کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان همين الان بولتن جديد كه شماره های اكتبر و نوامبر رو درج كرده برای من ايميل شد

َOct : 7,000
Nov : 7,200
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان:
poorya.poorhosini نوشته: چقدر دير اينكه به درد نميخوره . سايت سريعتر اعلام ميكنه

راست ميگی، ولی ايميل تازه برای من اوومد
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان:
به نظر من 7000 تایی رو که برا ماه اول اعلام کردند خیلی زیاد بود و حالا توش گیر کردن بخاطر همین 200 تا اعلام کردن تا بتونن جمع و جورش کنن.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: payman R
سلام بچه ها
یه سوال عجیب داشتم که البته مربوط به 2009 ای هاست اما گفتم شاید شما هم اطلاعات خوبی بتونین بهم بدین: با یک خانمی آشنا شدم که از برندگان 2009 است و کیس نامبرش هم مثل اینکه خیلی پایینه اما بر اثر اشتباه kcc نامه دومش خیلی دیر اومده و 25 اکتبر رفته سفارت و گفتن شما پرونده ات هیچ مشکلی نداره و کارش هم خصوصی بوده و فقط چون ساپورت مالی و در حقیقت اسپانسر نداشته، بهش ویزا ندادن، خلاصه دنبال اینه که ازدواج بکنه و بره. من هم از نظر ساپورت مالی مشکلی ندارم، هم سند خونه به نامم دارم و هم زمین (جمعا حدود 200 تومن) + دو سه تا آشنا که اونجا ساپورتم کنن و یه آشنای دیگه که به صورت سوری به من شغل بده در آمریکا...
می خواستم ببینم اگه سوری ( یا صوری؟؟؟) ازدواج کنیم ( تو این بین که یه بار سفارت رفته ) و من مدارکم رو آماده کنم، چقدر امکانش هست که ویزا بهمون برسه؟ و اصلا میدن یا نه؟ نمی گن این ازدواج تابلو است و معلومه صوریه؟ و اگه بی مشکل ویزا بدن، تا چند وقت باید با هم باشیم؟؟؟

ممنونم اگه کمکی بهم بکنین.
مرسی از پست های خوبتون
تشکر کنندگان:
منم با سراوین عزیز کاملا موافقم
ولی واقعا هیچ کس انتظار این رقم رو دیگه نداشت
امیدوارم هرچه زودتر این ۱ سال تموم بشه و همه با دست پر بیریم به جایی که ارزوشو داریم
همگی موفق و شاد باشید
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: seravin
http://turkey.usembassy.gov/schedule_dv.html
شماره کیس:2010AS00007xxx

تشکر کنندگان:
بابا اينقدر بهش فكر نكنيد اين جوري زندگي كردن سخت ميشه ها فكر كنيد اگر تازه امسال مي خواستيد شركت كنيد پس بگيد خدايا شكرت كه برنده شدم اصلاً فكر امسال از سرتون بيرون كنيد اين چند ماهي هم كه ايران هستيد خوش بگذرونيد كه بعداً دلتون نسوزه وبگيد چقدر حرص خوردم همه چيز دست خداست وتا موقعش نشه آب از آب تكون نميخوره الان فقط به فكر پول جمع كردن باشيد.در ضمن از اين 200 نفر شايد فقط 10 يا 15 نفر بينشون از ايران باشه پس همه مثل هم هستيم ولي خدايي اوني كه شمارش 7201 هست الان داره حرص مي خوره كه1 ماه ديگه بايد صبر كنهTongue
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: Monica ، sh-b ، Hashem
برای اینکه بدونم مدارکم رسیده باید تو ایمیلی که میفرستم چی بنویسم؟؟؟
تشکر کنندگان:
emad2213 نوشته: برای اینکه بدونم مدارکم رسیده باید تو ایمیلی که میفرستم چی بنویسم؟؟؟

دوست عزیز شما اینجارو ببینید
شماره کیس:2010AS00007xxx

تشکر کنندگان:
سلام بچه ها این 200 چیه آخه؟ من هنوز باورم نشده. شکه شدم.یعنی واقعیت داره ای خدااا
تشکر کنندگان:
Toungue 
setareh نوشته: سلام بچه ها این 200 چیه آخه؟ من هنوز باورم نشده. شکه شدم.یعنی واقعیت داره ای خدااا

سلام ستاره جون
اره عزیزم واقعیت داره شوکه نشو
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
http://forums.immigration.com/showthread.php?t=302693
بچه ها نامه دوم داره کم کم میرسه Smile
تشکر کنندگان: sh-b ، MajidShirzadeh ، merdax ، Borqa3
سلام بچه ها اون میلی که الهام خانم گفته بودن چند وقت قبل فرستادم به کی سی سی دیروز واسم بولتنو فرستادن اما من که چیزی ازش سر در نیاوردم !!!
تشکر کنندگان:
PEYMAN2010 نوشته: سلام بچه ها اون میلی که الهام خانم گفته بودن چند وقت قبل فرستادم به کی سی سی دیروز واسم بولتنو فرستادن اما من که چیزی ازش سر در نیاوردم !!!
پیمان جان عزیز نکته مهمی که تو ایمیلی که به دستت رسیده اینه که تو این ماه فقط 200 نفر کارنت شدن!!!اگه یه کم توجه کنی ماه قبل تو ایمیلت 7000نفر کارنت شدن و تو این ماه 7200!!!!!!!!!
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان:
Rolleyesبه احتمال زياد ماه ديگه دوباره زياد كارنت مي كنند اصلاً نگران نبشيد 28 روز ديگه باز انتظار بكشيد بد نيست انتظار كشيدن هم زيباست
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: MajidShirzadeh ، sh-b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان