موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
alirezasf نوشته: جای نگرانی نیست دوست عزیز وقت من هم 1X اکتبر بود ، من در اولین پستم گفتم که وقتها داره عوض می شه هیچ کس منو باور نکرد.وقت جدید توی نوامبر می دهند.
دوست عزیز به شما الان گفتن تاریخ جدید مصاحبه تون کی هست؟ این پستی که شما ازش حرف میزنین برای حدودا 10 روز قبله. تا جایی که من میدونم Merdax عزیز موقع پیگیری این که هنوز نامه دوم رو دریافت نکرده بهش این جوابو دادن. شما یه چه عنوانی بعد از آگاهی از تاریخ مصاحبه دوباره با کی سی سی تماس گرفتین؟ در جواب نامه من برای تاریخ مصاحبه بعد از اعلام تاریخ دقیق جمله زیر رو اورده
Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.
در آخر هممون میدونیم دیر و زود داره ولی برای دوستانی که کی سی سی تاریخ مصاحبه رو بهشون اعلام کرده ممکنه یه خورده اینور انور بشه اما همه میریم مصاحبه و این مهمه. به قول دوست خوبمون علیرضا که می گفت ما که تمام مدارکمون حاضره هر وقت بگم بیا مصاحبه سریع میریم سراغ بلیت و ... . ایشالا همه دست پر بر می گردیم.
کیس نامبر: 2010AS00002xxx
دریافت ویزا: روز مصاحبه (17 نوامبر)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نه دوستان عزیز من هم همچنان در انتظار هستم.به محض مشخص شدن تاریخ اعلام می کنم.من با KCC تماس گرفتم در مورد ساعت مصاحبه و تاریخ ارسال نامه و متاسفانه اپراتور گفت شما هنوز تاریخ اینتر ویوتون مشخص نیست بعد از کلی توضح دادن واسه اون آدم خنگ منو پشت خط گذاشت رفت صحبت کرد اومد گفت تاریخها عوض شده .هر چی گفتم چرا گفت هیچ اطلاعی ندارم.زندگی منو هم بهم ریختن .............. به امید موفقیت همگی دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینقده هی ایمیل نزنید به kcc سر بدبختها رو بردید کاری میکنید که case تمام ایرانیا رو باطل کنن سرجاتون نمی تونید بشینید اهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 3
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
یه جوری میگین ایمیل نزنین خدانکرده عصبانی نشن که انگار واقعا توی kcc یه نفر بدبخت با دو لیوان قهوه نشسته صبح تا شب جواب من وشما رومیده!
خیر! سیستمشون قطعا نفرات زیادیو داره که اُپراتور هستن اصطلاحا" و البته از این که اپراتور دیگه داره به ایمیل کی جواب میده اصلا خبر ندارن!
واسه چی باید عصبانی بشن؟ اونوقت من نوعی که مصاحبمو الکی الکی ورداشتن کنسل کردن در حالی که خیلی از مصاحبه ها رو کنسل نکردن،بدهکارشونم؟ خوب میخوام از طی مراحل مطلع باشم! اگه نباشم که الان بلیطمم رزرو کرده بودم!
این حرفا کدومه رفقا؟ مگه خریدو فروش قاقالیلیه که به اولیا اعتراض کنی دیگه نخرن؟
[font=Verdana]یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
جناب merdax شما تاریخ مصاحبتون از کی به کی منتقل شده؟ من بلیطم رو گرفته ام هتل هم رزرو کردم خیلی نگرانم.
دومین تاریخ رو هم بهتون ایمیل کردن؟
شماره کیس: 2010AS5000
نامه اول: May-2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 2009
ارسال مدارک: October 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: October 2009
تاریخ مصاحبه: 27th October
تاریخ دریافت کلیرنس: 20th November
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من دنبال يك اسپانسر مي گردم لطفاً كمك كنيد.
موضوعها: 1
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستام تاریخ مصاحبه من هم اومد 17 November
شماره کیس:2010AS00007xxx
موضوعها: 3
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
Laya2010عزیز،
معلوم نیس! تاریخ دومو ندادن هنوز بهم،تاریخ اولم 21 اکتبر بود!
مجید خان شما کِی گرفتین ایمیلو؟ یا شاید تلفنی حتی!؟
متن نامَتونو میشه دقیقا بگین که منم بفرستم؟ میدونم ممکنه همونی باشه که هممون فرستادیم ولی خوب،شما کپی کنین،شاید مقبول افتاد
[font=Verdana]یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك ميگم يك روز بعد از ما هستين.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
merdax نوشته: Laya2010عزیز،
معلوم نیس! تاریخ دومو ندادن هنوز بهم،تاریخ اولم 21 اکتبر بود!
مجید خان شما کِی گرفتین ایمیلو؟ یا شاید تلفنی حتی!؟
متن نامَتونو میشه دقیقا بگین که منم بفرستم؟ میدونم ممکنه همونی باشه که هممون فرستادیم ولی خوب،شما کپی کنین،شاید مقبول افتاد
من فکر کنم که تاریخ شما همون باشه که اول بهتون گفتن و اینکه گفتن تغییر کرده اشتباه باشه امیدوارم که هر طور خودتون دوست دارید پیش بره
شماره کیس: 2010AS5000
نامه اول: May-2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 2009
ارسال مدارک: October 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: October 2009
تاریخ مصاحبه: 27th October
تاریخ دریافت کلیرنس: 20th November
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2009-09-20 ساعت 23:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-09-20 ساعت 23:57 توسط homeless.)
سلام به همه
من که ۱۵ سپتامبر ایمیل زدم و ۱۶ سپتامبر اون عزیز دلم اون طرف خط یک نامه برقی برای من ارسال نمودند با این مضمون:
کد:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are waiting to be processed. Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
یعنی برادر سماق مکیدن نمایید و صبر بنمایید!
ما هم که نه مدرارکمون آمادس نه اسپانسر داریم نه عقل درست حسابی همینطور حرص تناول میکنیم تا بشود آنچه میخواهیم بشود ولی نمیشود .
پی اس: ادبیاتو حال کردین
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجيد عزيز.تبريك مي گم بابت روشن شدن زمان مصاحبه ات.موفق باشي و انشالله مثل بقيه دوستاني كه در اكتبر و نوامبر مصلحبه دارن دست پر برگرديد و باعث دلگرمي همه ما بشيد.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی،
من همین الان از طریق مونیکا خانوم مطلع شدم تاریخ مصاحبه اونا از اول اکتبر بود به اواخر اکتبر تغییر کرده. با این حساب بهتره همه دوباره تاریخ مصاحبه هاشونو با کی سی سی چک کنن. کی سی سی امسال با این نظم و برنامه ریزیش حسابی همه رو شرمنده کرده!!!!!!
به امید شنیدن خبرهای خوب از همه دوستان.
کیس نامبر: 2010AS00002xxx
دریافت ویزا: روز مصاحبه (17 نوامبر)