کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
چیکار میتونیم بکنیم غیر از صبر؟
مشکل فقط زمان مصاحبه نیست ! مشکل اصلی نرسیدن نامه دوم !
مدارک رو مجبوریم تو همین روزها پست کنیم ، ولی فرم هایی که تو نامه دومه و نرسیده رو چیکار کنیم؟
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان:
آقای بابک ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم، ما با کب سی سی تماس گرفتیم گفتند کا اگر روی سایت آنکارا وقت شما نیست این اشتباه سفارته(it is embassy`s mistake) این دقیقا جمله ای بود که به ما گفتند....
من فکر می کنم باید به کب سی سی ایمیل بزنیم و متنی رو که برای شما ای میل کردند رو براشون فوروارد کنیم...
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
در مورد نامه دوم هم ما به کی سی سی گفتیم ...گفت چند لحظه گوشی رفت یه 1 دقیقه بعد برگشت و گفت که طی 2 روز کاری براتون ایمیل می کنیم البته هنوز نرسیده...شاید به خاطر شنبه یکشنبه....اما اگر واقعا فرستادند...شما هم همین کار رو انجام بدید
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: babakped
یعنی تا نامه دوم نباشه نمیشه رفت برای مصاحبه فرمهایی که تو نامه دوم هست که میشه از اینترنت گرفت یا حتماً باید خودشون بفرستند در ضمن مگه شماها دوباره آدرس ایران دادید برای بار دوم باید یک جایی غیر ایران می دادید که مطمئن تر باشه آخه اینجا که میدونید وضعیت پست چه جوریه
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان:
سلام نامه دوم رو کی سی سی امروز برای ما ایمیل کرد، توی نامه دوم هم تاریخ مصاحبه مون توی اکتبر هست. می خواستم به دوستانی که منتظر نامه دوم هستند بگم که مثل ما بهشون زنگ بزنند...اونها بعد از 2 روز کاری ایمیل می کنند.
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: babakped ، Monica ، ALIREZA205 ، mmasunny
gilat نوشته: متاسفانه بيشتر دوستان حرفاي خاله زنكي ميزنن پرونده اگر به جريان افتاد بعد از نامه اول. نامه دوم هم ميفرستند براي مصاحبه . اگه هم دلشون خواست ويزاي ورود به كشورشونو صادر ميكنن حالا هي يكي ميگه اي ميل زدم به كي سي سي يكي ميگه زنگ زدم به سفارت اينا همه وقت تلف كردنه فكر شغلي همينجا باشيد

حرفاي خاله زنكي!!؟
اگه هم دلشون خواست ويزاي ورود به كشورشونو صادر ميكنن!!؟
اينا همه وقت تلف كردنه!!؟
فكر شغلي همينجا باشيد؟!!؟؟(ربط این یه جمله رو واقعا نفهمیدم)

حالا شما چرا اینقدر ناراحتی؟ . اصلا اینطور فورومها برای اینه که یه سری ادمهایی که تجربه یک کاری را ندارن حرفاي خاله زنكیشونو (به قول شما) بزنن تا به یه راه حلی برسن
. شما هم مجبور نیستی تو این حرفاي خاله زنكی دخالت کنی دوست عزیز...
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: parsa ، ALIREZA205 ، merdax ، R.F ، Monica ، neli-basi ، laili ، masih ، farshidkhalafi ، kavoshgarnet
حميد جان حق با شماست من نميفهمم سؤال پرسيدن وراهنمايي كردن از كي تا حالا حرف خاله زنكي هست من هم متوجه اين جمله(فكر شغلي همينجا باشيد) نشدم ، واقعاً چه ربطي داشت؟
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: Hamid55 ، parsa ، Monica ، masih ، farshidkhalafi
gilat نوشته: متاسفانه بيشتر دوستان حرفاي خاله زنكي ميزنن پرونده اگر به جريان افتاد بعد از نامه اول. نامه دوم هم ميفرستند براي مصاحبه . اگه هم دلشون خواست ويزاي ورود به كشورشونو صادر ميكنن حالا هي يكي ميگه اي ميل زدم به كي سي سي يكي ميگه زنگ زدم به سفارت اينا همه وقت تلف كردنه فكر شغلي همينجا باشيد

دوست خوبم فکر میکنم بهتر باشه که سنجیده تر و مودبانه تر اظهار نظر کنید.

با تشکر سراوین
1000 الله اکبر . دوست عزیز من کاملا نگران شما هستم . لطفا در اسرع وقت به دکتر مراجعه کنید . جملات شما اصلا انسجام نداره و پرش ذهن شما ماشا الله در حد کیلومتر هست . لطفا عصبانی نشو و بگذار بچه ها کارشون و بکنن .شما هم نیا تو سایت که یه وقت اعصابت خورد نشه ..

تشکر کنندگان: MajidShirzadeh ، Hamid55 ، merdax ، shabnam286 ، R.F ، masih ، farshidkhalafi
io7o نوشته: سلام نامه دوم رو کی سی سی امروز برای ما ایمیل کرد، توی نامه دوم هم تاریخ مصاحبه مون توی اکتبر هست. می خواستم به دوستانی که منتظر نامه دوم هستند بگم که مثل ما بهشون زنگ بزنند...اونها بعد از 2 روز کاری ایمیل می کنند.
دوست عزیز اگه مصاحبه تون آنکارا هست لطفا اسکن نامه رو بذارین که همه استفاده کنند و مدارک لازم را آماده کنند.
تشکر کنندگان:
بچه ها تا بولتن ويزاي بعدي حدود 10 روز ديگه باقيمونده.ببينيم اين ماه چند نفر كارنت مي شن.گرچه هنوز بعضي از 7200 نفر كارنت شده هم وقت مصاحبه شون معلوم نشده.
ما از زماني كه 3-4 هفته از ارسال دارك سري اولمون گذشت دو بار به kcc ايميل زده بوديم و هر دفعه مي گفتن اطلاعاتتون رسيده و در نوبته ،بعد از گردهمايي دوم با توجه به توضيحات دوستان،دوباره ايميل زديم به kcc و بالاخره جواب acceptable بودن اطلاعاتمونو ازشون رو ايميل دريافت كرديم.ممنون از عليرضا و مجيد عزيز
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: ALIREZA205 ، sh-b
دوستان عزيز سلام
من نميدونم اينجا چه خبره ، آخه چرا؟
من 3 يا 4 ماهي است كه با اين فروم آشنا شدم و واقعا اطلاعات ناياب و كميابي رو از بچه هاي قديمي و يا حتي جديد خوندم و واقعا خيلي بهم كمك كرده و بچه ها از همگي ممنونم و وخواهش ميكنم مثل قبل به بحث راجع به مشكلات خودمون بپردازيم نه حاشيه ها( ......)
باز هم يك سوال ابتدايي ولي مفيد:
من يه مشكل كلي پيدا كردم
شماره من تقريبا 1300 هستش و كارنت شدم اما توي اسامي اعلام شده نيستم و نگرانم كرده
من به كي سي سي ايميل زدم و پاسخم اين بود كه اطلاعات مچ نيست
من تمام اطلاعات رو چك كردم و هيچ كجا متوجه اشتباهم نشدم تا بتونم با ايميلي كي سي سي رو از تصحيح اشتباهم باخبر كنم
نگرانم كه نكنه توي اكتبر كارنت شده باشيم و خودمون از تاريخ كارنت شدن مون بي خبر باشيم
من از دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارند خواهش ميكنم كه ما رو راهنمايي كنند
(در ضمن اگر يكي مثل من سوالي نميپرسه بنا بر اين نيست كه فروم رو نگاه نميكنه و يا حضور نداره
برعكس من هرشب اين فروم زيبا و مفيد رو چك ميكنم و از سوالات و اطلاعات دوستان استفاده ميكنم)
خواهش ميكنم كه در اين زمينه اي كه عنوان نمودم راهنماييم كنيد
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
تشکر کنندگان:
sasan نوشته: دوستان عزيز سلام
من نميدونم اينجا چه خبره ، آخه چرا؟
من 3 يا 4 ماهي است كه با اين فروم آشنا شدم و واقعا اطلاعات ناياب و كميابي رو از بچه هاي قديمي و يا حتي جديد خوندم و واقعا خيلي بهم كمك كرده و بچه ها از همگي ممنونم و وخواهش ميكنم مثل قبل به بحث راجع به مشكلات خودمون بپردازيم نه حاشيه ها( ......)
باز هم يك سوال ابتدايي ولي مفيد:
من يه مشكل كلي پيدا كردم
شماره من تقريبا 1300 هستش و كارنت شدم اما توي اسامي اعلام شده نيستم و نگرانم كرده
من به كي سي سي ايميل زدم و پاسخم اين بود كه اطلاعات مچ نيست
من تمام اطلاعات رو چك كردم و هيچ كجا متوجه اشتباهم نشدم تا بتونم با ايميلي كي سي سي رو از تصحيح اشتباهم باخبر كنم
نگرانم كه نكنه توي اكتبر كارنت شده باشيم و خودمون از تاريخ كارنت شدن مون بي خبر باشيم
من از دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارند خواهش ميكنم كه ما رو راهنمايي كنند
(در ضمن اگر يكي مثل من سوالي نميپرسه بنا بر اين نيست كه فروم رو نگاه نميكنه و يا حضور نداره
برعكس من هرشب اين فروم زيبا و مفيد رو چك ميكنم و از سوالات و اطلاعات دوستان استفاده ميكنم)
خواهش ميكنم كه در اين زمينه اي كه عنوان نمودم راهنماييم كنيد
ساسان جان
تاریخ تولدت به میلادی را چک کن. باید همونی را بگی که موقع ثبت نام اولیه وارد کردی...خیلی ها این مشکل را داشتن.... اینجا رو بخون کمکت میکنه...
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

منم مثل پوريا همين سوال رو دارم در مورد acceptable بودن اطلاعات. من فقط يه بار ايميل زدم و اونها بر اساس اطلاعات موجود گفتن(اطلاعات فرمهاي اوليه و اطلاعات فرمهاي ارسالي) كه مدارك رسيده و در حال پراسسينگ هست. اگر اطلاعات اوليه مشكل داشته باشه جواب مي دن اطلاعات منطبق(match) نيست.
تشکر کنندگان:
poorya.poorhosini نوشته:
neli-basi نوشته: بچه ها تا بولتن ويزاي بعدي حدود 10 روز ديگه باقيمونده.ببينيم اين ماه چند نفر كارنت مي شن.گرچه هنوز بعضي از 7200 نفر كارنت شده هم وقت مصاحبه شون معلوم نشده.
ما از زماني كه 3-4 هفته از ارسال دارك سري اولمون گذشت دو بار به kcc ايميل زده بوديم و هر دفعه مي گفتن اطلاعاتتون رسيده و در نوبته ،بعد از گردهمايي دوم با توجه به توضيحات دوستان،دوباره ايميل زديم به kcc و بالاخره جواب acceptable بودن اطلاعاتمونو ازشون رو ايميل دريافت كرديم.ممنون از عليرضا و مجيد عزيز
ميشه توضيح بدي قضيه اين accptable يعني چي؟

قضیه acceptable اینه دوستان !!!

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 7,200 for your region for the month of November. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
تشکر کنندگان: esmail
با سلام خواهش می کنم من را کمک کنید
من ایمیل نی خوام به KCC بزنم از مچ بودن اطلاعات آگاه بشم من می دونم تو سایت هست اما هر چی گشتم پیدا نکردم لطفا برام پیدا کنید خواهش می کنم خیلی لازم است ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان