته چي ميشه؟و اينكه ايا تو اين سالها كسي بوده كه FBI check بخوره و ماه اخر بگزره و به ويزا نرسه؟

منظورتون از ویزای توی پاسپورت چیه؟
قبل از کلیر شدن توی پاسپورت ویزا نمی زنند پس ویزای کلیر نشده نداریم.
من یک سال هست با مهاجرسرا در ارتباطم همچین موردی ندیدم. پارسال 10 روز آخر سپتامبر کلیر نشده ها بدون اینکه اسمشون تو سایت زده بشه رفتن آنکارا و پیگیر کارشون شدند و خداروشکر همه تا دقیقه 90 ویزا گرفتن.
این پروسه هرچی سخت تر طی بشه شیرینیشم بیشتره. ما همینجوریش خیلی از بقیه جلوییم که برنده شدیم و خیلی راحت تر ویزا میگیریم. پس نگران نباشید. به نظر من اگه قرار باشه به آمریکا برسید مثل 2009 با 36000 هم میرسید و اگه قرار نباشه با شماره 1 هم نمیرسید پس استرس الکی نداشته باشید. زبانتون رو قوی کنید و خودتون رو ویزا گرفته بدونید!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: farzad24 ، اليزا ، Ashkan78 ، nima_moz ، بنيتا ، mina_s ، m.amjadi ، Hamid55 ، ahmad67
سلام
من هم با گاتا موافقم، روند FBI چك بايد از زمان ارسال مدارك مربوط به نامه اول شرع شده باشه
Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزیز مهاجرســـــــــــرایی
من به KCC برای دریافت زمان و تاریخ مصاحبم دو روز پیش ایمیل زدم ولی هنوز جوابی در یافت نکردم Sad
به نظر شما این غیر عادی نیست (دارم نگران میشم)
آیا باید دوباره ارسال کنم یا صبر کنم؟
شماره کیس:2010AS27000
دریافت نامه قبولی:July 2009
ارسال نامه اول:July 11,2009
مصاحبه: آنکارا
کارنت شدن:June 10,2010
مصاحبه:Aug 26
كليرنس:20 Sep
ويزا:Sep 24
Big Grinورود به امریکاBig Grines 1Big Grin
گرین کارت:2 ماه بعد
سوشالBig Grines 15
جمع تقریبی هزینه ها:7.500.000تومان
تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 15:27)jalaldaiy نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز مهاجرســـــــــــرایی
من به KCC برای دریافت زمان و تاریخ مصاحبم دو روز پیش ایمیل زدم ولی هنوز جوابی در یافت نکردم Sad

یه دو روز دیگه صبر کنید بعد دوباره میل بزنید. چون کارنت شدید می تونید به سفارت هم میل بزنید.
نگران نباشید. من خودم هفته ای یک بار ایمیل می زدم و هر دفعه هم یه مدلی جواب میدادن تا بالاخره تصمیم گرفتن تاریخ مصاحبه رو بهم بدن. بعدشم نامه دوم دیر شد دوباره هفته ا ی یکبار ایمیل می زدم تا نامه دوم رو بفرستند Big Grin
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
(2010-06-15 ساعت 15:27)jalaldaiy نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز مهاجرســـــــــــرایی

خير، غير عادي نيست. دو روز پيش يعني يک‌شنبه. روزي که کي.سي.سي تعطيله.
اگه تا فردا جوابتونو ندادن، مجدداً ارسال کنين. ضمناً نگران نباشين. حتماً نامه دومتون مياد.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
روزي كه ايميل زدين احتمالا يا شنبه و يا يكشنبه بوده .اندكي صبر و تحمل داشته باشين
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، bahram_kg ، ساشا
خبر دارم در حد خدا:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
دیشب او با ماست به من زنگ زد و گفت!!!!!!!
چی گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودش به من گفت!!!!!!!!!!
چی گفت؟؟؟؟؟؟؟
در گوش من گفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو پشت بوم گفت!!!!!!!!
چی گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگم!
بگم!
بگم!
بگم!
گففففففففففففففففففففففففففففففففففتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت::::::::::::::::::::
این جانب به نیابت از پریزیدنت اوباما به تمامی بچه هایی که الان(( 10 ماهشون)) بیشتره و هنوز ((فارغ)) نشدند اعلام میکنم: قرار یک عملیات ضربتی از سوی دولت فدرال برای برنگان گرین کارت امریکا 2010 انجام بشه که به اصطلاح همان ((3زارین)) هستش و تا ماه اینده تمامی این افراد فارغ گردیده
و با دیدن تازه رسیده ((گرفتن ویزای امریکا)) زندگی جدید را با روحییه ای شاد و خوش حالی روز افزون شروع کنند.
با تشکر
امیر
برنده 2011
کیس 28xxx
تشکر کنندگان: bahram_kg ، ساسان ، fairwall
[عکس: attachment.php?aid=1359]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

محسن جان عدد 28700 اين ماه را به آمارت اضافه نمي کني؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: majid_229997 ، adl ، بنيتا
(2010-06-15 ساعت 12:01)yas نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 02:34)بنيتا نوشته:  اي مجيد جان گفتي!اونايي كه كارنت شدن رفتنو ديگه خبري ازشون نيست.بنده خداهايي هم كه مثل من كارنت نشدن فكر كنم رفتن تو لاك خودشون.yase عزيزم مسئله اينجاست كه به قول يكي از دوستان كه فكر كنم گاتاي عزيز بود مثلا"تكليف ويزاهايي كه داخل پاسپورته چي ميشه؟و اينكه ايا تو اين سالها كسي بوده كه FBI check بخوره و ماه اخر بگزره و به ويزا نرسه؟

منظورتون از ویزای توی پاسپورت چیه؟
قبل از کلیر شدن توی پاسپورت ویزا نمی زنند پس ویزای کلیر نشده نداریم.
من یک سال هست با مهاجرسرا در ارتباطم همچین موردی ندیدم. پارسال 10 روز آخر سپتامبر کلیر نشده ها بدون اینکه اسمشون تو سایت زده بشه رفتن آنکارا و پیگیر کارشون شدند و خداروشکر همه تا دقیقه 90 ویزا گرفتن.
این پروسه هرچی سخت تر طی بشه شیرینیشم بیشتره. ما همینجوریش خیلی از بقیه جلوییم که برنده شدیم و خیلی راحت تر ویزا میگیریم. پس نگران نباشید. به نظر من اگه قرار باشه به آمریکا برسید مثل 2009 با 36000 هم میرسید و اگه قرار نباشه با شماره 1 هم نمیرسید پس استرس الکی نداشته باشید. زبانتون رو قوی کنید و خودتون رو ویزا گرفته بدونید!
منظور ویزاهای کشورهایی که قبلا رفتیم، چون روی مدت کلیرنس تاثیر دارند
تشکر کنندگان: بنيتا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان